کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام. این ptt عدلیه سرای تا چه ساعتی امروز بازه؟؟
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Rebekaa ، nika ، zohre02 ، b_argi
عزیزانی که کلیر میشید، به توصیه farmiz عزیز پست عدلیه سرا رو انتخاب نکنید، چون یک جایی مثل دادگاهه و علاوه بر اینکه بسیار شلوغه روزهای تعطیل هم کار نمیکنه.
گویا به خاطر تعطیلی پست عدلیه سرا فرهاد ناچار شده دو سه روزی بیشتر از همسفراش منتظر بمونه و بلیطشو کنسل کنه.
اینها چیزهایی بود که فرهاد به من گفت و خواست با شما در میون بگذارم. از جزئیاتش اطلاع خاصی ندارم.
(2013-08-26 ساعت 15:50)aminkhoshgeleh نوشته:  هنوز از آنكارا خبري نيست؟
انکارا دوشنبه و جمعه تعطيله بهتره بعد از تعطيلات بريم واسه ويزا چون اگه قبلش بريم به 4روز متوالي تعطيلي سفارت ميخوريم من خودم 20کلير شدم چهارشنبه هفته بعد ميرم که به تعطيلات نخورم
ايشالا همه زودتر کلير بشن و يه جشن بگيريم
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، nika ، Rebekaa ، sh-p ، گل نهال ، ma300me ، رجبعلی ، zohre02 ، b_argi ، daad ، Alirezaa2013
سلام به همه دوستان گل و عزیزم
امروز بعد از اینکه از ptt اومدم بیرون جیغ زدم و همون موقع سرمو بالا کردم و از خدا هستم همتون تا آخر این ماه اینقدر جیغ بزنید تا گلوتون درد بگیره.
هیچ وقت این تاپیک و شما دوستانو فراموش نمیکنم ار مدیران تا اعضای فعال و نیمه فعال و غیرفعال و ستاره دار و بی ستاره و ...
همتون دست پر از اینجا خواهید رفت به زودی زود ، شک به دلتون راه ندید.
دوستون دارم :-X
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
(2013-08-26 ساعت 17:29)mohd_m نوشته:  سلام

دوستان امروز بعد از حدود 7 ماه ایمل دریافت کردم از سفارت در آنکا را که مراحل اداری به پایان رسیده. ایشالا برای هم این پروسه به پایان برسه مخصوصا اونایی که مثل من زیاد منتظر موندن Smile

Dear Sir/Madam,

An administrative processing for your case is completed as of 23 August 2013. You will be able to see your case number on our web page this week.
You may now come to our office Monday through Thursday during 10:30 - 12:00pm with your passports to receive your immigrant visas.

فقط یه سوال و برای هر دو نفر ما مراحل اداری تمومه یا ممکنه ستاره دار شیم ؟

تبريك دوست عزيز وهورراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinSmile
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، Rebekaa ، ma300me ، elmira_fa ، رجبعلی ، zohre02 ، b_argi ، fardad1390 ، mehdi389 ، daad ، Alirezaa2013 ، noura
(2013-08-26 ساعت 17:29)mohd_m نوشته:  سلام

دوستان امروز بعد از حدود 7 ماه ایمل دریافت کردم از سفارت در آنکا را که مراحل اداری به پایان رسیده. ایشالا برای هم این پروسه به پایان برسه مخصوصا اونایی که مثل من زیاد منتظر موندن Smile

Dear Sir/Madam,

An administrative processing for your case is completed as of 23 August 2013. You will be able to see your case number on our web page this week.
You may now come to our office Monday through Thursday during 10:30 - 12:00pm with your passports to receive your immigrant visas.

فقط یه سوال و برای هر دو نفر ما مراحل اداری تمومه یا ممکنه ستاره دار شیم ؟

يه سوال كوچيك
شما به سفارت ايميل زدين و در جواب اين ايميل را به شما دادن يا اينكه خود سفارت به صورت خودجوش به شما ايميل داده و اين اطلاع رساني را كردن؟؟؟
ممنون
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Rebekaa ، رجبعلی ، zohre02 ، b_argi ، mehdi389 ، AsemanAbee ، daad ، Alirezaa2013
من مطمئنم همه کلير ميشن به زودي با هر کي هم شک داره شرط ميبندم.
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
اين سه تا سفارت خيال ندارن حركتي كنن ؟
كلا بيخيال شدن !!!!!!!!!!!!
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
(2013-08-26 ساعت 18:45)amirfarahan نوشته:  اين سه تا سفارت خيال ندارن حركتي كنن ؟
كلا بيخيال شدن !!!!!!!!!!!!

اينا ميخان يدفعه غوغا کنن .مطمئن باش
2013AS 65XX
تشکر کنندگان: marjani ، amitis1392 ، Rebekaa ، amirfarahan ، zohre02 ، b_argi ، r91 ، daad ، Alirezaa2013
دوستان عزیزم مجبورم چند کلمه ای را در اظهار لطف دوستان و به ویژه امیر مهاجر عزیز و ساناز مهربان بنویسم:
برای من قابل درک است که مدیران عزیزی که ما با ایشان در ارتباطیم تحت فشار زیادی بوده اند اما من آرزو داشتم کاش مدیران اصلی این یک ماه آخر هم می کوشیدند تاپیک دچار تنش نشود و اینقدر مدیران خوبمان مثل امیرمهاجر و گل نهال را در منگنه نمی گذاشتند. قطعاً تحمل دو تا پست رنگی و بزرگ برای کاربران تاپیک ساده تر از تحمل حذف پست برای کسانی است که روز و شب شان را برای امیدبخشی به همنوعان اش صرف می کنند.بحث های زیادی هست که نمیخواهم اینجا مطرح کنم اما ایکاش دست کم یک بار با پیام خصوصی به بنده اطلاع میدادند که این کار خلاف است. فرض کنید من شخصاً قوانین را به دقت نخوانده بودم یا فرض کنید از روی وقاحت آنها را نادیده گرفته بودم. ساناز عزیز هم درست گفته اند که ما برای دوستی و رفاقت و این حرفها اینجا هستیم. اما شخصاً اگر دوستانم در مکانی یا فضایی دور هم جمع شوند که برایم آزاردهنده باشد آنجا نخواهم بود.جای دیگر می بینم شان.
مخلص کلام: اینجانب نه با مدیران ارشد مهاجرسرا، نه با امیرخان مهاجر و گل نهال خانم و نه با هیچ کس دیگری سر عداوت ندارم و حتی سرسوزنی از کسی دلخور نیستم. این سایت با قوانین سختگیرانه اش برای من قابل تحمل نیست، منی که روزگار به اندازه کوهی از دردسر و سختی و مصیبت بر دوشم گذاشته است. پس اگر نیستم نه برای فرار از مدیران و دوستان که برای شانه خالی کردن از باری است که جان نحیف ام دیگر توان کشیدن اش را ندارد! من دلم میخواست حال که زندگی تا این اندازه مرا در منگنه قرار داده ، دست کم در جایی مثل اینجا بلند بلند بنویسم و رنگی! البته قطعاً منظورم را متوجه میشوید که با خواسته های یک کودک برای داشتن مدادرنگی متفاوت است.
درود بی کران بر همه شما
خدانگهدار
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-26 ساعت 18:54)SHABAH51 نوشته:  دوستان عزیزم مجبورم چند کلمه ای را در اظهار لطف دوستان و به ویژه امیر مهاجر عزیز و ساناز مهربان بنویسم:
برای من قابل درک است که مدیران عزیزی که ما با ایشان در ارتباطیم تحت فشار زیادی بوده اند اما من آرزو داشتم کاش مدیران اصلی این یک ماه آخر هم می کوشیدند تاپیک دچار تنش نشود و اینقدر مدیران خوبمان مثل امیرمهاجر و گل نهال را در منگنه نمی گذاشتند. قطعاً تحمل دو تا پست رنگی و بزرگ برای کاربران تاپیک ساده تر از تحمل حذف پست برای کسانی است که روز و شب شان را برای امیدبخشی به همنوعان اش صرف می کنند.بحث های زیادی هست که نمیخواهم اینجا مطرح کنم اما ایکاش دست کم یک بار با پیام خصوصی به بنده اطلاع میدادند که این کار خلاف است. فرض کنید من شخصاً قوانین را به دقت نخوانده بودم یا فرض کنید از روی وقاحت آنها را نادیده گرفته بودم. ساناز عزیز هم درست گفته اند که ما برای دوستی و رفاقت و این حرفها اینجا هستیم. اما شخصاً اگر دوستانم در مکانی یا فضایی دور هم جمع شوند که برایم آزاردهنده باشد آنجا نخواهم بود.جای دیگر می بینم شان.
مخلص کلام: اینجانب نه با مدیران ارشد مهاجرسرا، نه با امیرخان مهاجر و گل نهال خانم و نه با هیچ کس دیگری سر عداوت ندارم و حتی سرسوزنی از کسی دلخور نیستم. این سایت با قوانین سختگیرانه اش برای من قابل تحمل نیست، منی که روزگار به اندازه کوهی از دردسر و سختی و مصیبت بر دوشم گذاشته است. پس اگر نیستم نه برای فرار از مدیران و دوستان که برای شانه خالی کردن از باری است که جان نحیف ام دیگر توان کشیدن اش را ندارد! من دلم میخواست حال که زندگی تا این اندازه مرا در منگنه قرار داده ، دست کم در جایی مثل اینجا بلند بلند بنویسم و رنگی! البته قطعاً منظورم را متوجه میشوید که با خواسته های یک کودک برای داشتن مدادرنگی متفاوت است.
درود بی کران بر همه شما
خدانگهدار

سلام به شبح عزيز .دوست گرامي به همان اندازه كه شما در فشار هستيد همه ما به خصوص كساني كه هنوز كلير نشده اند هم در فشار هستيم ولي بياييد در اين فرصت كم باقي مانده به فكر اميد دادن به يكديگر باشيم آن هم در شرايطي كه همه پيشكسوتها از اين تاپيك رفته اند و ما به راهنمايي ها و دلداريهاي شما نياز داريم .من به شخصه از پستهاي شما دوست گرامي هم لذت مي برم وهم دلگرم مي شوم لطفا در تصميم خود تجديد نظر كنيد آن هم به خاطر كساني كه شما را با اينكه از نزديك سعادت آشنايي با شما را نداشته ايم دوستتان داريم .Rolleyes
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
سفارت ايروان دوشنبه تعطيله؟
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: Rebekaa ، zohre02 ، b_argi ، mehdi389 ، daad
شبه عزیز واقعاً اگه فکر کنی می بینی که این مساله ارزش این همه ناراحتی نداره . به لحظه ی کلیرشدن و زندگی جدیدت فکرکن و ببین که همه اینا به اندازه ای بی اهمیت که خودت می خندی . تو الان درگیر اهداف بزرگی هستی .پس قهر و این حرفا رو کنار بزار. قراره تا لحظه ی آخر همدیگه رو تنها نزاریم و واسه این مسایل بی اهمیت رفیق نمیه راه نشیم
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
سلام دوستان من.امروز من خیلی منتظر اعلام سفارت آنکارا بودم و نمیدونم چرا این روزای اخر یه جور ترس و هول افتاده ه جونم.چند بار از ظهر اومدم اینجا و حتی چند کلمه ای هم تایپ کردم و خواستم بگم بچه ها من می ترسم و نمیدونم دلیلش چیه اما منصرف شدم چون می دونم این احساس رو شاید بیشتر ماهایی که کلیر نشدیم و یا حتی دوستانی که کلیر شدند دارند اما این کارو نکردم و ننوشتم چون نخواستم انرژی منفی بفرستم چون در نهایت همه کلیر میشیم و این روزها می گذرن مثل مابقی روزهای سختی که هر کدوم از ما توی زندگی داشتیم و وقتی توی اون شرایط بودیم می گفتیم خدایا یعنی تموم میشه و دیدیم که گذشت و تموم شد .
اینا رو نوشتم تا بگم بیاید کنار هم باشیم و مسائل جزئی و حاشیه ای ناراحتمون نکنه ببینید من با فونت ساده حرف دلمو نوشتم و شما مطمئنا می خونید و من آرومتر شدم چون شماها رو دارم و بالاتر از اون همگی خدا رو داریم .

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
(2013-08-26 ساعت 17:43)kɪŋ نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 17:21)SHABAH51 نوشته:  گل نهال عزیز، امیرمهاجر گرامی، من ماهها پیش هم یک بار بحثی درباره رعایت قوانین مهاجرسرا داشتم و گفتم حتی قانون اساسی یک کشور اگر ایرادی دارد باید اصلاح شود. با این حال همیشه معتقدم یا قانون باید به شکلی جامع نوشته شود که بعدها مشکلاتی ایجاد نکند یا در اینگونه موارد کمی از سخت گیری رعایت قوانین کوتاه آمد! کما اینکه ماههاست همه بچه ها با فونت ها و رنگ های متنوع نوشته اند و اتفاقی نیفتاده است چرا که همه میدانند اینجا کسانی حضور دارند که سخت ترین روزهای عمرشان را سپری می کنند و بالطبع کمی حساس اند. سوال این است: حال که اینهمه بی قانونی را تحمل کرده بودید نمی شد این یک ماه باقیمانده را با آدمهای سنگین و خسته و وامانده ،کج و دار و مریز مدارا می کردید؟؟ قطعا می شد اما خدا می داند که چه شد و چرا اینگونه دیگران را رنجاندید. من جوان و خام نیستم که به ضربه ای کوچک قهر کنم و گوشه ای بنشینم اما به واقع در این روزهای سخت دلم بدجوری شکست. من که تمام دعاها و آرزوهایم برای کسانی بود که حتی یک بار هم روی شان را ندیده ام اما با تمام وجود دوست شان داشته و دارم. من دیگر بر نمیگردم اما آرزو می کنم همه بچه های منتظر هر چه زودتر کلیر شوند تا از این لحظات خفقان آور و دشوار رهایی یابند.
وکلامی با همین دوستان خوبم: من در اینجا دیگر چیزی نمی نویسم اما اگر کمکی خواستید یا هر درخواستی داشتید برایم پیغام بگذارید..خدا نگهدار

شبح عزیز، اگر به سلیقه بود، نه شخص من و نه هیچ مدیر دیگری دلش نمیخواست هیچکدام از ارسالهای شما رو عدم تأیید کنه. لازم نیست که قسم بخورم؟ لازمه؟
ولیکن وقتی قرار میشه به اعمال قانون باید همه رعایت کنند. همینطوریش هم هر وقت خواستیم به اعتراض خیلی از دوستان و یا بنا به صلاحدید مهاجرسرا اعمال قانون کنیم عده‌ای مقاومت کردند، قهر کردند، موضع گرفتند. حتی در مورد چیز به این بی ارزشی انرژی و وقتها از خودشون و دیگران تلف کردند. (درشت و رنگی نوشتن!!) اگر میخواستیم پست شما رو هم پاک نکنیم که دیگر هیچ، مطمئنا بر سردر مهاجرسرا دارمون میزدند!
خیلی از پستهای نا خوشایند بلافاصله عدم تأیید شده وگرنه شما هم میدیدید و حداقل خودتون رو کنار میکشیدید.
رفیق عزیز. همیشه ارسالهای شما از نظر بنده پر مغز و پر معنا و سرشار از امید و انرژی بوده و اتفاقا درخور همین تاپیکه با این اوضاعی که داره.
ولی چه کنم که اعمال سلیقه هم خلاف قوانینه.
با شما برای تغییر قوانین موافقم. همیشه همینطور بوده و خواهد بود. اما تجربه نشون داده (بارها و بارها) که اگر یک نفر رعایت نکنه، صدها کاربر دیگه ادعا دارند که حق دارند رعایت نکنند. اگر یکی عکس یه گربه ملوس بگذاره متأسفانه دهها نفر دیگه میخوان عکس خرس و پلنگ و گرگ بگذارند. توی هر جامعه‌ای اوضاع همینه. هر کس هر کاری کرد دیگری هم میخواد به سلیقه خودش تکرار کنه. هر چند قابل قیاس نباشه ولی چون معیاری براش نیست هرگر نمیشه قیاس کرد و حکم صادر کرد.
پس بهترین راه برای راضی نگه داشتن عزیزانی که معترض اینگونه پستها هستند و منتظرند و دلشان شکسته است، اینه که حداقل قوانین سایت رو دوباره احیاء کنیم. همونطوری که عرض کردم اعتراضات زیادی داشتیم تو این چند روز اخیر.
مطمئنم شما جای ما بودید راهکار بهتری پیدا نمیکردید. اگر هم فکر میکنید راه بهتری وجود داره که بشه همه رو راضی نگه داشت بفرمایید با کمال میل گوش میدهیم.
یقین بدونید به دلیل ارزش خاصی که شخص شخیص شما برای بنده و مطمئنا مهاجرسرا دارید بطور ویژه خدمت شما پاسخ و توضیحاتی ارائه دادم.
از شما خواهش میکنم کماکان حضور داشته باشید و بدانید که چیزهایی که ما میشنویم و میبینیم و با آن در ارتباطیم خیلی فراتر از چند پستی است که در یک زمان خاص برای همه قابل رؤیت است.

سلام امیر جان
اول از همه میخواستم از شما و دوستان دیگه ای که تو این سایت جهت مدیریتش زحمت میکشن تشکر کنم. من و خیلی از دوستان شاید وقت نداشته باشیم خیلی چیزها رو خودمون یاد بگیریم و واسش وقت بذاریم ولی شما و مابقی دوستان خوبمون توی این سایت به ماها خیلی کمک کردین و من و خیلیای دیگه که حس همدلی و همیاری رو که شاید مدتها بود تجربه نکرده بودیم رو دوباره به لطف شما دوستای خوب تجربه کردیم و از این بابت بسیار ممنونیم.
ولی در خصوص این قضیه آخر من با تمام ارادتی که به شما دوستان دارم حق رو به دوستان معترض میدم. چون این فروم تنها جایی برای ارائه مشکلات بچه ها نبود و اینجا پر بود از دوستانی که هیچ سوالی نداشتن و فقط اینجا جمع میشدن که احساسشون رو با هم به اشتراک بذارن و خوب احساسم رنگیه. یه جاهایی باید بزرگ و پررنگ نوشتش یه جایی هم کوچیکو کم رنگ.... من که خودم رنگی ننوشتم ولی همه تایپکای پر رنگ و پر احساسشون رو دوست دارم. کاش این یه ماه آخر رو یجور دیگه مدیریت میکردیم...
در آخر واسه هممون موفقیت و خوشیو میخوام ایشاالله کام هممون تو این یه ماه آخر شیرینشه...Wink
بگــــــــــــــــــــــــــو اون آمیــــــــــــــــــــــن قشنگرو
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...

کاربران در حال بازدید این موضوع: