کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تبریک به رهام عزیز
تشکر کنندگان: dove ، jj bobo ، AOC Kermani ، AsemanAbee ، Rebekaa ، raham ، رجبعلی ، mazerati ، Alirezaa2013
(2013-08-29 ساعت 16:30)SK89 نوشته:  رفتم تو وبسایت آنکارا دیدم نوشته اونهایی که میخواهند برن آمریکا تو رشته های مدیریت بازرگانی و کامپیوتر و... ادامه تحصیل بدهند بهشون ویزا نمیدهند.یکهو یادم افتاد ای دل غافل من هم تو فرم نه سوالی نوشتم میخواهم تو دانشگاه ایروان مدیریت بازرگانی بخونم. خاک تو سرم اون موقع که این قانون نبود .نمیدونم کار درستی بود یا نه ولی ایمیل زدم که بابا من به خودم خندیدم درس بخونم خواستم یک کار خوب پیدا کنم.عمرا اگر برگردم ایران و بخواهم تو اون جاهای اونجوری کار کنم.می خواستم کار کنم که این ده دوازده سال میکردم بابا.لطفا یک نظری بدهید چکار کنم؟

دوست عزیز میشه بگی این مطلب رو کجا نوشته؟
با عقل جور در نمیاد یعنی چی من نمی فهمم؟
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mazerati
(2013-08-29 ساعت 16:07)رجبعلی نوشته:  هووووووووووووووووووورررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به دوستان عزیزی که از سفارت آنکارا کلیر شده اند بویژه:
anoush55 , raham , manzar333 , kian_mousapour , marjani , mehrana , babaye yaas , iraj im , mehdi1721 , AOC Kernai , princesess و کاربر مخفی 280 روزه (دوست پدیBig Grin)
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای این عزیزان در سرزمین آرزوها و با آرزوی کلیر شدن بقیه دوستان منتظر.
دوو دوو چیی چییی!!!
بازم قطار رجبعلی!!!
هوررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا
آسمان آبی پس چی؟!!
باز از قطار جا موندی دختر!!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
رتبه اي كه آدم از امير مهاجر عزيز ميگيره يه كيف ديگه داره
مرسي امير جان

از lonelyman و. Daad عزيز هم بابت رتبه قشنگشون ممنونم
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: ali1982 ، SHABAH51 ، nooshshahnar ، shatsi ، Rebekaa ، deineath ، رجبعلی ، mazerati ، Alirezaa2013 ، sce
(2013-08-29 ساعت 16:08)raham نوشته:   هورااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدیمممممممم

جواب ایمیلم اومدددددددددد که کلیر شدیم
Big Grin

تبریک می بینم که پیش کسوتان منتظر سرا هم بهشتی شدن.
خیلی مبارک باشه.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
(2013-08-29 ساعت 16:30)SK89 نوشته:  رفتم تو وبسایت آنکارا دیدم نوشته اونهایی که میخواهند برن آمریکا تو رشته های مدیریت بازرگانی و کامپیوتر و... ادامه تحصیل بدهند بهشون ویزا نمیدهند.یکهو یادم افتاد ای دل غافل من هم تو فرم نه سوالی نوشتم میخواهم تو دانشگاه ایروان مدیریت بازرگانی بخونم. خاک تو سرم اون موقع که این قانون نبود .نمیدونم کار درستی بود یا نه ولی ایمیل زدم که بابا من به خودم خندیدم درس بخونم خواستم یک کار خوب پیدا کنم.عمرا اگر برگردم ایران و بخواهم تو اون جاهای اونجوری کار کنم.می خواستم کار کنم که این ده دوازده سال میکردم بابا.لطفا یک نظری بدهید چکار کنم؟

ببخشید میشه لینک این خبر رو بذارین؟
تشکر کنندگان: Rebekaa ، رجبعلی ، mazerati
(2013-08-29 ساعت 16:37)mohammad.behrouzi نوشته:  

Sk89 عزيز
چند روز پيش هم بچه ها درباره اين متن مفصل صحبت كردن
اگه اون متن رو كامل خونده باشين نوشته كه اين رشته هايي كه ذكر كردين چنانچه بر عليه منافع آمريكا توسط متقاضيان ايراني و سوري در سه زمينه پتروشيمي، نفت و هسته اي قرار باشه استفاده باشه با توجه به تحريم ها، هيچ ويزايي به متقاضي تعلق نميگيره
نگران نباشين و به ماها ربطي نداره
بيشتر در مورد ويزاهاي دانشجوييه
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mazerati ، Alirezaa2013
کلیر شدیمممممممم

Big Grin
[عکس: 0.818562001341925150_jazzaab_ir.gif]
رهام عزیز واقعا بهتون تبریک میگم 288 روز انتظار خیلی سخته

(2013-08-29 ساعت 16:44)kian_mousapour نوشته:  

Sk89 عزيز
اگه اون متن رو كامل خونده باشين نوشته كه اين رشته هايي كه ذكر كردين چنانچه بر عليه منافع آمريكا توسط متقاضيان ايراني و سوري در سه زمينه پتروشيمي، نفت و هسته اي قرار باشه استفاده باشه با توجه به تحريم ها، هيچ ويزايي به متقاضي تعلق نميگيره

این دوستمون داره می گه رشته مدیریت و کامپیوتر
این رشته ها کجاش خطرناک هستش
اگه کسی می خواد حرفی بزنه با سند و مدرک بگه نه بگه یجا من خوندم!!!
حالا اگه شما جایی خوندی این دوتا رشته رو لینک شم بزار که ما هم ببنیم الکی وقتمونو تلف نکنیم اگه ویزا نمیدن به رشته ی مدیریت!

http://turkey.usembassy.gov/wn_081613.html اینجا البته شرایط داره ها همینجوری نیست ولی به هر حال تاثیر داره روی پروسه
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: sh-p ، lonelyman ، Rebekaa ، negar_karimi6 ، mazerati
[
[/quote]

Sk89 عزيز
نگران نباشين و به ماها ربطي نداره
بيشتر در مورد ويزاهاي دانشجوييه
[/quote]
ویزای دانشجویی و غیره هر دو نیازمند طی مراحل اداری هستند .اونها یکسری داده ها میدهند به کامپیوتر که باید یکی یکی چک بشه .حالا کافیه بگی من میخواهم برم مدیریت بازرگانی بخونم خوب اونها مجبورند برند تحقیق کنند که ممکنه من بعدا برم تو شرکتهای نفتی و .... استفاده کنم یا نه.رشته لیسانسم هم که پلیمر است و همچین بیربط نیست.ضمنا عمرا کسی بیاد بگه من میخواهم علیه خودتون استفاده کنم پس ناچارند مو را از ماست بکشند بیرون.همینه که طول می کشه و هیچوقت هم نمیگن ما ردتون می کنیم میگن مراحلتون طول میکشه ممکنه به آخر سپتامبر نرسید.من این رو عرض کردم که مدتهاست دارم فکر میکنم که چطور همسر بنده که فوق پلیمر دارند کلیر شدند و بنده خیر حتی آپدیت هم نمیشم .دیدم واقعا تنها فرقی که هست اینه که من گفتم میخواهم ادامه تحصیل بدم البته تو کالج نه دانشگاه و ایشون هیچی نگفتند.
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: Rebekaa ، lonelyman ، mehrdad pharm ، negar_karimi6 ، proje ، Alirezaa2013
دوستان این بحث جدید فرسایشی و استرس زا خواهد بود.
لطفا ادامه ندید.
اگر با دقت اون متن رو بخونید گفته برای کسانی است که میخوان اونجا درس بخونند. رشته‌های دیگه رو هم گفته در صورتی که غیر مستقیم هدف کمک به صنایع مذکور باشه شامل این مسأله میشه. شما اگر هم گفتید میخوام درس بخونم هدف اصلیتون نبوده. هدف اصلی شما مهاجرت هست و این رو با ثبت نام در لاتاری و اقدام برای مهاجرت ثابت کردید.
لطفا احتمالات کوچیک رو بزرگ نکنید. شرایط کنونی محل بحث برای این مسائل نیست.
لطفا همکاری کنید.
کلیر شدیمممممممم

Big Grin

خیلی خیلی تبریکککککککککککککک
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: shatsi ، SHABAH51 ، Szsanazsz ، lonelyman ، sh-p ، jj bobo ، Rebekaa ، AsemanAbee ، raham ، amirfarahan ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، proje ، Mehrdadordi
(2013-08-27 ساعت 17:29)reza_top60 نوشته:  دوستان من دوستم ali_ghکه کلیر شده بود الان ابوظبی هست اون روز که کلیر شده بود توی سایت ابوظبی طبق روال همیشه چون خانومش برنده اصلی بوده خطاب به خانومش اعلام کرده بودند پروسه بررسی پرونده شما تمام شده و بیاید ویزاتون رو بگیرید و یک شنبه هم رفتم و دو تا پاسپورتشون رو سفارت گرفته و گفته دوشنبه هفته بعد بیایید.
اما امروز هر دوشون توی سیس آپدیت خوردند و الان توی سایت سفارت ابوظبی دیدم نامه ای خطاب بنام دوستم به مضمون زیر زده.این یعنی چی؟یعنی زنش کلیر شده خودش نشده؟اگه اینطوره پس چرا سفارت دو تا پاسپورت رو گرفته؟

Dear ,

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
-------------------------------------------------------------------------------------
دوستان مورد بالا رو در مورد دوست ali_gh نوشتم حالا ایشون امروز صبح رفت سفارت و گفتن شما دوباره سوالاتی روی پرونده اوت اومده که این مرحله اداری نیز باید زی بشه و پاسپورتش رو با یک برگه سفید پس دادند و گفتن منتظر بمون رو برو سایت رو چک کن اما گفتم ویزای خانومت OK هست و دوشنبه بیا بگیرش.کسی با این وضعیت مواجه شده که ابتدا اوکی کنن و سپس بگن دوباره باید کلیر بشی؟در ضمن با توجه به اینکه خانومش برنده اصلی هست احتمال داره به دوستم ویزا ندهند؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: Rebekaa ، AsemanAbee ، amairmonre ، رجبعلی ، proje
آنکارا

2013AS0524
2013AS0867
2013AS0918
2013AS1760
2013AS2347
2013AS2979
2013AS4383
2013AS4683
2013AS4959