کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-07 ساعت 16:18)AFSHIN-PIC نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 14:35)nirvana_kobin نوشته:  دوستان سلام
1سوال کلیدی داشتم . من تو هیچ شرکتی سابقه کاری نداشتم و زمان مصاحبه هم همین رو گفتم . اما از سال گذشته به
صورت خویش فرما بیمه باز نشستگی پرداخت کردم ممکن بتونن این سابقه رو بدست بیارن و به عنوان سابقه کار به حساب
بیارن ؟؟؟!!!!

دوست عزیز
من هم وضعیت مشابه شما داشتم ، یعنی از ابتدای سال 1391 قرارداد کاریم با جایی که مشغول بودم تمام شد و برای قرارداد جدید در حال مذاکره بودیم تا نتایج اعلام شد و تصمیم گرفتم حجم کاریم را کم کنم برای همین قراردادی با هیچ جا تنظیم نکردم اما چون میخواستم سابقه کاری و بیمه ام ادامه پیدا کنه توسط یکی از دوستان که شرکت خصوصی داره اسمم در لیست بیمه رد شد (هزینه آنرا ماهیانه پرداخت میکنم) خوب اسم من بعنوان عضو آن شرکت در بیمه وجود دارد و عملا من جایی مشغول هستم.
در آپدیت فرم 230 هم نوشتم I'm not employed now و روز مصاحبه هم سئوالی درباره کارم ازم پرسیده نشد. و مصاحبه تمام شد.
چون از قبل نگران این موضوع بودم که اشتباه برداشت نشه و بعنوان دروغ برداشت بشه بعد از اینکه یکی دو کیس مصاحبشون تمام شد دوباره رفتم باجه ای که مصاحبه کرده بودم و پس از گرفتن اجازه داستان را گفتم. آفیسر ظاهرا درست فارسی را متوجه نمیشد برای همین همان خانمی که اصل مدارک را گرفته بود و از من بهتر فارسی حرف میزد را صدا کرد منهم کامل شرح ماجرا را گفتم و خواستم اگه مشکلی هست در پرونده ذکر بشه اون خانم گفت مسئله ای نیست ولی برای اطمینان برای آفیسر توضیح داد و اونهم گفت نیاز به ذکر نیست و not problem منهم تشکر کردم و نفس راحتی کشیدم (راستش اگه نگفته بودم تا زمان کلیر شدن خواب و خوراک نداشتم Big Grin )
البته هیچ کیسی مشابه دیگری نیست اما بعید میدونم براتون مشکلی پیش بیاد. امیدوارم از استرستون کم شده باشه Wink

منم تو این 50 روز خواب خوراک نداشتم تا این که گفتم بپرسم شاید
کسی شرایط من رو داشته باشه . واقعا ممنون از توضیح کامل شما
دوست خوبSmile
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، AFSHIN-PIC ، s.s.h ، dove ، ikamaly ، babak_1363 ، AsemanAbee ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02
عزيزان سلام

به همراه تعدادي از دوستان مهاجرسرايي به آنكارا مي رويم براي تكان دادن سفارتي هاي محترم جهت كلير كردن همه عزيزان اين سايت.

اگر كسي سوال ديگه اي ،يا كار خاصي داره بگه سر تا پا در خدمتم...

حدود 3 ساعت ديگه به فروم بر مي گردم دارم مي رم هايپ و معجون و قووتو بخورم زورم زياد شه پايه هاي سفارت رو بلرزونمBig Grin
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
سلام دوستان همسرم يكبار توريستي امريكا رفته وسپاه خدمت كرده ممكنه اينبار هم كليرنس بشه
برنده اصلي من هستم ممنون ميشم اگه جواب بديد
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: ikamaly ، babak_1363 ، گل نهال ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02
(2013-04-07 ساعت 18:29)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان همسرم يكبار توريستي امريكا رفته وسپاه خدمت كرده ممكنه اينبار هم كليرنس بشه
برنده اصلي من هستم ممنون ميشم اگه جواب بديد

واقعا هیچ کس به درستی نمیتونه بگه آره یا نه ؟
ولی با این شرایط به احتمال زیاد میشه گفت بله.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ikamaly ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02
سلام و درود خدمت تمامی شما عزیزان .
من هر موقع ceac رو چک می کنم مقابل اسم خودم Administrative Processing رو زده و مقابل نام بقیه افراد کیس کماکان ready خورده .از آن جهت که ready قاعدتا قبل از مصاحبه نوشته می شه می خواستم اگر موردی هست راهنمایی بفرمایید .
کیس سه نفره - کیس نامبر**16 - ابوظبی - کلیرنس ...
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 18:20)LALILO نوشته:  عزيزان سلام

به همراه تعدادي از دوستان مهاجرسرايي به آنكارا مي رويم براي تكان دادن سفارتي هاي محترم جهت كلير كردن همه عزيزان اين سايت.

حدود 3 ساعت ديگه به فروم بر مي گردم دارم مي رم هايپ و معجون و قووتو بخورم زورم زياد شه پايه هاي سفارت رو بلرزونمBig Grin
سر راهت هم یه سری به سفارت ارمنستان بزن و یه حالی به حول اونا بده دمت گرم

سلام
دوستان یه سوال مسخرهCool
حالا کی حاضره جواب مسخره بدهWink
منظور از اینکه اپدیت کردم خودم رو ، آپدیت شدم ، هیچ آپدیتی صورت نگرفته و .... اصلا کلا آپدیت یعنی چی؟
من ایروان مصاحیه داشتم و سایتی که بهم معرفی شده رو خوندم ولی همچین چیزی رو در این خصوص پیدا نکردم . اصلا ایروان از این آپدیت بازی ها داره؟
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: ikamaly ، babak_1363 ، iman63ir ، LALILO ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 20:05)safarikelay نوشته:  

سلام
دوستان یه سوال مسخرهCool
منظور از اینکه اپدیت کردم خودم رو ، آپدیت شدم ، هیچ آپدیتی صورت نگرفته و .... اصلا کلا آپدیت یعنی چی؟
من ایروان مصاحیه داشتم و سایتی که بهم معرفی شده رو خوندم ولی همچین چیزی رو در این خصوص پیدا نکردم

ایروان از این سوسول بازیا نداره Tongue یهو میبینی مثه مرد کلیر شدی، البته فعلن که سیستم نامردیه ماهی یکی دوتا کیس کلیر میکنن Big Grin
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: safarikelay ، shimoda ، babak_1363 ، ikamaly ، amir82 ، hushmandco ، mohajer13 ، Tomas ، zohre02
(2013-04-07 ساعت 20:59)iman63ir نوشته:  

سلام
من ایروان مصاحیه داشتم و سایتی که بهم معرفی شده رو خوندم ولی همچین چیزی رو در این خصوص پیدا نکردم

ایروان از این سوسول بازیا نداره Tongue یهو میبینی مثه مرد کلیر شدی،

دوست عزیز یهو میبینی که هفت ، هشت تا کمپرسی کیس خالی کردن تو اون جدول بعد شاکی میشیم که چه جوری شماره خودمون رو پیدا کنیم.
در ضمن این ارمنستان هیچی نمی خواست نه csc ، نه ارسال فرم نه آپدیت بازی فکر کنم چند روز دیگه اعلام میکنه که مصاحیه هم لازم نیست بیاد و ..... شاید هم بگه شما چرا بیایید ما میاییم خدمتونBig Grin
به امید روزهای بهتر
تشکر کنندگان: shimoda ، iman63ir ، ikamaly ، AsemanAbee ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02 ، babak_1363
1سوال کلیدی داشتم . من تو هیچ شرکتی سابقه کاری نداشتم و زمان مصاحبه هم همین رو گفتم . اما از سال گذشته به
صورت خویش فرما بیمه باز نشستگی پرداخت کردم ممکن بتونن این سابقه رو بدست بیارن و به عنوان سابقه کار به حساب
بیارن ؟؟؟!!!!

دوست عزیز
من هم وضعیت مشابه شما داشتم ، یعنی از ابتدای سال 1391 قرارداد کاریم با جایی که مشغول بودم تمام شد و برای قرارداد جدید در حال مذاکره بودیم تا نتایج اعلام شد و تصمیم گرفتم حجم کاریم را کم کنم برای همین قراردادی با هیچ جا تنظیم نکردم اما چون میخواستم سابقه کاری و بیمه ام ادامه پیدا کنه توسط یکی از دوستان که شرکت خصوصی داره اسمم در لیست بیمه رد شد (هزینه آنرا ماهیانه پرداخت میکنم) خوب اسم من بعنوان عضو آن شرکت در بیمه وجود دارد و عملا من جایی مشغول هستم.
در آپدیت فرم 230 هم نوشتم I'm not employed now و روز مصاحبه هم سئوالی درباره کارم ازم پرسیده نشد. و مصاحبه تمام شد.
چون از قبل نگران این موضوع بودم که اشتباه برداشت نشه و بعنوان دروغ برداشت بشه بعد از اینکه یکی دو کیس مصاحبشون تمام شد دوباره رفتم باجه ای که مصاحبه کرده بودم و پس از گرفتن اجازه داستان را گفتم. آفیسر ظاهرا درست فارسی را متوجه نمیشد برای همین همان خانمی که اصل مدارک را گرفته بود و از من بهتر فارسی حرف میزد را صدا کرد منهم کامل شرح ماجرا را گفتم و خواستم اگه مشکلی هست در پرونده ذکر بشه اون خانم گفت مسئله ای نیست ولی برای اطمینان برای آفیسر توضیح داد و اونهم گفت نیاز به ذکر نیست و not problem منهم تشکر کردم و نفس راحتی کشیدم (راستش اگه نگفته بودم تا زمان کلیر شدن خواب و خوراک نداشتم Big Grin )
البته هیچ کیسی مشابه دیگری نیست اما بعید میدونم براتون مشکلی پیش بیاد. امیدوارم از استرستون کم شده باشه Wink

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد من کار کی می کنم 3 سال اول بیمه بودم ولی چون بعدش نیمه وقت همون جا کار کی کنم بیمه ندارم خیلی های دیگه هم بیمه ندارن یعنی هر کی کار میکنه باید بیمه داشته

بیارن ؟؟؟!!!!

دوست عزیز

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد من کار کی می کنم 3 سال اول بیمه بودم ولی چون بعدش نیمه وقت همون جا کار کی کنم بیمه ندارم خیلی های دیگه هم بیمه ندارن یعنی هر کی کار میکنه باید بیمه داشته
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: iman63ir ، nirvana_kobin ، ikamaly ، KOUROSHAVIN ، farshadsh ، Tomas ، zohre02 ، babak_1363
(2013-04-07 ساعت 21:20)safarikelay نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 20:05)safarikelay نوشته:  سلام

ایروان از این سوسول بازیا نداره Tongue یهو میبینی مثه مرد کلیر شدی،

دوست عزیز یهو میبینی که هفت ، هشت تا کمپرسی کیس خالی کردن تو اون جدول بعد شاکی میشیم که چه جوری شماره خودمون رو پیدا کنیم.
در ضمن این ارمنستان هیچی نمی خواست نه csc ، نه ارسال فرم نه آپدیت بازی فکر کنم چند روز دیگه اعلام میکنه که مصاحیه هم لازم نیست بیاد و ..... شاید هم بگه شما چرا بیایید ما میاییم خدمتونBig Grin
به امید روزهای بهتر

فکر کنم ایروانیا یه رگشون به شیراز برسه Tongue
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه

سلام
دوستان یه سوال مسخرهCool

ایروان از این سوسول بازیا نداره Tongue یهو میبینی مثه مرد کلیر شدی، البته فعلن که سیستم نامردیه ماهی یکی دوتا کیس کلیر میکنن Big Grin
آقا این «مثل مرد» رو خیلی خوب اومدی.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: shimoda ، KOUROSHAVIN ، ikamaly ، hesam.inanloo ، iman63ir ، farshadsh ، Sanna ، Tomas ، zohre02 ، babak_1363
(2013-04-07 ساعت 21:26)iman63ir نوشته:  فکر کنم ایروانیا یه رگشون به شیراز برسه Tongue

احتمالش زیاده
از بس همه چی رو آسون گرفتنTongue
یادم رفت بگم
و از بس مهربون بودن Big Grin
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: joody ، KOUROSHAVIN ، ikamaly ، nooshshahnar ، safarikelay ، iman63ir ، گل نهال ، farshadsh ، iman83 ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 21:26)iman63ir نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 21:20)safarikelay نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 20:59)iman63ir نوشته:  [quote='safarikelay' pid='303006' dateline='1365348906']
چند روز دیگه اعلام میکنه که مصاحیه هم لازم نیست بیاد و ..... شاید هم بگه شما چرا بیایید ما میاییم خدمتونBig Grin
به امید روزهای بهتر

فکر کنم ایروانیا یه رگشون به شیراز برسه Tongue
بعید نیست چون من که کارت واکسنم ناقص بود (اخه یک ماه کارهام رو انجام دادم چون وقت مصاحیه ام رد شده بود و نمی دونستم و ....) گفتم که قراره که آمپول بخورم ولی دیدم نه بابا خبری نیست
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، iman63ir ، گل نهال ، ikamaly ، farshadsh ، Tomas ، zohre02 ، babak_1363
(2013-04-07 ساعت 22:04)KOUROSHAVIN نوشته:  [quote='iman63ir' pid='303043' dateline='1365353809']
[quote='safarikelay' pid='303039' dateline='1365353447']
[quote='iman63ir' pid='303025' dateline='1365352171']
[quote='safarikelay' pid='303006' dateline='1365348906']

مگه آفیسراش بجای صندلی روی تخت دراز کشیده بودن؟Big Grin

به نظرم اگه راه داشت این کار رو انجام میداد از من هم دوتا سوال پرسید (فکر کنم مرخصی ساعتی گرفته بود می خاست زود بره) بعد هم گفت برو تو منظر سرا . فکر کنم سال بعد تو برنامشون هست که برای افراد منتظر قیلون با مخلفات بصورت رایگان بذارن
تشکر کنندگان: iman63ir ، nooshshahnar ، ikamaly ، farshadsh ، pouya.web ، Tomas ، babak_1363 ، KOUROSHAVIN
(2013-04-07 ساعت 22:29)hushmandco نوشته:  چشم امیر مهاجر روشنBig Grin

لاپورتتونو میدم !Wink
[/quote]
صداشو در نیار. بذار بین خودمون بمونه . اگه بگی ما هم از اون شیرازیها ی ایروان و شاید هم سایر خصوصیاتشون چیزی نگیم ها
تشکر کنندگان: iman63ir ، hushmandco ، nooshshahnar ، ikamaly ، Tomas ، babak_1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان