کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-04 ساعت 12:22)LALILO نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 12:16)armin1 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 12:13)LALILO نوشته:  مامان سايه و آرمين جان

سلام واميدوارم در امر اخذ ويزاتون تاكنون موفق شده باشيد يك سوال :

شما از زماني كه پاس هاتون رو تحويل دادين چند روز بعد پاس با ويزاي توش به دستتان رسيد؟ مي خواستم ببينم سفارت خلوته تسريعي تو زمان اخذ ويزا شده است؟

ما 2شنبه پاسمون و دادیم سفارت 3شنبه ویزامون صادر شد و همکنون در لابی هتل منتظر ups جان هستیم تا پاس رو بیاره ......RolleyesRolleyes
مرسي آرمين جان دوست خوبم
يعني با اين حساب ما كه Ptt هستيم دوشنبه پاس رو بديم تا 4 شنبه به پاسمون نمي رسيم؟
راستي خوش مي گذرد و هوا خوبه؟Big Grin

ممکنه برسه دستتون اگه هم 4شنبه نرسید حتما تا 5شنبه . جمعه دیگه باید برسه!!! در کل پناه بر خدایی هستشBig GrinBig Grin هوا خیلی خوبه ولی اگه ups جان پاس رو بیاره هوا بهترم میشهههههBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

سلام
بالاخره اومد . ايشاله همتون اين لحظه رو تجربه ميكنيد . تاريخ كليرنس ٢٥ مارچ بوده . تا ٢٠ مي وقت داريم كه بريم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
سلام ما هم دیروز بالاخره چشممون به جمال ویزامون روشن شد ایشالله همه به زودی این لحظه را تجربه کنید
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
مامان سایه از ته قلبم برای شما آرزوی موفقیت بیشتر را دارم و امیدوارم در بلاد کفر زندگی خوب و آرامی را تجربه کنید.امیدوارم که خدا به من هم صبر بده تا بتوانم این دوره کلیرنس پر استرس را به خوبی پشت سر بذارم.با آرزوی موفقیت برای همه دوستان مهاجرسرایی
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
دوستان سلام. ایا کسی اطلاع داره که ترجمه عقدنامه به انگلیسی برای گرفتن پاسپورت همسر در ptt موثر هست یا نه؟ یا فقط باید به ترکی باشه؟
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
تشکر کنندگان: گل نهال ، princesess ، ikamaly ، zohre02
باسلام من تبریک میگم به مامان سایه که ویزاشون رو گرفتن واقع باید 20می 2013 شما برید این که خیلی نامردی خیلی زوده میشه بگید ویزاتو تا کی اعتبار داره؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ikamaly ، princesess ، ali2316 ، sayeh_m ، AFSHIN-PIC ، Saeedv13 ، bayat_r ، nina22
(2013-04-04 ساعت 12:57)sayeh_m نوشته:  سلام
بالاخره اومد . ايشاله همتون اين لحظه رو تجربه ميكنيد . تاريخ كليرنس ٢٥ مارچ بوده . تا ٢٠ مي وقت داريم كه بريم .
یک دنیا تبریک
خیلی خوبه که دیگه وسائل جمع کنید و هورا ها رو بکشید CoolCoolCool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-04-04 ساعت 15:03)fereydoooon نوشته:  دوستان سلام. ایا کسی اطلاع داره که ترجمه عقدنامه به انگلیسی برای گرفتن پاسپورت همسر در ptt موثر هست یا نه؟ یا فقط باید به ترکی باشه؟

آقا بنظر من هر چی از همسرتون دارید رو ببرید میگن وضعیت این پست ها زیاد جالب نیست زبان که نمیدونن Big Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: fereydoooon ، princesess ، rezagh ، LALILO ، ikamaly ، zohre02
به سلامتی منم کلیر خوردم .
مصاحبه اول اپریل .
چرا وضعیت کیس نامبر من تو سایت ابوظبی نمیاد؟
کسی اینطور بوده ؟
یه سوال دیگه داشتم حالا که کلیر خوردم و وقت دارم میتونم پاسپورتمو عوض کنم ؟ دوسال بیشتر اعتبار نداره .
تشکر کنندگان: گل نهال ، KOUROSHAVIN ، lot2013 ، s.s.h ، bmojtaba ، AsemanAbee ، fereydoooon ، Sanna ، ali2316 ، Saeedv13 ، ikamaly ، Hamilton ، soruosh ، pooyash ، iman83 ، nina22
(2013-04-04 ساعت 16:42)mamanraya نوشته:  به سلامتی منم کلیر خوردم .
مصاحبه اول اپریل .
کسی اینطور بوده ؟
یه سوال دیگه داشتم حالا که کلیر خوردم و وقت دارم میتونم پاسپورتمو عوض کنم ؟ دوسال بیشتر اعتبار نداره .

سلام
از اینکه یه مرحله دیگه رو رد کردین بهتون تبریک میگمSmile
من قبل عید درخواست تمدید پاسپورت کردم و 10 روزه به دستم رسید، شما قبل از اینکه کلیر بشین پاسپورتتون میاد.
اگه ممکنه امضاتونو کامل کنید و مشخصاتتونو به امیر مهاجر عزیز واسه عضویتتون توی منتظرسرا پیغام خصوصی بدین
ممنون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: mamanraya ، raham ، lot2013 ، ikamaly ، AsemanAbee ، fereydoooon ، princesess ، ali2316 ، lilac ، rezagh ، AFSHIN-PIC ، babak_1363 ، Saeedv13 ، alirezass ، zohre02 ، soruosh ، nina22
الان شماره پاسپورت من وارد پروندم شده اگر عوض شه مشکلی پیش نمیاد؟
فرمت وارد شدن به سایت ابوظبی چه طوریه ؟
*****2013as
یعنی پنج رقم بعد از as؟
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: ikamaly ، princesess
(2013-04-04 ساعت 16:57)گل نهال نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 16:53)mamanraya نوشته:  الان شماره پاسپورت من وارد پروندم شده اگر عوض شه مشکلی پیش نمیاد؟

فكر ميكنم شماره پاسپورت تغيير نميكنه، دوستان مطلع جواب بديد لطفاً
با تعویض پاسپورت، شماره اش عوض میشه.
من قبل از مصاحبه پاسپورت همسرم رو برای تعویض دادم. چون تا اتمام اعتبارش 9ماه مونده بود. بعد از تکمیل پرونده در پلیس 10+ رفتم اداره گذرنامه و گفتم که پاسپورت رو زودتر لازم دارم، 2روزه اومد درب منزل.
بعدش رفتم انستیتو پاستور و مجبور شدم کارت واکسن رو عوض کنم،چون کارت زرد واکسن باید به شماره پاس جدید باشه.
در مورد این دوستمون نمیدونم چون همه کارای مدیکالشون با اون شماره پاسپورته!
شاید دوست دیگه ای بتونه بیشتر راهنمایی کنه شاید هم باید ازطریق ایمیل سوال کنه!Tongue
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، گل نهال ، princesess ، rezagh ، AFSHIN-PIC ، babak_1363 ، zohre02 ، soruosh ، mamanraya ، fereydoooon
(2013-04-04 ساعت 09:55)مرآت74 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 04:57)ikamaly نوشته:  نه!!!!!!!!
من نمیخوام توی منتظرسرا در جدول ابوظبی، از مرآت وکسری و موری جلو بزنم . میخوام همونجا که هستم ، سبز بشم وخط بخورم!
خدایا زودتر کلیر بفرما!
نمیدونم چراسایت کذایی برای ما اصلا تغییر نمیکنه!
بالا صفحه هنوز تاریخ مصاحبه هست و تغییر نکرده. یعنی کیس منو بچه ها از روز مصاحبه (30روز) اصلا تغییر نکرده و فقط همسرم سه روز بعد از مصاحبه (27روز پیش) آبدیت شده. یعنی این عادیه!!Sad

معمولا کل نفرات مصاحبه شده تا یک هفته بعد از مصاحبه آپدیت میشن و حدود یک ماه بعد ، آپدیت بعدی شروع میشه و اکثراً تا 50 روزه کلیر میشن .
نگران نباش ما هم که کلیر شدیم هنوز امارات نرفتیم .
مرسی از دلداریتون.
نگرانیم از اینه که چرا کیس خودم و بچه ها اصلا از روز مصاحبه هیچ تغییری نکرده!
همش خودم رو دلداری میدم که حتما ما کلیر بودیم و نیاز به بررسی نداریم!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: princesess ، AsemanAbee ، iman83
(2013-04-04 ساعت 12:19)soruosh نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 02:53)homayoon13 نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 00:26)afshin-b نوشته:  
من دقیقا متوجه نمی شم ..اعتبار مدیکال ما مگه 6 ماه نیست ؟یکخورده بیشتر توضیح بدید تا چند روز دیگه ما تازه 5 ماهمون تموم میشه ... یعنی کی دوباره باید بریم تمدید کنیم ؟
اینطور میتونم توضیح بدم که تاریخ اتمام 6 ماه مدیکال ما 9 می هست. و اگه این هفته کلیر نشیم و هفتۀ بعد کلیر بشیم باید یک هفته رو هم آنکارا باشیم تا ویزاهارو بگیریم.از طرفی شما که نمبتونی درست روز اتمام 6 ماه مدیکالت بلیط بگیری که. پس برا چند روز قبلش تنظیم میکنی. نتیجه این میشه که شما کلاً دو هفته برا جدا شدن از ایران وقت داری. درست میگم؟
ایا تا الان شده شخصی مدیکالش تمام شده باشه؟ کجا نوشته باید دوباره تمدید بشه ؟ ایا نمیشه در خود آمریکا تمدید بشه ؟ چون من در برگه خودم که از اونگان گرفتم را نگاه کردم تاریخ انقضاء نداره ! اگر سوال تکراری هست ببخشید اما ...
[/quote]

سروران سوالی داشتم -تاریخ شروع مدیکال از تاریخی است که دکتر اونگان کارت رو صادر می کنه؟ یا از تاریخی که کارت انستیتو پاستور صادر شده ؟
[/quote]
دوست عزيز تارزيخ اعتبار ويزا دقيقا از زماني هست كه شما مديكال رو انجام مي ديد يعني همون تاريخي كه نوبت دكتر گرفتي و مديكال ميدي من 22 فوريه نوبت داشتم مديكال انجام دادم تاريخ اعتبار ويزام 22 آگوست هست.
تشکر کنندگان: گل نهال ، princesess ، LALILO ، homayoon13 ، soruosh
(2013-04-04 ساعت 16:42)mamanraya نوشته:  به سلامتی منم کلیر خوردم .
مصاحبه اول اپریل .
کسی اینطور بوده ؟

نه همسر من هم زمانی که کلیر خوردیم (یک هفته قبل عید) ، اعتبار پاسپورتش فقط 7 ماه بود، بعد از برگشتمون به ایران بلافاصله درخواست پاس جدید داد، 6عید از پست تحویل گرفت، تازه حتی معلوم شد کارمند پست از دووم عید هر روز واسمون پاسپورتو میاورده ولی ما سفر بودیم، اون بنده خدا هم به هوای گرفتن عیدی برگشت نمی زده بسته رو ،تا بالاخره ششم به خودمون تحویل داد.Tongue Tongue
شماره پاسپورت هم ما از آفیسر سفارت پرسیدیم، چون همون مشکل شمارو داشتیم که همه مدارک همسرم با شماره پاسپورت قدیمی است، که گفت اصلاً مشکلی پیش نمی یاد، فقط زمانی که برای گرفتن ویزا به ابوظبی می آیید باید پاسپورت قدیمی ضمیمه شده به پاسپورت جدید حتماً همراهتون باشه Smile
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: princesess ، گل نهال ، rezagh ، amir82 ، AsemanAbee ، Saeedv13 ، ikamaly ، bayat_r ، zohre02 ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان