کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 12:15)zohre02 نوشته:  سلام دوستان شماره ما توی سایت انگلیسی سفارت هم نبود ولی به من گفته بودند این هفته سایت آپدیت بشه شماره شما هست خیلی عجیبه
سلام بر شما زهر خانم
دوست عزیز، من نمیدونم چرا شما دارین تعلل میکنین و تا حالا نرفتین به آنکارا، شما از متن ایمیلی که براتون فرستادن، مدرک معتبر تر میخواهین؟؟؟ !!!
یه کپی از متن ایمیل بگیرین و هر چه سریعتر راهی آنکارا بشین خواهشاً، سر سفارت بسیار شلوغه و امکان هر نابسامانی از طرف اونا هست...
اما در هر صورت مطمئن باشین امروز یا فردا دوباره تعدادی رو کیلیر اعلام خواهد کرد، شک نکنین... WinkBig GrinCool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-28 ساعت 13:03)jj bobo نوشته:  به تاریخ امروز28august دوباره بدون ایمیل هر دو نفر کیسمون آپدیت شدیم 23آگوست هم هر دونفر کیس ما آپدیت شده بود وقبل آن هم در تاریخهای 9و12و15و21آگوست هم بدو ن ایمیل آپدیت شده بودیم البته قبل این هم تا دلتون بخواد آپدیت داشتیمBig GrinTongue

... خوب jjbobo و aseman abee عزیز تبریک انشالله به زودی کلیر میشین ... البته حالا دیگه به آپدیتها هم اعتباری نیست .. Wink البته که همه بزودی کلیر میشن
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-08-28 ساعت 13:18)AsemanAbee نوشته:  کیس ما هم هر دو الان اپدیت شد

خدایاااااااااااااااااااااااا
بارالاهااااااااااااااااااااا
پروردگارااااااااااااااااااا

صدا میـــــــــــــاااااادددد......؟؟؟!!!

ديگه وقت رفتنته دوست من،
وقت رفتن
پاشو به جاي دست رو دست گذاشتن و انتظار كاراي سفرتو بكن كه خيلي ديره
كلير شدي، اينم مطمينمWink
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: mehrana ، AsemanAbee ، b_argi ، e76779 ، dove ، lilistar ، رجبعلی ، sh-p ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 13:28)mehrana نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 13:03)jj bobo نوشته:  به تاریخ امروز28august دوباره بدون ایمیل هر دو نفر کیسمون آپدیت شدیم 23آگوست هم هر دونفر کیس ما آپدیت شده بود وقبل آن هم در تاریخهای 9و12و15و21آگوست هم بدو ن ایمیل آپدیت شده بودیم البته قبل این هم تا دلتون بخواد آپدیت داشتیمBig GrinTongue

... خوب jjbobo و aseman abee عزیز تبریک انشالله به زودی کلیر میشین ... البته حالا دیگه به آپدیتها هم اعتباری نیست .. Wink البته که همه بزودی کلیر میشن
این آپدیت هارو که مقدمه کلیر شدنه غنیمت بدونین بخدا..
بنده بعد 147 روز تک تنها اون بالا بالاهای (حتی نصفه هم کلیر نشدم) منتظرسرای ایروان جاخوش کردم و کمترین کور سویی هم نمیبینم.ShyRolleyesCool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*kian_ mousapour» عزیز ღღღ

... الان منتظرسرا را سر زدم دیدم آرزوی کلیر شدن شما دوست عزیز .. گذاشتم ببینین ..انشالله شما هم به زودی زود کلیر میشین ...
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: shatsi ، dove ، AsemanAbee ، kian_mousapour ، mehdi didam ، dana ، رجبعلی ، jj bobo ، b_argi ، joody ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 13:26)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 12:15)zohre02 نوشته:  سلام دوستان شماره ما توی سایت انگلیسی سفارت هم نبود ولی به من گفته بودند این هفته سایت آپدیت بشه شماره شما هست خیلی عجیبه
سلام بر شما زهر خانم
دوست عزیز، من نمیدونم چرا شما دارین تعلل میکنین و تا حالا نرفتین به آنکارا، شما از متن ایمیلی که براتون فرستادن، مدرک معتبر تر میخواهین؟؟؟ !!!
یه کپی از متن ایمیل بگیرین و هر چه سریعتر راهی آنکارا بشین خواهشاً، سر سفارت بسیار شلوغه و امکان هر نابسامانی از طرف اونا هست...
اما در هر صورت مطمئن باشین امروز یا فردا دوباره تعدادی رو کیلیر اعلام خواهد کرد، شک نکنین... WinkBig GrinCool

زهره خانم بن بن عزیز بسیار بجا و درست میگن.....از شما دیگه عجیبه این که وایستادین منتظر اعلام شماره تو سایت هستین....شما خودت با تجربه ای....شاید اصلاً تو سایت شماره اعلام هم نشه.....شما بلند شو برو ...همین الان هم برو.....منو که هنوز شمارمو اعلام نکردن دارم برنامه ریزی میکنم که برم، شما یک پرینت از ایمیلت بگیر و فقط برو.......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
سلام,دوستان من همين الان اپديت شدم قبلشم 27و 26و23 و20 و 19.....(مدت انتظار 300رووووز)ولي يكم مشكوكه چون اين 3,4 بار اخر بعد اينكه تو حدود نيم ساعت 10,15 بار يا بيشتر مدام چك كردم اين اتفاق افتاد...احساس ميكنم ممكنه بصورت ماشيني هر كس كه چندين بار پياپي يا توي فاصله زماني كم چك كنه سايت براش اپ ميشه...شايد براي اينكه دلش خوش باشه و ديگه ميل نده...با توجه به وضعيت اپديت هاي اين اواخر چيز بعيدي نيست...لطفا بقيه هم چك كنين ببينين همين شكليه...
تشکر کنندگان: shatsi ، lilistar ، e76779 ، dove ، AsemanAbee ، raham ، negar_karimi6 ، honey rahmati ، houmanmir ، b_argi ، mrbonbon ، manzar333 ، r91 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 13:33)b_argi نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 13:28)mehrana نوشته:  

این آپدیت هارو که مقدمه کلیر شدنه غنیمت بدونین بخدا..
بنده بعد 147 روز تک تنها اون بالا بالاهای (حتی نصفه هم کلیر نشدم) منتظرسرای ایروان جاخوش کردم و کمترین کور سویی هم نمیبینم.ShyRolleyesCool
نگران نباشید دوست عزیز ما آنکارائیها آفیسرای سفارت جهت بالابردن سطح صبوریمان کاری کردن زیر 150 روز برامون زنگ تفریحه ...Smile مطمئن مطمئن مطمئن شما هم بزودی کلیر میشین ..
Don't lose your hope
Don't know what tomorrow will bring

Believe
شماره كيس : 2012AS2XXXX
رويت قبولي : July
ارسال فرم : August
كنسولگري : Ankara
مصاحبه : April و June و July
ويزا : -
تعداد نفرات كيس : 1
هزينه : بيش از 5000 $
Never ever givp up, find a way, as that is what a winner do
سلام
کیس ما روز 15 آگوست مصاحبه داشت و از اون موقع تا امروز تاریخهای 15 و 19 و 22و23و26و28 آگوست آپدیت شدیم. من مطمئنم سفارت داره روی پرونده ها کار میکنه و به زودی همه کلیر میشیم.
شماره کیس:**98 برگه صورتی +فرم 9 سوالی + cv
سفارت آنکارا
هرچی میگم بابا جون سفارتا کارش حساب کتاب داره هی بگید نه
سفارت ابوظبی چون میدونه یکشنبه ای دیگه تعطیله ویزای کسانی روکه دوسه روزپیش پاسشونوداده بودتافردااماده و کت بسته تحویل بچه هامیده یکشنبه هرکی پاسشوداده دیروزایشودشده کسانی هم که مونده بودن الان ایشودشون کرده مثل ویزای مارو
که الان دیدم ایشودده
من که میگم والااینافارسی بلدنیستن ولی حساب کتاب تعطیلی هارودارن که چیکارکنن مردم علاف نشن عده ای بلیطاشونوعوض کرده بودن برای دوشنبه دیگه
هرچه مابه این همسرعزیزگفتم صبرله تاچهارشنبه صبح
هی گفت یخ
بلیط امشبش هم الکی رفت عوض کردبا350 درهم
دوباره بایدجریمه بده
خداییش چه وضعی میزنن بهم این هتلاوپروازهای خارجی
اینارونوشم که بگم مطمئن مطمئن باشید اوناطوری کلیرتون میکنن که جونتون به لبتون میرسه ولی هم پاسوتحویل میگیرن و هم ویزارومیدن دردقایق گل طلایی
تشکر کنندگان: lilistar ، AsemanAbee ، peymanp76 ، mehdi didam ، sh-p ، manzar333 ، رجبعلی ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 13:35)mehrana نوشته:  ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «*kian_ mousapour» عزیز ღღღ

... الان منتظرسرا را سر زدم دیدم آرزوی کلیر شدن شما دوست عزیز .. گذاشتم ببینین ..انشالله شما هم به زودی زود کلیر میشین ...

خيلي شادم كردين به خدا
تو اين استرس و غم و غصه سو سوي اميد و خوشحالي رو به من تزريق كردين
خيلي ممنونم
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: رجبعلی ، e76779 ، sh-p ، mrbonbon ، lilistar ، Rebekaa ، Alirezaa2013
به خدا دل به دل راه داره
منم همين الان منتظرسرا رو ديدم ولي آرزوي كلير شدن شما بود mehrana عزيز

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «mehrana» عزیز ღღღ
تشکر کنندگان: رجبعلی ، sh-p ، manzar333 ، Rebekaa ، Alirezaa2013
بچه ها یعنی اگر امروز و فردا خبری نشه باید تا سه شنبه هفته بعد صبر کنیم؟ چهار روز سفارت آنکارا تعطیله یعنی؟؟؟Sad
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 14:01)nasim19 نوشته:  بچه ها یعنی اگر امروز و فردا خبری نشه باید تا سه شنبه هفته بعد صبر کنیم؟ چهار روز سفارت آنکارا تعطیله یعنی؟؟؟Sad

آره خوب
اين كه فكر و سوال نداره

ايشالله فردا يه ليست بلند بالا بدن نصف مهاجرسرا شاد بشن،نصف ديگه هم از شادي او نصف اول شاد بشن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان