کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 19:40)b_argi نوشته:  صمیمانه ترین تبریکات تقدیم به تک تک دوستان کلیر شده مهربون

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایا
دیگه خسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسته شدم

آآآآآآآآآآآآآیییی شهرام کجـــــــــــــایی که دآشِت خسته است؟
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-08-28 ساعت 17:19)SHABAH51 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 17:10)marjani نوشته:   ما هم کلیر شدیم ،ههوووورررااااااااااااااااااا
درود و تبریک فراوان مرجان عزیز...ساعتی پیش به بچه ها امیدواری دادی جواب اش رو گرفتی...شاد باشید و پیروز Smile

(2013-08-28 ساعت 17:14)mehrana نوشته:  وای خدایا باورم نمیشه منم کلیر شدم...هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چقدر خبرهای خوبی از آنکارا میرسه...تبریک فراوان مهرانای عزیز...با بهترین آرزوها برای شما Smile
ممنونم شبح جان ..ممنون از اینکه همیشه فضای مثبتی را ایجاد میکردین هیچی زیباتر از این دوستیها نیست ... بازم ممنون ..
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-08-28 ساعت 19:44)اریوبرزن نوشته:  [عکس: 0.025597001341925150_jazzaab_ir.gif]
عزیزان و دوستان منتظر اصلا نگران نباشید همه شما کلیر میشد من مطمئن هستم
آريوبرزن جان ، انرژي مثبت چي ميگه ؟؟؟؟؟
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: ma300me ، mhb161 ، اریوبرزن ، sh-p ، AOC Kermani ، رجبعلی ، jj bobo ، arash 111 ، dove ، b_argi ، daad ، nika ، amirfarahan ، Rebekaa ، AsemanAbee ، babak_1363
صميمانه ترين تبريكها نثار دوستان كليير شده
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-08-28 ساعت 19:32)گل نهال نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 19:18)amirazimi نوشته:  سلام دوستان. تک ستاره جلوی کیس نامبر به چه معنی است؟ متشکرم

در سفارت آنكارا يعني تمام اعضاي كيس كلير نشدن
در سفارت ايروان يعني همه كلير شدن و نقص مدركي هم وجود نداره

اینو دارین جدی میگین که ستاره جلوی اسم در سایت ایروان معنیش اینه که نقص مدرک وجود نداره ؟ چون توضیحات انگلیسی بالای جدول اینو نمیرسونه
تشکر کنندگان: dove ، daad ، nika ، amirfarahan ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 19:50)Pishoo_25 نوشته:  
صميمانه ترين تبريكها نثار دوستان كليير شده

شما هم بزودی کلیر خواهید شد، کل انتظار شما بابت خودتون که برنده اصلی هستید بوده و همسرتون قبل از شما کلیر شده بودن. وقتی که ویزاتون رو بگیرید متوجه میشید چون تاریخ کلیر رو در ویزا برای هر شخص جداگانه میزنند.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، aghaghia ، رجبعلی ، dove ، Alirezaa2013 ، daad ، nika ، amirfarahan ، Rebekaa ، babak_1363
[img][عکس: 36857807351150478300.gif][/img]

... تقدیم به دوستانی که امروز کلیرشدن و دوستان عزیزی که در روزهای آینده با کلیر شدنشان شاد میشیم
و
بزرگوارانی که امروز با پیامهای محبتشان من را ذوق زده و شرمنده خوبیهاشون کردن .. zohre02-nasimmm-dove-aockermani-اریوبرزن-mr.bonbon-alihmh-aseman abee-kian mousapour- b.argi- گل نهال - mehdi didam وپدی-shabah-nooshshahnar... همه دوستان بزرگوار دیگر
و مدیران صبور و مهربان گل نهال و امیرمهاجر و اقاقیای عزیز
................از همه ممنونم.... دوستان دارم ... .. بهترینها را براتون آرزو دارم
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-08-28 ساعت 19:40)b_argi نوشته:  صمیمانه ترین تبریکات تقدیم به تک تک دوستان کلیر شده مهربون

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایا
دیگه خسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسته شدم
دوستان ،خسته شدنِ این b_argi ما رو جدی نگیرید و بسپاریدش دست من!
عزیز دل من ، فکر کردی برای چی هفته بعد عازم ایروانم؟ میخوام دم سفارت رو آب و جارو کنم وقتی کلیر شدی بیای با عزت و احترام وفرش قرمز تشریف ببری سفارت ویزاتو بگیری. ما رفیق هامون رو فراموش نمی کنیـــــــــــــــــــــــــــــم
Smile Wink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
سلام دوستان عزیز.. ما هفته پیش ابوظبی مصاحبه داشتیم.. و خدا رو شکر من(برنده اصلی )و شوهرم یک ضرب گرفتیم و ۲ روز بعدش پاسپورت هامون رو از پست دریافت کردیم.. مرسی‌ از مدیران این وب سایت و همه دوستان مهاجر
دوستان عزیز یکی از دوستان خوب ما پاسهای ما و پاسهای خودشون رو دیروز تحویل سفارت ابوظبی داده ولی کیسهامون تا حالا هنوز هیچ تغییری نکرده ,, کسی میدونه چرا؟؟؟

تشکر کنندگان: joody ، mehrana ، پدی ، dove ، mehdi389 ، b_argi ، daad ، nika ، Rebekaa ، mehdi didam ، hsevensky2013
دوستان یه چند تا نکته راجع به آنکارا و کلیرنس میخوام خدمتتون بگم واین نقشه راه برای دوستان و رمزگشایی آپدیتها در سیس هست:
1. آنکارا اسم رو در لیست 10 روز بعد از اومدن کلیرنس اعلام میکنه ودر این 10 روز هم بشدت پشت سر هم آپ میکنه.
2.وقتی که کلیرنس میاد تازه آنکارا شروع میکنه به آپدیتهای پشت سر هم برای اون کسی که کلیر شده، تا کلیرنس نیومده یه جورایی کیس میره تو خلصه.
3. اگه کیس چند نفره باشه و شخص اصلی زودتر از زیرمجموعه هاش کلیر بشه با ستاره اسمش رو اعلام میکنن ولی اگه زیرمجموعه زودتر از شخص اصلی کلیر شده باشه اسم اعلام نمیشه تا شخص برنده کلیر بشه بعد با هم آپدیتشون میکنن و بعد هم اعلام میکنن،در این حالت این آپدیت آخر که همه با هم هستن یک یا دوبار اتفاق میافته وبعدش کیس در لیست اعلام میشه ونه بیشتر.
4.وقتی زیرمجموعه داره کلیر میشه و جوابها برای اون داره میاد باهاش شخص برنده رو هم آپ میکنن ، یعنی هر بار که دارن رو پرونده شخص زیرمجموعه کار میکنن شخص برنده هم باهاش آپ میشه چون صاحب اصلی پرونده اونه ولی اگه زیرمجموعه کلیر شده باشه و برنده هنوز نشده باشه وقتی که دارن رو شخص برنده کار میکنن دیگه زیرمجموعه باهاش آپ نمیشه.

(حالا فکر کنم همه دوستان انکارایی با توجه به نقشه بالا بدونن که وضعیتشون چه جوریه و گیرشون کجاست،مخصوصا دوستان چند نفره)

به امید کلیر شدن همه عزیزانمSmileSmileSmile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-28 ساعت 19:18)amirazimi نوشته:  سلام دوستان. تک ستاره جلوی کیس نامبر به چه معنی است؟ متشکرم

در آنکارا، حالا باید چه کرد؟
تشکر کنندگان: dove ، b_argi ، daad ، nika ، Rebekaa
(2013-08-28 ساعت 20:24)ma300me نوشته:  دوستان یه چند تا نکته راجع به آنکارا و کلیرنس میخوام خدمتتون بگم واین نقشه راه برای دوستان و رمزگشایی آپدیتها در سیس هست:
1. آنکارا اسم رو در لیست 10 روز بعد از اومدن کلیرنس اعلام میکنه ودر این 10 روز هم بشدت پشت سر هم آپ میکنه.
2.وقتی که کلیرنس میاد تازه آنکارا شروع میکنه به آپدیتهای پشت سر هم برای اون کسی که کلیر شده، تا کلیرنس نیومده یه جورایی کیس میره تو خلصه.
3. اگه کیس چند نفره باشه و شخص اصلی زودتر از زیرمجموعه هاش کلیر بشه با ستاره اسمش رو اعلام میکنن ولی اگه زیرمجموعه زودتر از شخص اصلی کلیر شده باشه اسم اعلام نمیشه تا شخص برنده کلیر بشه بعد با هم آپدیتشون میکنن و بعد هم اعلام میکنن،در این حالت این آپدیت آخر که همه با هم هستن یک یا دوبار اتفاق میافته وبعدش کیس در لیست اعلام میشه ونه بیشتر.
4.وقتی زیرمجموعه داره کلیر میشه و جوابها برای اون داره میاد باهاش شخص برنده رو هم آپ میکنن ، یعنی هر بار که دارن رو پرونده شخص زیرمجموعه کار میکنن شخص برنده هم باهاش آپ میشه چون صاحب اصلی پرونده اونه ولی اگه زیرمجموعه کلیر شده باشه و برنده هنوز نشده باشه وقتی که دارن رو شخص برنده کار میکنن دیگه زیرمجموعه باهاش آپ نمیشه.

(حالا فکر کنم همه دوستان انکارایی با توجه به نقشه بالا بدونن که وضعیتشون چه جوریه و گیرشون کجاست،مخصوصا دوستان چند نفره)

ولی دوست عزیز در مورد ما مورد 4 صدق نمی کنه من برنده اصلیم اصلا آپ نمی شم و همسرم مدام در حال آپدیت شدنه . این یعنی چی ؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، arash bon ، jj bobo ، dove ، b_argi ، Alirezaa2013 ، daad ، fatimamolaee ، nika ، Rebekaa ، Mehrdadordi
(2013-08-28 ساعت 20:27)amirazimi نوشته:  

در آنکارا، حالا باید چه کرد؟

چون تا آخر سپتامبر زمان زيادي نيست، بهتره كه برن ويزاي اون فردي كه حاضره بگيرن و همونجا منتظر بمونن تا ويزاي بقيه هم حاضر بشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-28 ساعت 20:29)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 20:24)ma300me نوشته:  دوستان یه چند تا نکته راجع به آنکارا و کلیرنس میخوام خدمتتون بگم واین نقشه راه برای دوستان و رمزگشایی آپدیتها در سیس هست:

ولی دوست عزیز در مورد ما مورد 4 صدق نمی کنه من برنده اصلیم اصلا آپ نمی شم و همسرم مدام در حال آپدیت شدنه . این یعنی چی ؟
فکر میکنم گیرتون سر هر دو باشه و آپدیتای ایشون از آمریکا باشه و نه ازآنکارا. فکر میکنم شما که برنده هستید تو همون خلصه هستید و از آمریکا هم دارن رو همسرتون کار میکنن. حالا وقتی ویزاتون رو گرفتید تو ویزاتون مشخص میشه که کدوم چه زمانی کلیر شدید ، فقط اون زمان کیس شما رمز گشایی میشه و معلوم میشه که داستان از چه قرار بوده ،اونوقت حتما بیاید و تجربتون رو بنویسید که همه بتونن استفاده کنن.
تشکر کنندگان: پدی ، jj bobo ، dove ، Alirezaa2013 ، daad ، nika ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان