موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-12 ساعت 13:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-12 ساعت 13:37 توسط MARYAM2.)
سایت دوباره برای هر سه کیس ما آپدیت شد.
دوستان دوباره همسرم امروز رفت سفارت و تقاضای برگه کرده بود که بهش یک برگه صورتی دادند و گفتند دیگه باید باptt بگیری. در ضمن من فکر کنم این ها هر بار وارد صفحه ما می شوند سایت آپدیت می شه چون دیروز و امروز که همسرپاس ها را داده بود به سفارت دقیقا در همان زمان سایت برای ما آپدیت می شد.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-12 ساعت 14:20)mana_s نوشته: سلام
ما برگه آبي يا بهتره بگم برگه زردرنگ گرفتيم
اول كه رفتيم به اين فكر بوديم كه داريم ميريم ريجكت بشيم زماني كه رفتيم مصاحبه، آفيسر ازمون پرسيد شما چرا دونفريد اينجا از كي سي سي به من مكتوب اعلام كردن شما و فرزندتون هستيد پس چرا فرزندتونو نياورديد ؟ ما گفتيم بچمونو 1 ماه پيش از دست داديم و گواهي فوتشو به آفسير نشون داديم و اون گفت چون سهمبه براي شما دو نفر بوده و الان هم به واسطه فوت فرزندتون دو نفريد پس در سهميه بندي كه از اول واستون تعريف شده اخلالي پيش نمياد و فقط بايد مواردي رو با كي سي سي هماهنگ كنم برگه زردرنگ يا بهتره بگم ليمويي رنگي به ما داد و گفت از 2 ماه ديگه اين سايت رو چك كنيد و ...
اما اي كاش 100 تا لاتاري از دست ميداديم اما الان بچمون پيشمون بود
وقتي اومديم ايران سفرناممونو مينويسيم
سلام،خدا رحمتشون كنه،و به شما صبر
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ميخواهم پاسپورتم را بدم به يكي از دوستان مهاجرسرايي، ببره سفارت ايروان همراه با ويزاي خودشون ويزاي من را هم بگيره .
به نظر شما اين كار امكان داره ؟
اگه امكان داره بايد چه اقداماتي انجام بدم ، منظورم اين است كه بايد وكالت بدم يا ايميل به سفارت بزنم ؟
اگه بايد ايميل بزنم متن آن را كسي داره ؟
خواهش ميكنم كمك كنيد ،اگه اين كار باب بشه براي همه خوب.
ممنون
شماره کیس:+++2013AS0002 --------- اخذویزا : MARCH 7
تاریخ رویت قبولی: 5 MAY
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 28 JUNE
مصاحبه: ایروان 27 دسامبر - کلیرنس
کلیر : FEB 8
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کلیر خورده ابوظبی
دوتا سوال دارم
1- تعدادمون تو مهاجرسرا چند نفره؟
2- آیا کسی در مورد سرویس های پیکاپ ویزا از سفارت ابوظبی اطلاع یا تجربه ای داره؟ به نظر شما قابل اطمینان هستن؟
2013AS3xxx- ابوظبی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان منتظر همراه با انرژی مثبت ، کیس ما امروز در ceac دوباره آپدیت شد امیدوارم امروز یکسری اسامی اعلام بشه
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس