موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هاااااااااااااا؟اجازه میدین یه جیغ بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه دیشب کم جیغ زدم.من دیروز کلیر شدمممممممممممم هورااااااااااا.4روز بعد از عروسیمون میریم ماه عسل ابدی
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
همین الان با آمریکا و دوستم صحبت میکردم و با توضیح شرایط پیش آمده برای خودم و بعضی از دوستان بگفته دوستم acceptance (پذیرش) اکثریت اومده و دارن کم کم اعلام میکنن تا بتونن جوابگوی جمعیت مراجعه کننده باشن.
به قول انگلیس زبان ها
Straight from the horse's mouth
به امید خدا نوبت ما هم میشود
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 22:21)linuxer نوشته: همین الان با آمریکا و دوستم صحبت میکردم و با توضیح شرایط پیش آمده برای خودم و بعضی از دوستان بگفته دوستم acceptance (پذیرش) اکثریت اومده و دارن کم کم اعلام میکنن تا بتونن جوابگوی جمعیت مراجعه کننده باشن.
به قول انگلیس زبان ها
Straight from the horse's mouth
به امید خدا نوبت ما هم میشود
بنده هم کاملا با دوستتون موافقم
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 21:32)gole shabbo نوشته: بچه سلام ما هم که شوهرم نفر اصلی بوده 1و12و17و20و23و28 اکوست اپدیت شد.ولی من نه اما23و28 اگوست هر دو اپدیت شدیم یعنی چی
یعنی خلاص...
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ايروان به خواب زمستوني رفته انگار !!!!!
خيال نداره كسي رو كلير كنه !!!!
الان ٣هفته است كه فقط ٤تا كيس كلير كرده !!!!
عجيبه !؟!!!!؟!؟!؟!
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 21:11)mrbonbon نوشته: (2013-08-28 ساعت 19:30)mehrdad pharm نوشته: (2013-08-28 ساعت 16:51)mrbonbon نوشته: دوستان سلام، نبینم که مثل من خسته از انتظار شده باشیناااا. خوب اگه میبینین من خسته شدم، اون فرق میکنه چون به عنوان پیر منتظر سرا .....
سلام مستر عزيز...از صميم قلب آرزو ميكنم كه شما و همه بچه ها خيلي زود كلير بشيد،شما هم براي من دعا كنيد..يه سوال دارم كه ممنوم ميشم شما يا بقيه بچه ها مخصوصا مديراي خوبمون اگه بتونن راهنمايي كنن.با فرض محال اگر خواستيم بدون كلير شدن بريم آنكارا يا... فقط برنده اصلي با وكالتنامه بره كافيه يا همه افراد بايد اونجا باشند؟
خیلی تشکر میکنم بابت این آرزوی قشنگتون ، امیدوارم که شما هم در تمامی مراحل زندگیتون، موفق باشین...
در مورد سوالتون باید بگم که زیاد در این مورد اطلاعاتی ندارم، اما تا اونجایی که از دوستان فهمیدم، نه لازم نیست همۀ اعضای خانواده تشریف ببرن، شما میتونین یک وکالتنامه ترجیحاً به زبان ترکی از همسرتون داشته باشین و همچنین پاسپورتها، کپی آنها و بقیه مدارک لازم به تنهایی تشریف ببرین سفارت. البته این مال زمانی بود که دوستان قبلش کیلیر شده بودند و این کار رو انجام میدادن، اما قاعدتاً فکر نکنم این روش برای کسانی که هنوز کیلیر نشده باشند، تغییر کرده باشه. بازم اگر دوستان اطلاعی دارن ممنون میشم، اینجا به اشتراک بزارن...
البته من خودم بدون کیلیر شدن، عازم آنکارا هستم، اما کیس من تکنفره س...
اولا که همه حتی اگر اسمشون هم در نیومد باید هفته آخر سپتامبر خودشون رو برسونن انکارا و حتی اگه اسمشون هم تو لیست کلیرها نیومد پاسها رو بدن تو و این ریسکو برای گرفتن ویزاشون بکنن. اینو جهت یادآوری گفتم. در جواب سوال دوستمون 1 نفر هم بره با وکالت از همسر مشکلی نداره، این وکالت هم فقط بدرد گرفتن پاس از پست میخوره و بدرد دادن پاس به سفارت و سفارت نمیخوره.