کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 12:59)kian_mousapour نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 12:00)babaye yaas نوشته:  سلام به همه دوستان ؛
چرا تاریخ تحویل پاسپورت ها از 15 سپتامبر بالاتر نمیره ؟
اگه ما هفته آینده کلیر بشیم دیگه وقتی نداریم که بریم آنکارا و مدیکالمونو تمدید کنیم و پاسامونو تحویل بدیم ( البته مدیکال من که فرزند 11 ساله دارم 4 روز طول میکشه )
میشه یه راهنمایی و یا دلداری به من بدین ؟

منم همين مشكل شما رو دارم
خانومم كلير شده ولي من نه
ديگه امروز بليط گرفتم واسه ١٠ سپتامبر و از دكتر هم براي همان روز وقت گرفتم كه نهايت پاسپورت خانومم رو تا ١٢ سپتامبر به سفارت بديم
ريسك نكردم و پيش خودم گفتم اگه ١ درصد هم تا ١٥ سپتامبر كلير بشيم ممكنه بليط گيرمون نياد

سلام كيس 3 نفري ما همين وضعيت رو داره و براي تمديد مديكال بايد 4 روز كاري وقت داشته باشيم. كيس هامون هم از 23 آگوست كه دستجمعي آپديت شد ديگه هيچ حركتي نكرده و كلير نشديم.
نظر بدي نيست كه زودتر بريم و مديكال رو تمديد كنيم . فقط الان چك كردم هنوز نوبت دهي در سايت دكتر اونگان براي ماه Sept باز نشده شما جه جوري نوبت گرفتيد؟
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: hsevensky2013 ، mrbonbon ، sh-p ، رجبعلی ، پدی ، lilistar ، b_argi ، Rebekaa ، mazerati
ما دیروز تو سایت issued شدیم امروز هم پاسپورت ها رو با ویزا گرفتیم البته فکر کنم یکی از دوستان مهاجرسرایی زحمت گرفتنش رو کشیده فقط یک هفته هتل و پرواز برگشت رو سفارت به ما ضرر زد که گفت تا 4 شنبه حاضر نمیشه
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-08-28 ساعت 15:31)diako1972 نوشته:  time w2 march canum:46$$ loc-ankara
کسی جواب ما رو نداد چیکار کنم؟

(2013-08-28 ساعت 15:32)soodipooyan نوشته:  مصاحبه آنکارا، هفته اول آگوست بود. :-)

دوستان عزيز diako, soodipooyan، اگه به منتظرسرا كه لينكش توي امضاي من هست بريد، ميبينيد كه بايد تاريخ مصاحبه تون را مثل بقيه دقيق اعلام كنيد، در غير اينصورت به دلخواه خودتون ميتونيد توي منتظرسرا نباشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: رجبعلی ، soodipooyan ، b_argi ، Rebekaa ، mazerati
(2013-08-28 ساعت 15:32)soodipooyan نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 15:30)گل نهال نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 15:24)soodipooyan نوشته:  هم دیروز هم امروز آپدیت شدیم! Big Grin
امیدوارم همه هرچه زودتر کلیر بشیم
:-)

اگه ميشه زمان و مكان مصاحبه و حدود كيس نامبر و تعداد نفرات كيستون رو هم اعلام كنيد تا اميرمهاجر شما را در منتظرسرا عضو كنند، ممنون

مصاحبه آنکارا، هفته اول آگوست بود. :-)

گل نهال عزیز امضا رو هم کامل و آپدیت کردم
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
تشکر کنندگان: رجبعلی ، SHABAH51 ، b_argi ، Rebekaa ، mazerati
(2013-08-28 ساعت 15:20)diako1972 نوشته:  سلام دوستان یه راهنمایی فوری فوری میخوام لطفآ اگه میدونید راهنمایی کنید. یه ایمیل از سفارت اومده بعد 6 ماه که از مصاحبه میگذره چند تا سئوال ازمن پرسیده رو همون ایمیل reply کنم جوابشو و فایل attach رو بزارم یه ایمیل دیگه هست اگه به ایمیل دیگه باید بزنم لطفا بگید؟ تو سایت خودشون هم که subject این کارو نداره پس چیکار کنم ممنون اگه راهنمایی کنید
اول از همه سه نفس شش ثانیه ای عمیق بکش تا کمی خونسرد بشی عزیز، بعدش شما میتونی متن جوابت رو به همون ایمیل آدرسی که برات فرستادن، ارسال کنی...
راستی اگر دیدی ایمیل آدرسشون غیر ازاینه CA-Ankara@state.gov ، میتونی به این آدرس هم بفرستی...
موفق باشی Wink Cool Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
دوستان اگه این نامه پیگیری پرونده به زبان انگلیسی رو کسی داره زحمت بکشه بده.. بعد از اینکه چند بار به زبان ترکی استانبولی بهشون ایمیل زدم و جواب نگرفتم میخواهم ببینیم شاید انگلیسی حالیشون بشه.. لطفا.. ا گه کسی داره همین الان بهم بده خیلی ممنون میشم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: پدی ، b_argi ، soruosh ، Rebekaa ، mazerati
(2013-08-28 ساعت 11:12)گل نهال نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 11:07)home86 نوشته:  سلام دوست عزیز
ما هم نوامبر مصاحبه داشتیم و خبری نیست

ميشه تاريخ مصاحبه تون و حدود كيس نامبر و تعداد اعضاي كيستون رو واسه منتظرسرا اعلام كنيد؟

بله ما هفته سوم مصاحبه داشتیم کیسمون 3 نفره هست و حدود400 است
تشکر کنندگان: پدی ، lilistar ، b_argi ، رجبعلی ، Rebekaa ، mazerati
دوستان کلیر شده من دارم 4شنبه هفته بعد میرم آنکارا آیا کسی اونروز داره میره؟
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، پدی ، lilistar ، Niushagh ، mrbonbon ، b_argi ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، mazerati
بچه‌ها سایت آنکارا آپدیت شد، برید ببینید کی‌ کلیر شده ، ما هم کلیر شدیم،هوووووورررررررررررررررررررررااااااااا، خدایا شکرت‌............Big GrinBig Grin
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
با عرض سلام وآرزوی موفقیت برای همه دوستان
یه مطلبی هست که فکرمو مشغول کرده من بعد از 167 روز کلیر شدم ایا پرونده پزشکی جدید باز باید تشکیل بدم مدیکال دوباره باید هزینه کنم؟
چون نمیدونم بعضی از دوستان ظاهرا میگن که مدیکال 6 ماه اعتبار داره ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن از دوستان کلیر شده انکارا کسی هست که بخواد واسه گرفتن ویزا عازم انکارا بشه در صورت بودن خصوصی خبر بده که همسفر بشیم
بازهم واسه همه کسانی که منتظر هستن آرزوی موفقیت میکنم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: mamalino10 ، houmanmir ، sh-p ، پدی ، b_argi ، رجبعلی ، AsemanAbee ، so_ar ، sce ، soruosh ، Rebekaa ، mazerati
سلام دوستان همسرمن امروزایشودشده و فردابایدبره ابوظبی لطفااگرکسی میخوادفردابره سفارت پیام خصوصی بده تاهماهنگ کنم شماره شوهرمو بهش بدم یاازهمین طریق نت خودم برنامه هاروردیف میکنم فعلاتنهاست همراه نداره لطفا رحم به این پولای بی زبون کنید که تعدادبیشتربشه و باصرفه تر
ممنون
تشکر کنندگان: houmanmir ، sh-p ، پدی ، b_argi ، so_ar ، Rebekaa ، mazerati
دوستان سلام، نبینم که مثل من خسته از انتظار شده باشیناااا. خوب اگه میبینین من خسته شدم، اون فرق میکنه چون به عنوان پیر منتظر سرا ( البته کوچیک آقا مهدی هم هستیم) دارم باهاتون درد دل میکنم، و فکر نمیکنم از ما بیشتر کسی اینجا منتظر بوده باشه. حتی اونایی که ستاره دار هستند از ما بیشتر منتظر نبودن چرا؟ چونکه بالاخره یکبار مزۀ کیلیر شدن رو چشیدن، خلاصه که من عذرم موجه هستش برای خسته بودن و دلم به اندازۀ یه دو هفته سواحل هاوایی رو آرزوست، تا کامل این خستگی در بیاد...Wink Tongue Wink
دوستان خواستم یه نظری بدم، که بد نیست کمی در موردش تأمل کنین، البته اینو میدونم که خودتون هر کدوم صاحب سبک و کمالات هستین، اما گفتم شاید به دلیل استرس زیاد، نکنه بهش هیچ فکری نکرده باشین...
همانطور که میدونین ماه آینده میلادی یعنی سپتامبر ،هفته دیگه در آنکارا از روز سه شنبه برای ما و سفارت شروع خواهد شد، یعنی اینکه 2 روز اول ماه، تا اینجا پر...
بعدش یه حساب سرانگشتی که بکنیم و شنبه و یکشنبه ها رو ازش جدا کنیم هشت روز دیگه هم ازش کم خواهد شد پس یعنی کل ماه که 30 روزه، ده روزش رفت و در اصل 20 روز کاری برای سفارت آنکارا و قاعدتاً دو سفارت دیگه باقی خواهد ماند، میخوام اینو خدمتتون بگم که دوستان همانطور که میدونیم فقط همین تعداد افرادی که در منتظر سرا اسم نویسی کردن، منتظر کیلیر شدن نیستند و قاعدتاً به مراتب بسیار بیشتر از این تعداده...
حالا با این توضیحاتی که دادم، من خودم با حساب کتابایی که در مورد کیسم کردم، در آستانه سفر به آنکارا هستم و از خدای خودم میخوام ایشالله تا قبل از اینکه وارد آنکارا بشم، منو کیلیر کرده باشه، در غیر اینصورت بعد از تجدید مدیکالم، میخوام با سیم یدک کش ماشنیهای خاور، خودم رو به میله های سفارت ببندم Big Grin Cool Tongue تا شاید اینجوری دل این بر و بچ سفارت به رحم بیاد تا دست از سر من و این کیسم بردارن و ما رو بالاخره رستگار کنن...
حالا به دوستان گلم میخوام دو تا نظریه بدم
اول اینکه اونایی که این روزا ( قابل توجه تمام دوستان ستاره دار و بی ستاره) آپدیتهای مکرر داشتند و دارن، لطفاً هر چه سریعتر بلیت هواپیما تهیه کرده و در اسرع وقت خودشون رو به آنکارا برسونند، چون هر آنی امکان داره کیلیر بشن و اینجوری مطمئن باشین تعداد کیلیرها بسیار زیاد بوده و با توجه به تاریخ اکسپایر بک گراند چک، که میدونین تا به الان 15 سپتامبره بوده، خدایی نکرده به مشکلی بر نخورند.
دوم اونایی که تا الان آپدیتی نداشتن و یا تعداد آپدیتهاشون کم بوده، صد در صدر برنامه ریزیشون جوری باشه که ماکزیمم تا 12 یا 13 سپتامبر اونجا باشند، چرا ؟ بدلیل اینکه ازدحام جمعیت از روزای 20 به بعد در سفارت بیش از حده و این موضوع باعث بروز مشکلاتی براشون نشه، در کل فکر میکنم برای بدست آوردن گرین کارتی که به طور عادی به مبلغ 500 هزار دلار ارزش داره( سرمایه گذاری رو میگم)، میارزه که حالا کمی هم فراتر از اون حساب کتابی که کرده بودیم ،خرجی براش بکنیم... Shy

در هر صورت این نظراتی که در بالا نوشتم، فقط و فقط در حد یک تئوریه و هیچ سندیت واقعی نداره و چونکه همه شماها رو همانند خواهر و برادرهای خودم میدونم خواستم نظرم رو براتون گفته باشم. خواهشاً اگه به مذاقتون سازگار اومد فقط برام دعا کنین که منم هر چه زودتر کیلیر بشم، در غیر اینصورت من کوچیک همتون هستم و هیچ بگو مگویی با کسی ندارم، خدایی نکرده قصد هیچ اهانتی به طرز تفکر دوستان هم ندارم...
در آخر از خدا میخوام که این دوستان خوب 2013 رو، هر چه زودتر از این زندان کیلیرنس، نجات بده...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
اگه کسی تونست از وضعیت ستاره دار ها خبری بگیره به ایمیلی یا تلفنی جواب دادن از سفارت لطفا اینجا خبر بده...
تشکر کنندگان: mhb161 ، b_argi ، Rebekaa ، AsemanAbee
(2013-08-28 ساعت 16:45)manzar333 نوشته:  بچه‌ها سایت آنکارا آپدیت شد، برید ببینید کی‌ کلیر شده ، ما هم کلیر شدیم،هوووووورررررررررررررررررررررااااااااا، خدایا شکرت‌............Big GrinBig Grin

تبریک Smile
**Case number:2013AS....23..
تاریخ رویت : می 2013
تعداد :2 نفر
مصاحبه :آنکارا،
زمان مصاحبه:اول آگوست
برگه صورتی
کلیرینس : 29 آگوست
مقصد:دالاس
تشکر کنندگان: مهرنگار ، b_argi ، mhb161 ، alihmh ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، hsevensky2013
(2013-08-28 ساعت 16:46)ali heydari نوشته:  با عرض سلام وآرزوی موفقیت برای همه دوستان
یه مطلبی هست که فکرمو مشغول کرده من بعد از 167 روز کلیر شدم ایا پرونده پزشکی جدید باز باید تشکیل بدم مدیکال دوباره باید هزینه کنم؟
چون نمیدونم بعضی از دوستان ظاهرا میگن که مدیکال 6 ماه اعتبار داره ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن از دوستان کلیر شده انکارا کسی هست که بخواد واسه گرفتن ویزا عازم انکارا بشه در صورت بودن خصوصی خبر بده که همسفر بشیم
بازهم واسه همه کسانی که منتظر هستن آرزوی موفقیت میکنم
سلام و تبریک بابت کیلیر شدنتون... دوست عزیز اگه شما اینقدر برنامه ریزیتون دقیق و کارتون درسته Wink که در این فرصت باقیمانده تا 180 روز، میتونین وارد آمریکا بشین که هیچ احتیاجی به تمدید مدیکال ندارین، در غیر اینصورت باید خدمتتون بگم که متأسفانه باید دوباره مدیکالتون رو تجدید کنین، تا بتونین سر فرصت کاراتون رو راست و ریست کرده و به بلاد کفر وارد شین.
سفرنامه
تشکر کنندگان: پدی ، mazerati ، b_argi ، kian_mousapour ، tajhizgaran ، mhb161 ، nika ، dove ، Rebekaa ، Alirezaa2013 ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: