موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-12 ساعت 21:35)کاوه شیز نوشته: یعنی... به سلامتی ویزاتون صادر شده
تبریک
(2013-02-12 ساعت 20:51)Emma_a432 نوشته: سلام به همگی ما الان استانبول هستیم و البته جای همتون خالی
دیروز رفتیم پاس ها رو دادیم تو آنکارا و الان منتظرشونیم!!!
ایشالا به زودی سفرنامه مون و می نویسم
امروز دوباره سایتceas!!اسمش و بلد نیستم درست!همون که وضعیت و می زنه واسه ما آپدیت شد و واسه هردومون زده. issuedیعنی چی؟
واسه هردو ویزارو دادن یعنی.
ایشالا به زودی یه سفرنامه ی پر و پیمون پی نویسم از خجالتتون در بیام بس که این چند روز سوال پرسدیم.
هبهبهی!
واسه منم issued زده فکر کنم فردا یا پس فردا بیاد.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
اخرش میترسم از دست رضا مامان سایه منو اق والدین کنه تا از این تاپیک برم.
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها الان به خدا هر سه تا سفارت خوابیدن و کسی رو کلیر نمیکنن.برین با خیال راحت بخوابین که فردا باید کلی جیغ و داد و هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا بکشین.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-13 ساعت 02:49)rayanmoli نوشته: سلام دوستان عزیز
ما برنده لاتاری 2013 هستیم و الان یک ماه از مصاحبه سفارت گذشته و منتظر clear شدن هستیم. راستش ما از قبل واسه کانادا اقدام کرده بودیم و الان سفارت کانادا در آنکارا Passport Request خواسته(dead lineیک ماهه داره) . نمودونم چیکار کنیم. می ترسم اگه ویزای مهاجرتی کانادا رو بگیرم آمریکا ویزا نده . آیا باید به سفارت آمریکا شرایط رو توضیح بدهم. ممنون می شم اگه راهنمایی فرمایید.
با تشکر و امتنان
سلام دوست عزيز
نه هيچ مشكلي به وجود نمياد و ميتوني هر دو اقامت رو با هم داشته باشي
من كه الان كانادا هستم فقط توي مصاحبه پرسيد كه كي براي كانادا اقدام كردي و منم گفتم پروسه من از سال ٢٠٠٩ شروع شد
نگران نباش و هر دو رو ميتوني با هم داشته باشي
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز......امیدوارم امروز خبرهای خوبی در مهاجر سرا منتشر بشه...
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند..................چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه من یه کم ناراحتم ، الان بد از گذشته یه هفته از مصاحبم بعضی موقعها نه امید میشم و یه فکرایی به سرم میزنه مثلا من یه پولی یه ۱۰ روزی داخل حسابم گذشتم که تمکن مالی بگیرم بد ورش داشتم چون میخواستم دلار بخرم حالا میترسم برن داخل حسابم و ببینن که پول داخل حسابم نیست برام مشکل درست بشه ؟ یا یه دفعه کلیر نشم میشه به من کمک کنید من خیالم راحت بشه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-13 ساعت 13:17)miladswat نوشته: سلام به همه من یه کم ناراحتم ، الان بد از گذشته یه هفته از مصاحبم بعضی موقعها نه امید میشم و یه فکرایی به سرم میزنه مثلا من یه پولی یه ۱۰ روزی داخل حسابم گذشتم که تمکن مالی بگیرم بد ورش داشتم چون میخواستم دلار بخرم حالا میترسم برن داخل حسابم و ببینن که پول داخل حسابم نیست برام مشکل درست بشه ؟ یا یه دفعه کلیر نشم میشه به من کمک کنید من خیالم راحت بشه ؟
دوست عزیز این فکر ها ممکنه به ذهن همه برسه اما مهم اینه که شما چقدر بهشون اهمیت می دید
اونها دیگه حساب شما رو چک نمی کنند, اگه می خواستند چک کنند فقط ازتون شماره حساب می گرفتند نه پرینت حساب
تا الان هم اینهمه بچه ها رفتند مصاحبه با همین برگه تمکن مالیی که پولش یه روز بیشتر تو حسابشون نبوده
پارسال هم از کل بچه ها فقط یه نفر کلیر نشد که اون هم شرایط خیلی خاصی داشت
ما عادت کردیم نگران باشیم, سعی کنید آرامشتون رو حفظ کنیدتا بعدا دلتون برای این روزهایی که دارید با نگرانی بی مورد از دست می دید نسوزه
لطفا نا امید نشید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-13 ساعت 13:22)shimoda نوشته: (2013-02-13 ساعت 13:17)miladswat نوشته: سلام به همه من یه کم ناراحتم ، الان بد از گذشته یه هفته از مصاحبم بعضی موقعها نه امید میشم و یه فکرایی به سرم میزنه مثلا من یه پولی یه ۱۰ روزی داخل حسابم گذشتم که تمکن مالی بگیرم بد ورش داشتم چون میخواستم دلار بخرم حالا میترسم برن داخل حسابم و ببینن که پول داخل حسابم نیست برام مشکل درست بشه ؟ یا یه دفعه کلیر نشم میشه به من کمک کنید من خیالم راحت بشه ؟
دوست عزیز این فکر ها ممکنه به ذهن همه برسه اما مهم اینه که شما چقدر بهشون اهمیت می دید
اونها دیگه حساب شما رو چک نمی کنند, اگه می خواستند چک کنند فقط ازتون شماره حساب می گرفتند نه پرینت حساب
تا الان هم اینهمه بچه ها رفتند مصاحبه با همین برگه تمکن مالیی که پولش یه روز بیشتر تو حسابشون نبوده
پارسال هم از کل بچه ها فقط یه نفر کلیر نشد که اون هم شرایط خیلی خاصی داشت
ما عادت کردیم نگران باشیم, سعی کنید آرامشتون رو حفظ کنیدتا بعدا دلتون برای این روزهایی که دارید با نگرانی بی مورد از دست می دید نسوزه
لطفا نا امید نشید
شما شرایط این دوستمون رو خاطرتون هست که چی بوده یا نه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس