کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به همگی ما الان استانبول هستیم و البته جای همتون خالی
دیروز رفتیم پاس ها رو دادیم تو آنکارا و الان منتظرشونیم!!!
ایشالا به زودی سفرنامه مون و می نویسم
امروز دوباره سایتceas!!اسمش و بلد نیستم درست!همون که وضعیت و می زنه واسه ما آپدیت شد و واسه هردومون زده. issuedیعنی چی؟
واسه هردو ویزارو دادن یعنی.
ایشالا به زودی یه سفرنامه ی پر و پیمون پی نویسم از خجالتتون در بیام بس که این چند روز سوال پرسدیم.
هبهبهی!
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
دوستان می دانم هیچ حساب و کتابی نداره ولی ایا کسی می دونه بطور میانگین و تقریبی طبق تجربه سال های گذشته کسانی که ستاره دار هستند چقدر طول می کشه همه اعضای خانواده کلیر شوند. ؟ا
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، mitme ، Tomas
(2013-02-11 ساعت 22:38)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 22:28)Aida.s نوشته:  سلام به همگی،

یه سوال خیلی مهم دارم امیدوارم جواب من رو بدید:

پسری که دیپلم فنی حرفه ای داره ولی لیسانس مهندسی داشته باشه ممکنه کلیرنس بخوره؟؟؟
آخه اونجوری که ذکر شده اونها دیپلم 12 ساله میخوان اما من نمیدونم که تحصیلات دانشگاهی تاثیری روی این قضیه داره یا نه ؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
هر چيزي ممكنه .

خیلی ممنون ، اما میخوام بدونم مورد مشابهی بوده؟ یا دست کم شما شنیدین؟؟

تشکر کنندگان:
چرا خبري نشد؟
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
تشکر کنندگان: ali2316 ، Tomas
(2013-02-12 ساعت 21:08)Hamilton نوشته:  چرا خبري نشد؟

از چی؟ انشالله زود زود همه کلیر میشن Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، ali2316 ، raham ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، Tomas
(2013-02-12 ساعت 20:58)Aida.s نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 22:38)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 22:28)Aida.s نوشته:  سلام به همگی،

یه سوال خیلی مهم دارم امیدوارم جواب من رو بدید:

پسری که دیپلم فنی حرفه ای داره ولی لیسانس مهندسی داشته باشه ممکنه کلیرنس بخوره؟؟؟
آخه اونجوری که ذکر شده اونها دیپلم 12 ساله میخوان اما من نمیدونم که تحصیلات دانشگاهی تاثیری روی این قضیه داره یا نه ؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
هر چيزي ممكنه .

خیلی ممنون ، اما میخوام بدونم مورد مشابهی بوده؟ یا دست کم شما شنیدین؟؟

دوست عزيز وضعيت من هم مانند شماست من هم ديپلم فني اما مدرك بالاتر با مهندسي دارم
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: shaso ، Tomas
دیروز صبح ساعت نه همسرم پاسپورتامون را به داخل صندوق سفارت آمریکا در ایروان انداخته وهمچنان منتظر تلفن از سفارت است.فکر میکنید چند روز باید منتظر باشد؟!!
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: dreamer60 ، گل نهال ، bayat_r ، MARYAM2 ، rezagh ، roeentan ، Tomas
از من كه ٣ روزه آماده شد . دوشنبه پاس رو تحويل دادم و پنجشنبه ساعت ٣:٣٠ پاس رو تحويل گرفتم
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: f1f ، گل نهال ، ali2316 ، armin1 ، hassan1358arab ، raham ، pr.kia ، rouzbehdarvishi ، afs ، امیر مهاجر ، shaso ، Tomas ، princesess
یعنی... به سلامتی ویزاتون صادر شده
تبریک
(2013-02-12 ساعت 20:51)Emma_a432 نوشته:  سلام به همگی ما الان استانبول هستیم و البته جای همتون خالی
دیروز رفتیم پاس ها رو دادیم تو آنکارا و الان منتظرشونیم!!!
ایشالا به زودی سفرنامه مون و می نویسم
امروز دوباره سایتceas!!اسمش و بلد نیستم درست!همون که وضعیت و می زنه واسه ما آپدیت شد و واسه هردومون زده. issuedیعنی چی؟
واسه هردو ویزارو دادن یعنی.
ایشالا به زودی یه سفرنامه ی پر و پیمون پی نویسم از خجالتتون در بیام بس که این چند روز سوال پرسدیم.
هبهبهی!
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali2316 ، armin1 ، pr.kia ، Tomas
منم از امروز اضافه شدم به شما... :دی امیدوارم همگی زودتر کارمون با این تاپیک تموم شه... هنوز سفرنامه ننوشتم ولی به زودی...
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
(2013-02-12 ساعت 22:53)mori نوشته:  منم از امروز اضافه شدم به شما... :دی امیدوارم همگی زودتر کارمون با این تاپیک تموم شه... هنوز سفرنامه ننوشتم ولی به زودی...

اميدوارم هرچه سريعتر كلير بشين، لطفاً مشخصاتتونو به افشين جان بگين كه به ليست منتظرسرا اضافه تون كنه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: mori ، hassan1358arab ، amir82 ، raham ، sayeh_m ، pr.kia ، rezagh ، ali2316 ، rouzbehdarvishi ، Tomas
چشم... یه سوال... این قضیه 1بار آپدیت شدم یا 7بار آپدیت شدم چیه؟ متوجه نمیشم...
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، Tomas
منظور این سایت هست که با دادن کیس نامبرتون اگه اپدیت بشه با تاریخ اپدیت کنار کیس نامبرشما مشخص میشه که اپدیت شدی یا نه.البته اضافه کنم که ظاهرا سفارت ابوظبی تا ایمیل بهشون نزنی این سایت شما رو نمیشناسه.Smile
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: lilac ، sayeh_m ، pr.kia ، گل نهال ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، ali2316 ، roeentan ، raham ، Tomas ، mori ، Saeedv13 ، kasrafo
(2013-02-12 ساعت 23:26)hassan1358arab نوشته:  منظور این سایت هست که با دادن کیس نامبرتون اگه اپدیت بشه با تاریخ اپدیت کنار کیس نامبرشما مشخص میشه که اپدیت شدی یا نه
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

حسن تو کار و زندگی نداری؟ بابا بلند شو از این تاپیک برو دیگه...ای بابا...بچه هایی که اومدن جا ندارن...شما متوجه نیستی انگار که اینجا جا به اندازه کافی نداریم ها؟...
بلند شو رخت و لحافت رو جمع کن برو....زود باش...دیگه هم اینورا پیدات نشه...مگر اینکه بخوای بچه های تازه وارد رو راهنمایی کنی و پتو بندازی روشون که نچان....
والا با این کلیرنسشون
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-12 ساعت 23:30)bayat_r نوشته:  حسن تو کار و زندگی نداری؟ بابا بلند شو از این تاپیک برو دیگه...ای بابا...بچه هایی که اومدن جا ندارن...شما متوجه نیستی انگار که اینجا جا به اندازه کافی نداریم ها؟...
بلند شو رخت و لحافت رو جمع کن برو....زود باش...دیگه هم اینورا پیدات نشه...مگر اینکه بخوای بچه های تازه وارد رو راهنمایی کنی و پتو بندازی روشون که نچان....
والا با این کلیرنسشون

حق با شماست رضا جان ولی دست خودم نیست خوب.خاک این تاپیک منو گرفته Big Grin
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان