کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان. من هم 2 April و هم 3 April (هر سه نفر) تو سایت ceac آپدیت شدم.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
(2013-04-03 ساعت 12:54)babak_1363 نوشته:  سلام سلام به همه ی دوستان ،

دارم میمیرم از خوشحالی ...باور نکردینه.. شماره کیس من تو سایت CEAC زده AP... اما تو سایت سفارت شماره کیسمو زده و تو کلیر شده ها هستم ....لطفاً کمک کنید ....

هنگ کردم........Big Grin
خوب مبارکه کلیر شدید دیگه... چرا هنگ کردی؟Big Grin
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: lilac ، lot2013 ، zohre02 ، Soap McTavish ، rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، kasrafo ، ikamaly ، گل نهال ، armin1 ، ali2316 ، AFSHIN-PIC ، Tomas
(2013-04-03 ساعت 12:57)mlo نوشته:  

دارم میمیرم از خوشحالی ...باور نکردینه.. شماره کیس من تو سایت CEAC زده AP... اما تو سایت سفارت شماره کیسمو زده و تو کلیر شده ها هستم ....لطفاً کمک کنید ....

هنگ کردم........Big Grin
خوب مبارکه کلیر شدید دیگه... چرا هنگ کردی؟Big Grin
مممممممننننوووووووووووووووووووننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننمممم
چرا تو سایت کذایی هیچ چی نزده؟ به این خاطر هنگ کردم!!!
بیب بیب هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا Big Grin

راستی بچه ها من یه چیزیو تازه الان فهمیدم ، از اونجایی که من بیشتر وقت ها به سایت CEAC سر می زدم ، کیس من 26 مارچ کلیر شده و منه باهوش تازه امروز فهمیدم............... منو باش Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: lot2013 ، lilac ، f1f ، rouzbehdarvishi ، bmojtaba ، shimoda ، raham ، alirezadiba ، Saeedv13 ، s.s.h ، kasrafo ، ikamaly ، AsemanAbee ، گل نهال ، LALILO ، mrr777 ، armin1 ، rezagh ، ali2316 ، amir82 ، iman63ir ، ASALI ، AFSHIN-PIC ، Tomas
(2013-04-03 ساعت 12:55)afshin-b نوشته:  سلام دوستان. من هم 2 April و هم 3 April (هر سه نفر) تو سایت ceac آپدیت شدم.

اینجور که معلوم داریم از شر یه 140 روز دیگه هم خلاص میشیمBig Grinبه امید خدا
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
(2013-04-03 ساعت 12:55)afshin-b نوشته:  سلام دوستان. من هم 2 April و هم 3 April (هر سه نفر) تو سایت ceac آپدیت شدم.

از دوستان بالای 100 روز دیگه کیا تو سایت CEAC آپدیت شدن؟
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، kasrafo ، AsemanAbee ، armin1 ، ali2316 ، Tomas
(2013-04-03 ساعت 13:05)zohre02 نوشته:  

هنگ کردم........Big Grin

سلام، مبارک باشه. ی سوالی داشتم توی لیست به روز شده 26 mar شماره کیستونو دیدید؟
سلام
بله ، تو همون لیست سفارت که پایینش هم نوشته ،آخرین به روز رسانی 26 مارچ 2013.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، zohre02 ، s.s.h ، kasrafo ، ikamaly ، ali2316 ، Tomas
سلام
ما امروز هم آپدیت شدیم.
یعنی می شه؟ Rolleyes
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: f1f ، Soap McTavish ، zohre02 ، shimoda ، Saeedv13 ، s.s.h ، kasrafo ، AsemanAbee ، babak_1363 ، گل نهال ، sayeh_m ، mrr777 ، ikamaly ، armin1 ، rezagh ، lilistar ، ali2316 ، AFSHIN-PIC ، Tomas ، nina22
(2013-04-03 ساعت 13:10)raham نوشته:  سلام
ما امروز هم آپدیت شدیم.
یعنی می شه؟ Rolleyes

یا خدا این شد 2 تا 140 روزWink شماها اگه کلیر بشید من تو مهاجرسرا یه عروسی راه میندازم
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
سلام دوستان می خواستم بدونم اپدیت شدن کیس بطور خودبخود ربطی به کلیر شدن داره یا نه؟ روز150 انتظار
تشکر کنندگان: s.s.h ، raham ، Tomas
(2013-04-03 ساعت 13:13)ali2013-13 نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 12:00)ali2013-13 نوشته:  سلام دوستان یه کمک ازتون می خوام من می خوام یه ایمیل به سفارت بزنم و ( بگم که ایا مشکلی در پرونده من هست که اینقدر کارم طول کشیده و من نگران کیسم هستم ) میشه لطفا یه متن انگلیسی بهم بدین ؟
میشه لطفا بهم کمک کنید ؟

Dear honurable consular,
I write this email to follow up current status of my DV lottery 2013 case. My interview date was ........During my interview the officer has told me that my documents are complete and just need to wait 4-6 weeks for further processing. But after 6 weeks my case is not cleared yet. Would you please review and let me know what is the current status of my case? should i provide you with further information in order to facilitate my processing?
your kind consideration for above mentioned request is highly appreciated.
with best regards,
your name

هنگ کردم........Big Grin
مبا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا رکه بابک جان
ایشالا امروز حداقل دوسه تا 100به بالایی دیگه کلیر بشن.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: babak_1363 ، f1f ، zohre02 ، AsemanAbee ، shimoda ، گل نهال ، Soap McTavish ، raham ، b_argi ، rezagh ، armin1 ، ali2316 ، feyzgostar ، soruosh ، Tomas
کاربران در حال بازدید این موضوع: Ali.US، alirezadiba، AsemanAbee، babak_1363، forgivenevil، h@med_nj، kasrafo، LALILO، mhz_ir، onlyonline، s.s.h، sepand88، گل نهال، zohre02، روشنک نصیری، رضا امیر، 3 کاربر مخفی، 1 مهمان

مثل اینکه قراره خبری بشه...
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، گل نهال ، kasrafo ، babak_1363 ، LALILO ، raham ، b_argi ، armin1 ، رضا امیر ، ali2316 ، Soap McTavish ، soruosh ، Tomas
afshin-b و raham , mohamad fazli , princessبليط آنكارا تهيه كنيد لطفاً چون تا آخر اين هفته نوبت شماست، پيشاپيش مباركه... هوراااااا و انرژي ++++++++
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، shimoda ، bmojtaba ، mhz_ir ، f1f ، Soap McTavish ، raham ، sayeh_m ، b_argi ، rezagh ، armin1 ، ali2316 ، amir82 ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، Tomas
(2013-04-03 ساعت 13:34)kasrafo نوشته:  

هنگ کردم........Big Grin
مبا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا رکه بابک جان
ایشالا امروز حداقل دوسه تا 100به بالایی دیگه کلیر بشن.

ممنونم کسری جان... این آروزی قلبی همه ی بچه هاست که پیکسوتامون تو منتظر سرا به زودی کلیر بشن...
انشاءالله کلیر بشن... وقتی اینجا هممون انرژی مثبت داشته باشیم..این انرژی بهمون بر می گرده Smile
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، zohre02 ، raham ، b_argi ، armin1 ، ali2316 ، گل نهال ، feyzgostar ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، Tomas

هنگ کردم........Big Grin

سلام بابك جان
شما كيس 14 يا 15 كشف شده از 37 كيس اعلام شده 26 مارچ مي باشيد. از بس شمردم از دستم دقيقش در رفته .همه عيد رو بي خيال شده بودند من الجمله خودت .فكر كرده بودند سفارت هم تعطيله Big Grin
خيلي خيلي مبارككككككككككككككككك باشه قرار شده بود آخرين نفر كه پيدا بشه شيريني بده . خوب نوبت شما ست شيريني يالاTongue
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Soap McTavish ، zohre02 ، raham ، sayeh_m ، onlyonline ، rezagh ، ali2316 ، گل نهال ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان