کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-29 ساعت 18:31)jj bobo نوشته:  این 3تا کیس رو تو سیس میزنیم این پیام رو میده.کسی میدونه چرا؟

Your search did not return any data.

2013AS0524
2013AS0867
2013AS0918
بدون صفر وارد كنيد
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-08-29 ساعت 13:04)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:58)ramin5165 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 12:47)ramin5165 نوشته:  دوستای گلم یه سوال دارم امروز من87 روزه شدم اخرین اپدیت هایی که شدم 23.26aug بوده من برای 15 سپتامبر بلیت وهتل بگیرم از الان یا نه؟مگه نمیکید اگه روزای اخر علام نکردن باید بریم خوب 15 سبتامبر از همه جهت باید خوب باشه دیگه تروخدا راهنمایی کنید.

اقا ،خانم جواب بدید در راه رضای خدا

اگه بالای ارسالتو نگاه کنی می بینی دوستان زحمت کشیدن جواب دادن شما هی سوالتو تکرار کن می بینی اعصاب مصاب نداریمااااااااااBig Grin

فکرکنم اینقدرسوال میکنه تا یکی جواب بده آقانرید ازحالازودهBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mhb161 ، shatsi ، proje
(2013-08-29 ساعت 18:13)mrbonbon نوشته:  دوستان سلام
اما یکی به من بگه چرا میگید من کیلیر شدم؟؟؟!!! باید خدمتتون بگم که تازه رسیدم و دارم سایت رو چک میکنم، متأسفانه شماره من هنوز کیلیر نشده، Sad
ما دوست داریم هر چه زودتر از مهاجر سرا خط بخوریم، اما مثل اینکه سفارت هنوز نه Sad راستی تشکر از تمامی دوستانی که برام پیغام خصوصی فرستادن، امروزم ما نبودیم، اما دوستان سفارت بهتون قول میدن، که هفته آینده منو کیلیر اعلام کنند... Big Grin
در هر صورت تبریک به تمامی دوستانی که امروز کیلیر شدند،
راستی امیر خان اسم مارو دوباره به لیست اضافه کن، هنوز وقت سبز شدنش مثل اینکه نرسیدهSad
چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSadSad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، SHABAH51 ، mrbonbon ، raham ، ikamaly ، Rebekaa ، رجبعلی ، mhb161 ، eett ، proje
(2013-08-29 ساعت 18:32)AsemanAbee نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 18:17)natasha نوشته:  واسه تمدید مدیکال سایت دکتر اونگان وقت مصاحبه میخواد ما هم که میخواییم تمدیدکنیم و ومصاحبه مون قبلا انجام شده ,دوستان میشه لطف کنین جواب بدین چیکار کنیم؟

ﺷﻤﺎ ﻫﺮ ﺗﺎﺭﯾﺨﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻦ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﻭﻧﮕﺎﻥ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ
ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻫﻢ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﻣﺠﺪﺩ ﺩﺍﺭﯾﺪ
ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺯﻭﺩ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻥ
ﺧﻮﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻡ
ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻧﻈﺮ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﻥ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺗﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺣﺘﻤﺎ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ

ممنونم. منظورتون اینه که به جای تاریخ مصاحبه تاریخ روزی که میخام برم مطبو بدم؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: Rebekaa ، mhb161 ، AsemanAbee
ههههههههههههههووووووووووووووررررررررررررراااااااااااااا
تبریک به عزیزان کلیر شدهBig GrinBig GrinBig Grin
بنده نوید این شادیها رو داده بودم،( حالا فکر کنم اون رمزگشایی آپدیتهاکه شرحشو قبلا دادم بیشتر خودشو نشون میده و دوستان راحتتر باورش میکنن )
برای بقیه دوستانم که هنوز منتظرن هم آرزوی کلیر شدن بسیار سریع رو دارم
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، raham ، sh-p ، ikamaly ، Rebekaa ، رجبعلی ، سو سو ، nyayesh ، الا ، r91 ، mhb161 ، shatsi ، alvan ، proje ، rouzbehdarvishi ، drmrs ، 5ina
(2013-08-29 ساعت 17:46)ARI66 نوشته:  ضمن تبريك به عزيزاني كه كلير شدن ...من بعد 300 روز و اينهمه اپديت 19و20و23و26و27و28و29 بازم امروز كلير نشدم!!!!!!!!!!!!!!!....اخه داستان اين اپديت ها چيههههههه!!!!! اخه چقدر تحمل...
دوست عزیز داستانی نداره بابا، اینا تازه بازیشون گرفته با ما، بعد از 9 ماه و 10 ماه یادشون افتاده با ماها بازی راه بندازن، همین

(2013-08-29 ساعت 17:50)hsevensky2013 نوشته:  تبریک ویژه برای دوست عزیزمون Mrbonbon آقا مبارکتون باشه، این ایمیلای دندون شکنتون جواب داد بالاخره.
مجدد تبریک.SmileSmileSmileWink
راستش هفت آسمان جواب ایمیل دیروزم رو ندادن و دوباره مارو گذاشتن تو خماری Cool و فکر کنم یواش یواش دارن کاری میکنن که جریان سیم یدک کش و این حرفا پیش بیاد ...Big Grin Cool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-08-29 ساعت 18:39)natasha نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 18:32)AsemanAbee نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 18:17)natasha نوشته:  واسه تمدید مدیکال سایت دکتر اونگان وقت مصاحبه میخواد ما هم که میخواییم تمدیدکنیم و ومصاحبه مون قبلا انجام شده ,دوستان میشه لطف کنین جواب بدین چیکار کنیم؟

ﺷﻤﺎ ﻫﺮ ﺗﺎﺭﯾﺨﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻦ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﺎﺷﯿﻦ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﻭﻧﮕﺎﻥ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ
ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻫﻢ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﻣﺠﺪﺩ ﺩﺍﺭﯾﺪ
ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺯﻭﺩ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯿﺪﻥ
ﺧﻮﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﻡ
ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻧﻈﺮ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﻥ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺗﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺣﺘﻤﺎ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ

ممنونم. منظورتون اینه که به جای تاریخ مصاحبه تاریخ روزی که میخام برم مطبو بدم؟

ﺍﮔﻪ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯿﺪﻩ ﺑﻠﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﺪ
ﻣﻨﺸﯽ ﺍﻭﻧﮕﺎﻥ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ
ﻓﻘﻂ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺮﮔﻪ ﻭﻗﺖ ﻣﻮﻗﻊ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﺭ ﻣﻄﺐ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ
ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻫﻢ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ
ﺯﻫﺮﻩ ﺟﺎﻥ ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﺭﻓﺘﻦ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺑﺮﻭﺯ ﺗﺮﯼ ﺩﺍﺭﻥ
ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻣﺪﯾﮑﺎﻝ ﻣﺠﺪﺩ ﻣﺎ ۲ ﻣﺎﻩ ﻗﺒﻞ ﺑﻮﺩﻩ
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، natasha ، rouzbehdarvishi ، ikamaly ، sh-p ، Rebekaa ، الا ، mhb161 ، shatsi ، رجبعلی ، proje
(2013-08-29 ساعت 17:41)hsevensky2013 نوشته:  آنکارا ماشالله داره ، سه روز پشت هم ، دوهفته بیش از 100 نفر رو راهی کرد. دستتون درد نکنه.
دوستان گلم ، این شادی گوارای وجودتان باد.SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

کم کاری هاشو داره جبران میکنه!!!
وظیفه اش هست!!
هنوزخیلی مونده!!
باید همه رو کلیر کنه!!!!!
یالا ما منتظریم......
نمیتونیم وسایلمون رو جمع کنیم....
نمیخوایم قبل از دیدن خوشحالی شما بریم!!!!

ایروان چه کار میکنی دیگه؟!!
تو هم خیلی عقبی ها!!!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
سلام عزیزان
ما امروز پاسپورتهامون را از سفارت گرفتیم که منقوش شده بود به 3 فقره ویزای مبارک!!!!
البته همینجا تشکر بسیار ویژه دارم از آقا مهرزاد گل و همسر محترمشون آیدا خانم که این لطف بسیار بزرگ را در حق من و خانوادم انجام دادن.
با آرزوی کلیر شدن تمام دوستان منتظر و اخذ ویزای ینگه دنیا و تشکر بسیار ویژه تر از مدیران سایت و دوستان بسیار عزیز که در این پروسه یک سال و نیمه من و امثال من رو یاری کردن که بتونیم از این هفت خوان به سلامت عبور کنیم.
ارادتمند همه دوستان
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست Big Grin/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ Cool
تبريك به دوستان خوبم raham/parvin-omid/pooyani/behnoush b وآرزوي هر چه زودتر كلير شدن همه دوستان بخصوص mrbonbon عزيز وبا تشكر از مديران بخصوص امير مهاجر و گل نهال عزيز وخسته نباشيد.وهورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
هوررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به همه کلیر شده ها
رهام و بهنوش و پروین و امید و پویانی و.....
همه اونایی که بعدا اعلام میکنین!!!!
تبریک تبریک تبریک

خدایا همه رو زودتر کلیر کن دیگه!!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
سلام دوستان یک سوال
چجوری میتونیم از ceas در باره کیس همسرم سوال کنم چون به سفارت ابوظبی که ایمیل زدم گفتند هنوز pending هست لطفا جواب
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Rebekaa ، proje
سلام تبریک به همه کلیر شده های عزیز
ما که همچنان نیستیم به امید بودن همگی
تشکر کنندگان: sh-p ، behnoush b ، AsemanAbee ، Tir-Tapar ، Rebekaa ، mhb161 ، alvan ، رجبعلی ، SK89 ، proje ، گل نهال ، ma300me ، raham ، AOC Kermani
سلام دوستان بازم ابوظبی اعلام نکرد خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSadSadSadSadSadSadSad
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: sh-p ، Rebekaa ، mhb161 ، so_ar ، رجبعلی ، proje ، 5ina ، babak_1363
(2013-08-29 ساعت 18:40)ma300me نوشته:  ههههههههههههههووووووووووووووررررررررررررراااااااااااااا
تبریک به عزیزان کلیر شدهBig GrinBig GrinBig Grin
بنده نوید این شادیها رو داده بودم،( حالا فکر کنم اون رمزگشایی آپدیتهاکه شرحشو قبلا دادم بیشتر خودشو نشون میده و دوستان راحتتر باورش میکنن )
برای بقیه دوستانم که هنوز منتظرن هم آرزوی کلیر شدن بسیار سریع رو دارم
رمز گشاییتون کلی استثنا و تبصره داره دوست عزیزWinkBig Grin این افیسرها هنوز به یک راه راست رهنمون نشدن ظاهرا اوضاع پیچیده تر از این حرفاستSmileRolleyes
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: sh-p ، mehdi389 ، الا ، Rebekaa ، mhb161 ، proje ، ma300me

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان