کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-27 ساعت 18:15)reza_top60 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 17:39)khmp نوشته:  از سفارت در مورد تاریخ اکسپایر ویزام پرسیدم گفتن تا 20 سپتامبر فرصت دارم که پاسپورتمو تحویل سفارت بدم
حالا اگه تا اون موقع همسرم کلیر نشه چه کار کنم؟ باید تا آخر سپتامبر یعنی 2 هفته بمونیم ایروان؟ اگه شما جای ما بودین چه کار میکردین؟

دوست عزیز شما چطور فهمیدید که همسرتون کلیر نشدن؟آخه من الان سایت سفارت ایروان رو چک کردم هیچ کسی دوستاره ** نیود که نشان دهنده اینه که کل اعضای کیس کلیر نشدند.

هفته پیش در جواب ایمیلی که واسه پیگیری پروندم زده بودم گفتن که من کلیر شدم ولی همسرم هنوز پندینگ هست من شمارمو هنوز تو سایت ندیدم
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: kian_mousapour ، mehdi didam ، Nasimmmm ، e76779 ، sh-p ، رجبعلی ، lilistar ، joody ، Rebekaa ، AsemanAbee ، Alirezaa2013
لینک کلیرنس 2012 رو می ذارم تا همه مون انرزی بگیریم ،تاریخ 21 سپتامبر پارسال http://mohajersara.com/thread-5395-page-...2026631225
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
من تا به حال آپدیت نشده بودم بچه ها، ولی حدود 10 دقیقه پیش برای اولین بار آپدیت شدم. یه متنی هم زیر نامه آپدیتم هست که با متن قبلی فرق داره، می خواستم نظر شما رو بدونم ببینم این متن رو به همه نشون می دن، یا اختصاصی برای من تایپ کردن که از الان آمادگی کلیر نشدن رو داشته باشم:

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

البته اینو هم بگم که وضعیتم تو سایت ابوظبی تغییری نکرده، فقط تو CEAC عوض شده.
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mehdi didam ، mahsa3017 ، kian_mousapour ، b_argi ، mrbonbon ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 13:39)mehrana نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 13:33)b_argi نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 13:28)mehrana نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 13:03)jj bobo نوشته:  به تاریخ امروز28august دوباره بدون ایمیل هر دو نفر کیسمون آپدیت شدیم 23آگوست هم هر دونفر کیس ما آپدیت شده بود وقبل آن هم در تاریخهای 9و12و15و21آگوست هم بدو ن ایمیل آپدیت شده بودیم البته قبل این هم تا دلتون بخواد آپدیت داشتیمBig GrinTongue

... خوب jjbobo و aseman abee عزیز تبریک انشالله به زودی کلیر میشین ... البته حالا دیگه به آپدیتها هم اعتباری نیست .. Wink البته که همه بزودی کلیر میشن
این آپدیت هارو که مقدمه کلیر شدنه غنیمت بدونین بخدا..
بنده بعد 147 روز تک تنها اون بالا بالاهای (حتی نصفه هم کلیر نشدم) منتظرسرای ایروان جاخوش کردم و کمترین کور سویی هم نمیبینم.ShyRolleyesCool
نگران نباشید دوست عزیز ما آنکارائیها آفیسرای سفارت جهت بالابردن سطح صبوریمان کاری کردن زیر 150 روز برامون زنگ تفریحه ...Smile مطمئن مطمئن مطمئن شما هم بزودی کلیر میشین ..

کیس ما هم هر دو نفر امروز دوباره آپدیت شد ! دیوانه شدیم بعد از 6 ماه !
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
(2013-08-28 ساعت 13:21)mehdi1721 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 11:29)manzar333 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 09:19)jj bobo نوشته:  چه تعداد از دوستان 23 آگوست آپدیت همگانی داشتن و هنوز کلیر نشدن لطفا اعلام کنین تا یه آماری دستمون بیاد

سلام ، بعد از ۶ بار آپدیت برای برنده اصلی‌ ، ۲۳ آگوست آپدیت همگانی داشتیم و همچنان سر کاریم.

ما هم مثل شما همچنان سر کاریم
ماكه هم ١٥هم١٦اگوست همگاني آپديت شديم ولي مسكوت مانده ايم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: mehdi didam ، SHABAH51 ، b_argi ، رجبعلی ، lilistar ، Rebekaa ، Alirezaa2013
بچه ها از دوشنبه تا حالا كسي جواب ايميل از آنكارا گرفته؟؟؟
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: mehdi didam ، رجبعلی ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 14:03)kian_mousapour نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:01)nasim19 نوشته:  بچه ها یعنی اگر امروز و فردا خبری نشه باید تا سه شنبه هفته بعد صبر کنیم؟ چهار روز سفارت آنکارا تعطیله یعنی؟؟؟Sad

آره خوب
اين كه فكر و سوال نداره

ايشالله فردا يه ليست بلند بالا بدن نصف مهاجرسرا شاد بشن،نصف ديگه هم از شادي او نصف اول شاد بشن
راستشو بخواهین من که خسته شدم از بس به خودم امید الکی دادمSad.
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
تشکر کنندگان: mehdi didam ، SHABAH51 ، kian_mousapour ، b_argi ، lilistar ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 13:21)mehdi1721 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 11:29)manzar333 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 09:19)jj bobo نوشته:  چه تعداد از دوستان 23 آگوست آپدیت همگانی داشتن و هنوز کلیر نشدن لطفا اعلام کنین تا یه آماری دستمون بیاد

سلام ، بعد از ۶ بار آپدیت برای برنده اصلی‌ ، ۲۳ آگوست آپدیت همگانی داشتیم و همچنان سر کاریم.

ما هم مثل شما همچنان سر کاریم
ماكه هم ١٥هم١٦اگوست همگاني آپديت شديم ولي مسكوت مانده ايم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: mehdi didam ، sh-p ، kian_mousapour ، b_argi ، AOC Kermani ، manzar333 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
با تبریک شدیدا" شدید ، به کلیرشدگان روزهای اخیر

حالا هم که دیگه شیر آپدیت خراب شده !!!!
نه به روزی که آرزوی یک آپ دیت نا قابل رو داشتیم ، نه حالا که 4 باره تک و تنها آپ دیت میشم و میشین و میشن و میشویم و میشوید و میشوند و . . . !!

آقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!

آپ دیت شدن چه آسان ، کلیر شدن چه سخته !!!

آما علی رغمه ، الا رقمه ، علا رغمه ؟ حالا هرچی . . . رغمه !!! ما به زور هم که شده تا پایان وقت اداری 30سپتامبر ؛
.
.
.
چاره ایی جز استقامت نداریم ! پس « می استقامتیم » درست .
است نقطه سر خط

بن بن جان چون چند روز پیش آپ دیت شدی و از خماری در اومدی اینک با صدای بلند اعلام میکنم امروز هم آپ دیت شدم ، تکی شایدم الکی !
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
آنکارا لیستشو آپدیت کردا! دیدین؟
تشکر کنندگان: mehdi didam ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 09:25)mehrana نوشته:  

سلام..من 23 اپدیت شدم ولی کلیر نشدم...
دوست عزیز من هم 23 اپدیت شدم 1از 3 نفر
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: mehdi didam ، jj bobo ، b_argi ، رجبعلی ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 14:32)mehrnaznm نوشته:  آنکارا لیستشو آپدیت کردا! دیدین؟

منظورتون دیروز هست؟
تشکر کنندگان: mehdi didam ، b_argi ، رجبعلی ، soruosh ، Rebekaa
آره. خطای دید بود. ببخسید

(2013-08-28 ساعت 14:36)hosa نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:32)mehrnaznm نوشته:  آنکارا لیستشو آپدیت کردا! دیدین؟

منظورتون دیروز هست؟
تشکر کنندگان: mehdi didam ، b_argi ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، soruosh ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 14:20)mamalino10 نوشته:  من تا به حال آپدیت نشده بودم بچه ها، ولی حدود 10 دقیقه پیش برای اولین بار آپدیت شدم. یه متنی هم زیر نامه آپدیتم هست که با متن قبلی فرق داره، می خواستم نظر شما رو بدونم ببینم این متن رو به همه نشون می دن، یا اختصاصی برای من تایپ کردن که از الان آمادگی کلیر نشدن رو داشته باشم:

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

البته اینو هم بگم که وضعیتم تو سایت ابوظبی تغییری نکرده، فقط تو CEAC عوض شده.

سلام دوست عزيز ظاهرا شما يكسري اطلاعات بايد به آفيسر بدهيد تا روي پرونده شما كار كنند يك تماس با سفارت بگيريد وهر چه سريعتر اين كار را انجام دهيد چون وقت كمي مانده است.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mehdi didam ، گل نهال ، mamalino10 ، b_argi ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 14:19)marjani نوشته:  لینک کلیرنس 2012 رو می ذارم تا همه مون انرزی بگیریم ،تاریخ 21 سپتامبر پارسال http://mohajersara.com/thread-5395-page-...2026631225

200 نفر یکجا کلیر شدن!! مرسی مرجان عزیز
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: مهرنگار ، nima-92 ، SHABAH51 ، princesess ، houmanmir ، b_argi ، Niushagh ، Rebekaa ، mehdi didam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان