کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تبریک به آنی شیطونه
تبریک به daad
تبریک به lonelyman
بالاخره ما نفهمیدیم که این لونلی خانم بود؟ یا آقا؟ پس میترا کی بود دیگه؟!!

خدایا میخوام هوررررررررااااااااای رنگی بکشم ولی بچه ها از اخطار حرف میزنن
به خدا این دم رفتنی دیگه نمیخوام چند درصدی اخطار با خودم ببرم، شاید اضافه بار بهم بخوره!!!خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
دوستای گلم خودتون رنگی ببینین!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-27 ساعت 21:11)n51 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 20:29)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
روی منو زمین ننداز این چند نفری که میگن کلیر کن
شهاب عزیز همسر گل nooshshahnar
چپ دست مهاجرسرا

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خودت میدونی نوکرتـــــــــــــــم

پس من چی؟
دارم سعی میکنم به اونایی که کلیر شدن حسودی نکنم ولی نمیشه.
خوب منم آدمم دلم
کلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللیررررررررررررررررررررررررررررررررر
میخواد
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
(2013-08-27 ساعت 19:47)raham نوشته:  ضمن تبریک به دوستان کلیر شده
بچه های ستاره دار من امروز چهارمین ایمیلو فرستادم که هنوز جواب ندادن لطفا ایمیل بزنید و اگه خبری شد به بقیه هم اطلاع بدید، بدجوری به دلم افتاده اکثر ستاره دار ها کلیر شدن ولی ستاره هاشونو بر نمی دارن، چند مورد از شماره های ستاره دار بودند که بدون برداشته شدن ستاره هاشون ویزاهاشون صادر شده بود ، پس این لطف رو بکنید .
ممنون
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ستاره.html

ستاره هارو از كجا برميدارن يعني كدوم سايت منظورتونه ؟منتظرسرا رو ميگيد؟يا جاي ديگه لطفا به ماهم بگيد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: babak_1363 ، dove ، raham ، nika ، daad ، b_argi ، negar_karimi6 ، Rebekaa
بچه های ستاره دار من امروز چهارمین ایمیلو فرستادم که هنوز جواب ندادن لطفا ایمیل بزنید و اگه خبری شد به بقیه هم اطلاع بدید، بدجوری به دلم افتاده اکثر ستاره دار ها کلیر شدن ولی ستاره هاشونو بر نمی دارن، چند مورد از شماره های ستاره دار بودند که بدون برداشته شدن ستاره هاشون ویزاهاشون صادر شده بود ، پس این لطف رو بکنید .
ممنون
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html

من 2 تا ایمیل فرستادم هنوز هیچ جوابی ندادند. من هم امیدوارم در آپدیت سایت انگلیسی این ستاره ها رو بردارن.
تشکر کنندگان: رجبعلی ، raham ، dove ، mehrana ، daad ، b_argi ، negar_karimi6 ، Rebekaa
لونلی جونم مبارکه . مبارکه مبارکه . کیلی لی لی لی لی لی لی لی لی لی . حالا باید در وصف کلیر شدن جفتمون شعر بگیا . باشه؟
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
(2013-08-27 ساعت 21:40)linuxer نوشته:  خدا خوب ما رو گذاشتی سرکار
من کم آوردم نمی دونم چرا هی آپدیت میشم ولی کلیر نه
. . .

ما هم همینطور....
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، dove ، mehrana ، Sonaen60 ، daad ، b_argi ، linuxer ، negar_karimi6 ، Rebekaa
تبریک به لونلی عزیز وdaadگرامی.خط شکنان آنکارا
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
بچه هاي گل مبارك باشه كلير شدنتون گرچه من فقط لونلي رو فهميدم از نوشته بچه هاي ديگه واين نيز بگذرد
حاااااالاااا ما تا آخرين نفس ايستاده ايم
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
(2013-08-27 ساعت 21:40)zohre02 نوشته:  دوستان بهتره منتظره اپديت شدن سايت انكليسي باشيد جون در ايميل ما گفتند در اين هفته شمارتون تو سايت مياد اما الان در سايت تركي شمارمون نيست، پس اميدوار باشيد

آخه بعضيا معتقدن پنجشنبه هم اعلام ميكنن اميدوارم اين هفته اكثر دوستان تكليفشون روشن بشه و خيالا راحت
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: babak_1363 ، drmrs ، mehdi389 ، ani_sheiton ، SHABAH51 ، noura ، Alirezaa2013 ، daad ، manila ، Niushagh ، b_argi ، negar_karimi6 ، khmp ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 22:46)smpf نوشته:  
ممنون

ستاره هارو از كجا برميدارن يعني كدوم سايت منظورتونه ؟منتظرسرا رو ميگيد؟يا جاي ديگه لطفا به ماهم بگيد

سایت اعلام کیس های کلیر شده، بعضی کیس ها ستاره دارن یعنی همه افراد کیس کلیر نشدن منظورم اونها هستند
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، پدی ، shatsi ، ani_sheiton ، dove ، Alirezaa2013 ، daad ، b_argi ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Rebekaa
خدایا خیلی دلم میخواد بنویسم با آرزوی کلیر شدن ........
و برداشته شدن ستاره .........
ولی میدونم اگه این پست رو بزارم ، دو سه تا پیوست با مضمون [ پس من چی؟؟] بهش میخوره!!
پس از کسی اسم نمیبرم که کسی هم دلخور نشه!!

خوب با آرزوی عاقبت بخیر شدن هممون!!!WinkWinkWink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-27 ساعت 23:08)raham نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 22:46)smpf نوشته:  
ممنون

سایت اعلام کیس های کلیر شده، بعضی کیس ها ستاره دارن یعنی همه افراد کیس کلیر نشدن منظورم اونها هستند

كيس ماهم همين شرايط را داره ولي اصلا شمارمون اونجا نيست كه ستاره هم جلوش باشه چقدر اوضامون پيچ در پيچه
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: raham ، dove ، lonelyman ، daad ، b_argi ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-27 ساعت 21:19)mychael نوشته:  کسی میدونه دقیقا چقدر باید بدیم برا PTTوبابت هر نفر و این مبلغ رو تو سفارت ازمون میگیرن؟
ضمن عرض تبریک به کلیر شده های آنکارا .

دوست من در انكارا ptt رايگان هست ، تو سفارت هم همون ٣٣٠ دلار $
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: mehdi389 ، dove ، Alirezaa2013 ، natasha ، daad ، Niushagh ، b_argi ، Soap McTavish ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Rebekaa
ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﻣﺎ ﺭﻭﺯ ﺗﻮﻟﺪﻡ ﺑﻮﺩ
ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﺧﺪﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﻬﻢ ﮐﺎﺩﻭ ﺑﺪﻩ
ﺍﻣﺎ ..... ﺻﺪﺍﺵ ﺍﻭﻣﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ :
ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﻫﻢ ﻫﻢ ﺻﺒﺮ ﮐﻦ
SadSadSad
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مامان سایههههههههههههههههه
بیااااااااااااااااااااات
فضلیییییییی
سپیدههههههههه عمو سعیییییییییییید
سااااااام
gifaaaaaaaaaaaa
بچه هاااااااااااااااااااااااااا
واااااااااااااااااااااااااااااای
جییییییییییییییغ
ددددددددددددددددددددست
ما کلیررررررررررررررررررررررر شدییییییییییم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان