کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-27 ساعت 23:19)smpf نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 23:08)raham نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 22:46)smpf نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 19:47)raham نوشته:  ضمن تبریک به دوستان کلیر شده
بچه های ستاره دار من امروز چهارمین ایمیلو فرستادم که هنوز جواب ندادن لطفا ایمیل بزنید و اگه خبری شد به بقیه هم اطلاع بدید، بدجوری به دلم افتاده اکثر ستاره دار ها کلیر شدن ولی ستاره هاشونو بر نمی دارن، چند مورد از شماره های ستاره دار بودند که بدون برداشته شدن ستاره هاشون ویزاهاشون صادر شده بود ، پس این لطف رو بکنید .
ممنون
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ستاره.html

ستاره هارو از كجا برميدارن يعني كدوم سايت منظورتونه ؟منتظرسرا رو ميگيد؟يا جاي ديگه لطفا به ماهم بگيد

سایت اعلام کیس های کلیر شده، بعضی کیس ها ستاره دارن یعنی همه افراد کیس کلیر نشدن منظورم اونها هستند

كيس ماهم همين شرايط را داره ولي اصلا شمارمون اونجا نيست كه ستاره هم جلوش باشه چقدر اوضامون پيچ در پيچه
امروز قبل از اعلام کلیر شدگان جدید ،به پدرم که کیسشون یک ستاره داره و هفته پیش ایمیل دادن که چی‌ کار کنم، ایمیل دادن که ویزای همسرتون هنوز در حل بر رسی‌ هست، و شما اگر میخواین میتونین بیاین ویزای خودتونو بگیرین
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، manzar333 ، lonelyman ، azar1348 ، daad ، b_argi ، mehdi didam ، raham ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa
به همه دوستان کلیر شده امروز از آنکارا تبریک می گم. بخصوص daad عزیز که گریه چند وقت پیششون امشب جای خودشو به خنده و شادی داده.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
سلام عزیزان
حالتون خوبه؟حال خانوادتون خوبه؟حال دستتون خوبه؟ حال مغزتون خوبه؟..
من که الان کلا تو فضا هستم تولد تموم شد و کلی‌ پاهام هم درد گرفSmile
یووهوو Smile
باید بگم که من امروز کلا بیرون بودم و از ظهر به بعد نتونسته بودم چک کنم که چه‌خبره !ددی هم که خواب دید داره تو سیاتل ماهی‌ گیری می‌کنهSmile
شب که اومدم خونه پدر خانواده گف یه چک کن (این اولین بار بود که او اینو گف)
خلاصه زدم دیدم نه ب روز نشده !و گفتم مهاجرسرا رو هم چک کنم که در کامل ناباوری دیدم که سایت ترکیش آپدیت شده خلاصه تا تجربه نکنید نمیدونید چی‌ میگم
حالا هم که از تولّد کیان اومدیم و کلی‌ خرسندو خوشحالم و امیدوارم و از خدا می‌خوام که همهٔ منتظر‌های عزیز این خوش حالی‌ رو تجربه کنن.......
از لطف و محبت همهٔ دوستای خوبم بابت رتبه و تماس و مسیج و هورا و حتا دکمهٔ تشکر .. تشکر می‌کنم
منتظر‌های عزیز منتظر بودنتون رو کمی‌ دیگر ادامه بدید یذره دیگه موند که شما هم جیییغ بکشید
مدیر‌های خوب امیر مهاجر عزیز و گل نهال از شما هم تشکر می‌کنم
لانلی جان دیدی که با هم ماشاعر‌ها رو کلییر کردن؟Smile تبریک آقا تبریک ویژه!
خواستن شعر گفتن رو رها کنیم.
مامان انی‌ تبریک میگم حسابی‌ مبارکه
mohd_m , zohreh02 , ,و ali heydri....همگی‌ مبارک باشه...یووهوو Smile
Biz Biz , mariana , man sour و هنردوست... همگی‌ مبارک باشه...
کاربران در حال بازدید این موضوع: daad
3:08 AM
(2013-08-28 ساعت 02:16)mrr777 نوشته:  به همه دوستان کلیر شده امروز از آنکارا تبریک می گم. بخصوص daad عزیز که گریه چند وقت پیششون امشب جای خودشو به خنده و شادی داده.
والا اون روز فک کنم خیلیا تحت فشار زیاد بودن آخه خیلی‌ امیدوار شده بودیم که جمعه کلییر کنه
بنا بر روال قبلش یعنی‌ جمعهٔ قبلش که babak 1363 اینا اون روز کلییر شدن
آره واقعاً اون روز سختی بود هنوز هم فک می‌کنم بهش غصه دار میشم!
ولی‌ خیلی‌ ممنونم ازت 777جان
تشکر کنندگان: rezagh ، lilistar ، sadeghi897 ، b_argi ، alihmh ، babak_1363 ، mehdi didam ، joody ، negar_karimi6 ، mrr777 ، رجبعلی ، Rebekaa
تبریک می گم به همه دوستان کلیر شده Big GrinBig Grin

خیلی برای همتون خوشحالم

امیدوارم هر چی زودتر بقیه بچه ها هم کلیر بشن ...Wink
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تبریک به همه دوستان کلیر شده. من 27aug آپ شدم.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
r]]دوستان گل من در انكارا ، ابوظبي و ايروان ..
تبريكات منو پذيرا باشين Smile)
هورااااااااا. ...
اميد دارم كه ايشالا همه عزيزان از بالا به پايين كلير شن و اين استرسها و نگرانيها هر چه زودتر جاشو بده به شادمانيها و خوشحاليها .....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: e76779 ، b_argi ، alihmh ، mehdi didam ، ashakibafar ، negar_karimi6 ، daad ، AsemanAbee ، hsevensky2013 ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa
آیا می شود کسی کلیر بشود و خبر دار نشود؟یکی از دوستان ما با شماره کیس 2000 از ژانویه تا حالا منتظره و خبری براش نشده,این نگران کننده است یا نه؟من خیلی از اوضاع و احوال لاتاری بعد از خودم خبر ندارم,گفتم دوستان تازه نفس ما را راهنمایی کنند Smile
کیس نامبر:  2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن:  بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july  
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
اگه آنكارا ٧٤ كيس
ايروان ١٩كيس
ابوظبي١٣ كيس
اعلام كنن همه بچه هاي منتظر سرا به مراد دلشون ميرسن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
(2013-08-28 ساعت 02:33)daad نوشته:  سلام عزیزانلانلی جان دیدی که با هم ماشاعر‌ها رو کلییر کردن؟Smile تبریک آقا تبریک ویژه!
تبریک به تمام کلیر شده ها
همین روزا باس همه رو کلیر کنن، من می دونمSmileSmileSmile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، alirezass ، mehdi didam ، daad ، negar_karimi6 ، AsemanAbee ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 01:15)ali heydari نوشته:  اولا بزار خودمو خالی کنم
هووووووورررررررا بلاخره ما هم کلیر شدیم
واقعا باورم نمیشه از ته دل واسه منتظران دعاااااااا میکنم
ازهمه دوستان عزیز خودم که اگه اونا نبودن من الان سردرگم بودم وااااقععععاااا ممنونم
دوست عزیز کلیر شدنتون رو تبریک میگم و امیدوارم بهترین های زندگیتون رو از این پس تجربه کنید Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-28 ساعت 02:33)daad نوشته:  سلام عزیزان
حالتون خوبه؟حال خانوادتون خوبه؟حال دستتون خوبه؟ حال مغزتون خوبه؟..
من که الان کلا تو فضا هستم تولد تموم شد و کلی‌ پاهام هم درد گرفSmile
یووهوو Smile
باید بگم که من امروز کلا بیرون بودم و از ظهر به بعد نتونسته بودم چک کنم که چه‌خبره !ددی هم که خواب دید داره تو سیاتل ماهی‌ گیری می‌کنهSmile
شب که اومدم خونه پدر خانواده گف یه چک کن (این اولین بار بود که او اینو گف)
خلاصه زدم دیدم نه ب روز نشده !و گفتم مهاجرسرا رو هم چک کنم که در کامل ناباوری دیدم که سایت ترکیش آپدیت شده خلاصه تا تجربه نکنید نمیدونید چی‌ میگم
حالا هم که از تولّد کیان اومدیم و کلی‌ خرسندو خوشحالم و امیدوارم و از خدا می‌خوام که همهٔ منتظر‌های عزیز این خوش حالی‌ رو تجربه کنن.......
از لطف و محبت همهٔ دوستای خوبم بابت رتبه و تماس و مسیج و هورا و حتا دکمهٔ تشکر .. تشکر می‌کنم
منتظر‌های عزیز منتظر بودنتون رو کمی‌ دیگر ادامه بدید یذره دیگه موند که شما هم جیییغ بکشید
مدیر‌های خوب امیر مهاجر عزیز و گل نهال از شما هم تشکر می‌کنم
لانلی جان دیدی که با هم ماشاعر‌ها رو کلییر کردن؟Smile تبریک آقا تبریک ویژه!

با عرض سلام خدمت دااد عزیز ، خیلی خیلی تبریک میگم. بهت گفته بودم که دیگه چیزی نمونده و خلاص...Big GrinBig GrinBig Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، alihmh ، joody ، sadeghi897 ، azar1348 ، nika ، daad ، Mehrdadordi ، dove ، رجبعلی ، Rebekaa
سلام و روزبخیر
به امید سه روز پر از کلیر
تشکر کنندگان: ma300me ، b_argi ، negar_karimi6 ، alihmh ، sadeghi897 ، nasim19 ، mehrana ، daad ، rezagh ، رجبعلی ، Rebekaa

هههههههههههههووووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااا
تبریک به همه دوستان کلیر شدهBig GrinBig GrinBig Grin
برای روزبالایی های کلیر شده یه تبریک ویژه دارم و برای بقیه روزبالاییها هم از ته قلبم دعا میکنم برای کلیر شدن هر چه زودترSmile
بقیه دوستان گلم هم اصلا نگران نباشید ، سحر بسیار نزدیک استWinkWink
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان