کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام. .

من قبلا دوبار به زبان ترکی بهشون ایمیل زدمم جواب دادن . وی دوبار هست که جواب نمیدن. شاید زبان ترکی استانبولی یادشون رفتهBig Grin. این متن انگلیسی رو اگه دوستان دم دست دارن برام بفرستن ممنون میشم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: b_argi ، daad ، dove ، kian_mousapour ، negar_karimi6 ، linuxer ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 12:15)zohre02 نوشته:  سلام دوستان شماره ما توی سایت انگلیسی سفارت هم نبود ولی به من گفته بودند این هفته سایت آپدیت بشه شماره شما هست خیلی عجیبه
به احتمال زیاد فردا هم یکسری شماره اعلام خواهند کرد.
امیدوارم که اینطور بشه ، دل دوستانه دل نگرون آرام بگیره . آمینSmile
خدارو دارید غم ندارید.Smile
(2013-08-28 ساعت 12:05)ali_gh نوشته:  سلام
من دوباره کلیرنس خوردم،خیلی جالبه بعد از سه روز که پاسهامونو تحویل سفارت دادیم،بدون توجه به اعلام قبلی کلیرنس ،برام نوشتن شما باید دوباره بررسی شوید.
من: Sad
خانمم: Sad
آفیسر:Cool
سفارت: Tongue
ایران ایر: Big Grin
هتل: Smile

ما منتظران: ؟؟؟؟؟؟!!!!! SadShyRolleyesSad؟؟؟؟؟؟!!!!!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: amjad ، b_argi ، daad ، dove ، zavosh ، raham ، hsevensky2013 ، ikamaly ، lilistar ، negar_karimi6 ، Tir-Tapar ، رجبعلی ، houmanmir ، Rebekaa
.. دوستانی که امروز جز لیست کلیر شده ها بودن امروز هم آپدیت داشتن؟
کسی این روزها آپدیت شده؟Sad
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تبریک به تمام دوستان کلیر شده

تشکر کنندگان: rose_2000 ، sce ، dove ، mehdi didam ، Tir-Tapar ، رجبعلی ، daad ، mehdi389 ، mehrdad pharm ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 12:00)babaye yaas نوشته:  سلام به همه دوستان ؛
چرا تاریخ تحویل پاسپورت ها از 15 سپتامبر بالاتر نمیره ؟
اگه ما هفته آینده کلیر بشیم دیگه وقتی نداریم که بریم آنکارا و مدیکالمونو تمدید کنیم و پاسامونو تحویل بدیم ( البته مدیکال من که فرزند 11 ساله دارم 4 روز طول میکشه )
میشه یه راهنمایی و یا دلداری به من بدین ؟

منم همين مشكل شما رو دارم
خانومم كلير شده ولي من نه
ديگه امروز بليط گرفتم واسه ١٠ سپتامبر و از دكتر هم براي همان روز وقت گرفتم كه نهايت پاسپورت خانومم رو تا ١٢ سپتامبر به سفارت بديم
ريسك نكردم و پيش خودم گفتم اگه ١ درصد هم تا ١٥ سپتامبر كلير بشيم ممكنه بليط گيرمون نياد با توجه به اكسپاير ديت پروسه اداري كه ١٥ سپتامبر هست اگه كلير بشم به مشكل بر ميخورم.
ديگه آخرش اينجوري فكر كردم كه نهايت تا ٣٠ سپتامبر ميخوام پول هتل بدم كه براي ٢٠ روز ١٢٠٠ دلار ميشه ولي ويزاي امريكا ارزشش بيشتر از اين صحبتهاست و به ريسكش ميارزه.
راستي بليط رو از ايران ماهان گرفتم و يكسره نفري ٣٥٠ تومان كه واقعاً مفته.
برگشتمم از دفتر ماهان آنكارا بغل هتل ددمان ميگيرم.
هتل رو هم حتماً ار آژانس راهواري بگيرين كه بالاي صفحه مهاجرسرا تبليغ داده و حداقل ٣٠ درصد ارزونتره.
دوست صميميه من آژانس هواپيمايي دارن كه بليط رو ازون گرفتم ولي خودش كه قيمت هاي راهواري رو ديد گفت هتل رو از راهواري بگيرم
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
.. دوستانی که امروز جز لیست کلیر شده ها بودن امروز هم آپدیت داشتن؟
کسی این روزها آپدیت شده؟Sad

نه متاسفانه نه کلیر شدیم نه آپدیت Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: jj bobo ، AsemanAbee ، mehrana ، b_argi ، kian_mousapour ، dove ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، daad ، linuxer ، sh-p ، SANIJ ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، Alirezaa2013
تنها بنايي که هر چه بيشتر بلرزد محکمتر مي شود، دل آدمي است.

امیدوارم این دلهای در انتظار و لرزان هر چه زودتر کلیر بشن..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
(2013-08-28 ساعت 12:15)zohre02 نوشته:  سلام دوستان شماره ما توی سایت انگلیسی سفارت هم نبود ولی به من گفته بودند این هفته سایت آپدیت بشه شماره شما هست خیلی عجیبه

شماره ما هم نبود و اينكه به ما نگفته بودن تو سايت شمارمون اعلام ميشه ولي مطمينم كه كلير شديم و تو سري بعدي با شما شمارمون اعلام ميشه.
مطمينم مطمين
(دلخوشي الكي)
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، rose_2000 ، eett ، mehrana ، b_argi ، dove ، lilistar ، گل نهال ، رجبعلی ، daad ، sh-p ، mehrdad pharm ، Niushagh ، r91 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 11:24)heidari1248 نوشته:  سایت انگلیسی ترکیه آپدیت شد، دوستان یه نگاهی بندازن ببینن فرقی با ترک میکنه

لطفاااا از کجا چک کردید؟خبری نیست که؟
تشکر کنندگان: dove ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، daad ، Rebekaa
کیس ما هم هر دو الان اپدیت شد

خدایاااااااااااااااااااااااا
بارالاهااااااااااااااااااااا
پروردگارااااااااااااااااااا

صدا میـــــــــــــاااااادددد......؟؟؟!!!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
ابوظبی جان
پیلیز یه تکونی بخودت بده
یه 10 - 15 نفری بیشتر نمونده

دیگه تمومش کن
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-08-28 ساعت 13:18)AsemanAbee نوشته:  کیس ما هم هر دو الان اپدیت شد

خدایاااااااااااااااااااااااا
بارالاهااااااااااااااااااااا
پروردگارااااااااااااااااااا

صدا میـــــــــــــاااااادددد......؟؟؟!!!

خدايااااااااااااااااااااااااااااااااا
ايشاله تمومه كار شما هم Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-08-28 ساعت 11:29)manzar333 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 09:19)jj bobo نوشته:  چه تعداد از دوستان 23 آگوست آپدیت همگانی داشتن و هنوز کلیر نشدن لطفا اعلام کنین تا یه آماری دستمون بیاد

سلام ، بعد از ۶ بار آپدیت برای برنده اصلی‌ ، ۲۳ آگوست آپدیت همگانی داشتیم و همچنان سر کاریم.

ما هم مثل شما همچنان سر کاریم
تشکر کنندگان: jj bobo ، b_argi ، manzar333 ، kian_mousapour ، dove ، lilistar ، negar_karimi6 ، daad ، AOC Kermani ، Mehrdadordi ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 09:19)jj bobo نوشته:  چه تعداد از دوستان 23 آگوست آپدیت همگانی داشتن و هنوز کلیر نشدن لطفا اعلام کنین تا یه آماری دستمون بیhاد

سلام دوست عزیز منم هستم.
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان