کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
روز کارگر دوشنبه سفارت ایروان هم تعطیله
(2013-08-30 ساعت 12:08)sh-p نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 12:06)ramin5165 نوشته:  سلام دوستای گلم برید سایت انکارا رو چک کنید من الان کلیر شدم باورم نمیشه خیلی خوشحالم.منتظر خبرای خوب شما اینجا نشستم

مباركه دوست گرامي SmileSmileوهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

رامین عزیز ضمن تبریک بابت کلیر شدن. منظورتون از الان کلیر شدم چیه.. نکنه همون تاریخ 29 سپتامبر است؟؟
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، sce ، ramin5165 ، sh-p ، nika ، Rebekaa ، mehdi389 ، SHABAH51 ، sadeghi897 ، proje ، daad ، dove ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، lonelyman ، roham2012 ، Aida.s
دکتر پدی عزیز
سلام
یکی از فلاسفه بزرگ معاصر در کتاب خودش با عنوان ٰٰٰٰٰٰ سرشت تلخ بشرٰ نکته جالبی رو بیان می کنه و اون اینکه هر وضعیتی میتواندبه هزاران شکل رخ دهد که شاید فقط یکی از آنها باب میل ما باشد و نارضایتی بشر هم از همینجا سرچشمه می گیرد!
رفیق, خوب به خاطر دارم چندی پیش وقتی گوشه ای از وضعیت فعلی خودم را اینجا نوشتم پاسخی دادی که خیلی دلگرم شدم. نوشتی: با این دلی که تو داری شیر در مقابل ات سوسکه!
دکترجان, زندگی سراسر یک بازی یا شاید شوخی گذراست. وضعیت حال تو مرا دگرگون کرد اما میدانم که طاقت خواهی آورد و نتیجه صبر خویش را خواهی دید. هنوز آگست هم تمام نشده چه برسد به سپتامبر!
این حکایت هم بی ربط نیست با وضعیت ما: روزی عارفی به دیدار شیخ ابوالحسن خرقانی رفت. گفتند در بیابان پی چیدن خار رفته است. به سوی بیابان رفت. در راه دید که شیخ سوار بر شیری و با کوهی از خار می آید. پرسید این کرامت را چگونه یافتی؟ گفت : با زندگی ساختم و صبر را پیشه کردم!
پدی دوست داشتنی, شرایط ات سخت و دشوار است اما میدانم روزی در ینگه دنیا خواهم ات دید در حالیکه سوار بر شیر(پورشه یا فراری) برمیگردی و کوهی از خار (بساط میهمانی) به همراه داری تا یک شب در کنار دوستان وجه زیبای زندگی را تجربه کنی.
ارادتمند
شهرام
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-08-30 ساعت 10:26)negar_karimi6 نوشته:  سلام چی دارم می شنوم
پدی کلیرنس خورده خدامنوبکشه همین الان به شوهرم زنگ زدم که دیروزباهم رفته بودن ابوظبی ازش بپرسم گفت والا دیدم سرحال نیست ولی دیگه نپرسیدم چشه و خیلیییییییییییییییی داغون بود
من باانکه پدی عزیزروندیدم کلی دارم زارزارگریه میکنم آخی این همه برنامه ریزی دقیق که هرلحظه اش اتفاق خاصی بیفته همه چی بهم میریزه
چندصفحه قبل هم براش نوشتم که پدی جان اینجور تصمیم گیری ها درست مثل لبه پرتگاه راه رفتنه ولی الان بهش میگم عزیزدل اینوبدون هرگاه که لبه پرتگاه قرارگرفتید یاخداوند تورا ازپشت میگیره و یاپروازکردن روبهت می اموزد پس بزاریدخداکارخودشوکنه مطمئن باشیدنمیزاره شمابه قعرپرتگاه برید و دراخرپروازخواهید کرد
به همسرم که گفتم خیلییییییییییی ناراحت شدوچقدرررررررررررررررررازشخصیت خوب دکترعزیزمان تعریف کردباعث افتخاره که افرادی بافهم و کمال و این همه خوب و باشخصیت عضواین مهاجرسراهستند پس دوست خوبمان بالاخره کلیرخواهیدشدمطمئن باشید کاری نکردید خلافی نکردید ازنظردولت آمریکااااااااااااااااااااااااااااااا که شماروکلیرنکنن فقط برنامه ریزی زندگیتون بهم خورده که انشالا همه چی توی دوسه هفته مشخص میشه
ظهرررررررررررررررررررررررررررررررر به نیت رواشدن حاجت پدی عزیزمون براش قران میخونم بعدازنماز

پدی جان نکنه غصه بخوری همه چی درست میشه همگی به زودی در سرزمین رویا ها خواهیم بود..SmileWink
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: sh-p ، Rebekaa ، SHABAH51 ، proje ، daad ، dove ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، lonelyman ، noura ، پدی ، kasrafo ، hana_fd ، babak_1363 ، Ehsan1358
تبریک به رامین عزیز . با آرزوی حل سریع تر مشکل دکتر پدی.
لاتاری 2013
امیر جان 29 august اخرین اپدیتم بود امروز جمعه 30 august همون سایت سفارت ترکیه که تو برگه صورتی معروف بود چک کردم شمارمو دیدم ممنونم از همه زحمت هایی که واسمون کشیدی
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
(2013-08-30 ساعت 12:39)مهرنگار نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 12:06)ramin5165 نوشته:  سلام دوستای گلم برید سایت انکارا رو چک کنید من الان کلیر شدم باورم نمیشه خیلی خوشحالم.منتظر خبرای خوب شما اینجا نشستم

مباركه دوست گرامي SmileSmileوهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

رامین عزیز ضمن تبریک بابت کلیر شدن. منظورتون از الان کلیر شدم چیه.. نکنه همون تاریخ 29 سپتامبر است؟؟

من الان چک کردم. ایشون ۲۹ آگوست کلیر شدند.
فکر کنم بهترین زمان برای رفتن 5 شنبه باشه اگه چهار شنبه با ایران ایر بریم یه شب اضافه پول دادیم چون عملا غروب میرسه که سفارت تعطیله ولی پنج شنبه بهتر صبح میرسه و سفارت بازه.سه شنبه هم که پرواز نیست.
****case number :2013AS***2
تشکر کنندگان: sh-p ، mehdi389 ، Rebekaa ، sadeghi897 ، proje ، daad ، dove ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، lonelyman ، پدی
(2013-08-30 ساعت 10:34)هنردوست نوشته:  سلام دوستان

من یکشنبه پاس خودم و خانمم را از طریق پیک دادم سفارت تو ابوظبی هنوز ویزای ما ایشو نشده به سفارتم که زنگ می زنم میگه پاس شما اینجا نیست.
ولی پیکم میگه من تحویل سفارت دادم خیلی نگرانم.
علی الظاهر خیلیا یکشنبه پاس دادن به سفارت. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

دوست عزیز کاشکی خودتون می بردید سفارت از این استرس دیگه نداشتید ایشالله درست میشه ناراخت نباشید.
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: nika ، sh-p ، Rebekaa ، arash bon ، proje ، daad ، dove ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، پدی ، parastoo500
(2013-08-30 ساعت 12:39)مهرنگار نوشته:  

منظورم این بود امروز شمارم تو سایت ترکیه همون که تو برگه صورتی هست اضافه شده.نکنه کلیر نشدم؟ به این چی میگن مگه؟
کیس نامبر:**86/تعداد:1نفر/مصاحبه:3جون انکارا برگه صورتی /مقصد:فلوریدا"میامی/
تشکر کنندگان: nika ، sh-p ، Rebekaa ، mehdi389 ، proje ، daad ، dove ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، پدی ، lilistar
سلام به همه
با ارزوی خوشبختی برای همه شما عزیزان و امید به کلیر شدن بقیه بچه ها
تبریک به کلیر شدگان جدید
دوستان فعلا این اخرین پستی که اینجا میگذارم..چون همین الان حلقم از شدت استرس وارده بخاطر انتظار زیاد اومد تو چشمام..
خیلی مخلص همه دوستان هستیم.
رادار خاموش در خدمت همه هستم..
تبریکات کلیر شدنتون رو پیشاپیش بپذیرید..
یا علی

Big Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
دوستان شاغل در سفارت ابوظبی خواهشن یه این 14 نفر منتظر یه عنایت ویژه ای بکنین
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: 5ina ، sh-p ، SHABAH51 ، Rebekaa ، nima-92 ، so_ar ، AsemanAbee ، mehdi389 ، proje ، elmira_fa ، daad ، dove ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، Tir-Tapar ، payampars ، roham2012 ، mamalino10 ، alvan ، houmanmir
(2013-08-29 ساعت 21:24)اریوبرزن نوشته:  
(2013-08-29 ساعت 21:04)jj bobo نوشته:  جی جی تنها ....جی جی خسته...ولی همچنان امیدوار
jjbobo عزیز چرا تنها!!! چرا خسته !!!! مگه ما رو نمی بینی ما تا آخر کنارت هستیم
آفرین jjbobo مطمئن باش همه چی حل و وفق مرادت خواهد شد، مطمئن باش.SmileSmileSmile
تشکر کنندگان: sh-p ، SHABAH51 ، Rebekaa ، proje ، daad ، dove ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، nika
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «arash bon» عزیز ღღღ

واقعا هیجانزده شدم منتظرسرا رو باز کردم.
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
چرا کلیر نمیشیم بیشتر از 7 ماه نا امید شدیم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان