کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-12 ساعت 12:16)shimoda نوشته:  من مطمئنم این یکی دو روزه توی این تاپیک کلی خوشحال می شیم
دیشب از کارنتی ها بود
فکر کن امشب هم اینجاWink
چه روزایی رو می گذرونیم
Big GrinBig Grin
اميدوارم همين طور كه مي گيد باشه Sad
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: lilac ، گل نهال ، shimoda ، payampars ، armin1 ، aliamini2267 ، f1f ، ali2316 ، princesess ، rezagh ، Tomas
سایت دوباره برای هر سه کیس ما آپدیت شد.
دوستان دوباره همسرم امروز رفت سفارت و تقاضای برگه کرده بود که بهش یک برگه صورتی دادند و گفتند دیگه باید باptt بگیری. در ضمن من فکر کنم این ها هر بار وارد صفحه ما می شوند سایت آپدیت می شه چون دیروز و امروز که همسرپاس ها را داده بود به سفارت دقیقا در همان زمان سایت برای ما آپدیت می شد.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
(2013-02-12 ساعت 12:31)raham نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 12:16)shimoda نوشته:  من مطمئنم این یکی دو روزه توی این تاپیک کلی خوشحال می شیم
دیشب از کارنتی ها بود
فکر کن امشب هم اینجاWink
چه روزایی رو می گذرونیم
Big GrinBig Grin
اميدوارم همين طور كه مي گيد باشه Sad

نگرانی، نا امیدی و ناراحتی ممنوع Smile
فقط امید...امید...امید Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
(2013-02-12 ساعت 14:20)mana_s نوشته:  سلام
ما برگه آبي يا بهتره بگم برگه زردرنگ گرفتيم
اول كه رفتيم به اين فكر بوديم كه داريم ميريم ريجكت بشيم زماني كه رفتيم مصاحبه، آفيسر ازمون پرسيد شما چرا دونفريد اينجا از كي سي سي به من مكتوب اعلام كردن شما و فرزندتون هستيد پس چرا فرزندتونو نياورديد ؟ ما گفتيم بچمونو 1 ماه پيش از دست داديم و گواهي فوتشو به آفسير نشون داديم و اون گفت چون سهمبه براي شما دو نفر بوده و الان هم به واسطه فوت فرزندتون دو نفريد پس در سهميه بندي كه از اول واستون تعريف شده اخلالي پيش نمياد و فقط بايد مواردي رو با كي سي سي هماهنگ كنم برگه زردرنگ يا بهتره بگم ليمويي رنگي به ما داد و گفت از 2 ماه ديگه اين سايت رو چك كنيد و ...
اما اي كاش 100 تا لاتاري از دست ميداديم اما الان بچمون پيشمون بود
وقتي اومديم ايران سفرناممونو مينويسيم

سلام،خدا رحمتشون كنه،و به شما صبر
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
سلام دوستان
من ميخواهم پاسپورتم را بدم به يكي از دوستان مهاجرسرايي، ببره سفارت ايروان همراه با ويزاي خودشون ويزاي من را هم بگيره .
به نظر شما اين كار امكان داره ؟
اگه امكان داره بايد چه اقداماتي انجام بدم ، منظورم اين است كه بايد وكالت بدم يا ايميل به سفارت بزنم ؟
اگه بايد ايميل بزنم متن آن را كسي داره ؟
خواهش ميكنم كمك كنيد ،اگه اين كار باب بشه براي همه خوب.
ممنون
شماره کیس:+++2013AS0002 --------- اخذویزا : MARCH 7
تاریخ رویت قبولی: 5 MAY
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 28 JUNE
مصاحبه: ایروان 27 دسامبر - کلیرنس
کلیر : FEB 8
تشکر کنندگان: bayat_r ، princesess ، Tomas
ما برگه زردرنگ (همون آبي قديمي) گرفتيم
اول كه رفتيم به اين فكر بوديم كه داريم ميريم ريجكت بشيم زماني كه رفتيم مصاحبه، آفيسر ازمون پرسيد شما چرا دونفريد اينجا از كي سي سي به من مكتوب اعلام كردن شما و فرزندتون هستيد پس چرا فرزندتونو نياورديد ؟ ما گفتيم بچمونو 1 ماه پيش از دست داديم و گواهي فوتشو به آفسير نشون داديم و اون گفت چون سهميه براي شما دو نفر بوده و الان هم به واسطه فوت فرزندتون دو نفريد پس در سهميه بندي كه از اول واستون تعريف شده اخلالي پيش نمياد فقط من بايد مواردي رو با كي سي سي هماهنگ كنم برگه زردرنگ يا بهتره بگم ليمويي رنگي به ما داد و گفت از 2 ماه ديگه كيس نامبرتونو در اين سايت چك كنيد و ...
وقتي اومديم ايران سفرناممونو كامل مينويسم
از همه عزيزاني كه در اين مدت ما رو دلداري دادن تشكر ميكنم مخصوصا اردوان و شيموداي عزيز

منم بهتون تسلیت میگم...چه سفارتی بودید شما؟؟؟ آخه آنکارا شده صورتی بجای آبی.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: mana_s ، armin1 ، raham ، payampars ، bmojtaba ، ali2316 ، s.s.h ، princesess ، rezagh ، Tomas ، r_ent
(2013-02-12 ساعت 14:37)mana_s نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 14:31)گل نهال نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 14:20)mana_s نوشته:  

منم بهتون تسلیت میگم...چه سفارتی بودید شما؟؟؟ آخه آنکارا شده صورتی بجای آبی.
ممنونم دوست خوبم
ما ارمنستان بوديم و برگه ليمويي رنگ به همراه يه برگه قرمز مربوط به پرداخت 165 دلار به ما دادش

پس با این حساب ارمنستان هم چون آنکارا رنگ برگه آبیش را تغییر داده.پس دیگه رنگ آبی هیچ جا نداریم.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: bmojtaba ، raham ، mana_s ، rezagh ، shishipapa ، امیر مهاجر ، Tomas
(2013-02-12 ساعت 14:28)alih نوشته:  سلام دوستان
من ميخواهم پاسپورتم را بدم به يكي از دوستان مهاجرسرايي، ببره سفارت ايروان همراه با ويزاي خودشون ويزاي من را هم بگيره .
به نظر شما اين كار امكان داره ؟
اگه امكان داره بايد چه اقداماتي انجام بدم ، منظورم اين است كه بايد وكالت بدم يا ايميل به سفارت بزنم ؟
اگه بايد ايميل بزنم متن آن را كسي داره ؟
خواهش ميكنم كمك كنيد ،اگه اين كار باب بشه براي همه خوب.
ممنون

دوست گرامی نیازی به ایمیل نیست. برای این کار باید وکالت بدید به شخصی که این کار رو براتون انجام میده ( برای تمام اعضای خانواده) و همینطور وکالتنامه رو هم ترجمه کنید(فقط مهر مترجم کافیه) و وکالتنامه به همراه ترجمه و برگه آبی کلیرنستون و اگر نقص مدرک هم داشتید همه رو بدید به شخص معتمدتون.
من چند وقت پیش ویزام رو به همین طریق گرفتم ولی اینکه آیا هنوز هم سفارت قبول می کنه یا نه معلوم نیست.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

دوستان عزیز کلیر خورده ابوظبی
دوتا سوال دارم
1- تعدادمون تو مهاجرسرا چند نفره؟
2- آیا کسی در مورد سرویس های پیکاپ ویزا از سفارت ابوظبی اطلاع یا تجربه ای داره؟ به نظر شما قابل اطمینان هستن؟
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: mana_s ، Tomas
سلام به دوستان از آنکارا
ما از دیروز در هتل منتظر UPS و دریافت ویزامونیم. امیدوارم هر چه زودتر ویزامونو بیاره و این انتظار به پایان برسه.
دوستان شعر زیر رو تقدیم میکنم به ماشین UPS :

سوز دلم نشنیدی و از بام قلبم پر زدی
رفتی تو از کوی من و بر قلب من خنجر زدی
من ماندم و یک کوله بار از خاطره در خاطرم
چشم انتظار بر درگهم شاید که روزی در زنی Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
(2013-02-12 ساعت 01:56)Ali DV-2013 نوشته:  [quot
سلام دوستان. من امروز صبح سفارت بودم و اومدم جواب سوالم رو که متاسفانه کسی نتونست از پیش بهم بده براتون بنویسم تا دوستانی که مثل من مصاحبه شون قبل 19 دسامبر بوده و کلیر میشن مثل دیشب من ، سردرگم نمونن.
دوستان کلیر شده صبح ساعت 10:30 و نه یک دقیقه زودتر جلوی سفارت میان و بعد میرن داخل و پاس و برگ آبی (برای نقص مدرکی ها مدرک تکمیلی و برگ صورتی) رو به همون خانم جلوی در که در مصاجبه هم مدارک جمع میکنه میدن و اگر مصاحبشون قبل 19 دسامبره ، فرم UPS رو پر میکنن و میرن هتل تا UPS ویزاشونو بیاره. بعد 19 دسامبر هم که با PTT.
نتیجه:
هیچ انتخابی برای کسایی که قبل 19 دسامبر مصاحبه داشتن وجود نداره و باید و باید با UPS مدارکشون بیاد و نیاز به ثبت نام در PTT ندارن.

درست میفرمائید در سایت سفارت ترکیه هم به زبان فارسی تاکید شده

http://turkey.usembassy.gov/iranian_appl...farsi.html
تشکر کنندگان: raham ، mana_s ، rouzbehdarvishi ، ASALI ، shishipapa ، شوصب ، Ali DV-2013 ، Tomas
(2013-02-12 ساعت 16:50)Ali DV-2013 نوشته:  سلام به دوستان از آنکارا
ما از دیروز در هتل منتظر UPS و دریافت ویزامونیم. امیدوارم هر چه زودتر ویزامونو بیاره و این انتظار به پایان برسه.
دوستان شعر زیر رو تقدیم میکنم به ماشین UPS :

سوز دلم نشنیدی و از بام قلبم پر زدی
رفتی تو از کوی من و بر قلب من خنجر زدی
من ماندم و یک کوله بار از خاطره در خاطرم
چشم انتظار بر درگهم شاید که روزی در زنی Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

علی این رو از روی نامه دوست دختر قدیمیت کپی کردی اینجا؟..........
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
ما برگه زردرنگ (همون آبي قديمي) گرفتيم
اول كه رفتيم به اين فكر بوديم كه داريم ميريم ريجكت بشيم زماني كه رفتيم مصاحبه، آفيسر ازمون پرسيد شما چرا دونفريد اينجا از كي سي سي به من مكتوب اعلام كردن شما و فرزندتون هستيد پس چرا فرزندتونو نياورديد ؟ ما گفتيم بچمونو 1 ماه پيش از دست داديم و گواهي فوتشو به آفسير نشون داديم و اون گفت چون سهميه براي شما دو نفر بوده و الان هم به واسطه فوت فرزندتون دو نفريد پس در سهميه بندي كه از اول واستون تعريف شده اخلالي پيش نمياد فقط من بايد مواردي رو با كي سي سي هماهنگ كنم برگه زردرنگ يا بهتره بگم ليمويي رنگي به ما داد و گفت از 2 ماه ديگه كيس نامبرتونو در اين سايت چك كنيد و ...
وقتي اومديم ايران سفرناممونو كامل مينويسم
از همه عزيزاني كه در اين مدت ما رو دلداري دادن تشكر ميكنم مخصوصا اردوان و شيموداي عزيز

من هم به سهم خودم بهتون تسلیت می گم. بچه آدم همه چیز آدمه. نمیشه گفت فراموش شدنیه. ولی از تقدیر نمیشه گریخت. باز هم تسلیت.
سلام به دوستان منتظر همراه با انرژی مثبت ، کیس ما امروز در ceac دوباره آپدیت شد امیدوارم امروز یکسری اسامی اعلام بشه
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: armin1 ، myou ، rouzbehdarvishi ، MARYAM2 ، raham ، گل نهال ، aliamini2267 ، shishipapa ، rezagh ، Tomas
(2013-02-11 ساعت 23:52)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 23:23)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 13:05)MARYAM2 نوشته:  اخه اینجور که من تو سال های قبل خوندم و متوجه شدم به کسانی هم که تعلق نگرفته چنین حرفی نزدند.یعنی باز هم مشخص نمی کنه.

ولی همین الان هر سه کیس ما دوباره آپدیت شد.
سلام.من همسرتون رو تو آنكارا ديدم.بالاخره برگشتن يا موندن؟

فردا شب بر میگردند. شما تو یک هتل بودین؟
نه ولي ايشون اومدن تو هتل با يه نفر مشورت كنن و من اونجا ايشان رو ديدم
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: armin1 ، MARYAM2 ، shishipapa ، rezagh ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان