کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-12 ساعت 21:35)کاوه شیز نوشته:  یعنی... به سلامتی ویزاتون صادر شده
تبریک
(2013-02-12 ساعت 20:51)Emma_a432 نوشته:  سلام به همگی ما الان استانبول هستیم و البته جای همتون خالی
دیروز رفتیم پاس ها رو دادیم تو آنکارا و الان منتظرشونیم!!!
ایشالا به زودی سفرنامه مون و می نویسم
امروز دوباره سایتceas!!اسمش و بلد نیستم درست!همون که وضعیت و می زنه واسه ما آپدیت شد و واسه هردومون زده. issuedیعنی چی؟
واسه هردو ویزارو دادن یعنی.
ایشالا به زودی یه سفرنامه ی پر و پیمون پی نویسم از خجالتتون در بیام بس که این چند روز سوال پرسدیم.
هبهبهی!
واسه منم issued زده فکر کنم فردا یا پس فردا بیاد.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
اخرش میترسم از دست رضا مامان سایه منو اق والدین کنه تا از این تاپیک برم.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
بچه ها الان به خدا هر سه تا سفارت خوابیدن و کسی رو کلیر نمیکنن.برین با خیال راحت بخوابین که فردا باید کلی جیغ و داد و هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا بکشین.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: armin1 ، گل نهال ، bayat_r ، roeentan ، raham ، ASALI ، raam12000 ، rezagh ، homayoon13 ، kasrafo ، sayeh_m ، ali2316 ، Tomas ، AsemanAbee ، princesess ، majid5980 ، Saeedv13
(2013-02-12 ساعت 14:20)mana_s نوشته:  سلام
ما برگه زردرنگ (همون آبي قديمي) گرفتيم
اول كه رفتيم به اين فكر بوديم كه داريم ميريم ريجكت بشيم زماني كه رفتيم مصاحبه، آفيسر ازمون پرسيد شما چرا دونفريد اينجا از كي سي سي به من مكتوب اعلام كردن شما و فرزندتون هستيد پس چرا فرزندتونو نياورديد ؟ ما گفتيم بچمونو 1 ماه پيش از دست داديم و گواهي فوتشو به آفسير نشون داديم و اون گفت چون سهميه براي شما دو نفر بوده و الان هم به واسطه فوت فرزندتون دو نفريد پس در سهميه بندي كه از اول واستون تعريف شده اخلالي پيش نمياد فقط من بايد مواردي رو با كي سي سي هماهنگ كنم برگه زردرنگ يا بهتره بگم ليمويي رنگي به ما داد و گفت از 2 ماه ديگه كيس نامبرتونو در اين سايت چك كنيد و ...
اما اي كاش 100 تا لاتاري از دست ميداديم اما الان بچمون پيشمون بود
وقتي اومديم ايران سفرناممونو كامل مينويسم
از همه عزيزاني كه در اين مدت ما رو دلداري دادن تشكر ميكنم مخصوصا اردوان و شيموداي عزيز
دوست عزيز مهاجر و هموطن گرامی
از خواندن کلامتون خيلی ناراحت شدمSad Sad احساس يک لحظه اش برای هر پدر و مادری سنگينه و از صميم قلب برای شما و خانوادتون از خداوند بزرگ صبر آرزو می کنم
روحش و يادش هميشه شاد باشه
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-02-13 ساعت 01:20)hassan1358arab نوشته:  بچه ها الان به خدا هر سه تا سفارت خوابیدن و کسی رو کلیر نمیکنن.برین با خیال راحت بخوابین که فردا باید کلی جیغ و داد و هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا بکشین.

مگه قراره فردا اپدیت شن خبرشون؟ میدونین یا هممون توهم آپدیت زدیم؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: Tomas ، princesess
(2013-02-12 ساعت 16:50)Ali DV-2013 نوشته:  سلام به دوستان از آنکارا
ما از دیروز در هتل منتظر UPS و دریافت ویزامونیم. امیدوارم هر چه زودتر ویزامونو بیاره و این انتظار به پایان برسه.
دوستان شعر زیر رو تقدیم میکنم به ماشین UPS :

سوز دلم نشنیدی و از بام قلبم پر زدی
رفتی تو از کوی من و بر قلب من خنجر زدی
من ماندم و یک کوله بار از خاطره در خاطرم
چشم انتظار بر درگهم شاید که روزی در زنی Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دوستان من نمیدونم واقعا چقدر میشه روی سایت CEAC حساب کرد ولی من دیروز دوشنبه صبح پاسم رو دادم برای ویزا ولی هنوز زده Administrative Processing ! Big Grin
نمیدونم والا...
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: مانترا ، rezagh ، ali2316 ، raham ، امیر مهاجر ، MARYAM2 ، armin1 ، Tomas ، bmojtaba ، AsemanAbee ، payampars ، شوصب
(2013-02-13 ساعت 02:49)rayanmoli نوشته:  سلام دوستان عزیز

ما برنده لاتاری 2013 هستیم و الان یک ماه از مصاحبه سفارت گذشته و منتظر clear شدن هستیم. راستش ما از قبل واسه کانادا اقدام کرده بودیم و الان سفارت کانادا در آنکارا Passport Request خواسته(dead lineیک ماهه داره) . نمودونم چیکار کنیم. می ترسم اگه ویزای مهاجرتی کانادا رو بگیرم آمریکا ویزا نده . آیا باید به سفارت آمریکا شرایط رو توضیح بدهم. ممنون می شم اگه راهنمایی فرمایید.

با تشکر و امتنان
سلام دوست عزيز
نه هيچ مشكلي به وجود نمياد و ميتوني هر دو اقامت رو با هم داشته باشي
من كه الان كانادا هستم فقط توي مصاحبه پرسيد كه كي براي كانادا اقدام كردي و منم گفتم پروسه من از سال ٢٠٠٩ شروع شد
نگران نباش و هر دو رو ميتوني با هم داشته باشي
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
تشکر کنندگان: f1f ، bayat_r ، ali2316 ، amirazimi ، kasrafo ، raham ، امیر مهاجر ، Tomas ، IN.USA@2013 ، lilac ، r_ent ، payampars ، Saeedv13 ، rayanmoli
(2013-02-13 ساعت 06:29)Shaq نوشته:  لطفاً به من ميل بزنين بيشتر راهنمايي كنم. من هم پاس كانادايي دارم هم گرين كارت.
.............@yahoo.ca

سلام به همه عزيزان و دوستان مهاجرسرايي، به عنوان يك عضو كوچك اين سايت از همه دوستاني كه در هر زمينه سئوال دارن خوشحال ميشم كمكي كرده باشم.
....@yahoo.ca

دوست عزیز
از کمکتون به بچه هاممنون، شما توی همه پستاتون میگید که به من ایمیل بزنید، اما اجازه بدید دوستان همینجا سئوال هاشون رو بپرسند شاید این سئوال برای خیلی ها وجود داشته باشه...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-13 ساعت 02:35)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 16:50)Ali DV-2013 نوشته:  

دوستان من نمیدونم واقعا چقدر میشه روی سایت CEAC حساب کرد ولی من دیروز دوشنبه صبح پاسم رو دادم برای ویزا ولی هنوز زده Administrative Processing ! Big Grin
نمیدونم والا...
علی جان
این یعنی اینکه هنوز ویزات صادر نشده . تا وقتی ویزا پرینت نشه همینو مینویسه .باید یک کمی بیشتر صبر کنی .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
سلام دوستان عزیز......امیدوارم امروز خبرهای خوبی در مهاجر سرا منتشر بشه...

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند..................چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-02-13 ساعت 10:24)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 02:35)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-12 ساعت 16:50)Ali DV-2013 نوشته:  

نمیدونم والا...
علی جان
این یعنی اینکه هنوز ویزات صادر نشده . تا وقتی ویزا پرینت نشه همینو مینویسه .باید یک کمی بیشتر صبر کنی .
اینجوری باشه بلیط فردام پریده و باید بندازمش عقب Sad
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، raham ، sayeh_m ، aliamini2267 ، armin1 ، lilac ، mitme ، rezagh ، payampars ، شوصب
سلام به همه من یه کم ناراحتم ، الان بد از گذشته یه هفته از مصاحبم بعضی‌ موقعها نه امید میشم و یه فکرایی به سرم می‌زنه مثلا من یه پولی‌ یه ۱۰ روزی داخل حسابم گذشتم که تمکن مالی بگیرم بد ورش داشتم چون می‌خواستم دلار بخرم حالا میترسم برن داخل حسابم و ببینن که پول داخل حسابم نیست برام مشکل درست بشه ؟ یا یه دفعه کلیر نشم می‌شه به من کمک کنید من خیالم راحت بشه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: princesess
(2013-02-13 ساعت 13:17)miladswat نوشته:  سلام به همه من یه کم ناراحتم ، الان بد از گذشته یه هفته از مصاحبم بعضی‌ موقعها نه امید میشم و یه فکرایی به سرم می‌زنه مثلا من یه پولی‌ یه ۱۰ روزی داخل حسابم گذشتم که تمکن مالی بگیرم بد ورش داشتم چون می‌خواستم دلار بخرم حالا میترسم برن داخل حسابم و ببینن که پول داخل حسابم نیست برام مشکل درست بشه ؟ یا یه دفعه کلیر نشم می‌شه به من کمک کنید من خیالم راحت بشه ؟
نه نمیتونیم به شما کمک کنیم Big GrinBig Grin
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: shimoda ، abloom_ma ، armin1 ، lilac ، f1f ، fire dragon ، princesess ، raham ، rezagh ، payampars ، roeentan
(2013-02-13 ساعت 13:17)miladswat نوشته:  سلام به همه من یه کم ناراحتم ، الان بد از گذشته یه هفته از مصاحبم بعضی‌ موقعها نه امید میشم و یه فکرایی به سرم می‌زنه مثلا من یه پولی‌ یه ۱۰ روزی داخل حسابم گذشتم که تمکن مالی بگیرم بد ورش داشتم چون می‌خواستم دلار بخرم حالا میترسم برن داخل حسابم و ببینن که پول داخل حسابم نیست برام مشکل درست بشه ؟ یا یه دفعه کلیر نشم می‌شه به من کمک کنید من خیالم راحت بشه ؟

دوست عزیز این فکر ها ممکنه به ذهن همه برسه اما مهم اینه که شما چقدر بهشون اهمیت می دید
اونها دیگه حساب شما رو چک نمی کنند, اگه می خواستند چک کنند فقط ازتون شماره حساب می گرفتند نه پرینت حساب
تا الان هم اینهمه بچه ها رفتند مصاحبه با همین برگه تمکن مالیی که پولش یه روز بیشتر تو حسابشون نبوده
پارسال هم از کل بچه ها فقط یه نفر کلیر نشد که اون هم شرایط خیلی خاصی داشت
ما عادت کردیم نگران باشیم, سعی کنید آرامشتون رو حفظ کنیدتا بعدا دلتون برای این روزهایی که دارید با نگرانی بی مورد از دست می دید نسوزه
لطفا نا امید نشید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: ali2316 ، sayeh_m ، armin1 ، miladswat ، lilac ، mitme ، princesess ، afs ، raham ، amir82 ، r_ent ، payampars ، شوصب ، Saeedv13 ، مانترا ، Rouzbeh1976 ، سیمین راد
(2013-02-13 ساعت 13:22)shimoda نوشته:  

دوست عزیز این فکر ها ممکنه به ذهن همه برسه اما مهم اینه که شما چقدر بهشون اهمیت می دید
اونها دیگه حساب شما رو چک نمی کنند, اگه می خواستند چک کنند فقط ازتون شماره حساب می گرفتند نه پرینت حساب
تا الان هم اینهمه بچه ها رفتند مصاحبه با همین برگه تمکن مالیی که پولش یه روز بیشتر تو حسابشون نبوده
پارسال هم از کل بچه ها فقط یه نفر کلیر نشد که اون هم شرایط خیلی خاصی داشت
ما عادت کردیم نگران باشیم, سعی کنید آرامشتون رو حفظ کنیدتا بعدا دلتون برای این روزهایی که دارید با نگرانی بی مورد از دست می دید نسوزه
لطفا نا امید نشید
شما شرایط این دوستمون رو خاطرتون هست که چی بوده یا نه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: princesess

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان