کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تبریک به آنی عزیز(مامان آنی)
تبریک به daad
تبریک به lonelyman
تبریک به zohre02
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
مبارکههههههههههههههههههههههه
گوارای وجود
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-08-27 ساعت 20:53)daad نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 19:27)hosa نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 19:22)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 19:18)hsevensky2013 نوشته:  [color=#000000سایت آنکارا به زبات ترکیش آپدیت شده :
شماره های جدید :
2013AS6769
2013AS5390
2013AS8177
2013AS2927
2013AS5204
2013AS169

2013AS800
2013AS3459
2013AS6627
2013AS6980
2013AS6671
2013AS6621
2013AS6980
2013AS3369
2013AS4705
[size=large]دوستان آنکارایی کجایید هورا بکشید، دوستان
خبری از ستاره دار ها هست؟
منم وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کلییر شدم

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییی

انقد جیغ زدم حنجرم درد گرفت.................... Smile)))))))))))))))))))))
سلام دوستان من که باورم هنوز نشده که کلیر شدم اگه امکانش هست دوستان بگن که من کجا میتونم چک کنم چون سایت انگلیسی و ترکی رو چک کردم نبودش اگه ممکنه کسی کمک کنه ممنون میشم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
من که بلیط پیدا نکردم حالااااااااااااا چی میشهBig Grin
من این مدت خیلی همتونو اذیت کردم از کوچیک و بزرگ.چقدر با تک تکون خاطره دارم از راه دور.همتون برام یه خانواده بودین و هستین.حالاااااااااااااااا من از شما دل نمیکنم شما چطورررررررررر؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به دوستان عزیز کلیر شده بالاخص:
سفارت آنکارا:
mohd_m , zohreh02 , lonelyman , daad , ani_sheiton و ali heydri
سفارت ابوظبی:
Biz Biz , mariana , man sour و هنردوست
سفارت ایروان: jjbahale
آرزوی بهترینها رو برای این عزیزان دارم و امیدوارم بقیه دوستان منتظر هم هرچه زودتر کلیر شوند.

ببخشید که فاصله بین حرکت قطارها کمی زیاد شده. به هر حال در این شرایط بد اقتصادی مقرون به صرفه نیست قطار خالی بره.Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-08-27 ساعت 23:59)ani_sheiton نوشته:  من که بلیط پیدا نکردم حالااااااااااااا چی میشهBig Grin
من این مدت خیلی همتونو اذیت کردم از کوچیک و بزرگ.چقدر با تک تکون خاطره دارم از راه دور.همتون برام یه خانواده بودین و هستین.حالاااااااااااااااا من از شما دل نمیکنم شما چطورررررررررر؟

خیلی شبا با نوشته هات خندیدم و مدتی که نیستی جات خیلی خالیه
امیدوارم موفق باشی
بلیط هم پیدا می کنن برات
پسر داری برا همین روزا دیگهBig GrinWink
(2013-08-28 ساعت 00:03)nooshshahnar نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 23:59)ani_sheiton نوشته:  من که بلیط پیدا نکردم حالااااااااااااا چی میشهBig Grin

خیلی شبا با نوشته هات خندیدم و مدتی که نیستی جات خیلی خالیه
امیدوارم موفق باشی
بلیط هم پیدا می کنن برات
پسر داری برا همین روزا دیگهBig GrinWink

عزیز دلم چقدر دوستتون دارم.بغض گلومو گرفته چی میشه تنهام نذارین هاااااااااا؟چی میشه؟آره یه فضلی دارم عجیجه منه .عقشه منه.امیر مهاجر که دیگه پسر بزرگمه ولی خوب اون زن گرفته سرش به زنش گرمه نه منه مادرBig Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
[اکثر ستاره دار ها کلیر شدن ولی ستاره هاشونو بر نمی دارن، چند مورد از شماره های ستاره دار بودند که بدون برداشته شدن ستاره هاشون ویزاهاشون صادر شده بود ، پس این لطف رو بکنید .
ممنون
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
[/quote]

