موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 19:40)b_argi نوشته: صمیمانه ترین تبریکات تقدیم به تک تک دوستان کلیر شده مهربون
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایا
دیگه خسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسته شدم
آآآآآآآآآآآآآیییی شهرام کجـــــــــــــایی که دآشِت خسته است؟
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 17:19)SHABAH51 نوشته: (2013-08-28 ساعت 17:10)marjani نوشته: ما هم کلیر شدیم ،ههوووورررااااااااااااااااااا
درود و تبریک فراوان مرجان عزیز...ساعتی پیش به بچه ها امیدواری دادی جواب اش رو گرفتی...شاد باشید و پیروز 
(2013-08-28 ساعت 17:14)mehrana نوشته: وای خدایا باورم نمیشه منم کلیر شدم...هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چقدر خبرهای خوبی از آنکارا میرسه...تبریک فراوان مهرانای عزیز...با بهترین آرزوها برای شما 
ممنونم شبح جان ..ممنون از اینکه همیشه فضای مثبتی را ایجاد میکردین هیچی زیباتر از این دوستیها نیست ... بازم ممنون ..
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 19:50)Pishoo_25 نوشته: صميمانه ترين تبريكها نثار دوستان كليير شده
شما هم بزودی کلیر خواهید شد، کل انتظار شما بابت خودتون که برنده اصلی هستید بوده و همسرتون قبل از شما کلیر شده بودن. وقتی که ویزاتون رو بگیرید متوجه میشید چون تاریخ کلیر رو در ویزا برای هر شخص جداگانه میزنند.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-28 ساعت 20:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-28 ساعت 20:42 توسط mehrana.)
[/img]
... تقدیم به دوستانی که امروز کلیرشدن و دوستان عزیزی که در روزهای آینده با کلیر شدنشان شاد میشیم
و
بزرگوارانی که امروز با پیامهای محبتشان من را ذوق زده و شرمنده خوبیهاشون کردن .. zohre02-nasimmm-dove-aockermani-اریوبرزن-mr.bonbon-alihmh-aseman abee-kian mousapour- b.argi- گل نهال - mehdi didam وپدی-shabah-nooshshahnar... همه دوستان بزرگوار دیگر
و مدیران صبور و مهربان گل نهال و امیرمهاجر و اقاقیای عزیز
................از همه ممنونم.... دوستان دارم ... .. بهترینها را براتون آرزو دارم
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز.. ما هفته پیش ابوظبی مصاحبه داشتیم.. و خدا رو شکر من(برنده اصلی )و شوهرم یک ضرب گرفتیم و ۲ روز بعدش پاسپورت هامون رو از پست دریافت کردیم.. مرسی از مدیران این وب سایت و همه دوستان مهاجر
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-28 ساعت 20:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-28 ساعت 20:25 توسط اریوبرزن.)
دوستان عزیز یکی از دوستان خوب ما پاسهای ما و پاسهای خودشون رو دیروز تحویل سفارت ابوظبی داده ولی کیسهامون تا حالا هنوز هیچ تغییری نکرده ,, کسی میدونه چرا؟؟؟
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-28 ساعت 20:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-28 ساعت 20:25 توسط ma300me.)
دوستان یه چند تا نکته راجع به آنکارا و کلیرنس میخوام خدمتتون بگم واین نقشه راه برای دوستان و رمزگشایی آپدیتها در سیس هست:
1. آنکارا اسم رو در لیست 10 روز بعد از اومدن کلیرنس اعلام میکنه ودر این 10 روز هم بشدت پشت سر هم آپ میکنه.
2.وقتی که کلیرنس میاد تازه آنکارا شروع میکنه به آپدیتهای پشت سر هم برای اون کسی که کلیر شده، تا کلیرنس نیومده یه جورایی کیس میره تو خلصه.
3. اگه کیس چند نفره باشه و شخص اصلی زودتر از زیرمجموعه هاش کلیر بشه با ستاره اسمش رو اعلام میکنن ولی اگه زیرمجموعه زودتر از شخص اصلی کلیر شده باشه اسم اعلام نمیشه تا شخص برنده کلیر بشه بعد با هم آپدیتشون میکنن و بعد هم اعلام میکنن،در این حالت این آپدیت آخر که همه با هم هستن یک یا دوبار اتفاق میافته وبعدش کیس در لیست اعلام میشه ونه بیشتر.
4.وقتی زیرمجموعه داره کلیر میشه و جوابها برای اون داره میاد باهاش شخص برنده رو هم آپ میکنن ، یعنی هر بار که دارن رو پرونده شخص زیرمجموعه کار میکنن شخص برنده هم باهاش آپ میشه چون صاحب اصلی پرونده اونه ولی اگه زیرمجموعه کلیر شده باشه و برنده هنوز نشده باشه وقتی که دارن رو شخص برنده کار میکنن دیگه زیرمجموعه باهاش آپ نمیشه.
(حالا فکر کنم همه دوستان انکارایی با توجه به نقشه بالا بدونن که وضعیتشون چه جوریه و گیرشون کجاست،مخصوصا دوستان چند نفره)
به امید کلیر شدن همه عزیزانم

2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 20:29)PARVIN_OMID نوشته: (2013-08-28 ساعت 20:24)ma300me نوشته: دوستان یه چند تا نکته راجع به آنکارا و کلیرنس میخوام خدمتتون بگم واین نقشه راه برای دوستان و رمزگشایی آپدیتها در سیس هست:
1. آنکارا اسم رو در لیست 10 روز بعد از اومدن کلیرنس اعلام میکنه ودر این 10 روز هم بشدت پشت سر هم آپ میکنه.
2.وقتی که کلیرنس میاد تازه آنکارا شروع میکنه به آپدیتهای پشت سر هم برای اون کسی که کلیر شده، تا کلیرنس نیومده یه جورایی کیس میره تو خلصه.
3. اگه کیس چند نفره باشه و شخص اصلی زودتر از زیرمجموعه هاش کلیر بشه با ستاره اسمش رو اعلام میکنن ولی اگه زیرمجموعه زودتر از شخص اصلی کلیر شده باشه اسم اعلام نمیشه تا شخص برنده کلیر بشه بعد با هم آپدیتشون میکنن و بعد هم اعلام میکنن،در این حالت این آپدیت آخر که همه با هم هستن یک یا دوبار اتفاق میافته وبعدش کیس در لیست اعلام میشه ونه بیشتر.
4.وقتی زیرمجموعه داره کلیر میشه و جوابها برای اون داره میاد باهاش شخص برنده رو هم آپ میکنن ، یعنی هر بار که دارن رو پرونده شخص زیرمجموعه کار میکنن شخص برنده هم باهاش آپ میشه چون صاحب اصلی پرونده اونه ولی اگه زیرمجموعه کلیر شده باشه و برنده هنوز نشده باشه وقتی که دارن رو شخص برنده کار میکنن دیگه زیرمجموعه باهاش آپ نمیشه.
(حالا فکر کنم همه دوستان انکارایی با توجه به نقشه بالا بدونن که وضعیتشون چه جوریه و گیرشون کجاست،مخصوصا دوستان چند نفره)
به امید کلیر شدن همه عزیزانم

ولی دوست عزیز در مورد ما مورد 4 صدق نمی کنه من برنده اصلیم اصلا آپ نمی شم و همسرم مدام در حال آپدیت شدنه . این یعنی چی ؟
فکر میکنم گیرتون سر هر دو باشه و آپدیتای ایشون از آمریکا باشه و نه ازآنکارا. فکر میکنم شما که برنده هستید تو همون خلصه هستید و از آمریکا هم دارن رو همسرتون کار میکنن. حالا وقتی ویزاتون رو گرفتید تو ویزاتون مشخص میشه که کدوم چه زمانی کلیر شدید ، فقط اون زمان کیس شما رمز گشایی میشه و معلوم میشه که داستان از چه قرار بوده ،اونوقت حتما بیاید و تجربتون رو بنویسید که همه بتونن استفاده کنن.