کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-30 ساعت 12:45)mehdi389 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 10:34)هنردوست نوشته:  سلام دوستان

من یکشنبه پاس خودم و خانمم را از طریق پیک دادم سفارت تو ابوظبی هنوز ویزای ما ایشو نشده به سفارتم که زنگ می زنم میگه پاس شما اینجا نیست.
ولی پیکم میگه من تحویل سفارت دادم خیلی نگرانم.
علی الظاهر خیلیا یکشنبه پاس دادن به سفارت. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

دوست عزیز کاشکی خودتون می بردید سفارت از این استرس دیگه نداشتید ایشالله درست میشه ناراخت نباشید.

دوست عزیزسفارت که الکی نمیگه
این پیک اپانمی یان که برای هریه نفربرندسفارتوبیان میزارن چندتایی جمع بشه بعدمیبرن به نظرمن هنوزمال شمارونبرده سفارت من که سوال کردم ازیه ازانس گفت مال لاتاری هاتایه ماه طول میکشه ویزاشونوبگیرن
این طرف به شمالکی گفته هنوزبه سفارت نداده ولی میده
ازاین نظرمطمئن باشید
به نظرم بریدبه ازانسیه بگید که من ویزام فرصتش کمه که بایدبگیرم الکی پیازذاغشم زیادکنید تاایناهم تماس بگیرن بااون شخص براتون هرجورشده ببره
نمیدونید برای یه سودکردن چقدرحاضرن استرس وریسکو به جون ادم بندازن
لعنت الله علیه اگرراست میگه که یکشنبه داده پس حتمادوشنبه بایدبهتون بده
چون به همه دوشنبه ای دیگه وقت داره هرچندکه دیروزویزاهااماده بودو بدستمون رسیده
ولی فرضوبردوشنبه هم میزاریم
اهااااااان شمامیگید سفارت گفته اینجانیست
پس صددرصدبه سفارت پاسی تحویل داده نشده نفس کش خواستی میتونید رومن حساب کنید این ازانس هاروبایدگاهی گوشمالی دادا
تشکر کنندگان: mehdi389 ، SHABAH51 ، sh-p ، parastoo500 ، Rebekaa ، nika ، Tomas
هورااأ
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
هل کردم اشتباه نوشتم. آقا هادی کلیر شد دوستان
امروز دوست عزیزمون آبتین بهم گفت که سایت آپ شده. ازش ممنونم.
(2013-08-30 ساعت 14:22)آقا هادی2013 نوشته:  هل کردم اشتباه نوشتم. آقا هادی کلیر شد دوستان

تبریک میگم دوست عزیز
مگه سفارت امروز کار میکنه؟
تشکر کنندگان: shatsi ، mehdi389 ، sh-p ، negar_karimi6 ، arash bon ، daad ، Rebekaa ، nika ، Tomas
من چطور باید برا تمدید مدیکال اقدام کنم؟
تشکر کنندگان: sh-p ، negar_karimi6 ، arash bon ، mhb161 ، daad ، Mehrdadordi ، noura ، Rebekaa ، nika ، Tomas ، رجبعلی
(2013-08-30 ساعت 14:20)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 12:45)mehdi389 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 10:34)هنردوست نوشته:  سلام دوستان

من یکشنبه پاس خودم و خانمم را از طریق پیک دادم سفارت تو ابوظبی هنوز ویزای ما ایشو نشده به سفارتم که زنگ می زنم میگه پاس شما اینجا نیست.
ولی پیکم میگه من تحویل سفارت دادم خیلی نگرانم.
علی الظاهر خیلیا یکشنبه پاس دادن به سفارت. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

دوست عزیز کاشکی خودتون می بردید سفارت از این استرس دیگه نداشتید ایشالله درست میشه ناراخت نباشید.

دوست عزیزسفارت که الکی نمیگه
این پیک اپانمی یان که برای هریه نفربرندسفارتوبیان میزارن چندتایی جمع بشه بعدمیبرن به نظرمن هنوزمال شمارونبرده سفارت من که سوال کردم ازیه ازانس گفت مال لاتاری هاتایه ماه طول میکشه ویزاشونوبگیرن
این طرف به شمالکی گفته هنوزبه سفارت نداده ولی میده
ازاین نظرمطمئن باشید
به نظرم بریدبه ازانسیه بگید که من ویزام فرصتش کمه که بایدبگیرم الکی پیازذاغشم زیادکنید تاایناهم تماس بگیرن بااون شخص براتون هرجورشده ببره
نمیدونید برای یه سودکردن چقدرحاضرن استرس وریسکو به جون ادم بندازن
لعنت الله علیه اگرراست میگه که یکشنبه داده پس حتمادوشنبه بایدبهتون بده
چون به همه دوشنبه ای دیگه وقت داره هرچندکه دیروزویزاهااماده بودو بدستمون رسیده
ولی فرضوبردوشنبه هم میزاریم
اهااااااان شمامیگید سفارت گفته اینجانیست
پس صددرصدبه سفارت پاسی تحویل داده نشده نفس کش خواستی میتونید رومن حساب کنید این ازانس هاروبایدگاهی گوشمالی دادا

مرسی
با این احتساب من شنبه برم این آژانسی را یه سری بهش بزنم
تشکر کنندگان: mehdi389 ، sh-p ، negar_karimi6 ، mhb161 ، daad ، arash bon ، Rebekaa ، nika ، Tomas
خیلی ممنون . سفارت کار نمیکنه . من از دیروز خواب بودم.
مدیران عزیز به زودی امضامو عوض میکنم. الان دستام مال خودم نیست.
(2013-08-30 ساعت 14:19)آقا هادی2013 نوشته:  خدااااا من کلهذ

خدا من کلیر شدم

خيلي مباركه دوست عزيز و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongue
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
بابت رتبه هم ممنونم. چطور باید برا تمدید مدیکال وقت بگیرم..؟
تشکر کنندگان: sh-p ، امیر مهاجر ، mhb161 ، daad ، arash bon ، negar_karimi6 ، mrr777 ، manila ، Rebekaa ، Tomas ، رجبعلی ، A.d ، babak_1363
(2013-08-30 ساعت 14:08)arash bon نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 13:48)sh-p نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 13:38)arash bon نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: arash bon، artam2، maaarabi، mehdi389، MY75، raham، SabreAyob، SHABAH51، shiraz2013، so_ar، اریوبرزن، رجبعلی، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان.
مهاجر سرا خالی شده و انگاری پیشکسوتان هنوز هستند...

پس چرا من را نگفتيد؟SadSadSadSadSadSadSadWinkCool

دوست عزیز احتمالا به قول یکی از دوستان اون لحظه شما رفته بودید از زیر میز مدادتون رو بردارید... SmileB-)

من چی؟ من که نرفته بودم مدادموبردارم
تشکر کنندگان: sh-p ، daad ، arash bon ، mehdi389 ، Rebekaa ، Tomas ، رجبعلی
(2013-08-30 ساعت 14:33)آقا هادی2013 نوشته:  مدیران عزیز به زودی امضامو عوض میکنم. الان دستام مال خودم نیست.

داداش من خودتو کنترل کن اتفاقی نیفته فقط میری امریکاWink
تشکر کنندگان: sh-p ، manzar333 ، آقا هادی2013 ، mhb161 ، daad ، arash bon ، AsemanAbee ، nooshshahnar ، mehdi389 ، Rebekaa ، Tomas ، رجبعلی
(2013-08-30 ساعت 14:22)آقا هادی2013 نوشته:  هل کردم اشتباه نوشتم. آقا هادی کلیر شد دوستان

هوووووووررررررررررررررررررررررررررررررااااا، تبریک آقای پیشکسوتWink
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-08-30 ساعت 14:50)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 14:08)arash bon نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 13:48)sh-p نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 13:38)arash bon نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: arash bon، artam2، maaarabi، mehdi389، MY75، raham، SabreAyob، SHABAH51، shiraz2013، so_ar، اریوبرزن، رجبعلی، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان.
مهاجر سرا خالی شده و انگاری پیشکسوتان هنوز هستند...

پس چرا من را نگفتيد؟SadSadSadSadSadSadSadWinkCool

دوست عزیز احتمالا به قول یکی از دوستان اون لحظه شما رفته بودید از زیر میز مدادتون رو بردارید... SmileB-)

من چی؟ من که نرفته بودم مدادموبردارم

ای بابا :-) فکر کنم باید از اول حاضری بزنم :-)
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: sh-p ، mhb161 ، daad ، negar_karimi6 ، سو سو ، mehdi389 ، Rebekaa ، Tomas ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان