موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان ما هم از امروز ساعت 12 ظهر به وقت آنکارا به این تاپیک نقل مکان کردیم
آقایی که مصاحبه میکرد به همسرم گفت اگر لازم بشه ممکنه یه ایمیل برای رزومه کاریتون ارسال میشه .آیا همون فرم 9 سوالی منظورش بوده؟
از ما آدرس امریکامون رو خواستن ما هم که اونجا کسی رو نداریم و نتونستیم آدرسی بدیم مصاحبه گر گفت هر وقت که تونستین آدرس امریکا رو به ما بدین حتما برای کسی این مورد پیش اومده؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-11 ساعت 21:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-11 ساعت 21:29 توسط elham_ces.)
بچه هایی که تجربه دارند در مورد سایت ceac می شه بگن که چند روز بعد ازمصاحبه اولین آپدیت تواین سایت زده می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من توی مطالب خوندم که با هر بار ایمیل زدن به سفارت و زنگ زدن به kcc شماره کیس آپدیت می شه. اما اگه هیچ کدوم از این کارها رو نکنیم چند روز طول می کشه تا اولین آپدیت انجام بشه؟؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-11 ساعت 21:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-11 ساعت 21:39 توسط elham_ces.)
خوب حالا ما چند روز بعد از مصاحبه مون ایمیل بزنیم تا آپدیت کنند؟؟؟؟
توی منتظرسرا افرادی هستند زیر یک ماه کلیر شدند ...مسلمن زنگ زدن در آپدیت شدن تاثیر داره ... اما آیا.اصلا زنگ زدن یا ایمیل دادن تاثیری در زودتر کلیر شدن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من آنکارا هستم . امروز رفتم سفارت پاسمو دادم و برگه آبی و اون خانمه هم برگه UPS به من ذاذ و گفت پر کن و یک آقای دیگه هم اونجا بود کمک میکرد کسی سوالی داشت از ایشون می پرسید گفتم نمیشه ptt کنم گفت نه. اونا تاریخ مصاجبه رو رو برگه می بینن. البته یکی می گفت ptt ویزا یکی رو دو روزه اورده و واسه یکی رو 20 روزه نیاورده. نمیشه گفت رو چه حسابیه . بهر حال من منتظرم امیدوارم که اخرش تا جمعه دستم برسه؟
یک خانمی هم 10 روز اونجا بود اومده بوذ ویزا بگیره بهش گفتند نقص مدرک داری در صورتیکه رو برگش چیزی ننوشته بود. گفتند ما چند تا فتوکپی ازترجمه مدارکتونو گم کردیم . به همین راحتی
ذوستان اونجا خیلی راحت همه چی گم میشه و یک نمونه کار خودم که برگه ابی و پاسمو دادم خانمه و به من برگه ups داد منم برگه ups را برداشتم رفتم پر کنم اون اقا که کمک میکرد رفت پاسمو گرفت گفت از رو پاست پر کن و برگه آبی اونجا پیش اون خانم بداخلاقه موند و کارم تموم شد گفت برگه آبی گفتم دادمش به شما گفت نه ندادی . یه مقداری این رو ها رو نگاه کرد و گفت نیست داشتم ایست قلبی میکردم تا اینکه چشم خودم خورد به اسمم و گفتم این مال من به این شماره و این اسم . 2 تا برگه آبی با یک پاس گذاشته بود واسه یکی دیگه . فقط شانس اوردن جزو مدارک رو بود و گرنه اصلا به خودش زحمت نمیداد بگرده . من فکر کردم باید پاس و برگه ۀبی پیشش باشه و گرنه نمیذاشتم اونجا . اون خانمه هم هیچی نمیگه. حواستون به مدارکتون باشه. خودتون بپرسید که این مدارکو بردارم یا پیش شما باید بمونه. من تجربه خودمو میگم شاید پیش نیاد ولی حواستون کاملا جمع باید باشه. خوب یک لحظه شوکه شدم . دعا کنید تو این چند روز که اینجام بگیرم تموم بشه .
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان قدیم وجدید
در مورد ابدیت سایت فکر نمی کنم که ایمیل یا زنگ خیلی مهم باشه. من دقیقا 7 روز بعد از مصاحبه اولین ابدیت شدم و امروز هم که ابدیت شدم 7 امین بار بود که ابدیت شدم.نگران نباشید همگی کلیر میشیم و ویزا می گیریم.کجا رفته این انرژیهاااا.
کیس:2013AS2### . سفارت انکارا . تعداد 2 نفر. مصاحبه 3 ژانویه.
کلیرینس .....؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی،
یه سوال خیلی مهم دارم امیدوارم جواب من رو بدید:
پسری که دیپلم فنی حرفه ای داره ولی لیسانس مهندسی داشته باشه ممکنه کلیرنس بخوره؟؟؟
آخه اونجوری که ذکر شده اونها دیپلم 12 ساله میخوان اما من نمیدونم که تحصیلات دانشگاهی تاثیری روی این قضیه داره یا نه ؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید