کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-29 ساعت 22:42)5ina نوشته:  یا حضرت خداااااااااااا Mrbonbon کلییر شد ؟؟؟؟؟

خیر متاسفانه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-08-29 ساعت 22:42)5ina نوشته:  یا حضرت خداااااااااااا Mrbonbon کلییر شد ؟؟؟؟؟
هنوز خیر!
بزودی انشاا.. Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تبریک به همهٔ دوستان کلییر شده. ایشالا همه طیّ این یکی‌ دو هفته کلییر میشین
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: payampars ، ma300me ، alirezass ، lonelyman ، SHABAH51 ، behnoush b ، daad ، رجبعلی ، Rebekaa ، yalda91
تو رو خدا یکی به من بگه ما که رفتیم سفارت گفتن مدارکتون کامله ولی بازرسی مجدد میخاد و برگه صورتی دادن ولی تا حالا جوابی نیومده کسی مییییییییدونه چرا؟اسفنده 91 وقت سفارت داشتیم الان 5 ماهه که خبری نیست دارم دق میکنم Sad
تشکر کنندگان: payampars ، ma300me ، lonelyman ، SHABAH51 ، hosa ، sh-p ، daad ، رجبعلی ، fardad1390 ، Mehrdadordi ، 5ina ، Rebekaa ، Tir-Tapar
(2013-08-29 ساعت 22:54)nadii نوشته:  تو رو خدا یکی به من بگه ما که رفتیم سفارت گفتن مدارکتون کامله ولی بازرسی مجدد میخاد و برگه صورتی دادن ولی تا حالا جوابی نیومده کسی مییییییییدونه چرا؟اسفنده 91 وقت سفارت داشتیم الان 5 ماهه که خبری نیست دارم دق میکنم Sad

لطفاً حدود كيس نامبر، زمان و مكان مصاحبه و تعداد اعضاي كيستون رو اعلام كنيد تا در منتظرسرا عضو شويد، لينك منتظرسرا توي امضاي من هست ، نگران نباشيد، ميتونيد اونجا ببينيد كه مثل شما زيادند
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
پس چرا برگه صورتی دادن؟Sad
تشکر کنندگان: payampars ، lonelyman ، sh-p ، daad ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، mehdi389
(2013-08-29 ساعت 17:19)reza_top60 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 17:29)reza_top60 نوشته:  دوستان من دوستم ali_ghکه کلیر شده بود الان ابوظبی هست اون روز که کلیر شده بود توی سایت ابوظبی طبق روال همیشه چون خانومش برنده اصلی بوده خطاب به خانومش اعلام کرده بودند پروسه بررسی پرونده شما تمام شده و بیاید ویزاتون رو بگیرید و یک شنبه هم رفتم و دو تا پاسپورتشون رو سفارت گرفته و گفته دوشنبه هفته بعد بیایید.
اما امروز هر دوشون توی سیس آپدیت خوردند و الان توی سایت سفارت ابوظبی دیدم نامه ای خطاب بنام دوستم به مضمون زیر زده.این یعنی چی؟یعنی زنش کلیر شده خودش نشده؟اگه اینطوره پس چرا سفارت دو تا پاسپورت رو گرفته؟

Dear ,

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
-------------------------------------------------------------------------------------
دوستان مورد بالا رو در مورد دوست ali_gh نوشتم حالا ایشون امروز صبح رفت سفارت و گفتن شما دوباره سوالاتی روی پرونده اوت اومده که این مرحله اداری نیز باید زی بشه و پاسپورتش رو با یک برگه سفید پس دادند و گفتن منتظر بمون رو برو سایت رو چک کن اما گفتم ویزای خانومت OK هست و دوشنبه بیا بگیرش.کسی با این وضعیت مواجه شده که ابتدا اوکی کنن و سپس بگن دوباره باید کلیر بشی؟در ضمن با توجه به اینکه خانومش برنده اصلی هست احتمال داره به دوستم ویزا ندهند؟

آقا دم همتون گرم فقط نشون دادید پهلوان زنده رو عشقه و فقط بلدید هورا بکشید اونم با فونت های گل منگل. واقعا اینقدر سخت بود که یه همفکری بکنید و یه بنده خدایی رو که الان توی غربت الاخون والاخونه و به اینترنت هم دسترسی نداره از نگرانی در بیارید.
دم همتون گرم با مرام ها ایشالا همیشه خوش باشید.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: payampars ، sh-p ، daad ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، Rebekaa ، Tir-Tapar
خدایا شکرت

خیلی خیلی به همه دوستانی که امروز و چند روز اخیر کلیر شدن تبریک میگم
امیدوارم دوستانی که خیلی وقت که منتظرن هم بزودی به این گروه بپیوندن

تشکر کنندگان: ma300me ، payampars ، 5ina ، behnoush b ، sh-p ، daad ، رجبعلی ، raham ، deineath ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، Rebekaa ، mehdi389
(2013-08-29 ساعت 23:00)nadii نوشته:  پس چرا برگه صورتی دادن؟Sad

یعنی اینکه کلیرنس خوردید و معنی دیگه هم نداره.
شما میتونید شماره کیستون رو در سایت زیر به اینصورت 2013as1234 بزنید وببینید که چه تاریخهایی آپدیت میشه کیستون:
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/‎Cached
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: payampars ، aghaghia ، sh-p ، daad ، رجبعلی ، SHABAH51 ، Mehrdadordi ، Rebekaa
شما همه پستهارو خوندین ؟ بعضی از دوستان جواب پستتون رو دادن.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May

تشکر کنندگان: aghaghia ، ma300me ، reza_top60 ، sh-p ، daad ، رجبعلی ، mrbonbon ، محبت ، Mehrdadordi ، Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 23:03)reza_top60 نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 17:19)reza_top60 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 17:29)reza_top60 نوشته:  دوستان من دوستم ali_ghکه کلیر شده بود الان ابوظبی هست اون روز که کلیر شده بود توی سایت ابوظبی طبق روال همیشه چون خانومش برنده اصلی بوده خطاب به خانومش اعلام کرده بودند پروسه بررسی پرونده شما تمام شده و بیاید ویزاتون رو بگیرید و یک شنبه هم رفتم و دو تا پاسپورتشون رو سفارت گرفته و گفته دوشنبه هفته بعد بیایید.
اما امروز هر دوشون توی سیس آپدیت خوردند و الان توی سایت سفارت ابوظبی دیدم نامه ای خطاب بنام دوستم به مضمون زیر زده.این یعنی چی؟یعنی زنش کلیر شده خودش نشده؟اگه اینطوره پس چرا سفارت دو تا پاسپورت رو گرفته؟

Dear ,

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
-------------------------------------------------------------------------------------
دوستان مورد بالا رو در مورد دوست ali_gh نوشتم حالا ایشون امروز صبح رفت سفارت و گفتن شما دوباره سوالاتی روی پرونده اوت اومده که این مرحله اداری نیز باید زی بشه و پاسپورتش رو با یک برگه سفید پس دادند و گفتن منتظر بمون رو برو سایت رو چک کن اما گفتم ویزای خانومت OK هست و دوشنبه بیا بگیرش.کسی با این وضعیت مواجه شده که ابتدا اوکی کنن و سپس بگن دوباره باید کلیر بشی؟در ضمن با توجه به اینکه خانومش برنده اصلی هست احتمال داره به دوستم ویزا ندهند؟

آقا دم همتون گرم فقط نشون دادید پهلوان رنده رو عشقه و فقط بلدید هورا بکشید اونم با فونت های گل منگل. واقعا اینقدر سخت بود که یه همفکری بکنید و یه بنده خدایی رو که الان توی غربت الاخون والاخونه و به اینترنت هم دسترسی نداره از نگرانی در بیارید.
دم همتون گرم با مرام ها

دوست عزیز، بله برای دوستان دیگه هم این موقعیت پیش اومده که 2باره کلیرینس بخورن، نمونه اش آقای بابک-1363 بود که اول گفتن کلیر شده بعد که رفتن ویزا رو بگیرن گفتن که 2باره به شما کلیرینس خورده و چند ماه طول کشید تا 2باره کلیر شدن ولی با توجه به این که تا آخر سپتامبر پروسه لاتاری برای برندگان 2013 تمام میشه باید امیدوار بود که ایشون تا اون موقع کلیر بشن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid402972
بعده این دیگه شما خودتون پیگیره ماجرا نشدین.. راجع به دوستان زود قضاوت نکنین.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May

تشکر کنندگان: payampars ، daad ، sh-p ، رجبعلی ، محبت ، SHABAH51 ، marjani ، aghaghia ، Mehrdadordi ، AsemanAbee ، Rebekaa
(2013-08-29 ساعت 22:19)ma300me نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:52)north.winds نوشته:  یعنی اگر تا 15 سبتامبر کلییر شدی که شدی اگه نشدی دیگه همه چی تمومه؟

نه تموم نیست. اگه تا 25 سپتامبر هم اسمتون تو لیست اعلام نشد باز هم برید و پاس رو بدید به سفارت. سالهای قبل خیلیها همینجوری گرفتن ویزاشونو.

خب یعنی اگه اونجوری باسمونو بدیم بهش رسیدگی هم میکنن؟وقتی هنوز کلییر نیستی؟
2013As89## ،٢ نفر، آنكارا، مصاحبه: ٢٢ جولاي
تشکر کنندگان: payampars ، daad ، رجبعلی ، ma300me ، Rebekaa ، mehdi389
برای منتظران....

[عکس: 1150374_204543696381182_434467504_n.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: ma300me ، payampars ، 5ina ، mehrana ، رجبعلی ، daad ، sh-p ، ikamaly ، Doe ، reza_top60 ، محبت ، raham ، Aida.s ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، joody ، mhb161 ، Rebekaa ، manzar333 ، SK89 ، lilistar ، babak_1363
دوستان عزیز،
ضمن عرض تبریک به همه کلیر شده‌‌های گرامی، یادآوری میکنم که بعد از اتمام هورا کشیدنها و شادی کردنها، بازگردید به اندازه، فونت و رنگ پیش فرض مهاجرسرا.
با تشکر.

پیام عزیز،
ارسالهای اخیر شما حاوی مطالبی است که سنخیتی با این تاپیک ندارد. خواهشمندم برای اینگونه ارسالات از تاپیک «از هر دری سخنی» استفاده کنید که مخصوص گفتگوهای آزاد غیر مهاجرتی است.
با تشکر.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان