کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-29 ساعت 17:51)deineath نوشته:  تبریک به همه کلیر های امروز . همچنان با دو آپ دیت همزمان 23 و 28 خبری نیست ..

تبریک به همه ی کلیرها وامید به کلیر شدن ابوظبییها
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، AOC Kermani ، Rebekaa ، n51 ، so_ar ، mhb161 ، AsemanAbee ، رجبعلی ، proje ، mazerati ، nima-92
(2013-08-29 ساعت 16:19)AsemanAbee نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 16:08)raham نوشته:   هورااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدیمممممممم

جواب ایمیلم اومدددددددددد که کلیر شدیم
Big Grin

ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺭﻫﺎﻡ ﺟﺎﻥ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺭﻫﺎ ﺷﺪﯼ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ

ﻟﻄﻒ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﺑﮕﯽ ﮐﯽ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺯﺩﯼ ﻭ ﺷﻤﺎﺭﺕ ﺗﻮ ﺳﺎﯾﺖ ﺑﻮﺩ ﯾﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭﻩ ؟
ﻭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺳﯿﺲ ﮐﯽ ﺑﻮﺩ .؟

مرسی از تموم دوستهای گلم بابت تبریکاشون ، ممنون مهاجرسرااااااااااااااااا :-*
دیروز چهارمین ایمیلم رو زدم که تا امروز هیچ کدوم رو جواب نداده بودن و در ایمیل اخر گفتم که این چهارمین ایمیل هست و اگه میشه تکلیف منو معلوم کنین، که امروز جواب دادن، با اینکه سایت دوباره اپدیت شد شماره ما همچنان ستاره داره، پس حتما با ایمیل کیستون رو پیگیری کنید، آخرین اپدیت 22 اگوست به صورت دسته جمعی که دیگه تایخش عوض نشد،
امیدوارم همتون کلیر شید و در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
دوستان عزيز من از ١ اگوست اپديت نشدم پيشنهادي دارين؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: Rebekaa ، SK89 ، mhb161 ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، proje ، Alirezaa2013 ، mazerati
سلام به همه دوستان ما هم کلیر شدیم.اصلا نمی دونم چی بگم
****case number :2013AS***2
خدایاااااااااااااااااا شکرت ...
دستپاچه شدم تا دیدم رهام و مستر بن بن کلیر شدند گفتم تند تند تبریک بگم ..
به همه دوستان کلیر شده هم تبریک می گم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
کلیر شدگان عزیز من الان که ساعت 6 صبح به وقت لس آنجلس هست به عشق دیدن شادیهای شما به پای مهاجر سرا نشسته و از اینکه تعداد زیادی از دوستانم کلیر شدند بی نهایت خوشحالم.Big GrinBig Grin....و برای شما بهترین ها را آرزومندم....

فراموش نکنید همه شما کلیر خواهید شد زیرا این حق مسلم شماست.Big Grin...اگرچه بزودی شما نیز به این سرزمین نقل مکان میکنید ولی جای همگی شما در اینجا خالیست.Wink....درود بر همه شما سروران عزیزم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
با تشکر از مدیریت محترم گل نهال مهربون- امیرمهاجرعزیز - عموسعید - آقای بیات و ... و تمام دوستان گلم در مهاجرسرا که در این مدت مارو دلداری دادن و همگام با ما پیش اومدن و تمام دوستان عزیزم که برام پیام تبریک گذاشتن از تک تکتون ممنونم نمی دونم از خوشحالی چی باید بگم ولی فقط می گم دوستون دارم و هیچوقت این لحظه هارو فراموش نمی کنم و آرزو دارم تا قبل از 15 سپتامبر تمام دوستان گل منتظرم کلیرشن و ویزاشونو بگیرن و با همدیگه در این تاپیکو سه قفلش کنیم . بایت تمام رتبه ها هم خیلی خیلی سپاسگزارم .
دوستانی هم که آپدیت نشدن اصلا نگران نباشین من فقط دوبار بعد از مصاحبه آپدیت شدم و همسرم هم 3 بار بعد از مصاحبه بعد از اون تا نزدیک 3/5 ماه هیچ خبری نبود تا ماه اگوست که فقط همسرم آپدیت میشد و آخریش هم 26 اگوست بود و اصلا جفتی آپدیت نشدیم و امروز اعلام کردن کلیرشدیم هنوز هم آپدیتامون سر تاریخهای گذشتست پس نگرانی به خودتون راه ندین و بدونید به زودی زود همه کلیر میشید . خیلی دوستون دارم و فراموشتون نمی کنم .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-08-29 ساعت 17:46)ARI66 نوشته:  ضمن تبريك به عزيزاني كه كلير شدن ...من بعد 300 روز و اينهمه اپديت 19و20و23و26و27و28و29 بازم امروز كلير نشدم!!!!!!!!!!!!!!!....اخه داستان اين اپديت ها چيههههههه!!!!! اخه چقدر تحمل...

داداش منم کلیر نمیکنن و واقعا نمیتونم درک کنم چرا؟؟؟؟!!!!! Sad Sad Sad Sad
من که دیگه واقعا فکر نکنم خبری بشه . امیدی ندارم
تشکر کنندگان: SK89 ، mhb161 ، abloom_ma ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، رجبعلی ، shatsi ، proje ، sara_82 ، Alirezaa2013 ، mazerati ، manzar333
(2013-08-29 ساعت 18:00)princesess نوشته:  خدایاااااااااااااااااا شکرت ...

ایشاا... نوبت شما هم بشه و اولین نفری که بهت تبریک میگه خودمم.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
بچه ها من وقتی میخوام ابدیت هامو چک کنم این و میگه چرا ؟من که کیس نامبرم درستهInvalid Immigrant Visa Case Number.

چیکار کنم؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: mhb161 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، proje ، Mehrdadordi ، mazerati
(2013-08-29 ساعت 18:03)noobnoobi نوشته:  

دوست عزيز، نوبت ايشون خوشبختانه ديروز بود، همين الان تبريك بگين Big Grin
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-08-29 ساعت 17:29)PARVIN_OMID نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما کلیر شدیم

بچه ها جالبه که توی سیس من که برنده اصلیم تا الان اصلا آپدیت نشدم همسرم هم تو همون 26 اگوست مونده
مگه نگفتین باید جفتی آپدیت بشیم ما که نشدیم .وکلیر شدیم قابل توجه بچه هایی که آپدیت نشدن اصلا نگران نباشید

ضمن تبریک به شما دوست عزیز ....
من مطمئنم کسانی که طی این 2 -3 هفته آپدیت داشتند خیلی هاشون کلیر شدند ...من خودم تا فقط تا 23 آگست آپ شدم و در 28 کلیرمون کردند ...
فکر کنم چون تعداد بالاست همه رو یکجا اعلام نمی کنند تازه رهام هم از طریق ایمیل فهمیده و شمارش رو من با ستاره توی سایت می بینم ...

خدایااااااااااااااااا بازم شکرت

وااااااااااااااااااااای رهام خیلی خوشحالم .. می خوام بغلت کنم Big Grin
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-08-29 ساعت 18:04)north.winds نوشته:  بچه ها من وقتی میخوام ابدیت هامو چک کنم این و میگه چرا ؟من که کیس نامبرم درستهInvalid Immigrant Visa Case Number.

چیکار کنم؟

کیس نامبرتون رو بدون صفر هاش وارد کنید دوست عزیز
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: aghaghia ، negar_karimi6 ، lonelyman ، Rebekaa ، رجبعلی ، shatsi ، proje ، rouzbehdarvishi ، mazerati
(2013-08-29 ساعت 18:00)pooyani نوشته:  سلام به همه دوستان ما هم کلیر شدیم.اصلا نمی دونم چی بگم

مبارکه دوست گلم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: nooshshahnar ، mhb161 ، negar_karimi6 ، lonelyman ، Rebekaa ، ikamaly ، رجبعلی ، proje ، Alirezaa2013 ، mazerati
(2013-08-29 ساعت 18:03)noobnoobi نوشته:  

مطمئن باش آخرین نفری رفیق. Big Grin چون پرنسس عزیز کلیر شده‌اند و خیلی‌ها قبل از شما تبریک گفتند. Tongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان