کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-30 ساعت 00:23)Aida.s نوشته:  دوستان امروز برای همسر من ایمیل اومده (از آنکارا) که این اطلاعات رو برای ما فراهم کنید: لطفا راجع به شغلتون و پست هایی که در اونجا داشتید

الان ما این اطلاعات رو ایمیل کنیم یا که باید مدارکی و ترجمه و DHL کنیم راهنمایی کنید ممنون میشم

قبلا هم برای ما شبیه این ایمیل اومده بود که ما هم پاسخ رو براشون میل کردیم
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: Aida.s ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، roham2012 ، sh-p ، AsemanAbee ، Rebekaa ، mehdi389 ، رجبعلی
(2013-08-30 ساعت 00:29)گل نهال نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 00:23)Aida.s نوشته:  دوستان امروز برای همسر من ایمیل اومده (از آنکارا) که این اطلاعات رو برای ما فراهم کنید: لطفا راجع به شغلتون و پست هایی که در اونجا داشتید

الان ما این اطلاعات رو ایمیل کنیم یا که باید مدارکی و ترجمه و DHL کنیم راهنمایی کنید ممنون میشم
امروز واسه سوسو هم اطلاعات تكميلي از آنكارا ايميل كرده بودن و شما بايد واسشون ايميل كنيد

وای جدی میگید.. خدا رو شکر چون در غیر اینصورت خیلی زمان میبره و فرصتی نیست، این مسئله اتفاق افتاده بوده گل نهال جون؟ لازم نیست ایمیل بزنم بپرسم؟

تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، roham2012 ، shatsi ، sh-p ، Rebekaa ، رجبعلی
(2013-08-29 ساعت 19:47)mohammad fazli نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 18:17)natasha نوشته:  واسه تمدید مدیکال سایت دکتر اونگان وقت مصاحبه میخواد ما هم که میخواییم تمدیدکنیم و ومصاحبه مون قبلا انجام شده ,دوستان میشه لطف کنین جواب بدین چیکار کنیم؟
شما اون تاریخی را بزن که میخوای مدارک را تحویل سفارت بدی
من واسه اینکه بتونم تاریخ‌های بعد از ۲۶ و ۲۷ رو ببینم اون تاریخ رو دیرتر زدم به نظرتون مشکلی‌ ایجاد نمی‌کنه؟
تشکر کنندگان: lonelyman ، Alirezaa2013 ، kian_mousapour ، sh-p ، Rebekaa ، رجبعلی ، babak_1363
(2013-08-29 ساعت 22:42)5ina نوشته:  یا حضرت خداااااااااااا Mrbonbon کلییر شد ؟؟؟؟؟

همه ما دوست داشتیم این طور باشه

ولی متاسفانه نه
تشکر کنندگان: lonelyman ، mrbonbon ، Alirezaa2013 ، sh-p ، AsemanAbee ، Rebekaa ، hsevensky2013 ، رجبعلی
(2013-08-30 ساعت 00:31)Aida.s نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 00:29)گل نهال نوشته:  

امروز واسه سوسو هم اطلاعات تكميلي از آنكارا ايميل كرده بودن و شما بايد واسشون ايميل كنيد

وای جدی میگید.. خدا رو شکر چون در غیر اینصورت خیلی زمان میبره و فرصتی نیست، این مسئله اتفاق افتاده بوده گل نهال جون؟ لازم نیست ایمیل بزنم بپرسم؟
بله حتماً بهشون بايد ايميل بزنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Aida.s ، lonelyman ، aghaghia ، Alirezaa2013 ، sh-p ، Rebekaa ، رجبعلی
دوستان این تاریخ ۱۵ سپتامبر چی‌ هست؟یعنی‌ تا قبل این تاریخ وقت داریم که پاسپورت هارو بدیم سفارت؟ یا تا این تاریخ وقت هست که ویزا ایشود شه؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، sh-p ، Rebekaa
سلام دوستان

واقعاً براي رهام عزيز خوشحالم و بهش تبريك ميگم و همينطور همه دوستاني كه كليرشدن .
دوستاني كه براتون از انكارا ايميل اومده و اطلاعات تكميلي خواستن ، سريعتر به همون ايميلي كه براتون دادن ريپلاي كنيد و در ضمن ازشون سوال كنيد كه اطلاعات بدستشون رسيده و ايا همون چيزهايي بوده كه لازم داشتن ؟ وقتي جواب دادن و تشكر كردن بدونين كه انشاله به زودي كلير ميشين Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تبریک به همه کلیر شده ها
[/color]یه سوال مهم:
فردا روز پیروزی در ترکیه و تعطیل است.
آیا ptt که شنبه ها بازه هم تعطیله ؟
[/size]
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
تشکر کنندگان: fardad1390 ، Alirezaa2013 ، behnoush b ، alirezass ، mhb161 ، sh-p ، Rebekaa ، mehdi389 ، رجبعلی
(2013-08-29 ساعت 23:03)reza_top60 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 17:19)reza_top60 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 17:29)reza_top60 نوشته:  دوستان من دوستم ali_ghکه کلیر شده بود الان ابوظبی هست اون روز که کلیر شده بود توی سایت ابوظبی طبق روال همیشه چون خانومش برنده اصلی بوده خطاب به خانومش اعلام کرده بودند پروسه بررسی پرونده شما تمام شده و بیاید ویزاتون رو بگیرید و یک شنبه هم رفتم و دو تا پاسپورتشون رو سفارت گرفته و گفته دوشنبه هفته بعد بیایید.
اما امروز هر دوشون توی سیس آپدیت خوردند و الان توی سایت سفارت ابوظبی دیدم نامه ای خطاب بنام دوستم به مضمون زیر زده.این یعنی چی؟یعنی زنش کلیر شده خودش نشده؟اگه اینطوره پس چرا سفارت دو تا پاسپورت رو گرفته؟

Dear ,

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
-------------------------------------------------------------------------------------
دوستان مورد بالا رو در مورد دوست ali_gh نوشتم حالا ایشون امروز صبح رفت سفارت و گفتن شما دوباره سوالاتی روی پرونده اوت اومده که این مرحله اداری نیز باید زی بشه و پاسپورتش رو با یک برگه سفید پس دادند و گفتن منتظر بمون رو برو سایت رو چک کن اما گفتم ویزای خانومت OK هست و دوشنبه بیا بگیرش.کسی با این وضعیت مواجه شده که ابتدا اوکی کنن و سپس بگن دوباره باید کلیر بشی؟در ضمن با توجه به اینکه خانومش برنده اصلی هست احتمال داره به دوستم ویزا ندهند؟

آقا دم همتون گرم فقط نشون دادید پهلوان زنده رو عشقه و فقط بلدید هورا بکشید اونم با فونت های گل منگل. واقعا اینقدر سخت بود که یه همفکری بکنید و یه بنده خدایی رو که الان توی غربت الاخون والاخونه و به اینترنت هم دسترسی نداره از نگرانی در بیارید.
دم همتون گرم با مرام ها ایشالا همیشه خوش باشید.
سلام دوست من این موضوع برا خیلی ها پیش میاد که ستاره دار کلیر می شوند و به این معنیه که همه افراد کیس کلیر نشدند.این آقا هم هنوز مرحله کلیرشون کامل نشده . هرچه سریعتر مدارک خواسته شده را تحویل بدن تا به زودی زود کلیر بشوند
موارداینچنینی هم داشتیم وجای نگرانی نیست
تشکر کنندگان: lonelyman ، Alirezaa2013 ، sh-p ، Rebekaa ، پروا ، mehdi389 ، رجبعلی
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان اين فرمهاي جديد آنلاين ds260 و ds3035 جديد چيه گفتن كسايي كه قبل از اول سپتامبر مداركشون qualify شده نياز به پر كردن ندارن، نظرتون چيه؟
تشکر کنندگان: sh-p ، Rebekaa ، mehdi389
(2013-08-30 ساعت 00:38)natasha نوشته:  دوستان این تاریخ ۱۵ سپتامبر چی‌ هست؟یعنی‌ تا قبل این تاریخ وقت داریم که پاسپورت هارو بدیم سفارت؟ یا تا این تاریخ وقت هست که ویزا ایشود شه؟

یعنی این که شما تا قبل از این تاریخ باید برید پاسپورتتون و تحویل بدید و ویزاتون و بگیریدSmile

تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، sh-p ، Rebekaa ، mehdi389 ، رجبعلی ، roham2012
(2013-08-30 ساعت 00:45)SANIJ نوشته:  تبریک به همه کلیر شده ها
[/color]یه سوال مهم:
فردا روز پیروزی در ترکیه و تعطیل است.
آیا ptt که شنبه ها بازه هم تعطیله ؟
[/size]

فردا ترکیه کلا تعطیل است
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: Aida.s ، lonelyman ، sh-p ، Rebekaa ، mehdi389 ، رجبعلی
دوستان

فردا و دوشنبه ترکیه تعطیله ، 30 آگوست روز پیروزی و 2 سپتامبر روز کارگر پس تا سه شنبه خبری از آپدیت و کلیرنس نیست Sad چقدر بد

تشکر کنندگان: lonelyman ، گل نهال ، honey rahmati ، drmrs ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، r91 ، sh-p ، Rebekaa ، mehdi389 ، رجبعلی
سلام دوستان من

[b]رشته اي بر گردنم افكنده دوست
ميبرد آتجا كه خاطر خواه اوست
[/b]
امروز رفتم بچه ها رو مدرسه ثبت نام كنم بعد از كلي بگير و ببند نهايتا مشروط به اينكه اداره اجازه افزايش ظرفيت بده و با گرفتن تعهد از من ثبت نام موقت شون كردند.
خدايا تو شاهد حال و روز من بودي امروز تو رو به وحدانيتت قسم خودت همونطور كه با بخشش و رحمتت در اولين سال ثبت نام در لاتاري اون هم اخرين روز ثبت نام و بسيار بسيار اتفاقي شرايط قبوليم رو رقم زدي يك دفعه ديگه لطفت رو شامل حال بفرما و دل من و همه دوستهاي منتظرم رو شاد بفرما
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-08-29 ساعت 23:42)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 23:38)raham نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:27)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 15:44)hosa نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 15:13)hosa نوشته:  کسی از دوستان ستاره دار هست که همچین ایمیلی گرفته باشه؟؟؟؟ لطفا خبر بدید

آخه تو جدول Admin Process Expires On 15-sep-13 نوشته اونوقت اینا چطور همچین چیزی نوشتن؟؟؟!!!! خیلی نگرانم میشه کسی راهنمایی بکنه لطفا؟؟؟
دوستان لطفا ستاره دار هایی که امروز کلیر شدن خبر بدن اینجا. این ایمیل همراه با آپدیت امروز برای کیس پدر و مادر من اومد که ستاره دار هستند. چکار باید کرد؟؟؟؟ کسی میتونه راهنمایی بکنه لطفا؟
دوست عزیز طبق نامه ای که خودشون هم نوشتند باید صبر کنید تا هفته آخر سپتامبر اگه کلیر نشدن برید پاستون رو بدید سفارت که شاید ویزا رو بدن بهتون شاید هم ندن، ولی شما تا دو هفته دیگه مرتب با ایمیل و تلفن پیگیری بکنید، ان شالله به زودی پدرتون کلیر می شن امیدوار باشید

خیلی ممنون از پاسختون... بعد از اینهمه مدت این ایمیل ها خیلی نا امید میکنه آدمو...
من صبح هم گفتم یکی از دوستان ما در آنکارا این اتفاق براش افتاد فقط ویزای نقدو بچسبن ماله هر کی از اعضارو که آماده هست بگیرین و فقط هزینه شما و وقتتون از بین رفت .
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
تشکر کنندگان: گل نهال ، Alirezaa2013 ، sh-p ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان