کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-11 ساعت 22:28)Aida.s نوشته:  سلام به همگی،

یه سوال خیلی مهم دارم امیدوارم جواب من رو بدید:

پسری که دیپلم فنی حرفه ای داره ولی لیسانس مهندسی داشته باشه ممکنه کلیرنس بخوره؟؟؟
آخه اونجوری که ذکر شده اونها دیپلم 12 ساله میخوان اما من نمیدونم که تحصیلات دانشگاهی تاثیری روی این قضیه داره یا نه ؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
هر چيزي ممكنه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، rezagh ، homayoon13
(2013-02-11 ساعت 22:38)sayeh_m نوشته:  

پسری که دیپلم فنی حرفه ای داره ولی لیسانس مهندسی داشته باشه ممکنه کلیرنس بخوره؟؟؟
آخه اونجوری که ذکر شده اونها دیپلم 12 ساله میخوان اما من نمیدونم که تحصیلات دانشگاهی تاثیری روی این قضیه داره یا نه ؟؟
هر چيزي ممكنه .

من فکر میکنم که اخرین مدرک تحصیلی مهمه حالا اگه دیپلمین دیپلم و در نظر میگیرن ولی اگه لیسانس دارین دیگه کاری به دیپلم ندارن که
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، امیر مهاجر ، lilac ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، homayoon13 ، ASALI

ریز نمرات اولین مدرکی که بعد از دیپلم گرفتید رو حتما با مدارک دیگه به سفارت بدید.
تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، lilac ، ASALI ، rouzbehdarvishi ، pr.kia ، sayeh_m ، Saeedv13 ، mdna ، rezagh ، Hedieh20 ، enchantress_boy ، farshadsh
(2013-02-11 ساعت 13:05)MARYAM2 نوشته:  اخه اینجور که من تو سال های قبل خوندم و متوجه شدم به کسانی هم که تعلق نگرفته چنین حرفی نزدند.یعنی باز هم مشخص نمی کنه.

ولی همین الان هر سه کیس ما دوباره آپدیت شد.
سلام.من همسرتون رو تو آنكارا ديدم.بالاخره برگشتن يا موندن؟
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، pr.kia ، MARYAM2 ، گل نهال ، rezagh ، homayoon13
(2013-02-11 ساعت 23:23)rouzbehdarvishi نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 13:05)MARYAM2 نوشته:  اخه اینجور که من تو سال های قبل خوندم و متوجه شدم به کسانی هم که تعلق نگرفته چنین حرفی نزدند.یعنی باز هم مشخص نمی کنه.

ولی همین الان هر سه کیس ما دوباره آپدیت شد.
سلام.من همسرتون رو تو آنكارا ديدم.بالاخره برگشتن يا موندن؟

فردا شب بر میگردند. شما تو یک هتل بودین؟
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان:
یک سوال الان دوباره که سایت آنکارا آپدیت شده هنوز شماره ما بدون ستاره هست و حذف نشده خب ما چطوری باید بفهمیم که همسرم کی کلیر می شه؟وقتی شماره را حذف نمیکنند.
تازه به ما هیج برگه ای دوباره ندادند منظورم برگه ابی.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: گل نهال ، امیر مهاجر
سلام به دوستان من یک سئوال داشتم من منتظر کلیرنس هستم.می خواستم بدونم ادرس کسی که در امریکا به سفارت دادیم روی کلیرنس تاثیر داره؟ آخه نمیشناسم طرفو!!!همسایمون بوده.
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: homayoon13
(2013-02-12 ساعت 00:04)MARYAM2 نوشته:  یک سوال الان دوباره که سایت آنکارا آپدیت شده هنوز شماره ما بدون ستاره هست و حذف نشده خب ما چطوری باید بفهمیم که همسرم کی کلیر می شه؟وقتی شماره را حذف نمیکنند.
تازه به ما هیج برگه ای دوباره ندادند منظورم برگه ابی.

بهتره ازشون بخواهید که کیستون رو تو سایت اصلاح کنند و یه ستاره بذارن بغلش که وقتی برداشته شد متوجه بشید.
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، lilac ، usa lover ، sayeh_m ، arezoo bj ، Saeedv13 ، armin1 ، el333 ، rezagh ، lilistar ، Hedieh20 ، گل نهال ، ali234 ، farshadsh ، rouzbehdarvishi ، Tomas
(2013-02-08 ساعت 23:05)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 22:16)lot2013 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 21:42)mbt1346 نوشته:  سلام
خدمت دوستان
در مرجله اي كه كيس نامبر را وارد مي كنم پيغام ميده كيس نامبر اشتباهه . دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه. همه ي اطلاعات رو درست زدم. كيس نامبر رو هم هم با صفر پشت شماره و هم بدون صفر امتحان كردم. هيچكدوم جواب ميدن. ممكنه بخاطر اين باشه كه اونهايي كه قبل از 19 دسامبر محاسبه شدن رو اجازه نده وارد كنن؟

دوست عزیز من الان کنترل کردم، برای من با صفر قبل از کیس نامبر بود.
توجه داشته باشید که زبان سایت رو باید انگلیسی انتخاب کنید، برای فارسی ظاهرا مشکل داره. (مراحل رو با توجه به فایل راهنما مجددا انجام دهید).
البته مصاحبه من بعد از 19 دسامبر بود.
در مورد شما بهتر است دوستانی که قبل از 19 دسامبر مصاحبه داشتند هم نظر بدهند.

موفق باشید

دوستان من با زبان انگلیسی و صفرهای کیس نامبر و AS حروف بزرگ وارد کردم مشکلی نداشت.

من دارم این دوشنبه میرم و خیلی احساس بدی دارم که الان یه مقدار گیج هستم چون مصاحبه ام قبل 19 دسامبر بود و همونجور که توی سایت گفته بود ما با UPS هستیم ولی دوستانی که الان آنکارا هستن و یا تازه برگشتن میگن ظاهرا سیستم PTT بهتره از UPS هست.
تصور من اینه PTT باید خیلی سرش شلوغ باشه تا UPS چون کارا به اون منتقل شده و منطقی اینه که UPS خلوت تر باشه و زودتر ویزامونو تحویل بده. نمیدونم.... Sad
لطفا دوستانی که از جو آنکارا خبر دارن اظهار نظر کنن و بگن که هموطنا با کدوم سیستم کمتر دچار مشکل بودن و اینکه آیا کلا انتخابی هست یا اینکه اجبارا قبل 19 دسامبریها PTT هستن و قبل اون UPS؟ حتی من از بعضی دوستان هم شنیدم که ثبت نام در PTT اجباریه

ممنون
سلام دوستان. من امروز صبح سفارت بودم و اومدم جواب سوالم رو که متاسفانه کسی نتونست از پیش بهم بده براتون بنویسم تا دوستانی که مثل من مصاحبه شون قبل 19 دسامبر بوده و کلیر میشن مثل دیشب من ، سردرگم نمونن.
دوستان کلیر شده صبح ساعت 10:30 و نه یک دقیقه زودتر جلوی سفارت میان و بعد میرن داخل و پاس و برگ آبی (برای نقص مدرکی ها مدرک تکمیلی و برگ صورتی) رو به همون خانم جلوی در که در مصاجبه هم مدارک جمع میکنه میدن و اگر مصاحبشون قبل 19 دسامبره ، فرم UPS رو پر میکنن و میرن هتل تا UPS ویزاشونو بیاره. بعد 19 دسامبر هم که با PTT.
نتیجه:
هیچ انتخابی برای کسایی که قبل 19 دسامبر مصاحبه داشتن وجود نداره و باید و باید با UPS مدارکشون بیاد و نیاز به ثبت نام در PTT ندارن.
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
سلام.میشه لطفا لینک منتظرسرا رو بذارید.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، Tomas
سلام
ابن لینک تو امضاء آقا افشین هستWinkCool http://afsh.servehttp.com/c/

منتظرسرا، روزشمار انتظار برای کلیرنس
(2013-02-12 ساعت 02:53)noura نوشته:  سلام.میشه لطفا لینک منتظرسرا رو بذارید.
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: rezagh ، aliamini ، hassan1358arab ، raham ، sayeh_m ، afs ، Hedieh20 ، گل نهال ، lilac ، payampars ، مانترا ، ali2316 ، aliamini2267 ، noura ، Tomas ، Saeedv13
سلام
من هم اومدم از 7 ام کلیر گرفتم. البته یک ایمیل هم برای توضیح کارم باید بدم
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
سلام
دوستان میشه لطف کنید و آدرسی را که کیس نامبرها را چک میکنید معرفی کنید. من از ادرسی که در برگه صورتی که دارم و افیسر به من داده چک میکنم و این 20 روز هیچ تغییری در جدول ان ندیدم. من اشتباه میرم یا مشکل دیگه ای هست.
راهنمایی بفرمایید ممنون.این هم ادرس که من چک میکنم:
http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: bmojtaba ، sayeh_m ، armin1 ، گل نهال ، payampars ، rezagh ، Tomas
(2013-02-12 ساعت 09:54)homayoon13 نوشته:  سلام
دوستان میشه لطف کنید و آدرسی را که کیس نامبرها را چک میکنید معرفی کنید. من از ادرسی که در برگه صورتی که دارم و افیسر به من داده چک میکنم و این 20 روز هیچ تغییری در جدول ان ندیدم. من اشتباه میرم یا مشکل دیگه ای هست.
راهنمایی بفرمایید ممنون.این هم ادرس که من چک میکنم:
http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
دوست عزیز ادرس مربوط به چک کردن وضعیت کیس اینجاست و ادرس مربوط به سایت انکارا که افیسر گفته کیس ها رو اعلام می کنیم اینجاست
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
من مطمئنم این یکی دو روزه توی این تاپیک کلی خوشحال می شیم
دیشب از کارنتی ها بود
فکر کن امشب هم اینجاWink
چه روزایی رو می گذرونیم
Big GrinBig Grin
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان