کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان ما حتما باید دوشنبه پاسها رو بدیم سفارت تا ۵ شنبه ویزا بیاد، اگه مثلاً چهارشنبه بدیم پاسپورت هارو ویزا کی‌ میرسه دستمون؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: daad ، fatimamolaee ، dove ، mazerati ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، sadeghi897 ، رجبعلی ، Niushagh
(2013-08-29 ساعت 14:28)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 14:24)marsha نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 14:22)iraj im نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 14:20)marsha نوشته:  بلاخره ما هم رفتیم مصاحبه و برگه صورتی گرفتیم و گفت 2-3 روز دیگه ایمیل حاوی سوالات راجع به کار همسرم برامون میاد که باید سریع جواب بدیم. سوالم اینه که وقتی این ایمیل اومد فقط جواب سوالارو بفرستم یا cv هم باید ضمیمه کنم؟ ممنون میشم زود جواب بدید.

شما دقیقا شرایط ما رو داشتید .هرچه سریعتر فرم 9 سوالی و cv را با هم تهیه و در اسرع وقت بفرستید

Cv رو چطوری درست کنم؟ اصلا بلد نیستم
تو اينترنت جستجو كنيد..CV هاي آماده اكثر رشته ها رو ميتونيد ببينيد و هم نحوه صحيح نوشتن CV رو.

درمورد فرم 9 سوالی و cv از کجا میتونم راهنمایی بگیرم؟؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
تشکر کنندگان: daad ، dove ، mazerati ، Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 14:37)marsha نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 14:34)mamalino10 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 14:24)marsha نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 14:22)iraj im نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 14:20)marsha نوشته:  بلاخره ما هم رفتیم مصاحبه و برگه صورتی گرفتیم و گفت 2-3 روز دیگه ایمیل حاوی سوالات راجع به کار همسرم برامون میاد که باید سریع جواب بدیم. سوالم اینه که وقتی این ایمیل اومد فقط جواب سوالارو بفرستم یا cv هم باید ضمیمه کنم؟ ممنون میشم زود جواب بدید.

شما دقیقا شرایط ما رو داشتید .هرچه سریعتر فرم 9 سوالی و cv را با هم تهیه و در اسرع وقت بفرستید

Cv رو چطوری درست کنم؟ اصلا بلد نیستم

اگه خیلی سریع بخواین به نتیجه برسین، همین الان عنوان رشته تحصیلیتون رو به اضافه کلمه CV Sample تو گوگل سرچ کنین و بهتون هزار تا نمونه میده.
کلاً رزومه شامل چند تا بخشه:
1- مشخصات فردی
2- مختصری توضیح و انگیزه
3- تحصیلات و دوره های که گذروندین
4- تجربه های شغلی که داشتین به اضافه کارایی که تو هر شرکت انجام دادین
5- این آخر هم بعضیا مهارتهای زبانی و یا سرگرمی هایی رو که بهشون علاقه مندن می نویسن که زیاد هم ضروری نیست.

اگه رشتتون نرم افزار بود و کارتون خیلی فورس بود، بگین تا سریع رزومه خودم رو براتون ایمیل کنم.

ممنونم. برای رشته عمران میخوام.

اگه امکانش هست cv ختدتونو برام ایمیل کنید تا فرمتش دستم بیاد.ممنون
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: daad ، dove ، mazerati ، Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 14:38)natasha نوشته:  دوستان ما حتما باید دوشنبه پاسها رو بدیم سفارت تا ۵ شنبه ویزا بیاد، اگه مثلاً چهارشنبه بدیم پاسپورت هارو ویزا کی‌ میرسه دستمون؟

دوست عزیز این پروسه معمولا 4 الی 5روز کاری طول میکشه. اگر شما 5شنبه بدی احتمالا برای 2شنبه 3شنبه هفته بعد حاضر میشه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: natasha ، kian_mousapour ، daad ، dove ، mazerati ، Rebekaa ، yalda91 ، sadeghi897 ، shatsi ، AsemanAbee ، رجبعلی ، Niushagh
سلام دوستان امروز کسی از ابوظبی امروز کلیر شده من فکر کنم ابوظبی تا دوشنبه کیسی اعلام نمی کنه..
شما چی فکر میکنید؟
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: mamalino10 ، daad ، houmanmir ، dove ، mazerati ، sh-p ، Rebekaa ، sadeghi897 ، SHABAH51
راستي يادم رفت
از دوستان بسيار خوبم به خصوص:
Rezagh , Aghaghia , dove , mehrana , Nasimmmm , houmanmir , mhb161 , zohre02
بابت رتبه هاشون و تبريكات صميميشون تشكر كنم و بقيه دوستاني كه پست هاي محبت آميز و تبريك نثار ما كردند
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
(2013-08-29 ساعت 14:42)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 14:38)natasha نوشته:  دوستان ما حتما باید دوشنبه پاسها رو بدیم سفارت تا ۵ شنبه ویزا بیاد، اگه مثلاً چهارشنبه بدیم پاسپورت هارو ویزا کی‌ میرسه دستمون؟

دوست عزیز این پروسه معمولا 4 الی 5روز کاری طول میکشه. اگر شما 5شنبه بدی احتمالا برای 2شنبه 3شنبه هفته بعد حاضر میشه

یعنی بهتره اگه جمعه وقت دکتر اونگان بگیریم شنبه صبح جوابهارو بگیریم و دوشنبه پاسپورت هاروبدیم سفارت ؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، daad ، dove ، mazerati ، Rebekaa ، رجبعلی
(2013-08-29 ساعت 14:51)natasha نوشته:  

یعنی بهتره اگه جمعه وقت دکتر اونگان بگیریم شنبه صبح جوابهارو بگیریم و دوشنبه پاسپورت هاروبدیم سفارت ؟
شما میتونید 2شنبه مدیکال انجام بدید فرداش جوابشو بگیرید.4شنبه بدید سفارت و شانس داشته باشید تا شنبه میتونید ویزاتون را بگیرید و یکشنبه برگردید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، natasha ، daad ، alirezass ، dove ، mazerati ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، رجبعلی ، kian_mousapour ، Mehrdadordi
(2013-08-29 ساعت 13:44)hsevensky2013 نوشته:  فکر کنم برگه های پرونده مارو 8 ماه پیش موشک درست کردن باهم موشک بازی کردن، حالا دارن دنبال موشک ها میگردن تاهاشون رو باز کنن اتو کنن برسی کنن ، خوب این مراحل اداری طول میکشه ، حق دارن;)
والا با این جنگشون :))))))))
تشکر کنندگان: hsevensky2013 ، dove ، mazerati ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، sadeghi897 ، SHABAH51 ، kian_mousapour ، sh_aytak ، joody
دوستان کیس ما الان آپدیت شد و این ایمیل از سفارت اومد می خوام ببینم کسی میدونه که این یعنی چی و الان چکار باید بکنیم؟ کیس پدر و مادر من ستاره دار هست مادرم برنده اصلی هست و ویزاشو گرفته. این برای ویزای پدرم هست.میشه راهنمایی بکنید ؟؟؟؟؟
Your administrative process is still pending. Unfortunately we cannot predict when the process will finish. If you wish, you may travel during the last week of September and submit your passport and wait until the end of the program for visa issuance. If the process is finished by then we would issue the visa and return your passport, if it's not finished we will return your passport without the visa and close the program.
تشکر کنندگان: daad ، dove ، mazerati ، Rebekaa ، sadeghi897 ، اریوبرزن ، SHABAH51 ، shatsi ، AsemanAbee ، رجبعلی ، Alirezaa2013
(2013-08-29 ساعت 14:51)natasha نوشته:  

این دوشنبه مگه تعطیل نیست سفارت؟
تشکر کنندگان: dove ، mazerati ، Rebekaa ، kian_mousapour
(2013-08-29 ساعت 15:09)hosa نوشته:  دوستان کیس ما الان آپدیت شد و این ایمیل از سفارت اومد می خوام ببینم کسی میدونه که این یعنی چی و الان چکار باید بکنیم؟ کیس پدر و مادر من ستاره دار هست مادرم برنده اصلی هست و ویزاشو گرفته. این برای ویزای پدرم هست.میشه راهنمایی بکنید ؟؟؟؟؟
Your administrative process is still pending. Unfortunately we cannot predict when the process will finish. If you wish, you may travel during the last week of September and submit your passport and wait until the end of the program for visa issuance. If the process is finished by then we would issue the visa and return your passport, if it's not finished we will return your passport without the visa and close the program.
کسی از دوستان ستاره دار هست که همچین ایمیلی گرفته باشه؟؟؟؟ لطفا خبر بدید
تشکر کنندگان: Rebekaa ، sadeghi897
هوراااااااااااااااااااااااا بلاخره منم امروز ويزامو گرفتم توي اتاپ بلوار هستم دوستان ايشالله همتون ويزارو ميگيريد
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2013-08-29 ساعت 15:30)mazerati نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااا بلاخره منم امروز ويزامو گرفتم توي اتاپ بلوار هستم دوستان ايشالله همتون ويزارو ميگيريد

هورااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکه Shy
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Rebekaa ، sadeghi897 ، mazerati ، Soap McTavish ، alihmh ، jj bobo ، پدی ، رجبعلی ، Tir-Tapar ، raham ، Mehrdadordi
(2013-08-29 ساعت 15:13)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 15:09)hosa نوشته:  دوستان کیس ما الان آپدیت شد و این ایمیل از سفارت اومد می خوام ببینم کسی میدونه که این یعنی چی و الان چکار باید بکنیم؟ کیس پدر و مادر من ستاره دار هست مادرم برنده اصلی هست و ویزاشو گرفته. این برای ویزای پدرم هست.میشه راهنمایی بکنید ؟؟؟؟؟
کسی از دوستان ستاره دار هست که همچین ایمیلی گرفته باشه؟؟؟؟ لطفا خبر بدید

آخه تو جدول Admin Process Expires On 15-sep-13 نوشته اونوقت اینا چطور همچین چیزی نوشتن؟؟؟!!!! خیلی نگرانم میشه کسی راهنمایی بکنه لطفا؟؟؟
تشکر کنندگان: mazerati ، Rebekaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان