کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-03 ساعت 17:32)sayeh_m نوشته:  از روز بالايي ها فكر ميكنم دو نفر باشه . شماره ١ هم كلير شده Wink به همه تبريك ميگم . بقيه هم نگران نباشين . فردا و پس فردا هم هست Rolleyes

سلام مامان سايه
واقعا فردا و پس فردا هم ممنكنه ليست آپديت شه؟
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، LALILO ، ikamaly ، Soap McTavish ، گل نهال ، lot2013 ، babak_1363 ، homayoon13 ، soruosh ، Tomas ، AFSHIN-PIC
میگم:
اگه بالای 100 روزها رو بشمرید 13 نفر میشن !!! یعنی از روز 13 بدر 13 نفر بودن !! این ممکنه خبر بدی باشه؟؟؟؟
مطمئنا" که نه ، حساس نشید ، فقط برای خنده بود . البته تعداد درسته.
همیشه بخدید کلیر شدن یا نشدن ، اگه خندیدن بلد نباشیم ، دردی رو دوا نمیکنه ، دیگه دوا نمیکنه . . . .
من یادمه که همون 10 20 روز که از مصاحبم گذشته بود 2 روز پشت سر هم اپدیت شدم و الان بعد از حدود 40 روز دوباره اپدیت شدم البته 2 بار این بین اپدیت شدم ولی واسه ایمیل و زنگ بود . من برداشتم از این موضوع اینه که بعد از یه مدت که ادم اپدیت میشه دیگه نزدیک به کلییر شدنش باشه چون یادمه مامان سایه یه مدت بود که پیام نمیداد که اپدیت شده ولی این اخرا هر روز میومد و میگفت که اپدیت شده و الانم که کلییر شد . البته ایشون یه نمونش هست . اگه که این برداشتم اشتباه است لطفا بهم بگین .
سلام دوستان.براي اينكه پرونده ما رو از اون پشت مشتا در بيارن به kcc ايميل بزنم يا به آنكارا
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: ikamaly ، amir82 ، Soap McTavish ، گل نهال ، sadeghi897 ، Tomas
(2013-04-03 ساعت 19:30)saeeds61 نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 17:32)sayeh_m نوشته:  از روز بالايي ها فكر ميكنم دو نفر باشه . شماره ١ هم كلير شده Wink به همه تبريك ميگم . بقيه هم نگران نباشين . فردا و پس فردا هم هست Rolleyes

سلام مامان سايه
واقعا فردا و پس فردا هم ممنكنه ليست آپديت شه؟

بچها مگه آنکارا هفته یک بار آپدیت نمی‌کنه. آیا پیش اومده که هر هفته چند بار هم آپدیت کنن. لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2013-04-03 ساعت 20:18)rouzbehdarvishi نوشته:  سلام دوستان.براي اينكه پرونده ما رو از اون پشت مشتا در بيارن به kcc ايميل بزنم يا به آنكارا

آنکارا
تشکر کنندگان: s.s.h ، LALILO ، ikamaly ، Soap McTavish ، گل نهال ، princesess ، rouzbehdarvishi ، sadeghi897 ، sayeh_m ، zohre02 ، soruosh ، Tomas
دوستان عزیز
من تازه به این تاپیک اثاث کشی کردم.
CEAC مخفف چیه؟ این سایت فقط مخصوص آنکارایی هاست؟ بچه های ایروان و ابوظبی چطوری وضعیت کیسشونو پیگیری کنند؟!!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: s.s.h ، raham ، LALILO ، گل نهال ، babak_1363 ، Tomas ، ali2316
(2013-04-03 ساعت 21:22)fariba_a نوشته:  دوستان عزیز
CEAC مخفف چیه؟ این سایت فقط مخصوص آنکارایی هاست؟ بچه های ایروان و ابوظبی چطوری وضعیت کیسشونو پیگیری کنند؟!!

كيساي ايروان تو سايت CEAC نيستن و متاسفانه هيچ راهي واسه چك كردن اينكه كاري روي كيس انجام ميگيره يا نه نيست .... فقط بايد تا كليرنس صبر كرد
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: mlo ، s.s.h ، گل نهال ، Ali.US ، Tomas ، fariba_a ، ali2316

Consular Electronic Application Center مخفف این کلمات هست
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: bmojtaba ، Soap McTavish ، گل نهال ، Ali.US ، afshin-b ، lilac ، Saeedv13 ، sayeh_m ، zohre02 ، soruosh ، Tomas ، fariba_a ، ali2316 ، AFSHIN-PIC ، my2220 ، nina22

سلام

1- خوش آمدید
2- consular electronic application center
3- مخصوص آنکارا و ابوظبی
4- از جدول سفارت
5- اندکی صبر......
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: bmojtaba ، Soap McTavish ، گل نهال ، lilac ، Saeedv13 ، sayeh_m ، soruosh ، Tomas ، fariba_a ، Szsanazsz ، ali2316 ، AFSHIN-PIC ، nina22
ANKARA TURKEY

آپدیت 2013 Apr 03

Visa Status File

[عکس: 13650094582243_0Summary-&-Chart-3-Apr-2013.jpg]

بیدار شدن !
موتورشون روشن شده !
پروسه ای بوده که طی شده !
یا بعلت تب ایمیل زدنه !
هر چی هست امروز آپدیتها خوب بوده، مخصوصا کیس های قدیمی.
امیدوارم خبرهای خوبی در راه باشه...
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
ﻣﻨﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻡ
ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺍﺑﺸﻮﻥ ﺑﻮﺩ
We would like to remind you that our office does not have any discretion over the administrative process. They are processed according to strict rules and regulations mandated by the congress. We have no control over this process. As soon as our office is informed about the result the case number will be announced on
the web site

ﺟﺎﻟﺒﻪ ﮐﻪ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ ﭘﺮﻭﺳﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﻣﻌﻨﯿﺶ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﮑﮕﺮﺍﻧﺪ ﭼﮏ ﺍﺯ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺸﻪ ...!!
ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻧﯿﺴﺘﻢ ...ﺑﻬﺮﺣﺎﻝ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺻﺒﺮ ﻭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻇﻬﻮﺭ ! ﮐﺎﺭ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﺍﺯﻣﻮﻥ ﺑﺮ ﻧﻤﯿﺎﺩ .
ﺳﻌﯽ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ ﻣﺜﺒﺖ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﻢ :-) :-) :-)

+++++++++++++++++++++++++++++
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-04-03 ساعت 18:54)afshin-b نوشته:  سلام دوستان. خوب دیدید که امروز فقط دو نفر کلیر شدند. با این وضعیت اصلاً نمیشه برنامه ریزی کرد. اگه تا هفتۀ بعد کلیر نشیم باید بریم سراغ تمدید مدیکال. بخصوص دوستان خوبم پرینسیس و رهام. مامان سایه خوش به حالتون که شما رها شدید. با آپدیتهایی که انجام گرفته امیدوارم تا آخر این هفته کلیر بشیم.
من دقیقا متوجه نمی شم ..اعتبار مدیکال ما مگه 6 ماه نیست ؟یکخورده بیشتر توضیح بدید تا چند روز دیگه ما تازه 5 ماهمون تموم میشه ... یعنی کی دوباره باید بریم تمدید کنیم ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: s.s.h ، گل نهال ، raham ، AsemanAbee ، afshin-b ، zohre02 ، Tomas
(2013-04-03 ساعت 23:29)princesess نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 18:54)afshin-b نوشته:  سلام دوستان. خوب دیدید که امروز فقط دو نفر کلیر شدند. با این وضعیت اصلاً نمیشه برنامه ریزی کرد. اگه تا هفتۀ بعد کلیر نشیم باید بریم سراغ تمدید مدیکال. بخصوص دوستان خوبم پرینسیس و رهام. مامان سایه خوش به حالتون که شما رها شدید. با آپدیتهایی که انجام گرفته امیدوارم تا آخر این هفته کلیر بشیم.
من دقیقا متوجه نمی شم ..اعتبار مدیکال ما مگه 6 ماه نیست ؟یکخورده بیشتر توضیح بدید تا چند روز دیگه ما تازه 5 ماهمون تموم میشه ... یعنی کی دوباره باید بریم تمدید کنیم ؟

اینطور میتونم توضیح بدم که تاریخ اتمام 6 ماه مدیکال ما 9 می هست. و اگه این هفته کلیر نشیم و هفتۀ بعد کلیر بشیم باید یک هفته رو هم آنکارا باشیم تا ویزاهارو بگیریم.از طرفی شما که نمبتونی درست روز اتمام 6 ماه مدیکالت بلیط بگیری که. پس برا چند روز قبلش تنظیم میکنی. نتیجه این میشه که شما کلاً دو هفته برا جدا شدن از ایران وقت داری. درست میگم؟
اما باید سعی کنیم که کارو نهایی کنیم و به مدیکال دوم نریم. دوستان مارو دعا کنید. مردیم از استرس...........
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
سلام ما در 12 مارچ یک نفرمان کلیر شود تا 14 مارچ آپدیت شدیم دیگه هیچ خبری نشد ایمیل زدیم گفتند :افزایش سرعت کاردست ما نیست ما فقط می توانیم به آنها یاد آوری کنیم. آنها هم بخاطر امنیت کشورشان باید روی کیس ها کار کنند
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: zohre02 ، lot2013 ، Tomas ، گل نهال ، ikamaly ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان