کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
آقا هادی هم باید باشه ها
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: mhb161 ، negar_karimi6 ، lonelyman ، Rebekaa ، رجبعلی ، shatsi ، proje ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، mazerati
هورااااااااااااااااا
تبریک به تمام دوستان کلیر شده
تبریک ویژه به مستر بن بن عزیز
امیدوارم ایروان و ابوظبی هم دل منتظران رو شاد کنن
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، zohre02 ، AsemanAbee ، raham ، sh_aytak ، Tir-Tapar ، sh-p ، Rebekaa ، رجبعلی ، shatsi ، proje ، mazerati
دوستان سلام
اما یکی به من بگه چرا میگید من کیلیر شدم؟؟؟!!! باید خدمتتون بگم که تازه رسیدم و دارم سایت رو چک میکنم، متأسفانه شماره من هنوز کیلیر نشده، Sad
ما دوست داریم هر چه زودتر از مهاجر سرا خط بخوریم، اما مثل اینکه سفارت هنوز نه Sad راستی تشکر از تمامی دوستانی که برام پیغام خصوصی فرستادن، امروزم ما نبودیم، اما دوستان سفارت بهتون قول میدن، که هفته آینده منو کیلیر اعلام کنند... Big Grin
در هر صورت تبریک به تمامی دوستانی که امروز کیلیر شدند،
راستی امیر خان اسم مارو دوباره به لیست اضافه کن، هنوز وقت سبز شدنش مثل اینکه نرسیدهSad
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام دوستان تازه اومدم میشه یه نفرقشننننننننننننننننگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ توضیح بده چه خبره اینجا؟ چندنفرکلیرشدن ؟
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، lonelyman ، Tir-Tapar ، tajhizgaran ، AsemanAbee ، Rebekaa ، رجبعلی ، shatsi ، proje ، mazerati
(2013-08-29 ساعت 18:03)noobnoobi نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 18:00)princesess نوشته:  خدایاااااااااااااااااا شکرت ...
دستپاچه شدم تا دیدم رهام و مستر بن بن کلیر شدند گفتم تند تند تبریک بگم ..
به همه دوستان کلیر شده هم تبریک می گم

ایشاا... نوبت شما هم بشه و اولین نفری که بهت تبریک میگه خودمم.

ممنونم دوست عزیز ..اما فکر کنم اولین نفر از آخر باشی که داری تبریک می گیWink
بازم ممنون ما دیروز ستارمون رو برداشتن Big GrinBig GrinBig Grin..به امید اون روزی که ((( خدایا تا 15 سپتامبر منظورمه ..جون خودت بیشتر از این . این دوستای منو معطل نکن ..با تشکر ..بنده ی حقیرت ))) هیچ کس از 2013 ای ها توی این تاپیک منتظر نباشه و ویزا بدست باشند Rolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
واسه تمدید مدیکال سایت دکتر اونگان وقت مصاحبه میخواد ما هم که میخواییم تمدیدکنیم و ومصاحبه مون قبلا انجام شده ,دوستان میشه لطف کنین جواب بدین چیکار کنیم؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
(2013-08-29 ساعت 18:15)negar_karimi6 نوشته:  سلام دوستان تازه اومدم میشه یه نفرقشننننننننننننننننگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگ توضیح بده چه خبره اینجا؟ چندنفرکلیرشدن ؟
سلام خانم کریمی گویا برای ما ابوظبییها هنوز از کیلیر میلیر خبری نیست
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Rebekaa ، رجبعلی ، houmanmir
رکورد دار کلیر نشدن بعد 6 آپدیت همزمان با اعلام سایت و نبودن کیس اینجانب در لیست اعلامی
نب_________________________ود این رکورد؟؟؟؟؟
حریف میطلبم
بچه ها من وشوهرم 11مارچ رفتیم واسه مدیکال و حالا کلیر شدیم بازم بایدبریم مدیکالمون تمدید کنیم؟ازکجامیفهمم مدیکالم تا کی اعتبار داره؟ بعد کسی از بچه ها هست 5 سپتامبر بخادبره آنکارا واسه ویزاش؟؟
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، sh-p ، tajhizgaran ، mrbonbon ، Rebekaa ، mhb161 ، kian_mousapour
(2013-08-29 ساعت 17:19)reza_top60 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 17:29)reza_top60 نوشته:  دوستان من دوستم ali_ghکه کلیر شده بود الان ابوظبی هست اون روز که کلیر شده بود توی سایت ابوظبی طبق روال همیشه چون خانومش برنده اصلی بوده خطاب به خانومش اعلام کرده بودند پروسه بررسی پرونده شما تمام شده و بیاید ویزاتون رو بگیرید و یک شنبه هم رفتم و دو تا پاسپورتشون رو سفارت گرفته و گفته دوشنبه هفته بعد بیایید.
اما امروز هر دوشون توی سیس آپدیت خوردند و الان توی سایت سفارت ابوظبی دیدم نامه ای خطاب بنام دوستم به مضمون زیر زده.این یعنی چی؟یعنی زنش کلیر شده خودش نشده؟اگه اینطوره پس چرا سفارت دو تا پاسپورت رو گرفته؟

Dear ,

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
-------------------------------------------------------------------------------------
دوستان مورد بالا رو در مورد دوست ali_gh نوشتم حالا ایشون امروز صبح رفت سفارت و گفتن شما دوباره سوالاتی روی پرونده اوت اومده که این مرحله اداری نیز باید زی بشه و پاسپورتش رو با یک برگه سفید پس دادند و گفتن منتظر بمون رو برو سایت رو چک کن اما گفتم ویزای خانومت OK هست و دوشنبه بیا بگیرش.کسی با این وضعیت مواجه شده که ابتدا اوکی کنن و سپس بگن دوباره باید کلیر بشی؟در ضمن با توجه به اینکه خانومش برنده اصلی هست احتمال داره به دوستم ویزا ندهند؟

به دوستتون بگیدنگرا ن نباشه حتمادوشنبه ویزای خانمشوبگیره شایدخداخواست تااون روزهم خودش کلیرشد که البته چون به تعطیلی میخوره بعیدمیدونم پس ویزای خانمشوبگیره و برگرده ایران مهم اونه که برنده اصلیه پس مشکلی نیست همین هم شکرخدا
میمونه خودش که انشالا بابقیه دوستان کلیرمیشه و میره ابوظبی فقط تابرگشت به نظرم یه ویزاروافتاده برای دوبی
بازویزابگیره چون هراتفاقی قراره بیفته توی همین سه هفته میافته که تاکلیرشدسریع بلیط بگیره
ولی اگریه سری سوالاته که بایدجواب بده دراسرع وقت این کاروکنه نمیدونم ایمیله فرم دستیه هرچی که سفارت بهش گفته زودی اقدام کنه هرجاهم نیازبه راهنمایی داشت بیادمهاجرسرابچه هاباجون و دل درتسریع کارش کمکش میکنن
تشکر کنندگان: far-dv2013 ، sh-p ، tajhizgaran ، Rebekaa ، رجبعلی
هههههههههوووووووووووررررررررررررررااااااااااااااا
تبریک به همگی دوستان. موتور انکارا خوب راه افتاده ایشالله کسی منتظر باقی نمونه.
ضمن تشکر از همگی دوستان مهاجرسرایی که راهنما و همسفر ما بودند باید بگم که ما هم در ابوظبی به اتفاق تعدادی از دوستان ازجمله سعید ، مهرزاد و ... چشممان به جمال ویزا روشن شد. امیدوارم هر چه سریعتر نصیب مابقی منتظران بشه.
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
(2013-08-29 ساعت 18:09)princesess نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 17:29)PARVIN_OMID نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما کلیر شدیم

بچه ها جالبه که توی سیس من که برنده اصلیم تا الان اصلا آپدیت نشدم همسرم هم تو همون 26 اگوست مونده
مگه نگفتین باید جفتی آپدیت بشیم ما که نشدیم .وکلیر شدیم قابل توجه بچه هایی که آپدیت نشدن اصلا نگران نباشید

ضمن تبریک به شما دوست عزیز ....
من مطمئنم کسانی که طی این 2 -3 هفته آپدیت داشتند خیلی هاشون کلیر شدند ...من خودم تا فقط تا 23 آگست آپ شدم و در 28 کلیرمون کردند ...
فکر کنم چون تعداد بالاست همه رو یکجا اعلام نمی کنند تازه رهام هم از طریق ایمیل فهمیده و شمارش رو من با ستاره توی سایت می بینم ...

خدایااااااااااااااااا بازم شکرت

وااااااااااااااااااااای رهام خیلی خوشحالم .. می خوام بغلت کنم Big Grin

هووووووووووووورررررررررراااااااا منم خیلی خوشحالم ، پرنسس جونننننننننننننننم ، ان شالله هم زود کلیر شن و تجربه 288 روز انتظار ما رو نداشته باشن
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
(2013-08-29 ساعت 18:17)natasha نوشته:  واسه تمدید مدیکال سایت دکتر اونگان وقت مصاحبه میخواد ما هم که میخواییم تمدیدکنیم و ومصاحبه مون قبلا انجام شده ,دوستان میشه لطف کنین جواب بدین چیکار کنیم؟

ﺷﻤﺎ ﻫﺮ ﺗﺎﺭﯾﺨﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻦ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﻭﻧﮕﺎﻥ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ
ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻫﻢ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﻣﺠﺪﺩ ﺩﺍﺭﯾﺪ
ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺯﻭﺩ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻥ
ﺧﻮﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻡ
ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻧﻈﺮ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﻥ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺗﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺣﺘﻤﺎ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، natasha ، tajhizgaran ، mrbonbon ، Rebekaa ، رجبعلی ، mhb161 ، kian_mousapour ، shatsi ، proje
تبریک به کلیر شده های عزیز خصوصا روز بالاییها چرا بین این همه موضوع مختلف همسرم باید در انتظار کلبرنس پیشکسوت بشه اونم در حالی که ما اینجا تنهاییم؟؟؟؟؟SadSadSad

دوستان من در موقعیتی هستم که فقط با گوشی فکسنی ام میتونم بیام اینجا اما نمیدونید وقتی همسرم پیام داد آنکارا ترکونده چقدر شاد شدم. به همه کسانی که امروز کلیرشدند تبریک می گم. یه خبر محرمانه میدم اما نپرسید از کجا فهمیدم. ایروان جمعه یا شنبه قراره یک لیست تپل اعلام کنه! ایروانی ها آماااااااده بااااااااشید
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان