کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-30 ساعت 02:38)گل نهال نوشته:  الان توي منتظرسرا ديدم، پدي هم مثل علي آقا كليرنس مجدد خورده؟؟؟؟!!!!!!!
من نديده بودم جايي اعلام كنه، خيلييييي ناراحت شدم واسشون. ايشالا به زودي ستاره شون هم بپره، ابوظبي هم از آنكارا ياد گرفته ها!!!
خدایا فقط خودت میتونی به پدی عزیز کمک کنی واقعا پدی الان تو وضعیت بدی قرار گرفته ,, من که دارم دیونه میشم

خيلي براي دوست عزيزمان پدي مهربان ناراحت شدم انشالله بزودي مشكل ايشان حل بشود.
آمين
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
سلام دوستان نازنین و با آرزوی کلیر هر چه سریع تر شما
من کمتر از یکماه وقت دارم وهیچ کار نکردم و تازه خونمم میخام رهن بدم (چون پول ندارم )و 3 مهر هم بلیط دارم و حسابی دارم خل میشم Big Grin
ایشالله شما هم کلیر میشین و می بینین که چقدر کار دارین Tongue
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
بین 2 تا صلوات هر آرزویی برآورده میشه
الهم صل علی محمد وآل محمد
خدایا دل تمام دوستان من را شاد گردان.
الهم صل علی محمد وآل محمد
آمین
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
دوستان كسي هست كه مثل ما اخرين اپديتش ١ اگوست باشه؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: proje ، mhb161 ، پدی ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، dove ، zavosh ، رجبعلی ، SK89
آقا ما ایروانی ها دیگه کم کم داریم خیز ور میداریم برای گرفتن ویزا
احساسم اینه که هفته دیگه 5 شنبه کلیر میشم ولی امروز و فردا (جمعه و شنبه) برای بسیاری از دوستان هورا و تبریک خواهم فرستاد
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

(2013-08-30 ساعت 09:22)proje نوشته:  آقا ما ایروانی ها دیگه کم کم داریم خیز ور میداریم برای گرفتن ویزا
احساسم اینه که هفته دیگه 5 شنبه کلیر میشم ولی امروز و فردا (جمعه و شنبه) برای بسیاری از دوستان هورا و تبریک خواهم فرستاد

یعنی میگین تا هفته دیگه از ایروان هیچ خبری نمیشه؟
ضمنا دوستان یه جوری مینویسن که انگار بعد اینم که جواب کلیر و ویزا بیاد انشاله بلافاصله باید رفت امریکا ؟ مگه بعد از اون 6 ماه وقت نمیدن تا کارات رو ردیف کنی و بری؟
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، Rebekaa ، proje ، mehdi389
(2013-08-30 ساعت 08:12)A.d نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 03:40)zavosh نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 02:55)Aida.s نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 02:18)r91 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 00:23)Aida.s نوشته:  دوستان امروز برای همسر من ایمیل اومده (از آنکارا) که این اطلاعات رو برای ما فراهم کنید: لطفا راجع به شغلتون و پست هایی که در اونجا داشتید

الان ما این اطلاعات رو ایمیل کنیم یا که باید مدارکی و ترجمه و DHL کنیم راهنمایی کنید ممنون میشم

دوست عزيز براي نفر دوم كيس ما هم اومد و تاكيد داشت بر دولتي بودن يا نبودنش رو هم توضيح بديم.ولي تو ايميلشون كفته بودن كه با ايميل جواب بدين صحبتي هم از مدارك نكرده بود بازم.متنشون رو بخونيد و چنانچه با اون مشكلي داريد متن رو اينجا بزاريد تا دوستان بهتر نظر بدن.

ممنونم از شما،
فقط از همسرم توضیح راجع به جزئیات کارشون خواستن و گفتن:
Please provide us with this following information:
detailed job description and how many staffs you supervised:

همین اما نگفتند مدرکی بفرستید فکر کنم همون منظورشون ایمیل هست همونطور که گل نهال عزیز گفتو درسته؟

میگه, دقیقا" توضیح بدید کارتون چی بوده و چند نفر پرسنل را سرپرستی و نظارت میکردید.
جواب را سریع ایمیل بزنید. موفق باشید

سلام دوستان
در تاریخ27 سپتامبر برای همسر من ایمیل اومده (از آنکارا) که طول دوره سربازیتون در سپاه چقدر بوده و با جزییات بگین چیکار میکردین در ضمن ایمیل من رو هم اشتباه ثبت کرده بودن که طی ایمیلی هر دو مورد رو جواب دادیم ولی تا امروز هیچ جوابی ندادن شما فکر میکنین چی میشه.

سلام دوست عزیز، منظورتون 27 آگوست هست درسته؟
براشون یک ایمیل بزنید که اطلاعات به دستشون رسیده یا نه و یا اینکه اطلاعاتی بوده که میخواستن؟ اگر جوابتون و دادند و تشکر کردند یعنی اینکه بزودی کلیر میشید ( به نقل از مامان سایه عزیز)

تشکر کنندگان: پدی ، AsemanAbee ، mhb161 ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، dove ، manzar333 ، mehdi389 ، رجبعلی ، A.d ، nedaba
(2013-08-30 ساعت 01:43)natasha نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 00:52)Aida.s نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 00:38)natasha نوشته:  دوستان این تاریخ ۱۵ سپتامبر چی‌ هست؟یعنی‌ تا قبل این تاریخ وقت داریم که پاسپورت هارو بدیم سفارت؟ یا تا این تاریخ وقت هست که ویزا ایشود شه؟

یعنی این که شما تا قبل از این تاریخ باید برید پاسپورتتون و تحویل بدید و ویزاتون و بگیریدSmile

مرسی. اگه قبل از این تاریخ پاسپورت رو بدیم ولی‌ ویزا بعد این تاریخ حاضر شه مشکلی‌ پیش میاد؟آخه تاریخ دادن ویزا که دست ما نیست؟

سال ویزایی تا پایان سپتامبر هستش یعنی سفارت تا پایان سپتامبر ویزاهایی رو که باید صادر میکنه شما تا قبل تاریخی که اعلام کردند پاسپورتو بدستشون برسونید باقیش مشکلی نیست به عهده خودشونه

تشکر کنندگان: پدی ، AsemanAbee ، mhb161 ، Rebekaa ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، natasha ، roham2012
سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-30 ساعت 10:02)پدی نوشته:  سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند

پدی عزیز همه ما از شنیدن این خبر ناراحت شدیم تنها کاری که میتونیم انجام بدیم دعاست، امیدواریم هرچه زودتر به همسر و فرزندانتون بپیوندین و مطمئن باشید خیلی سریع این اتفاق میوفته

(2013-08-30 ساعت 10:02)پدی نوشته:  سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ویزا ندادند اما همسر وفرزندانم الان از ترمینال سه به لس انجلس پزواز کردند وقبلا توضیح داده ام که چرا مجبور شدم اورژانسی بچه ها را بفرستم نمس دانم کسی احساسات من را درک میکنه یا نه. اولین بار است در این مدت طولانی از همسر وفرزندانم جدا میشم واین برای من خیلی سخت است. وضعیت ویزای من هم مبهم است. امیدوارم کسی وضعیت من را پیدا نکند

سلام پدی جان

متاسفم دلیل ویزا ندادنشون چی بود؟ کلیر شده بودین و ویزا ندادن؟
تشکر کنندگان: farmiz ، mhb161 ، پدی ، سو سو ، negar_karimi6 ، Rebekaa ، mehdi389 ، shatsi ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، roham2012 ، reza_top60
پدی عزیز واقعا از شنیدن این خبر خیلی ناراحت شدم ولی دعا میکنم خیلی زود وضعیت تو هم درست بشه وبری پیش همسر و فرزندانت

ﭘﺪﯼ ﺟﺎﻥ
ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻭ ﻫﻤﺪﺭﺩ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﯿﻢ
ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺳﻔﺮ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﭙﯿﻮﻧﺪﯾﺪ.

ﺧﺪﺍﯾﺎ ....... ﺻﺒﺮﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺳﺒﺰ ﮐﻦ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
[quote='پدی' pid='404911' dateline='1377840722']
سلام من الان در فرودگاه دبی هستم اگه بلیت گیرم بیاد یه ایران برگردم من در ترمینال یک هستم به من ...
آخه چرا این دم آخری اینقدر ضدحال میزنند!!مطمئن باشید شما هم بزودی ویزاتونو می گیرید و میرید پیش فرزندان و همسرتون,نگران نباشید.ما هم براتون دعا می کنیم زودتر از این وضعیت خلاص شید.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: Aida.s ، AsemanAbee ، joody ، پدی ، mhb161 ، raham ، elmira_fa ، Szsanazsz ، Rebekaa ، dove ، azar1348 ، SHABAH51 ، manzar333 ، alihmh ، mehdi389 ، daad ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، roham2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان