کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من دقیقا متوجه نمی شم ..اعتبار مدیکال ما مگه 6 ماه نیست ؟یکخورده بیشتر توضیح بدید تا چند روز دیگه ما تازه 5 ماهمون تموم میشه ... یعنی کی دوباره باید بریم تمدید کنیم ؟
[/quote]
اینطور میتونم توضیح بدم که تاریخ اتمام 6 ماه مدیکال ما 9 می هست. و اگه این هفته کلیر نشیم و هفتۀ بعد کلیر بشیم باید یک هفته رو هم آنکارا باشیم تا ویزاهارو بگیریم.از طرفی شما که نمبتونی درست روز اتمام 6 ماه مدیکالت بلیط بگیری که. پس برا چند روز قبلش تنظیم میکنی. نتیجه این میشه که شما کلاً دو هفته برا جدا شدن از ایران وقت داری. درست میگم؟

[/quote]
ایا تا الان شده شخصی مدیکالش تمام شده باشه؟ کجا نوشته باید دوباره تمدید بشه ؟ ایا نمیشه در خود امریکا تمدید بشه ؟ چون من در برگه خودم که از اونگان گرفتم را نگاه کردم تاریخ انقضاء نداره ! اگر سوال تکراری هست ببخشید اما ...
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: ikamaly ، zohre02 ، Tomas
نه!!!!!!!!
من نمیخوام توی منتظرسرا در جدول ابوظبی، از مرآت وکسری و موری جلو بزنم . میخوام همونجا که هستم ، سبز بشم وخط بخورم!
خدایا زودتر کلیر بفرما!
نمیدونم چراسایت کذایی برای ما اصلا تغییر نمیکنه!
بالا صفحه هنوز تاریخ مصاحبه هست و تغییر نکرده. یعنی کیس منو بچه ها از روز مصاحبه (30روز) اصلا تغییر نکرده و فقط همسرم سه روز بعد از مصاحبه (27روز پیش) آبدیت شده. یعنی این عادیه!!Sad
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-04-04 ساعت 04:57)ikamaly نوشته:  نه!!!!!!!!
من نمیخوام توی منتظرسرا در جدول ابوظبی، از مرآت وکسری و موری جلو بزنم . میخوام همونجا که هستم ، سبز بشم وخط بخورم!
خدایا زودتر کلیر بفرما!
بالا صفحه هنوز تاریخ مصاحبه هست و تغییر نکرده. یعنی کیس منو بچه ها از روز مصاحبه (30روز) اصلا تغییر نکرده و فقط همسرم سه روز بعد از مصاحبه (27روز پیش) آبدیت شده. یعنی این عادیه!!Sad

اگه میخای سایت ceac برات آپدیت بشه یه ایمیل به سفارت بزن ولی آپدیت اصلی اومدن شمارت تو سایت سفارته
تشکر کنندگان: Tomas ، ikamaly
(2013-04-03 ساعت 20:47)رزا نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 19:30)saeeds61 نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 17:32)sayeh_m نوشته:  از روز بالايي ها فكر ميكنم دو نفر باشه . شماره ١ هم كلير شده Wink به همه تبريك ميگم . بقيه هم نگران نباشين . فردا و پس فردا هم هست Rolleyes

سلام مامان سايه
واقعا فردا و پس فردا هم ممنكنه ليست آپديت شه؟

بچها مگه آنکارا هفته یک بار آپدیت نمی‌کنه. آیا پیش اومده که هر هفته چند بار هم آپدیت کنن. لطفا راهنمایی کنید

دوست عزيز

آنكارا هر از گاهي ليست كلير شده ها رو به روز كرده و تعدادي كلير شده اعلام مي كنه و اين مي تونه در هفته 2 بار يا ماهي 2 باشه و معلوم نيست(به نمودار بالا كه lot2013 تهيه مي كنه توجه كن) .يك سايت كذايي هم داريم( ceac )كه اون هم هر از گاهي آپديت مي كنه و نشان دهنده بررسي پرونده شما است كه اصلآ نظم نداره (مال بعضي ها بيشتر و مال بعضي ها كمتره ) و بعد از چند بار بررسي پرونده شما تبديل به اعلام شماره شما در سايت آنكارا مي شود به عنوان كلير شده . تعداد بار هاي آپديت شدن سايت كذايي هم براي هر كسي نظم نداره.
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: lot2013 ، Tomas ، zohre02 ، گل نهال ، babak_1363 ، ali2316 ، ali2013-13 ، princesess ، AFSHIN-PIC ، AsemanAbee ، ikamaly ، roeentan
سلام دوستان
این بار گفتم بعد از به روز رسانی سایت سلام کنم

به نتایج خوبی رسیدم
به نظر این یانکی ها مثل خودمون تو ایران کار می کنن
می تونم اعلام کنم :بچه ها برا کار کردن تو امریکا مشکلی نخواهیم داشت به سیستم کاری ما توایران خیلی نزدیکن

آخه یکی نیست بهشون بگه به خودتون فشار نیارید
بعد از 6-7 روز 2 تا کیس ؟!؟!؟!؟!؟
بابت این همه کار و تلاش من نگرانم که به سلامتی خودشون لطمه بزنن
ای کمرتون ببره Big Grin

بازم خدا رو شکر 2 تا از ستاره دار ها از جمعمون کم شدن
آخه من از ستاره ها متنفرم
بهشون از صمیم قلب تبریک میگم
ستاره دل تون روشن باشه
ما رو هم تو شادیشون سهیم بدونن
Big GrinCoolWink
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Tomas ، zohre02 ، f1f ، گل نهال ، raham ، bmojtaba ، Szsanazsz ، afshin-b ، babak_1363 ، ali2316 ، AsemanAbee ، ikamaly
(2013-04-04 ساعت 04:57)ikamaly نوشته:  نه!!!!!!!!
خدایا زودتر کلیر بفرما!

معمولا کل نفرات مصاحبه شده تا یک هفته بعد از مصاحبه آپدیت میشن و حدود یک ماه بعد ، آپدیت بعدی شروع میشه و اکثراً تا 50 روزه کلیر میشن .
نگران نباش ما هم که کلیر شدیم هنوز امارات نرفتیم .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: s.s.h ، Tomas ، zohre02 ، lot2013 ، گل نهال ، ali2316 ، princesess ، rezagh ، iman83
(2013-04-04 ساعت 10:18)habibi نوشته:  دوستان کسی به سفارت ایروان زنگ زده ؟اگر کسی می دانه نحوه تماس بگه . باتشکر

رو برگه آبی نوشته با چه شماره ای و چه ساعتی تماس بگیرید ولی اگه زنگ بزنین تنها چیزی که میشنوین اینه که منتظر بمونین
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، habibi ، آناهيتا ، zohre02 ، ali2316 ، AsemanAbee
(2013-04-03 ساعت 20:18)rouzbehdarvishi نوشته:  سلام دوستان.براي اينكه پرونده ما رو از اون پشت مشتا در بيارن به kcc ايميل بزنم يا به آنكارا

باید به مامان سایه و آرمین ایمیل بزنید که تا اونجا هستند یواشکی به پشت شوفاژها یه نگاهی بندازن......Big Grin
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
با سلام به همه ی دوستان ....دیروز پس از اینکه شنیدم شماره 1 کلیر شد خیلی خوشحال شدم..با توجه به اینکه اختلاف شماره کیس من با شماره 1 فقط چهارهزار و اندی است و هرهفته 2 نفر کلیر می شن پس فقط 2080 هفته تا ویزا گرفتن من مونده و با توجه به اینکه هرسال 52 هفته است یعنی حدود 40 سال دیگه راهی سفر هستم و با توجه به اینکه اکنون نزدیک به 50 سال دارم حدود 90 سالگی آمریکا خواهم بود......
بعد از خروج از این تاپیک من مستقیما به تاپیک "سرای سالمندان در امریکا" خواهم پیوست.........
.
.
.
هدف از نوشتن این مطلب صرفا دادن انرژی مثبت است....+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
یعنی می توانید فکر کنید سرای سالمندان امریکا چقدر بهتر از سرای سالمندان در ایران است.......

امیدوارم هفته ی آتی خبرهای خوب و خوشی بشنویم مخصوصا برای پیش کسوتان عزیز بالای 100 روز........
مطمینأ دوستانی که آنکارا هستند تا حالا پرونده ها رو از پشت شوفاژها در آورده اند.......
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
مامان سايه و آرمين جان

سلام واميدوارم در امر اخذ ويزاتون تاكنون موفق شده باشيد يك سوال :

شما از زماني كه پاس هاتون رو تحويل دادين چند روز بعد پاس با ويزاي توش به دستتان رسيد؟ مي خواستم ببينم سفارت خلوته تسريعي تو زمان اخذ ويزا شده است؟
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، sayeh_m ، soruosh ، afshin-b ، bayat_r ، rouzbehdarvishi ، zohre02 ، princesess ، AsemanAbee
(2013-04-04 ساعت 12:13)LALILO نوشته:  مامان سايه و آرمين جان

شما از زماني كه پاس هاتون رو تحويل دادين چند روز بعد پاس با ويزاي توش به دستتان رسيد؟ مي خواستم ببينم سفارت خلوته تسريعي تو زمان اخذ ويزا شده است؟

ما 2شنبه پاسمون و دادیم سفارت 3شنبه ویزامون صادر شد و همکنون در لابی هتل منتظر ups جان هستیم تا پاس رو بیاره ......RolleyesRolleyes
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

(2013-04-04 ساعت 02:53)homayoon13 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 00:26)afshin-b نوشته:  
من دقیقا متوجه نمی شم ..اعتبار مدیکال ما مگه 6 ماه نیست ؟یکخورده بیشتر توضیح بدید تا چند روز دیگه ما تازه 5 ماهمون تموم میشه ... یعنی کی دوباره باید بریم تمدید کنیم ؟
اینطور میتونم توضیح بدم که تاریخ اتمام 6 ماه مدیکال ما 9 می هست. و اگه این هفته کلیر نشیم و هفتۀ بعد کلیر بشیم باید یک هفته رو هم آنکارا باشیم تا ویزاهارو بگیریم.از طرفی شما که نمبتونی درست روز اتمام 6 ماه مدیکالت بلیط بگیری که. پس برا چند روز قبلش تنظیم میکنی. نتیجه این میشه که شما کلاً دو هفته برا جدا شدن از ایران وقت داری. درست میگم؟

[/quote]
ایا تا الان شده شخصی مدیکالش تمام شده باشه؟ کجا نوشته باید دوباره تمدید بشه ؟ ایا نمیشه در خود آمریکا تمدید بشه ؟ چون من در برگه خودم که از اونگان گرفتم را نگاه کردم تاریخ انقضاء نداره ! اگر سوال تکراری هست ببخشید اما ...
[/quote]

سروران سوالی داشتم -تاریخ شروع مدیکال از تاریخی است که دکتر اونگان کارت رو صادر می کنه؟ یا از تاریخی که کارت انستیتو پاستور صادر شده ؟
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام به همگي
ما هم مثل ارمين چشم براهيم . Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-04 ساعت 12:16)armin1 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 12:13)LALILO نوشته:  مامان سايه و آرمين جان

ما 2شنبه پاسمون و دادیم سفارت 3شنبه ویزامون صادر شد و همکنون در لابی هتل منتظر ups جان هستیم تا پاس رو بیاره ......RolleyesRolleyes
مرسي آرمين جان دوست خوبم
يعني با اين حساب ما كه Ptt هستيم دوشنبه پاس رو بديم تا 4 شنبه به پاسمون نمي رسيم؟
راستي خوش مي گذرد و هوا خوبه؟Big Grin
تشکر کنندگان: armin1 ، babak_1363 ، rouzbehdarvishi ، گل نهال ، zohre02 ، ikamaly
(2013-04-04 ساعت 12:22)sayeh_m نوشته:  سلام به همگي
ما هم مثل ارمين چشم براهيم . Rolleyes

مامان سايه

چشمتون روشن.
اگه ما كه Ptt هستيم دوشنبه پاس ها رو بديم يعني ممكنه چهارشنبه عصر دستمون برسه؟
تشکر کنندگان: armin1 ، babak_1363 ، rouzbehdarvishi ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان