موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
من كه ديگه بريدم
از صبح هر ٣٠ ثانيه سايت سفارت رو رفرش ميكنم اما خبري نيست كه نيست.
ديگه چشمم براي امروز آب نميخوره و ديگه چك نميكنم تا فردا.
احتمالاً چون جمعه تعطيله مثل ما ايرانيها بين التعطيلين گرفتن از الان تا جمعه و تعطيل كردن
موفق باشيد...
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-26 ساعت 17:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-26 ساعت 17:17 توسط امیر مهاجر.)
(2013-08-26 ساعت 16:45)SHABAH51 نوشته: (2013-08-26 ساعت 16:39)گل نهال نوشته: (2013-08-26 ساعت 16:22)SHABAH51 نوشته: مدیران محترم ، متوجه نشدم چرا آخرین پست من حذف شد؟
(پست موقت)
با عرض پوزش، يه نگاهي به اينجا بندازيد
بنده هم استدلالاتی دارم که اتفاقاً رنگی نوشتن -حتی اگر کمی خواندن اش سخت باشد -بهتر است از اینکه تمام صفحه ماتم زده و سیاه باشد. بزرگ کردن فونت ها هم چیز مهمی نیست به ویژه در مورد پست هایی که معمولاً چند کلمه ای است چون جایی را اشغال نمی کند. بسیاری از پست ها که چندین لینک به قبلی ها داشته و عملاً نیم صفحه را اشغال می کند بسیار بدتر هستند اما تذکری در این مورد ندیده ام. با این حال چون اینگونه نوشتن برایم دلنشین نیست مجبورم دوستان خوبم را در این سایت ترک کنم. همگی موفق باشید 
عزیز دلم ما اینجا جمع شدیم که بتونیم به هم کمک کنیم و اگه میتونیم باری از دوش همدیگه برداریم. آخه حالا اینکه با چه فونتی و چه اندازه ای بنویسیم چه اهمیتی داره؟ دوست عزیز و دوست داشتنی shabah گرامی بخاطر یک مسئله پیش پا افتاده خودتونو ناراحت نکنید ودر کنار بچه ها بمونید. حتما مدیران هم مشکلات خاص خودشون رو دارند که از ما خواسته ای دارن.دوستانی که با بنده موافقند از این پست من تشکر کنن که دوستمون هم ببینن که اینجا دوستشون دارن. هر تشکر از این پست به معنی خواستن موندن ایشون خواهد بود.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
منهم بهتون تبریک میگنم.منم مثل شما یکشنبه هفته پیش پاسپورتامونو توسط دوست عزیزم ارش تحویل سفارت دادیم که مال مارو ۵شنبه تحویل دادن ومال ارش امروزاماده شد. که اگه خدابخواد امشب میرسه دستمون.از همینجا به ارش عزیز خسته نباشید میگم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .دوستان به نظرتون امروز آنکارا خبری میشه دیگه؟
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز و محترمم
آنچه ما رو اينجا نگه داشته نه رنگ هست و نه عكس و نه حتي قانون مهاجرسرا.....
ما به خاطر دوستي، محبت و همدلي اينجاييم.... خوشبختانه اينها انقدر ارزش دارن كه حاضر نباشيم به هيچ قيمتي اينجا رو ترك كنيم. پس لطفا باشيد و بيايد همديگر رو تنها نگذاريم. حس خوب رو گاهي حتي فقط با يك كلمه ميشه منتقل كرد، با يك بيان خوب، با گفتن اينكه روزهاي خوب تو راهه......
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم
داستان ما هم خیلی جالب شده، چون امروز باز ایمیل زدم سفارت، التماسشون کردم، کلی عجز و لابه کردم آقا جان یه کم معرفت داشته باشین:
اما همون جواب همیشگی (بعد 145 روز)
Dear inquirer,
Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly.
When your case number appears on our website
http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
میخوام با سفارت تو ابوظبی مکاتبه کنم
همین لینک درسته یا نه
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus1.aspx
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)