من 2 تا ایمیل فرستادم هنوز هیچ جوابی ندادند. من هم امیدوارم در آپدیت سایت انگلیسی این ستاره ها رو بردارن.
[/quote]
بچه که بودم همیشه دوست داشتم فضانورد بشم و شبها میرفتم پشت بوم می خوابیدم که ستاره ها رو بشمرم همش میگفتم این ستاره ها سرنوشت منو میدونن .میدونستم به دنیاهای کوچک اطراف تعلق ندارم و همیشه اون بالا مالاها سیر میکردم تا بالاخره سرنوشتم وصل شد به یک ستاره با این که ازش خیلی بدم میاد ولی چاره ای نیست جز تحمل فعلا که بلیط پریدن من دست این ستاره هست
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
دوستاي گلم از تك تك شما بخاطر اينهمه محبت سپاسگزارم و اميدوارم زندگيتون سرشار از سلامتي، كاميابي و موفقيت باشهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
کجا این شماره های جدید و اعلام کرده به منم بگید
تشکر کنندگان: mehdi389 ، shatsi ، Alirezaa2013 ، SHABAH51 ، Aida.s ، daad ، Mehrdadordi ، b_argi ، رجبعلی ، Rebekaa
دوستان عزیز به نظرتون ما که از 1 اگوست تا حالا آپدیت نشدیم امیدی هست به کلیرمون؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، Sonaen60 ، AsemanAbee ، daad ، Mehrdadordi ، b_argi ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 00:26)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز به نظرتون ما که از 1 اگوست تا حالا آپدیت نشدیم امیدی هست به کلیرمون؟

امید که هیچ ،اینقدر مطمین باش که الان بهت بگن ساعت از نیمه شب گذشته می گی آرهSmile
بچه ها یک خبر مهم:

.
.
نمیخوام دل تون بلرزه یا نگران بشید اما گفتم اگه بدونید بهتره تا خبر نداشته باشید. راستش...چه جوری بگم...حقیقت اینه که من از منابع موثقی شنیدم که تا ساعت 8 صبح فردا و توی این نیمه شبی کسی دیگه کلیر نمی شه و سفارتخونه ها تعطیل اند!Big Grin
.
.
خب بریــــــــــــــــــد بگیــــــــــــــــرید بخوابیــــــــــــــــــد دیگــــــــــــــــــــــــــــه
Tongue
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-28 ساعت 00:02)رجبعلی نوشته:  هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

سفارت آنکارا:
سفارت ابوظبی:
آرزوی بهترینها رو برای این عزیزان دارم و امیدوارم بقیه دوستان منتظر هم هرچه زودتر کلیر شوند.

ببخشید که فاصله بین حرکت قطارها کمی زیاد شده. به هر حال در این شرایط بد اقتصادی مقرون به صرفه نیست قطار خالی بره.Big GrinBig GrinBig Grin

آنکارا که امروز آپدیت نشد ، از کجا دیدید؟؟ خواهش میکنم به ما هم بگید برای من هنوز تاریخ 20 آگوست رو نشون میده

(2013-08-28 ساعت 00:45)Aida.s نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 00:02)رجبعلی نوشته:  هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

سفارت آنکارا:
سفارت ابوظبی:

آنکارا که امروز آپدیت نشد ، از کجا دیدید؟؟ خواهش میکنم به ما هم بگید برای من هنوز تاریخ 20 آگوست رو نشون میده

متوجه شدم سایت آنکارا به زبان ترکیه ای نه انگلیسی

اولا بزار خودمو خالی کنم
هووووووورررررررا بلاخره ما هم کلیر شدیم
واقعا باورم نمیشه از ته دل واسه منتظران دعاااااااا میکنم
ازهمه دوستان عزیز خودم که اگه اونا نبودن من الان سردرگم بودم وااااقععععاااا ممنونم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان