کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 14:47)linuxer نوشته:  به قرآن اینا منو گذاشتن سرکار
هر روز فقط آپدیت
دیگه کم مونده دهنم باز بشه ها
این شماره ی سفارت آنکارا چنده ؟؟؟؟
نفس کش میطلبم Big Grin

Linuxer عزيز
ديگه فكر كنم توي اون جمله زير امضات بايد جاي angry و happiness رو عوض كني!!!Wink
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: alihmh ، SHABAH51 ، b_argi ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، linuxer ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 15:01)alihmh نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:40)sh-p نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:20)mamalino10 نوشته:  من تا به حال آپدیت نشده بودم بچه ها، ولی حدود 10 دقیقه پیش برای اولین بار آپدیت شدم. یه متنی هم زیر نامه آپدیتم هست که با متن قبلی فرق داره، می خواستم نظر شما رو بدونم ببینم این متن رو به همه نشون می دن، یا اختصاصی برای من تایپ کردن که از الان آمادگی کلیر نشدن رو داشته باشم:

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.

البته اینو هم بگم که وضعیتم تو سایت ابوظبی تغییری نکرده، فقط تو CEAC عوض شده.

سلام دوست عزيز ظاهرا شما يكسري اطلاعات بايد به آفيسر بدهيد تا روي پرونده شما كار كنند يك تماس با سفارت بگيريد وهر چه سريعتر اين كار را انجام دهيد چون وقت كمي مانده است.

ای بابا. من الان نگاه کردم برای همه این پیغام رو نوشته یعنی همه باید تماس بگیریم. مگه از اول همین متن نبود؟ لطفا جواب بدیید من برای 5 نفرو نگاه کردم همین متن رو گذاشته بودند.

خير دوست عزيز اشتباه شده. معذرت مي خواهم.Sad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mamalino10 ، DIVE ، e76779 ، alihmh ، SHABAH51 ، b_argi ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 15:03)mamalino10 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:55)sh-p نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:51)mahsa3017 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:20)mamalino10 نوشته:  من تا به حال آپدیت نشده بودم بچه ها، ولی حدود 10 دقیقه پیش برای اولین بار آپدیت شدم. یه متنی هم زیر نامه آپدیتم هست که با متن قبلی فرق داره، می خواستم نظر شما رو بدونم ببینم این متن رو به همه نشون می دن، یا اختصاصی برای من تایپ کردن که از الان آمادگی کلیر نشدن رو داشته باشم:

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. ....

البته اینو هم بگم که وضعیتم تو سایت ابوظبی تغییری نکرده، فقط تو CEAC عوض شده.

برای ما هم دقیقا همین متنو می نویسه از همون اول هم همین بود. ضمنا دوست عزیز ما هم 19 اگوست ابوظبی مصاحبه داشتیم شما کجا بودی؟

سلام مهسا جان جواب دوستمان را در صفحه قبل دادم بخوان و زود اقدام كن.

من هم 19 آگوست ابوظبی مصاحبه داشتم. شماره 4. قبل و بعد از من هم دو خانواده بودن که ویزای یه ضرب گرفتن.
دوست عزیز sh-p میشه لطفاً یه کم بیشتر توضیح بدین؟ منظورتون از اطلاعاتی که ازم می خوان چیه؟ یعنی زنگ بزنم چی بهشون بگم؟ سر مصاحبه هم چیزی ازم نپرسیدن، چه برسه به الان. حتی از من آدرس آمریکا هم نخواستن...
فقط بهم گفت که از هفته دیگه سایت رو چک کن. تا دیروز هم یه چیز دیگه برام می نوشت که از امروز بعد از اینکه آپدیت شدم این نوشته میاد.

میشه لطفاً بیشتر راهنماییم بفرمایید؟ پیغام خصوصیتون هم بسته بود نتونستم پیغام بدم.

دوست عزيز گفتم كه اشتباه متوجه شدم . شما هم نگران نباشيد انشالله بزودي همه كلير مي شويم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mamalino10 ، SHABAH51 ، b_argi ، رجبعلی ، Rebekaa
سلام دوستان یه راهنمایی فوری فوری میخوام لطفآ اگه میدونید راهنمایی کنید. یه ایمیل از سفارت اومده بعد 6 ماه که از مصاحبه میگذره چند تا سئوال ازمن پرسیده رو همون ایمیل reply کنم جوابشو و فایل attach رو بزارم یه ایمیل دیگه هست اگه به ایمیل دیگه باید بزنم لطفا بگید؟ تو سایت خودشون هم که subject این کارو نداره پس چیکار کنم ممنون اگه راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: sh-p ، پدی ، b_argi ، mrbonbon ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 15:20)diako1972 نوشته:  سلام دوستان یه راهنمایی فوری فوری میخوام لطفآ اگه میدونید راهنمایی کنید. یه ایمیل از سفارت اومده بعد 6 ماه که از مصاحبه میگذره چند تا سئوال ازمن پرسیده رو همون ایمیل reply کنم جوابشو و فایل attach رو بزارم یه ایمیل دیگه هست اگه به ایمیل دیگه باید بزنم لطفا بگید؟ تو سایت خودشون هم که subject این کارو نداره پس چیکار کنم ممنون اگه راهنمایی کنید

توي فرصتي كه دوستان جوابتونو بدن، اگه ميشه زمان و مكان مصاحبه و حدود كيس نامبر و تعداد نفرات كيستون رو هم اعلام كنيد تا اميرمهاجر شما را در منتظرسرا عضو كنند، ممنون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: پدی ، sh-p ، SHABAH51 ، b_argi ، رجبعلی ، امیر مهاجر ، aghaghia ، Rebekaa ، Alirezaa2013
هم دیروز هم امروز آپدیت شدیم! Big Grin
امیدوارم همه هرچه زودتر کلیر بشیم
:-)
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
امروز هر دوی ما دوباره آپ شدیم . 23ام هم هر دو آپ شده بودیم .. عجیب نیس ؟ عادیه ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
(2013-08-28 ساعت 15:24)soodipooyan نوشته:  هم دیروز هم امروز آپدیت شدیم! Big Grin

اگه ميشه زمان و مكان مصاحبه و حدود كيس نامبر و تعداد نفرات كيستون رو هم اعلام كنيد تا اميرمهاجر شما را در منتظرسرا عضو كنند، ممنون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 15:23)گل نهال نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 15:20)diako1972 نوشته:  سلام دوستان یه راهنمایی فوری فوری میخوام لطفآ اگه میدونید راهنمایی کنید. یه ایمیل از سفارت اومده بعد 6 ماه که از مصاحبه میگذره چند تا سئوال ازمن پرسیده رو همون ایمیل reply کنم جوابشو و فایل attach رو بزارم یه ایمیل دیگه هست اگه به ایمیل دیگه باید بزنم لطفا بگید؟ تو سایت خودشون هم که subject این کارو نداره پس چیکار کنم ممنون اگه راهنمایی کنید

توي فرصتي كه دوستان جوابتونو بدن، اگه ميشه زمان و مكان مصاحبه و حدود كيس نامبر و تعداد نفرات كيستون رو هم اعلام كنيد تا اميرمهاجر شما را در منتظرسرا عضو كنند، ممنون

time w2 march canum:46$$ loc-ankara
کسی جواب ما رو نداد چیکار کنم؟
تشکر کنندگان: b_argi ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، Alirezaa2013
(2013-08-28 ساعت 15:30)گل نهال نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 15:24)soodipooyan نوشته:  هم دیروز هم امروز آپدیت شدیم! Big Grin

اگه ميشه زمان و مكان مصاحبه و حدود كيس نامبر و تعداد نفرات كيستون رو هم اعلام كنيد تا اميرمهاجر شما را در منتظرسرا عضو كنند، ممنون

مصاحبه آنکارا، هفته اول آگوست بود. :-)
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
تشکر کنندگان: b_argi ، رجبعلی ، Rebekaa ، Alirezaa2013
سلام دوستان سایت انگلیسی آپدیت شد.
همان شماره هاست . انشاله تو لیست بعدی ما همه هستیم.راستی از بابت همه رتبه هایی که محبت کردید ممنونم.
تشکر کنندگان: soodipooyan ، AOC Kermani ، b_argi ، رجبعلی ، sh-p ، SHABAH51 ، Rebekaa ، mehdi didam
(2013-08-28 ساعت 15:00)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:44)Nasimmmm نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 14:19)marjani نوشته:  لینک کلیرنس 2012 رو می ذارم تا همه مون انرزی بگیریم ،تاریخ 21 سپتامبر پارسال http://mohajersara.com/thread-5395-page-...2026631225

200 نفر یکجا کلیر شدن!! مرسی مرجان عزیز
نسیم جان من پست هاشو کامل خوندم. 200 تا توی یک روز نبوده. یکی از بچه ها ذوق زده شده تمام کیس نامبرهای قدیم و جدید رو یکجا حساب کرده. اما توی 21 سپتامبر 39 نفر کلیر شدن اونم در حالی که تعداد خیلی کمی باقی مونده بودن. از مرجانی عزیز هم ممنون که به بچه ها نیرو و انرژی میده.
بچه ها هنوز توی آگست هستیم. حالا کو تا آخر سپتامبر.

نکنه کسی کوچکترین تردیدی به جونش بیفته ها...کلیر می شیم صد در صد Smile

الان کامل خوندم متوجه شدم.. ممنون از یاداوری شبح عزیز Smile
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: b_argi ، alihmh ، shatsi ، sh-p ، SHABAH51 ، Rebekaa
بچه ها زمان کمی تا 30 سپتامبر باقی مونده اگه تا 15 سپتامبر کلیر نشدید برای آخر سپتامبر بلیط و ویزاتون رو آماده کنید نکنه بلیط و ویزا بهتون نرسه مثلا 25 سپتامبر کلیر بشید ویزا و بلیط گیرتون نیاد از همه جا میمونید. کارهاتون آماده باشه حالا آنکارایی ها و ایروانی ها مشکل ویزا ندارن نهایت زمینی خودشون رو میرسونن سر مرز هم ویزا میگیرن ولی ابوظبی ها خیلی مراقب باشن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-08-28 ساعت 14:50)Texassy نوشته:  آقا جان
ایروان جان
103 روز؟!!
بسه دیگه بابا
من آخه چیزی ندارم که هی دارین Process میکنین منو ...
دوست عزیزم باور بفرمایین ما هم نه موشک هوا کردیم ، نه ....
دو روز دیگه میشه 150 روز تمام. واقعا دیگه از انفجار گذشته و به مرحله دگردیسی رسیدم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
من میخوام شما لاتاری ها هرچی زودتر برید ویزاتونو بگیرید تا ویزای من صادر بشه!! اهه!!
الان زنگ زدم به این آفیسرا اونام گفتن خیلی معذرت میخواییم! قول میدیم هر چی زودتر تا قبل 10 سپتامبر همه برن بعد تو بیای !!!
مسخره کردن به خدا!!
Big Grin
رالی، کارولینای شمالی

کاربران در حال بازدید این موضوع: