موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانیکه 60 روز رو رد کردن هر دو هفته یه ایمیل به سفارت بزنن ضرر نداره من خودم با زدن ایمیل اپدیت میشدم و اخرش هم با زدن ایمیل کلیر شدم
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اون تاريخي که جلوي کلير شدن مي زنه به مفهوم اين هست که تا اون تاريخ فرصت گرفتن ويزا رو داريم؟ من 26 مارچ کلير شدم مي خوام طوري برم ترکيه که از اون طرف آمريکا، به نظرتون اين کاره درستيه که نزديک به اون تاريخ برم ترکيه؟
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مادر من بعد از حدود 40 روز کلیر شد، یعنی کیس نامبرشو توی لیست سفارت می بینم.
- حالا فقط باید با پاسپورت برن آنکارا ؟ مدارک دیگه ای احتیاج نیست ببرن ؟
- تاریخ اکسپایر که روبروی کیس نامبر نوشته، یعنی تا این تاریخ وقت برای گرفتن ویزا هست ؟
مرسی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-03 ساعت 10:19)mreza_ce نوشته: سلام دوستان
مادر من بعد از حدود 40 روز کلیر شد، یعنی کیس نامبرشو توی لیست سفارت می بینم.
- حالا فقط باید با پاسپورت برن آنکارا ؟ مدارک دیگه ای احتیاج نیست ببرن ؟
- تاریخ اکسپایر که روبروی کیس نامبر نوشته، یعنی تا این تاریخ وقت برای گرفتن ویزا هست ؟
مرسی
سلام
1- پاسپورت
2- پاسپورت همراهان احتمالي در خانواده
3- برگه صورتي
4- مدارك نواقص احتمالي درج شده در برگ صورتي
5- برگ Ptt (مال پست)
6- اگر پاسپورت هاي خانواده را مي برند مدرك ترجمه شده (مانند شناسنامه يا سند ازدواج يا ...) براي اخذ پاسپورت بعد از اخذ ويزا از پست
7- مبارك باشه
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه کمک ازتون می خوام من می خوام یه ایمیل به سفارت بزنم و ( بگم که ایا مشکلی در پرونده من هست که اینقدر کارم طول کشیده و من نگران کیسم هستم ) میشه لطفا یه متن انگلیسی بهم بدین ؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-03 ساعت 12:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-03 ساعت 12:25 توسط iranian1.)
دوستان یک خبر فوری
شخصی در لس آنجلس بنام رامین دلاوری هستش که خیلی تبلیغ برای اخذ ویزای آمریکا را میکنه این شخص کلاهبرداره ومواظب باشید سر خیلی ها کلاه رفته توی گوگل سرچ کنید تا شکایت مردم را ببینید دوست من 8هزاردلار پول داده بعد از گذشت 6ماه وعدم دریافت ویزا پول را پس نمی دهد وحتی تهدید وتوهین هم می کند اگر کسی را می شناسید که از طریق این فرد میخواهد اقدام کند جلوی آن را بگیرید. http://delavarii.wordpress.com/
شماره کیس :2012AS00062xxx
تاریخ ارسال فرمهاشنبه 10تیر91
کنسولگری: ANKARA
یکضرب
تعداد :1نفر
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-03 ساعت 12:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-03 ساعت 12:34 توسط r91.)
(2013-04-03 ساعت 12:12)iranian1 نوشته: دوستان یک خبر فوری
شخصی در لس آنجلس بنام رامین دلاوری هستش که خیلی تبلیغ برای اخذ ویزای آمریکا را میکنه این شخص کلاهبرداره ومواظب باشید سر خیلی ها کلاه رفته توی گوگل سرچ کنید تا شکایت مردم را ببینید دوست من 8هزاردلار پول داده بعد از گذشت 6ماه وعدم دریافت ویزا پول را پس نمی دهد وحتی تهدید وتوهین هم می کند اگر کسی را می شناسید که از طریق این فرد میخواهد اقدام کند جلوی آن را بگیرید. http://delavarii.wordpress.com/
تو تلویزیون هم میاد خیلی هم با آب و تاب حرف میزنه.من زنگ زدم ازش مشورت بگیرم(توی تایمی که خودش گفته بود رایگانه) ولی منشی گفت اول باید پول بریزی به حساب!
البته نمیشه اینجوری هم قضاوت کرد.
(2013-04-03 ساعت 12:24)sayeh_m نوشته: سلام دوستان
من مطب اونگان نرفتم ولي اينجا با يك اقايي برخورد داشتم ( كيس خانوادگي بودن ) كه به علت كليرنس طولاني ٨ ماهه مجبور شدن مديكال رو تجديد كنن . يه واكسن خورده بودن كه يادم نيست چي بود و ٢٧٠ دلار ازش خواسته بودن كه ايشون اعتراض كرده بوده و درخواست تخفيف كرده و در نهايت ده دلار بهشون تخفيف داده بود . در مورد تجديد مديكال زودتر از موعد با سفارت مكاتبه كنيد . بهترين راه همينه . همين امروز يكي از بچه هاي انكارا كه مدتشون طولاني شده يه درخواست بنويسه و جوابش رو اينجا بنويسين چون من از سفارت سوال كردم گفتن بايد مكاتبه كنيد . در مورد ايميل مكرر من با دوستان موافقم ، ايميل مكرر هيچ دردي رو دوا نميكنه ولي وقتي بالاي ٦٠ روز شدين يعني همون ٨ هفته ايرادي نداره كه از روند كار اطلاع پيداكنيد و كيس هاي ٩٠ روز به بالا هفته اي ٣ بار هم ايميل بدين ولي من ميبينم بعضي ها ٣٠ روز گذشته و ٣ تا ايميل دادن كه اين به نظرم كار بيهوده اي هستش جز اينكه وقت ديگران رو بگيرين . الان منتظر سرا بهترين نشونه هستش چون ميبينين كه تنها نيستين و معلومه كه سفارت بنا به دلايلي كه ما نميدونيم ، روال كارش عادي نيست ولي درست ميشه و ممكنه مثل چند ماه پيش يكهو ٥٠ كيس اعلام بشه . 
اصلاً وقتی خودشون میگن 4-6 هفته ، چه کاریه قبل از اون ایمیل زدن؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!