کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-29 ساعت 15:30)mazerati نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااا بلاخره منم امروز ويزامو گرفتم توي اتاپ بلوار هستم دوستان ايشالله همتون ويزارو ميگيريد
مباركه وهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، alihmh ، shatsi ، Rebekaa ، jj bobo ، powerb ، رجبعلی ، araaaash
دوستان کسی شماره واشنگتن رو داره؟ممنون می شم و چه ساعتی باید تماس گرفت؟.در ضمن کسی که ویزاش هنوز حاضر نیست (ستاره دار)می تونه تمدید مدیکال پیش از موعد(برداشته شدن ستاره)انجام بده.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sh-p ، Rebekaa
بچه ها منو دعا کنین ، نه آپدیت خبری هست و نه جواب ایمیل منو میدن، فقط دعام کنید....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به دوستان عزیزی که از سفارت آنکارا کلیر شده اند بویژه:
anoush55 , raham , manzar333 , kian_mousapour , marjani , mehrana , babaye yaas , iraj im , mehdi1721 , AOC Kernai , princesess و کاربر مخفی 280 روزه (دوست پدیBig Grin)
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای این عزیزان در سرزمین آرزوها و با آرزوی کلیر شدن بقیه دوستان منتظر.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
هورااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدیمممممممم

جواب ایمیلم اومدددددددددد که کلیر شدیم
Big Grin
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-08-29 ساعت 13:40)5ina نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 13:39)amirfarahan نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 13:20)5ina نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:45)north.winds نوشته:  سلام ما هفته اخر جولای مصاحبه داشتیم میخواستم مطمئن شم فقط باید اون سایی که تو مصاحبه گفتن رو چک کنم؟و وقتی کیس نامبرمو سرچ کنم از تاریخ مصاحبمون به بعد رو کل ابدیت ها رو نشون میده؟
کیس نامبر :as89xx
زمان مصاحبه :انکارا 22 جولای
2 نفر
سایت www.ceac.state.gov آپدیتت‌های شمارو نشون میده. ولی‌ ملاک سایت خود سفارت هستش که وقتی کیس نامبرتون رو دیدین باید برین و ویزاتون رو بگیرین. اینم سایت انگلیسی‌ سفارت.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

ببخشيد مگه ايروان آپديت داره مگه فقط نبايد سايت سفارتو چك كرد؟

نه. در امضا‌ٔ این دوستمون سفارت آنکارا بود که این توضیحات رو دادم.
توی این سایتی که گفتین ابدیت ها رو ببینم وقتی کیس نامبرم رو میزنم این بیغامو میده چیکار باید بکنم؟Invalid Immigrant Visa Case Number.
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: Rebekaa ، negar_karimi6
(2013-08-29 ساعت 15:56)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 15:09)hosa نوشته:  دوستان کیس ما الان آپدیت شد و این ایمیل از سفارت اومد می خوام ببینم کسی میدونه که این یعنی چی و الان چکار باید بکنیم؟ کیس پدر و مادر من ستاره دار هست مادرم برنده اصلی هست و ویزاشو گرفته. این برای ویزای پدرم هست.میشه راهنمایی بکنید ؟؟؟؟؟
Your administrative process is still pending. Unfortunately we cannot predict when the process will finish. If you wish, you may travel during the last week of September and submit your passport and wait until the end of the program for visa issuance. If the process is finished by then we would issue the visa and return your passport, if it's not finished we will return your passport without the visa and close the program.
hosa جان فکر کنم نوشته هنوز پروسه پرونده شما تموم نشده ولی شما میتونی پاسها رو بعد از هفته اول سپتامبر بیاری سفارت تحویل بدی اگه تا پایان سپتامبر تموم شد با ویزا بهت میدیم اگه تموم هم نشد که بدون ویزا بر میگردونیم

اینجا نوشته هفته آخر سپتامبر پاسپورت بیارین! من واسه همین نگران هستم! چون Admin Process Expires On برای 15 سپتامبر هست!!!! آخه این یعنی چی پس؟؟؟؟ برای بقیه ستاره دار ها آپدیت یا همچین ایمیلی اومده؟ لطفا خبر بدین.
تشکر کنندگان: Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 16:04)shatsi نوشته:  بچه ها منو دعا کنین ، نه آپدیت خبری هست و نه جواب ایمیل منو میدن، فقط دعام کنید....

سلام دوست عزیز

اصلا نگران نباشید امیدوارم به زوی زوی کلیر بشی و از این انتظار خلاص شوی

با آرزوی بهترینها برای شما
تشکر کنندگان: shatsi ، پدی ، رجبعلی ، سو سو ، sh-p ، Alirezaa2013
(2013-08-29 ساعت 14:11)سو سو نوشته:  SadSadبچه هااااااااااااااااا دیدین گفتم الان دیدیم یک ایمیل از انکارا اومده..................please provide your complete travel history as soon as possible............ مال 2 نفر رو بنویسیم ؟؟؟؟
سلام دوست عزیز این اطلاعات را از من هم درست 2 روز قبل از مصاحبه م خواستند خودشون توی ایمیل چی خواستند اگه خطاب به خودتون تنهاست پس فقط برا خودتون را بنویس اگه نه نشانه جمع داره که مال 2 نفرتون را بنویس
تشکر کنندگان: Rebekaa ، AsemanAbee ، sh-p ، negar_karimi6
(2013-08-29 ساعت 16:04)shatsi نوشته:  بچه ها منو دعا کنین ، نه آپدیت خبری هست و نه جواب ایمیل منو میدن، فقط دعام کنید....
shasti عزیز اصلا نگران نباش به محض اینکه ماه سپتامبر شروع بشه همه رو کلیر میکنن من مطمئنم

تشکر کنندگان: shatsi ، SHABAH51 ، پدی ، رجبعلی ، سو سو ، AsemanAbee ، Rebekaa ، sh-p ، r91 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، mamalino10
(2013-08-29 ساعت 16:08)raham نوشته:   هورااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدیمممممممم

Big Grin

ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺭﻫﺎﻡ ﺟﺎﻥ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺭﻫﺎ ﺷﺪﯼ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ

ﻟﻄﻒ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﺑﮕﯽ ﮐﯽ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﯼ ﻭ ﺷﻤﺎﺭﺕ ﺗﻮ ﺳﺎﯾﺖ ﺑﻮﺩ ﯾﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭﻩ ؟
ﻭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺳﯿﺲ ﮐﯽ ﺑﻮﺩ .؟
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رهام جان مبارکه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: shatsi ، AsemanAbee ، Rebekaa ، سو سو ، sh-p ، dove ، ikamaly ، ali1982 ، nooshshahnar ، raham ، mehrdad pharm ، رجبعلی ، mazerati ، Alirezaa2013
کلیر شدیمممممممم

Big Grin

مباركه وهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااraham جانBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: shatsi ، Rebekaa ، AsemanAbee ، jj bobo ، ikamaly ، nooshshahnar ، raham ، رجبعلی ، joody ، mazerati ، Alirezaa2013
سلام
یه پیشنهاد برای منتظران کلیر و کلیر شدگان عزیز

همه ما یه جورهای دلمون و حواسمون توی این پروسه کلیر و موضوعات مهاجرت بدجوری گیر کرده .
بیاییم همین الان با کمک خودمون، هم کمکی به حل مشکلات نیازمندان داشته باشیم و هم دعای خیر و انرژی مثبت بقیه رو هم جذب کنیم و هم چند دقیقه ائی از این پروسه بیایم بیرون و انرژی بگیریم. به گواه تجربه کمک و مساعدت به نیازمندان چنان آرامش و امید و حالی میده که هیچ چیزی جای اونو نمی گیره.
پیشنهاد میکنم یه نذری بکنید و بقیه اش و بسپارید دست اوستا کریم که خودش خوب میدونه کی و چه جوری به صلاح بنده اش چکار کنه.

این لینک سایت محک است اگه دوست داشتین اینجا و یا هر جائی دیگه ائی که صلاح میدونین اینکارو بکنید.
http://www.mahak-charity.org/main/iwantt...akrightnow

هیچ بن بستی وجود ندارد (به کمک خدا ) یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
کلیر شدیمممممممم

Big Grin

خيلي خيلي مباركه
فقط بجنب كه ديره ديره
بليط و هتل و تمديد مديكال و هزار تا كاره ديگه
پيشكسوتهايي مثل شما كه كلير ميشن بقيه دلگرم ميشن
بازم مباركه
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: dove ، ikamaly ، jj bobo ، ali1982 ، AsemanAbee ، SHABAH51 ، nooshshahnar ، Rebekaa ، Tir-Tapar ، raham ، sh_aytak ، رجبعلی ، mazerati ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان