کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-03 ساعت 13:52)LALILO نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 12:54)babak_1363 نوشته:  سلام سلام به همه ی دوستان ،

دارم میمیرم از خوشحالی ...باور نکردینه.. شماره کیس من تو سایت CEAC زده AP... اما تو سایت سفارت شماره کیسمو زده و تو کلیر شده ها هستم ....لطفاً کمک کنید ....

هنگ کردم........Big Grin

سلام بابك جان
شما كيس 14 يا 15 كشف شده از 37 كيس اعلام شده 26 مارچ مي باشيد. از بس شمردم از دستم دقيقش در رفته .همه عيد رو بي خيال شده بودند من الجمله خودت .فكر كرده بودند سفارت هم تعطيله Big Grin
خيلي خيلي مبارككككككككككككككككك باشه قرار شده بود آخرين نفر كه پيدا بشه شيريني بده . خوب نوبت شما ست شيريني يالاTongue

حق با شماست...
می دونید من 11 روز جنوب کشور بودم از این جزیره به اون جزیره ... گفتم حالا که دارم از ایران میرم یکبار به خلیج همیشه فارس سر بزنم...جای همتون خالی بیشتر جزیره های جنوبی رو دیدم از قشم، هنگام، هرمز وجزایر ناز گرفته تا کیش... جاتون خالی بود...فکرمو از این انتظار آزاد کردم..گفتم دل رو بزن به دریا ، به جنوب و این خاک رو با حس رفتن برای همیشه تجربه کن...خیلی سخت بود .. کنار خلیج فارس در ساحل زیبای جزیره هنگام اشکامو جا گذاشتم...ای کاش وطن جایی بود برای ماندن... ای کاش...
دوست ندارم از این حرفا بزنم ..یه وقتایی الکی احساسی می شم!!!
معذرت می خوام...
ولی بابت شیرینی که گفتین من در خدمتم....هر وقت شما بگین.. در جمع دوستان بودن بزرگترین شیرینی برای منه که براش هر شیرینی که شما بگین تقدیم می کنم..
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: zohre02 ، s.s.h ، mrr777 ، raham ، mhz_ir ، armin1 ، ikamaly ، onlyonline ، ali2316 ، گل نهال ، Soap McTavish ، my2220 ، iman63ir ، ASALI ، AFSHIN-PIC ، Tomas
دوستان ايشاله امروز خبرهاي خوبي بشه Rolleyes علائم كه اينو نشون ميده Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: raham ، zohre02 ، bmojtaba ، f1f ، rezagh ، mhz_ir ، shayangh ، shimoda ، armin1 ، Saeedv13 ، saeeds61 ، onlyonline ، ali2316 ، mlo ، گل نهال ، Soap McTavish ، amir82 ، iman63ir ، mehdididam ، ASALI ، bayat_r ، AFSHIN-PIC ، Tomas ، nina22
با سلام خدمت همه دوستان مهاجرسرا
ببخشید که کم سر میزدم به سایت و یا کمتر خدمت میرسیم.
بالاخره ماهم اومدیم ایروان و مرحله مدیکال رو به خوبی با دکتر کریستین انجام دادیم.
امروز هم مصاحبه داشتیم:
- کلیه کارکنان سفارت با احترام تمام پذیرای ما بودند
- افیسر خوش اخلاق و خوش تیپ درباره کارم خیلی سوال پرسیدوازجمله اینکه کارت چیه؟ به چه کسانی اموزش میدی؟ (چون کارم در زمینه بانکداری و کامپیوتره)
شرکت شما چند تا پرسنل داره؟ کجا میخوای بری؟
- از همسر و دخترم فقط پرسید ایا کار خاصی داشته اید یا نه.
** اما در نهایت بهمون گفت مدارکتون کامله؛ ویزای شماهم قبوله ((ماهم جو زده شده بودیم که الان میگه دو سه روز دیگه بیاین ویزاتون رو بگیرین)) بعد از یک مرحله پروسس 4 تا 6 هفته ای با این برگه آبی و ... با اعلام شمارتون برای دریافت ویزا بیاین.
ماهم اومدیم جزو منتظران
راستی امروز هم از سه تا کیس لاتاری که من دیدم، یه خانم جوان یک ضرب گرفت و ما و یه خانم و آقای دیگه برگه ابی گرفتیم.
تا دیدار بعدی خدانگه دارتون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
دارم میمیرم از خوشحالی ...باور نکردینه.. شماره کیس من تو سایت CEAC زده AP... اما تو سایت سفارت شماره کیسمو زده و تو کلیر شده ها هستم ....لطفاً کمک کنید ....

هنگ کردم........Big Grin
[/quote]

مبارک باشه دوست عزیز. بالاخره انتظار شما سر اومد. امیدوارم به زودی برای همه منتظرین چنین باشد!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: babak_1363 ، rezagh ، armin1 ، zohre02 ، s.s.h ، ali2316 ، raham ، Soap McTavish ، AFSHIN-PIC ، Tomas
کلیرنس من یک روزه شد...Smile از دیروز هم یک بار اپدیت شده Big Grin Big Grin
فکر کنم سخت مشغول کار روی پرونده من هستن CoolBig Grin

ایشالا خبرای خوبی تو راه هست و بچه های روز بالایی کلیر می شن یه جشن پایکوبی راه میندازیم تو این تاپیک که چهار ستون مهاجرسرا بلرزه بیفتهWink
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه

(2013-04-03 ساعت 14:26)ikamaly نوشته:  دارم میمیرم از خوشحالی ...باور نکردینه.. شماره کیس من تو سایت CEAC زده AP... اما تو سایت سفارت شماره کیسمو زده و تو کلیر شده ها هستم ....لطفاً کمک کنید ....

هنگ کردم........Big Grin

مبارک باشه دوست عزیز. بالاخره انتظار شما سر اومد. امیدوارم به زودی برای همه منتظرین چنین باشد!
[/quote]

ممنون..انشاءالله برای شما ..انشاءالله برای همه به زودی Smile
بچه هایی که ژانویه مصاحبه داشتن آنکار و آپدیت شدن این هفته خبر بدین لطفا..
من نم دونم با این کیس های ژانویه چیکار می کنند که اینقدر زمان انتظار ما ها طولانی شده....
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، s.s.h ، bmojtaba ، گل نهال ، Soap McTavish ، feyzgostar ، آناهيتا ، Tomas
(2013-04-03 ساعت 14:46)zohre02 نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 14:39)ali.rajabi12 نوشته:  بچه هایی که ژانویه مصاحبه داشتن آنکار و آپدیت شدن این هفته خبر بدین لطفا..
من نم دونم با این کیس های ژانویه چیکار می کنند که اینقدر زمان انتظار ما ها طولانی شده....

سلام دوست عزیز، ما هم مثل شما ژانویه مصاحبه داشتم و تاریخ آپدیت ما از 5 FEB تغییر نداشته البته تاکنون برای پیگیری پروندمون با سفارت تماسی نداشتیم. تصمیم دارم امروز فردا ایمیل بزنیم. امیدوارم هر چه زودتر همه دوستان کلیر بشن مخصوصا بالای 100 روز ه ها

امیدوارم منم 15 ژانویه مصاحبه داشتم.آخرین آپدیتم 31 ژانویه بود 2 بار دیگه هم با ایمیل آپدیت شد ولی جواب ایمیل منو ندادن!!!
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، sayeh_m ، ali2316 ، گل نهال ، Saeedv13 ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، Tomas
تعداد کلیر شده ها خیلی خیلی کمتر از تعدادی هست که روزانه بهشون کلیر میخوره با این اوصاف چطور میخوان همه رو قبل از سپتامبر کلیر کنن؟ یکم نگران کنندس....
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: ikamaly ، babak_1363 ، گل نهال ، zohre02 ، soruosh ، Tomas
سلام به همه.من امروز مصاحبه داشتم و میخوام یه نکته خیلی جالب که برا هیچ کس اتفاق نیفتاده بگم.امروز اول خانم آفیسر به من گفت یکضزب ویزا گرفتی و تا 5 روز دیگه ویزات آمادس ولی بخاطر اشتباه خودشون که من بهشون گفتم به من صورتی داد.اون اشتباه هم این بود که یادشون رفته بود از من انگشت نگاری کنن Sad واقعا انصاف این؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر حدود 5450
تاربخ رویت قبولی 1 می
هزینه ها : حساب نکردم (فقط ترجمه 74000 تومان)
مصاحبه هفته اول آپریل و آنکارا
(2013-04-03 ساعت 13:46)گل نهال نوشته:  afshin-b و raham , mohamad fazli بليط آنكارا تهيه كنيد لطفاً چون تا آخر اين هفته نوبت شماست، پيشاپيش مباركه... هوراااااا و انرژي ++++++++

چه جالب داشتم دنبال همین اسامی که گفتی میگشتم ،تا همینا که گفتی رو بهشون بگم!Big Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
پس من چی ؟!!!
من رو فراموش کردید ... هر زمان که رهام و افشین اپدیت می شند ماهم برامون همون اتفاقات می افته ...
من دیروز ایمیل زدم سفارت ... چون 28 و 29 مارچ آپدیت شده بودیم گفتم لابد می خوان کلیر کنند..
صبح ساعت 6 یکسر اومدم مهاجرسرا دیدم رهام گفته دیروز آپدیت شده کیسشون ..دیدم برا ما هم شده...
بعد ساعت 12 اومدم یکبار دیگه چک کردم دیدم باز 3 اپریل هم اپدیت شدیم... به خو.دم گفتم امروز دیگه روزشه ...کلیر شدیم تموم شد رفت ..اما بعد یادم به ایمیلم افتاد دیدم ک جواب دادند و گفتند ک هنوز پروسه تموم نشده ...
البته رهام جان دلداریم دادند ک اگر ایمیل هم نمیزدید باز امروز برامون آپدیت میشد ...
حالا نمیدونم چه حسی داشته باشم
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
●●●● fatemeh honari 2012-11-13 - ۲۳ آبان ۱۳۹۱ - 140 روز منتظر
0●●● princesess 2012-11-14 - ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - 139 روز منتظر
0●●● afshin-b 2012-11-14 - ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - 139 روز منتظر
07●● raham 2012-11-14 - ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - 139 روز منتظر
F1 f1f 2012-11-21 - ۱ آذر ۱۳۹۱ - 132 روز منتظر
08●● mnajafinobar 2012-12-03 - ۱۳ آذر ۱۳۹۱ - 120 روز منتظر
16●● MARYAM2 2012-12-03 - ۱۳ آذر ۱۳۹۱ - 120 روز منتظر
●●●● amiraryan 2012-12-03 - ۱۳ آذر ۱۳۹۱ - 120 روز منتظر
1●●● AsemanAbee 2012-12-04 - ۱۴ آذر ۱۳۹۱ - 119 روز منتظر
18●● mehdididam 2012-12-05 - ۱۵ آذر ۱۳۹۱ - 118 روز منتظر
1●●● mrbonbon 2012-12-10 - ۲۰ آذر ۱۳۹۱ - 113 روز منتظر:
19●● تی تی موسوی 2012-12-13 - ۲۳ آذر ۱۳۹۱ - 110 روز منتظر
16●● rira1982 2012-12-17 - ۲۷ آذر ۱۳۹۱ - 106 روز منتظر[/align][/color][/size][/b]
[/quote]

دوستانی که کیسشون بالای 100 هست اگر تمایل داشتن نظر خودشون رو راجع به اینکه چرا کیسشون 100روز به بالا شده بدن؟مثلا شغلشون حساس بوده یا سربازی یا... با توجه به اینکه همین دوستان ایمیل هم زدن ولی گفتن داره بررسی میشه!
سلام من بعد از 90 روز کلیر شدم اما همسرم هنوز کلیر نشده شغل دولتی سربازی هم سپاه.
[/quote]
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: raham ، babak_1363 ، گل نهال ، zohre02 ، armin1 ، princesess ، ikamaly ، ali2316 ، mhz_ir ، Tomas ، iman83
(2013-04-03 ساعت 15:34)princesess نوشته:  پس من چی ؟!!!
من رو فراموش کردید ... هر زمان که رهام و افشین اپدیت می شند ماهم برامون همون اتفاقات می افته ...
من دیروز ایمیل زدم سفارت ... چون 28 و 29 مارچ آپدیت شده بودیم گفتم لابد می خوان کلیر کنند..
صبح ساعت 6 یکسر اومدم مهاجرسرا دیدم رهام گفته دیروز آپدیت شده کیسشون ..دیدم برا ما هم شده...
بعد ساعت 12 اومدم یکبار دیگه چک کردم دیدم باز 3 اپریل هم اپدیت شدیم... به خو.دم گفتم امروز دیگه روزشه ...کلیر شدیم تموم شد رفت ..اما بعد یادم به ایمیلم افتاد دیدم ک جواب دادند و گفتند ک هنوز پروسه تموم نشده ...
البته رهام جان دلداریم دادند ک اگر ایمیل هم نمیزدید باز امروز برامون آپدیت میشد ...

حس خوب داشته باشید..انرژی مثبت ..ما همه اینجا بس نشستیم تا شما پیشکسوتان کلیر بشین ما هم از خود بی خود بشیمو ...هی هورا بکشیم...
آنکارا منتظریم ...آنکارا منتظریم....
ما کلیر میخوایم یالا...ما کلیر می خوایم یالا.....Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، ikamaly ، گل نهال ، raham ، princesess ، Soap McTavish ، ali2316 ، feyzgostar ، AFSHIN-PIC ، Tomas
(2013-04-03 ساعت 15:34)princesess نوشته:  پس من چی ؟!!!

شرمنده دوست عزیز دلخور نشو، به خاطر همینه که به پست گل نهال جون رجوع کردم.
ترسم از همین بود که مبادا یکی از پیشکسوتان جا بمونه! آخه توی سرشماری حافظه خوبی ندارم.Wink
البته که شما فراموش نشده اید، شما رو کلیرشده به حساب آوردیم!Big GrinBig GrinCool
تشکر کنندگان: sayeh_m ، گل نهال ، armin1 ، zohre02 ، raham ، princesess ، kasrafo ، babak_1363 ، Soap McTavish ، ali2316 ، afshin-b ، soruosh ، AFSHIN-PIC ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان