کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-07 ساعت 00:05)hadi-sh نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 23:43)hushmandco نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 23:39)sayeh_m نوشته:  سلام دوستان

يه اقاي محترم با نام كاربري " صبر ايوب " الان ميان در جمع شما . با كليرنس ٨ ماه ( كيس خانوادگي ) دو روز پيش دوباره كليرنس مجدد خوردن . خلاصه گفتم يه جاي كوچولو اون بالاها براشون بذارين Wink

۸ ماه !!!؟ پس کیس لاتاری نیستن ایشون. چه کیسی هستن که اینقدر طولانی شده؟

(2013-04-06 ساعت 23:42)hadi-sh نوشته:  سلام دوستان
من تو DV-2014 شرکت کردم و ایشالا که همه قبول شن. ولی چند سوال برام پیش اومده که خیلی ذهنمو مشغول کرده اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم:
1. تمکن مال باید چه قدر باشه؟ این مقدار پول چند مدت باید توی حسابتون باشه؟ چه بانک هایی مورد قبول هستن؟ مثلا" بانک ملی قبول میشه؟
2. آیا میشه یه پولی رو مثلا" 50 تومن از یه نفر قرض بگیریم چند روز توی حساب باشه بعد پرینت حسابو بگیریم؟ یا باید گردش حساب چند ماهه باشه؟
3. من شغلم دولتیه( معلم هستم). آیا لازمه که اینو زمان مصاحبه بگم؟ اگه نگم آیا خودشون میفهمن اینو؟ چی میشه اگه بفهمن؟
4. من معافیت پزشکی دارم. آیا این میتونه در روند کارها تاثیر داشته باشه؟ چه تاثیری؟

۱- بسته به تعداد اعضای خانواده میتونه ۳۰ الی ۴۰ تومن به ازای هر نفر باشه. یا ملکی که همینقدر بیارزه. ولی حساب و کتاب خاصی نداره. من برای خودم همسرم و پسرم مجموعا ۱۵۰ تومن گواهی بردم.

۲- بله . معیار آخرین مانده حسابه که باید حداقل یک روز توی حساب شما باشه.

۳- شغلتون رو نمیتونین نگین چون اگه بفهمن دروغ گفتین (که میفهمن ) ردتون میکنن. راستشو بگین بهتره.

۴- معافیت بهتر از خدمت رفتنه. اگه مورد حادی نبوده باشه مثلا معافیت دور از جون اعصاب و روان خیلی بهتر از کارت پایان خدمته.
در مورد جواب 3 : آیا همون زمان مصاحبه بگم که شغلم دولتیه کفایت میکنه یا باید گواهی اشتغال به کار با ترجمه رو براشون ببرم؟
در مورد جواب 4: نه خوشبختانه مورد خاصی نیست. پس خیالم از این جهت راحته
در مورد شغل دولتی چون ارتباط سیاسی و اداری بین دو کشور نیست نمیتونین نامه رسمی از اداره بگیرین واسه اونجا و ترجمه کنین. ولی حکم اداره اموزش و پرورش یا فیش حقوقی رو ترجمه کنین برای اونا کفایت میکنه.

(2013-04-07 ساعت 00:03)shimoda نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 23:41)hushmandco نوشته:  یه سوال. واسه ویزا پاسپورتا رو پ ت ت میاره هتل یا ما باید بریم پ ت ت تحویل بگیریم؟

باید تشریف ببرید Ptt تحویل بگیرید

ممنون. خوب اینجوری خیلی بهتره نسبت به قبل که یو پی اس با پست میاورد.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ikamaly ، Tomas ، zohre02
(2013-04-06 ساعت 19:59)ikamaly نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 19:10)eli1364 نوشته:  سلام میشه توضیح بدید بعد از قبولی در لاتاری باید چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم

باید توی دلت یواشکی با خوت خوشحالی کنی و به هیچ کس نگی!Big Grin
کاری که ما نکردیم!! وتازه وقتی وارد این سایت شدم فهمیدم که اساتید ما ویزاشون رو هم گرفتن ولی هنوز به خانوادشون نگفتن!!Sad تازه بعضی ها میگن وقتی رفتیم هم به کسی نمیگیم و میگیم که رفتیم ماموریت!!!!SadSadSadSad
البته حتما کار اونا درست تره. من بعد از خوندن سفرنامه اون دوستمون که دوست دختر قدیمی اش توی پرونده اش خرابکاری کرده بود،اینو فهمیدم!Sad (سفرنامه قبل از خودم توی سفرنامه های ابوظبی )
البته همسرم همیشه اینو بهم میگفت، ولی از اونجا که من از خوشحالی دیگران از ته دل خوشحال میشم و فکر میکردم همه مثل خودم هستند، می خواستم دیگران رو هم خوشحال کنم . و بعد فهمیدم همه مثل من نبودن و بعضی ها هم....بگذریم!!Sad
بعد از قبولی اگه بتونی مثل من نباشی، خیلی خوبه!Big GrinBig Grin:
سلام، من الان به آدرسي كه تو سفرنامه هاي ابوظبي داده بوديد رفتم و قضيه اون دوست عزيز رو خوندم.
بايد بگم كه مو به تنم سيخ شد و به كل خواب از سرم پريد!
داشتم فكر ميكردم نكنه كليرنس طولاني ما هم ميتونه به همين علت باشه؟!
چون سر گفتن اين قضيه به فك و فاميل و دوستان كلي مشكل پيدا كرديم، و هر كي كه فهميد كلي طلبكار كه چرا به ما نگفته بودين..
خدا كنه اينقدر بدجنس نباشن كه بخوان ازاين كارا بكنن، گرچه از بعضياشون اصلا بعيد نيست..
عجب اشتباهي كرديما!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: ikamaly ، Tomas ، zohre02 ، گل نهال ، fereydoooon ، iman83 ، iman63ir ، khmp
(2013-04-07 ساعت 01:37)Maryam3023 نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 19:10)eli1364 نوشته:  سلام میشه توضیح بدید بعد از قبولی در لاتاری باید چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم

کاری که ما نکردیم!! وتازه وقتی وارد این سایت شدم فهمیدم که اساتید ما ویزاشون رو هم گرفتن ولی هنوز به خانوادشون نگفتن!!Sad تازه بعضی ها میگن وقتی رفتیم هم به کسی نمیگیم و میگیم که رفتیم ماموریت!!!!SadSadSadSad
البته حتما کار اونا درست تره. من بعد از خوندن سفرنامه اون دوستمون که دوست دختر قدیمی اش توی پرونده اش خرابکاری کرده بود،اینو فهمیدم!Sad (سفرنامه قبل از خودم توی سفرنامه های ابوظبی )
البته همسرم همیشه اینو بهم میگفت، ولی از اونجا که من از خوشحالی دیگران از ته دل خوشحال میشم و فکر میکردم همه مثل خودم هستند، می خواستم دیگران رو هم خوشحال کنم . و بعد فهمیدم همه مثل من نبودن و بعضی ها هم....بگذریم!!Sad
بعد از قبولی اگه بتونی مثل من نباشی، خیلی خوبه!Big GrinBig Grin:
سلام، من الان به آدرسي كه تو سفرنامه هاي ابوظبي داده بوديد رفتم و قضيه اون دوست عزيز رو خوندم.
چون سر گفتن اين قضيه به فك و فاميل و دوستان كلي مشكل پيدا كرديم، و هر كي كه فهميد كلي طلبكار كه چرا به ما نگفته بودين..
خدا كنه اينقدر بدجنس نباشن كه بخوان ازاين كارا بكنن، گرچه از بعضياشون اصلا بعيد نيست..
عجب اشتباهي كرديما!

آدرس سفرنامشو میدین؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ikamaly ، Tomas ، zohre02
(2013-04-07 ساعت 01:44)hushmandco نوشته:  آدرس سفرنامشو میدین؟
سفرنامه ی enchantress_boy عزیز

http://mohajersara.com/thread-5608-post-...#pid285383
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: ikamaly ، rezagh ، hushmandco ، Tomas ، Maryam3023 ، zohre02 ، sayeh_m ، AFSHIN-PIC ، bayat_r ، nina22 ، iman63ir
(2013-04-07 ساعت 00:34)f1f نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 23:56)SabreAyob نوشته:  یاالله

ما اومدیم!
بزن زنگووووو!

داداش ببین نشداااااااا. ما کلی جنگ و جدل کردیم روقبارو زدیم کنار تا بریم صدر جدول، حالا شوما میخوای یه شبه بری اون بالا جا خوش کنی ؟ WinkBig GrinCool
درسته ا یه خونواده ایم ولی ده نشد!!!! نمیشه!!! نمیزاریم!!! واسه ما اف داره Big GrinBig GrinBig Grin.

f1 عزیز جنگ وجدل کردی ͵ دعوا کردی یا هرچی کردی برامون مهم نیست ما خسته شدیم از دیدن شما پیش کسوتایه بالای 100 بابا بسه دیگه جا تنگه باید اسباب و اثاثیه رو جمع کنی بری تاپیک دوست و برادر همسایه : اولین سفر جهت دریافت .....
ارادتمند همه پیش کسوتا با اجازه ما رفتیم تو 31 روزه گی.
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
(2013-04-07 ساعت 01:37)Maryam3023 نوشته:  

کاری که ما نکردیم!! وتازه وقتی وارد این سایت شدم فهمیدم که اساتید ما ویزاشون رو هم گرفتن ولی هنوز به خانوادشون نگفتن!!Sad تازه بعضی ها میگن وقتی رفتیم هم به کسی نمیگیم و میگیم که رفتیم ماموریت!!!!SadSad:
بعد از قبولی اگه بتونی مثل من نباشی، خیلی خوبه!Big Grin
عجب اشتباهي كرديما!
خودت رو ناراحت نکن !
همینجوری که نیست . اون بنده خدا حتما شماره کیس نامبرش روداشته یایه اطلاعات خصوصی مربوط به پرونده ایشون رو داشته، که تونسته همچین کاری بکنه. شماره کیستون رو به کسی نگید. انشاا.. مشکلی پیش نمیاد!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: shimoda ، rezagh ، Tomas ، Maryam3023 ، رضا امیر ، zohre02 ، AsemanAbee ، گل نهال ، AFSHIN-PIC ، iman63ir ، Saeedv13
(2013-04-07 ساعت 01:47)shimoda نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 01:44)hushmandco نوشته:  آدرس سفرنامشو میدین؟
سفرنامه ی enchantress_boy عزیز

http://mohajersara.com/thread-5608-post-...#pid285383

سلام به دوستان. من هم نگران شدم. میشه به اختصار بگید مشکل ایشون چی بوده با دوست سابقشون و ایشون چه طوری مشکل برای دوستمون ایجاد کرده بودند؟
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: Maryam3023 ، zohre02 ، ikamaly ، Tomas
سلام به همگی

من یه چیزی کشف کردم که شاید شما قبلا کشف کرده باشین.

کیس نامبر 2013AS3461 تو آخرین آپدیت آنکارا کلیر شد (5 آپریل) امروز هم 7امه. بعد که میری سایت کذایی CEAC رو با این کیس نامبر چک میکنی میبینی که هنوز تو استتوس چک زده Administrative Processing

این یعنی چی اونوقت؟
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، sayeh_m ، AsemanAbee ، ikamaly ، hushmandco ، Soap McTavish ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 09:10)mnajafinobar نوشته:  سلام به همگی

کیس نامبر 2013AS3461 تو آخرین آپدیت آنکارا کلیر شد (5 آپریل) امروز هم 7امه. بعد که میری سایت کذایی CEAC رو با این کیس نامبر چک میکنی میبینی که هنوز تو استتوس چک زده Administrative Processing

این یعنی چی اونوقت؟

سایت ceac فقط سه حالت رو نشون میده
ready یعنی آماده برای مصاحبه
administrative processing یعنی تحت همون مراحل اداری تمام نشدنی
issued یعنی ویزا پرینت و تحویل داده شده Rolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: zohre02 ، mnajafinobar ، f1f ، AsemanAbee ، ikamaly ، گل نهال ، fereydoooon ، AFSHIN-PIC ، rezagh ، hushmandco ، Saeedv13 ، afshin-b ، Tomas
خب وقتی اعلام میشه کلیر شدی مگه معنیش این نیست که ویزا ready هستش؟

(2013-04-07 ساعت 09:40)princesess نوشته:  

این یعنی چی اونوقت؟

سایت ceac فقط سه حالت رو نشون میده
ready یعنی آماده برای مصاحبه
administrative processing یعنی تحت همون مراحل اداری تمام نشدنی
issued یعنی ویزا پرینت و تحویل داده شده Rolleyes
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، Tomas
سلام دوستان
میخواستم بدونم بعد چه مدت از مصاحبه کیس نامبرو تو سایت ابوظبی وارد کنیم اطلاعات کیسمونو نشون میده؟
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: ikamaly ، گل نهال ، iman83 ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 09:50)mnajafinobar نوشته:  خب وقتی اعلام میشه کلیر شدی مگه معنیش این نیست که ویزا ready هستش؟

نه معنیش این نیست ... حتی اگر کلیر شده باشی سایت میزنه addministrative processing
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: sayeh_m ، zohre02 ، AsemanAbee ، abloom_ma ، fereydoooon ، soruosh ، rezagh ، nina22 ، lot2013 ، afshin-b ، Tomas

این یعنی چی اونوقت؟

سلام
اين يعني اينكه ويزاشون هنوز پرينت نشده . وقتي ويزا صادر شد اينجا مينويسه ايشو . Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: zohre02 ، itsmasoud ، AsemanAbee ، ikamaly ، abloom_ma ، گل نهال ، Omidooo ، AFSHIN-PIC ، bayat_r ، soruosh ، rezagh ، nina22 ، lot2013 ، Saeedv13 ، afshin-b ، Tomas
سلام دوستان عزیز
وقتی آفیسر توی سفارت ابوظبی بهمون گفت که بعد از اینکه اسمتون توی سایت اومد، یک نفر بیاد و هر4 تا پاس رو بیاره ویزا رو میدن، گفتم چه خوب هزینه یک چهارم میشه!Rolleyes
بعد که پرسیدم حتما باید خودمون بیایم و آفیسر جواب داد هر کس پاس ها روبیاره میتونه پاسهای ویزاخورده رو بگیره،به این فکر کردم که به شخص سوم بسپارم. از خانم ملیکا پرسیدم گفت من هزینه دوبار رفتن تا ابوظبی رو میگیرم ولی هزینه ارسالش زیاد میشه و هر پاسپورت جدا محاسبه میشه! هزینه ها کمی کمتر از مرحله قبل میشه!Smile
دوستم برای نوروز میرفت دبی خونه دخترش، پاسهامون رو دادم ببره تا انشاا.. اگه توی این فاصله کلیر شدیم ببره ابوظبی یا بده ملیکا جون زحمتش رو بکشه! اینجوری هزینه پست حذف میشد و فقط دو بار رفت و برگشت تا ابوظبی هزینه میشد!
این بهترین و مقرون به صرفه ترین روش بود.Big GrinBig Grin
اما تعطیلات تموم شد و جواب کلیرنس لعنتی نیامد! دیشب پاسهای ما بدون ویزا از دبی برگشتن!!Sad
شما فکر میکنید من تسلیم میشم؟ معلومه که نه!!!
راه چهارم اینه که اگه انشاا.. با چندتا از دوستان همزمان کلیر شدیم، یک کدوممون بره و زحمت همه رو بکشه و هزینه رو طبق توافق طرفین تقسیم کنیم! دوستانی هم که کلیر شدن وهنوز اقدام به رفتن نکردن میتونن مشارکت کنن.Big Grin
اگه احیانا کلیرنس همزمان اتفاق نیفتاد، فکر میکنی چه فکری میکنم؟!
راه دیگری نیز هست و آن اینکه دوستان عزیزی که برای مصاحبه میرن، پاسهای کلیر شده ها رو ببرن و با هماهنگی شخص کار بلدی (مثل ملیکا خانم ) بدن ایشون کاراش رو انجام بده و باز بهشون پس بده که بیارن! با توجه به این که مصاحبه ها صبح انجام میشه و کلیری ها بعد ازظهره، دوستان مصاحبه ای باید حتما پاسها رو به شخص سومی بدن که کارش رو به خوبی بلد باشه ! با اینکه من خودم با خانم ملیکا نرفتم، ولی ایشون رو دیدم و در موارد زیادی موفق عمل کردن. (مثل گرفتن یه روزه ویزای مهندس بیات!)
اگه خوشت اومد لایک کن! Rolleyes
خواستی مشورت کنیم پست بزار!Smile
خواستی مشارکت کنی،پیام خصوصی بده!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
بابا این تاپیک کلیرنس نمیخواد دست از سر ما برداره .
اون موقع که ما تازه داشتیم فرم پر میکردیم هی تاپیک 2011 رو سر میزدیم. برا خودمون هم که هی دلشوره داشتیم و سایت چک کردن .
به 2013 ها هم که نمیشه فکر نکرد.
امیدوارم برا 2014 ها دیگه این تاپیک نباشه که اینم از خیال بافی بندست.

امیدوارم که امسال 2013 ها همه کلیر بشند و در این تاپیک با خوب و خوشی تخته بشه.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان