کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-07 ساعت 11:07)ikamaly نوشته:  شما فکر میکنید من تسلیم میشم؟ معلومه که نه!!!

اگه خوشت اومد لایک کن! Rolleyes
خواستی مشورت کنیم پست بزار!Smile
خواستی مشارکت کنی،پیام خصوصی بده!

دوست عزیزم..... بنازم به این انرژی...... انشاله که بزودی یکی از این نقشه هایی که برای دریافت ویزا کشیدین عملی میشه......
منم هنوز از رو نرفتم..... از فوریه دارم نقشه می کشم که چه جوری برم ویزا رو بگیرم....!!
هویجوری انرژی مثبته که داره میاد...... هوراااااااا
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-04-07 ساعت 11:07)ikamaly نوشته:  سلام دوستان عزیز
................ (مثل گرفتن یه روزه ویزای مهندس بیات!)

خانم کمالی و دیگر دوستان
من نظرم اینه که اگر شما کلیر شُدید پاسپورتهاتون رو بدید به یکی از دوستانی که میرن مصاحبه (مثلاً آقای ایکس) و اونها هم در اولین فرصت و اسرع وقت بدهند به خانم ملیکا (یا هر کسی دیگه که این کارها رو میکنه مثلاً خانم ایگرگ) و خب یقیناً این دوست ایکس حداقل سه چهار روزی اونجاست و توی اون سه چهار روز خانم ایگرگ ویزاها رو میگیره و دوباره میده به همون آقای ایکس و براتون میاره...این راه خیلی مقرون به صرفه هست.
البته خانم ملیکا دفتر هم در ونک داره که میتونید پاس ها رو به اونجا بدید اما هزینه اش یک کم میره بالاتر.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-07 ساعت 12:29)neda62 نوشته:  به نظر شما سايت كي ابديت ميشه؟

هروقت که عشقشون بکشه آپدیت میکنن.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: ikamaly ، zohre02 ، babak_1363 ، fereydoooon ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 12:29)neda62 نوشته:  به نظر شما سايت كي ابديت ميشه؟

قطعاً امروز كه يكشنبه ست، آپديت نميشه، از فردا ظهر منتظر باشيدSmile
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: nina22 ، f1f ، rezagh ، ikamaly ، babak_1363 ، alirezass ، bmojtaba ، Soap McTavish ، zohre02 ، AsemanAbee ، lot2013 ، fereydoooon ، afshin-b ، ali2316 ، Tomas ، LALILO
(2013-04-07 ساعت 11:42)bayat_r نوشته:  

خانم کمالی و دیگر دوستان
من نظرم اینه که اگر شما کلیر شُدید پاسپورتهاتون رو بدید به یکی از دوستانی که میرن مصاحبه (مثلاً آقای ایکس) و اونها هم در اولین فرصت و اسرع وقت بدهند به خانم ملیکا (یا هر کسی دیگه که این کارها رو میکنه مثلاً خانم ایگرگ) و خب یقیناً این دوست ایکس حداقل سه چهار روزی اونجاست و توی اون سه چهار روز خانم ایگرگ ویزاها رو میگیره و دوباره میده به همون آقای ایکس و براتون میاره...این راه خیلی مقرون به صرفه هست.
البته خانم ملیکا دفتر هم در ونک داره که میتونید پاس ها رو به اونجا بدید اما هزینه اش یک کم میره بالاتر.
۶

بیات جان این که راه دومی بود که خودم گفتم. هزینه پستش برای چند تا پاس زیاد میشد!
واسه همین بود که روشهای بعدی رو پیشنهاد دادم. درضمن اگه فرد مورد اعتمادی پیدا کنی، غیر از مبحث شیرین کاهش هزینه، خیالت هم راحت تره!
اگه شما بعد ازکلیر شدن ما مصاحبه داشتین من پاسهامون روچشم بسته تقدیم میکردم تاشما زحمت انتقالش روبکشید و شیرینی تون رو هم روی چشم تقدیم میکردم.Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، Soap McTavish ، zohre02 ، nooshshahnar ، babak_1363 ، fereydoooon ، Tomas
وقتی آفیسر توی سفارت ابوظبی بهمون گفت که بعد از اینکه اسمتون توی سایت اومد، یک نفر بیاد و هر4 تا پاس رو بیاره ویزا رو میدن، گفتم چه خوب هزینه یک چهارم میشه!Rolleyes
بعد که پرسیدم حتما باید خودمون بیایم و آفیسر جواب داد هر کس پاس ها روبیاره میتونه پاسهای ویزاخورده رو بگیره،به این فکر کردم که به شخص سوم بسپارم. از خانم ملیکا پرسیدم گفت من هزینه دوبار رفتن تا ابوظبی رو میگیرم ولی هزینه ارسالش زیاد میشه و هر پاسپورت جدا محاسبه میشه! هزینه ها کمی کمتر از مرحله قبل میشه!Smile
دوستم برای نوروز میرفت دبی خونه دخترش، پاسهامون رو دادم ببره تا انشاا.. اگه توی این فاصله کلیر شدیم ببره ابوظبی یا بده ملیکا جون زحمتش رو بکشه! اینجوری هزینه پست حذف میشد و فقط دو بار رفت و برگشت تا ابوظبی هزینه میشد!
این بهترین و مقرون به صرفه ترین روش بود.Big GrinBig Grin
اما تعطیلات تموم شد و جواب کلیرنس لعنتی نیامد! دیشب پاسهای ما بدون ویزا از دبی برگشتن!!Sad
شما فکر میکنید من تسلیم میشم؟ معلومه که نه!!!
راه چهارم اینه که اگه انشاا.. با چندتا از دوستان همزمان کلیر شدیم، یک کدوممون بره و زحمت همه رو بکشه و هزینه رو طبق توافق طرفین تقسیم کنیم! دوستانی هم که کلیر شدن وهنوز اقدام به رفتن نکردن میتونن مشارکت کنن.Big Grin
اگه احیانا کلیرنس همزمان اتفاق نیفتاد، فکر میکنی چه فکری میکنم؟!
راه دیگری نیز هست و آن اینکه دوستان عزیزی که برای مصاحبه میرن، پاسهای کلیر شده ها رو ببرن و با هماهنگی شخص کار بلدی (مثل ملیکا خانم ) بدن ایشون کاراش رو انجام بده و باز بهشون پس بده که بیارن! با توجه به این که مصاحبه ها صبح انجام میشه و کلیری ها بعد ازظهره، دوستان مصاحبه ای باید حتما پاسها رو به شخص سومی بدن که کارش رو به خوبی بلد باشه ! با اینکه من خودم با خانم ملیکا نرفتم، ولی ایشون رو دیدم و در موارد زیادی موفق عمل کردن. (مثل گرفتن یه روزه ویزای مهندس بیات!)
بابا ایول. تمام راههای ارزانتر تمام کردن پروسه دریافت ویزا رو گفتی. با این روش اقتصاد منشانه ایشالا تو امریکا بعد چند سال اسپانسر انتخابات ریاست جمهوری میشی. شک نکن. Wink
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ikamaly ، گل نهال ، zohre02 ، nooshshahnar ، s.s.h ، AsemanAbee ، babak_1363 ، Tomas
(2013-04-06 ساعت 12:56)ali2013-13 نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 07:18)raham نوشته:  
(2013-04-06 ساعت 01:57)babi_nou نوشته:  سلام دوستان من چند روز کیسم داره اپدیت میشه یعنی ممکنه بعد از 150 روز کلیر بشم ؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید بدید ممنون میشم

سلامدوستان چند روزه کیس من داره اپدیت میشه یعنی ممکنه بعد 150 روز کلیر بشم؟ لطفا اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم.
سلام، تجربه نشون داده بعد از چند تا آپدیت کلیر می شن ، ما خودمون هم 142 روز هست که انتظار می کشیم و تازه یک هفته است که پشت سر هم آپدیت می شیم. نا امید نباشید ان شالله که این هفته همه کلیر می شیم
الان شما که داری یک هفته اپدیت میشی بعد از چه قدر وقته که دارین اپدیت میشین . ایا قبل از این یه هفته هم اپدیت میشدین ؟

سلام دوستان
با توجه به اينكه كيس نامبر من **٩٧ هستش اگه كليرنس بشيم و چند ماه بخوان طولش بدن از سپتامبر
ميگذره و ديگه .....
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: bmojtaba ، گل نهال ، zohre02 ، ikamaly ، babak_1363 ، Tomas
(2013-04-07 ساعت 13:35)Leila12020 نوشته:  سلام دوستان
با توجه به اينكه كيس نامبر من **٩٧ هستش اگه كليرنس بشيم و چند ماه بخوان طولش بدن از سپتامبر
ميگذره و ديگه .....

دوست عزیز همین طور که برنامه ریزی می کنن و تا ماه س‍‍‍‍‍پتامبر همه رو مصاحبه میکنن همین طور واسه کلیرنس اقدام می کنن ..خیالتون راحت واسه کمبود یا نبود وقت کسی رو رد نمی کنن کما اینکه در سال های قبل هم همین طور بودهWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezass ، zohre02 ، nooshshahnar ، ikamaly ، hushmandco ، babak_1363 ، fereydoooon ، pouya.web ، Tomas
من گفته ام 9175 و 11 آپریل اعلام میشه اما از فردا اگر تلفن بزنید بهتون میگن
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-07 ساعت 13:53)bayat_r نوشته:  من گفته ام 9175 و 11 آپریل اعلام میشه اما از فردا اگر تلفن بزنید بهتون میگن

دوستان پسر خاله اوکی رو داد Wink حملـــــــــــــــــــــــــه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: ikamaly ، bayat_r ، zohre02 ، گل نهال ، Sanna ، babak_1363 ، lilac ، amir82 ، Soap McTavish ، rezagh ، nina22 ، fereydoooon ، afshin-b ، mohajer13 ، Tomas
دوستان سلام
1سوال کلیدی داشتم . من تو هیچ شرکتی سابقه کاری نداشتم و زمان مصاحبه هم همین رو گفتم . اما از سال گذشته به
صورت خویش فرما بیمه باز نشستگی پرداخت کردم ممکن بتونن این سابقه رو بدست بیارن و به عنوان سابقه کار به حساب
بیارن ؟؟؟!!!!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: ikamaly ، babak_1363 ، fereydoooon ، Tomas ، khmp
(2013-04-07 ساعت 12:45)ikamaly نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 11:42)bayat_r نوشته:  

خانم کمالی و دیگر دوستان
۶

بیات جان این که راه دومی بود که خودم گفتم. هزینه پستش برای چند تا پاس زیاد میشد!
واسه همین بود که روشهای بعدی رو پیشنهاد دادم. درضمن اگه فرد مورد اعتمادی پیدا کنی، غیر از مبحث شیرین کاهش هزینه، خیالت هم راحت تره!
اگه شما بعد ازکلیر شدن ما مصاحبه داشتین من پاسهامون روچشم بسته تقدیم میکردم تاشما زحمت انتقالش روبکشید و شیرینی تون رو هم روی چشم تقدیم میکردم.Wink
من فکر میکنم ریسک نکنین بهتر باشه. واسه کم کردن هزینه اگه با قطار برین بندر عباس و بعدش با لنج برین اونور آب و بعدش برای اقامت یه چادر علم کنین، به از اینه که پاسپورت نازنین رو که توش با هزار دوندگی و استرس ویزا چسبوندن رو به امید هر کسی غیر از خودتون رها کنین.
حتی یک در میلیون هم ریسک بزرگی به حساب میاد واسه همچین چیز مهمی.
سفرنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، AFSHIN-PIC ، babak_1363 ، گل نهال ، bayat_r ، milad_aae ، soruosh ، shatsi ، mrr777 ، fereydoooon ، afshin-b ، Tomas ، zohre02 ، khmp
(2013-04-07 ساعت 11:29)bayat_r نوشته:  
(2013-04-07 ساعت 01:13)safarikelay نوشته:  9 روزه شدم
عجب صبری دارم !!!!!!! نه Big Grin

افتاد تو سرازیری
آقای بیات منو یاد یکی از همکلاسای قدیمی به نام ابوذر بیات میندازی. :-)
سفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، bayat_r ، ikamaly ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02
(2013-04-07 ساعت 14:35)nirvana_kobin نوشته:  دوستان سلام
1سوال کلیدی داشتم . من تو هیچ شرکتی سابقه کاری نداشتم و زمان مصاحبه هم همین رو گفتم . اما از سال گذشته به
صورت خویش فرما بیمه باز نشستگی پرداخت کردم ممکن بتونن این سابقه رو بدست بیارن و به عنوان سابقه کار به حساب
بیارن ؟؟؟!!!!

جواب به سوال شما نیاز به دونستن فرآیند کلیرنس داره و من بعید می دونم هیچکدوم از دوستان مهاجرسرایی بدونن که در فرآیند کلیرنس به چه دیتا بیسایی دسترسی وجود داره. در کل می تونم بگم که در این مرحله دیگه به این موضوعات فکر نکنید، انشاءالله کلیر میشین.. اگه حتی 1% هم دسترسی پیدا کنن بیمه خویش فرما مشکل ساز نخواهد بودSmile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: s.s.h ، گل نهال ، bayat_r ، nirvana_kobin ، ikamaly ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02
(2013-04-07 ساعت 14:35)nirvana_kobin نوشته:  دوستان سلام
بیارن ؟؟؟!!!!

دوست عزیز
من هم وضعیت مشابه شما داشتم ، یعنی از ابتدای سال 1391 قرارداد کاریم با جایی که مشغول بودم تمام شد و برای قرارداد جدید در حال مذاکره بودیم تا نتایج اعلام شد و تصمیم گرفتم حجم کاریم را کم کنم برای همین قراردادی با هیچ جا تنظیم نکردم اما چون میخواستم سابقه کاری و بیمه ام ادامه پیدا کنه توسط یکی از دوستان که شرکت خصوصی داره اسمم در لیست بیمه رد شد (هزینه آنرا ماهیانه پرداخت میکنم) خوب اسم من بعنوان عضو آن شرکت در بیمه وجود دارد و عملا من جایی مشغول هستم.
در آپدیت فرم 230 هم نوشتم I'm not employed now و روز مصاحبه هم سئوالی درباره کارم ازم پرسیده نشد. و مصاحبه تمام شد.
چون از قبل نگران این موضوع بودم که اشتباه برداشت نشه و بعنوان دروغ برداشت بشه بعد از اینکه یکی دو کیس مصاحبشون تمام شد دوباره رفتم باجه ای که مصاحبه کرده بودم و پس از گرفتن اجازه داستان را گفتم. آفیسر ظاهرا درست فارسی را متوجه نمیشد برای همین همان خانمی که اصل مدارک را گرفته بود و از من بهتر فارسی حرف میزد را صدا کرد منهم کامل شرح ماجرا را گفتم و خواستم اگه مشکلی هست در پرونده ذکر بشه اون خانم گفت مسئله ای نیست ولی برای اطمینان برای آفیسر توضیح داد و اونهم گفت نیاز به ذکر نیست و not problem منهم تشکر کردم و نفس راحتی کشیدم (راستش اگه نگفته بودم تا زمان کلیر شدن خواب و خوراک نداشتم Big Grin )
البته هیچ کیسی مشابه دیگری نیست اما بعید میدونم براتون مشکلی پیش بیاد. امیدوارم از استرستون کم شده باشه Wink
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان