کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هورااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من كلير شدمممممممممممممممممممممممم
سايت آپديت شد باز الان
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شكرت باورم نميشه
به خدا به دلم افتاده بود
از صبه توي پستام به همه گفتم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
(2013-08-28 ساعت 16:59)bigharar نوشته:  آفررررررررررین آنکاراااااااااااا کیا کلیر شدند دست و جیغ و هوراااااااااااااااا
من کلیر شدم ،خدایا شکرت
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-08-28 ساعت 16:45)manzar333 نوشته:  بچه‌ها سایت آنکارا آپدیت شد، برید ببینید کی‌ کلیر شده ، ما هم کلیر شدیم،هوووووورررررررررررررررررررررااااااااا، خدایا شکرت‌............Big GrinBig Grin

تبريك دوست عزيز SmileSmileSmileSmileSmileTongueوهورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
سلام درستکه باز م من کلیر نشدم ولی به همه دوستان کلیر شده تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک میگم.
به همه دوستاني كه امروز كلير شدند تبريك مي گم و يك هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي بلند براي همه دوستان خوبمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongue
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
ما هم کلیر شدیم ،ههوووورررااااااااااااااااااا
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-08-28 ساعت 16:45)manzar333 نوشته:  بچه‌ها سایت آنکارا آپدیت شد، برید ببینید کی‌ کلیر شده ، ما هم کلیر شدیم،هوووووورررررررررررررررررررررااااااااا، خدایا شکرت‌............Big GrinBig Grin
بسیار تبریک می گم و برای شما بهترین آرزوها را دارم...همیشه لحظه هاتون قرین شادی باد SmileSmileSmile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

مبارک باشه وهورا برای این خبر خوبWinkWinkWink
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دوستان کسی تونسته با سفارت تماس تلفنی بگیره؟ برای ستاره دار ها؟
تشکر کنندگان: پدی ، b_argi ، babaye yaas ، رجبعلی ، tajhizgaran ، mhb161 ، nika ، Rebekaa
وای خدایا باورم نمیشه منم کلیر شدم...هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-08-28 ساعت 17:10)marjani نوشته:   ما هم کلیر شدیم ،ههوووورررااااااااااااااااااا

شما هم ههوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراCool
(2013-08-28 ساعت 16:55)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 16:46)ali heydari نوشته:  با عرض سلام وآرزوی موفقیت برای همه دوستان
یه مطلبی هست که فکرمو مشغول کرده من بعد از 167 روز کلیر شدم ایا پرونده پزشکی جدید باز باید تشکیل بدم مدیکال دوباره باید هزینه کنم؟
چون نمیدونم بعضی از دوستان ظاهرا میگن که مدیکال 6 ماه اعتبار داره ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن از دوستان کلیر شده انکارا کسی هست که بخواد واسه گرفتن ویزا عازم انکارا بشه در صورت بودن خصوصی خبر بده که همسفر بشیم
بازهم واسه همه کسانی که منتظر هستن آرزوی موفقیت میکنم
سلام و تبریک بابت کیلیر شدنتون... دوست عزیز اگه شما اینقدر برنامه ریزیتون دقیق و کارتون درسته Wink که در این فرصت باقیمانده تا 180 روز، میتونین وارد آمریکا بشین که هیچ احتیاجی به تمدید مدیکال ندارین، در غیر اینصورت باید خدمتتون بگم که متأسفانه باید دوباره مدیکالتون رو تجدید کنین، تا بتونین سر فرصت کاراتون رو راست و ریست کرده و به بلاد کفر وارد شین.
خب من قبل از 180 روز باید اونجا باشم؟؟؟
اینکه الان خیلی وقت کمه اگه من مدیکال جدید برم تاریخ ویزا تا چه تاریخی اعتبار داره؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: پدی ، b_argi ، رجبعلی ، tajhizgaran ، mhb161 ، nika ، Rebekaa ، lilistar
(2013-08-28 ساعت 17:14)mehrana نوشته:  وای خدایا باورم نمیشه منم کلیر شدم...هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بابا عجب هورا بارونیه...مبارکهWink
مبارک باشههههههههههههههههه همگییییییییییییییییییییی

babaye yaas-kian_mousapour-manzar333- mehrana

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یکی زحمت میکشه شماره های جدید رو بذاره؟؟؟

Big GrinCoolBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-08-28 ساعت 17:10)marjani نوشته:   ما هم کلیر شدیم ،ههوووورررااااااااااااااااااا
درود و تبریک فراوان مرجان عزیز...ساعتی پیش به بچه ها امیدواری دادی جواب اش رو گرفتی...شاد باشید و پیروز Smile

(2013-08-28 ساعت 17:14)mehrana نوشته:  وای خدایا باورم نمیشه منم کلیر شدم...هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چقدر خبرهای خوبی از آنکارا میرسه...تبریک فراوان مهرانای عزیز...با بهترین آرزوها برای شما Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان