کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-08 ساعت 15:27)AsemanAbee نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﯾﻦ ﻟﻄﻔﺎ ﺑﮕﯿﻦ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﻭ ﺗﻠﻔﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﯾﺎ ﻧﻪ ؟!
ﻣﻦ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺍﭘﺪﯾﺖ ۵ ﺍﭘﺮﯾﻞ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺎ ﺍﯾﻤﯿﻞ .
ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﻣﺮﺩﺩ ﻫﺴﺘﻢ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺑﺰﻧﻢ ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﺸﻦ ؟؟!!
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺑﺎﻻﯼ ۱۰۰ ﺭﻭﺯ ....ﮐﻤﮏ ﻟﻄﻔﺎ ...!!؟؟

دوست عزيز كيس ما بدون هيچ تلفن و ايميلى آپديت ميشد فقط كافى است كمى صبور باشيدSmileSmile
تشکر کنندگان: sayeh_m ، nina22 ، AFSHIN-PIC ، Ali.US ، گل نهال ، 30NAP30 ، Signal ، zohre02 ، babak_1363 ، AsemanAbee
باسلام
دوستان عزیز اگر امکان داره میشه متن انگلیسی که برای آپدیت کیس میدیم رو به من هم بدید من براشون بفرستم برای من خیلی وقت است آپدیت نمیشه(از تاریخ 19 مارچ) اگر امکان داره خیلی ممنون میشه بگوید به چه آدرسی ایمیل باید بزنیم و روش میل کردن درست آن چگونه است؟
خیلی ممنون میشم
باتشکر از همگی
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: sara_82 ، zohre02 ، babak_1363
دوستان عزيزى كه تشريف بردين آنكارا براى دريافت ويزا ممنون ميشم اگر سؤال منو پاسخ دهيد آيا بعد إز اين كه پاسپورت ها را به سفارت داديد براى ويزا ،دوباره شماره كيس در ceac آپديت ميشود يا نه؟ممنون ميشم از دوستان اگر اطلاعاتى بدهند.
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363
(2013-04-08 ساعت 19:22)mhb161 نوشته:  سلام دوستان
من امروز آنکارا مصاحبه داشتم و برگه صورتی گرفتم
پاسپورتم 9 ماه دیگه اعتبارش تموم میشه اما زمانی که ویزا صادر میشه پاسپورتم باید حداقل 8 ماه اعتبار داشته باشه
به نظر شما الان پاسپورتم رو تعویض کنم باتوجه به اینکه شماره پاسپورت عوض میشه مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان راهنمایی کنن لطفا

دوست من اصلا نگران نباش من دقیقا همین شرایط رو داشتم. با این فرق که پاسپورت من 10 ماه اعتبارش مونده بود. همونجا از افسر مصاحبه کننده پرسیدم گفت رفتی ایران درخواست پاسپورت جدید بده ولی کتبا به ما اعلام کن و وقتی هم که پاسپورت جدیدت اومد اسکن صفحه مشخصاتش رو برامون ایمیل کن.
من هم همین کار رو کردم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: itsmasoud ، smartie ، mohajer13 ، AFSHIN-PIC ، mhb161 ، iman63ir ، zohre02 ، babak_1363
(2013-04-08 ساعت 19:21)sce نوشته:  کاربر عزیز.....shiva 3435232
من نمیدونم هدف شما از گذاشتن این پست چیه و تاریخ عضویت شما هم جدیده.....
من نمیدونم مدیر یعنی کی......عقده ای یعنی چی.....و اصلا تبلیغات به من چه ؟من به نفس کار توجه می کنم و امیدوارم اونایی که شما مدیر خطابشون می کنی همچنان با موفقیت به کارشون ادامه بدن.من این پستو الان گذاشتم تا دین خودموحداقل تا الان به این سایت ادا کنم.
ضمنا اون چت رومی هم که شما معرفی کردین زیاد نیاز به معرفی نداره.به قول معروف.....یک بار امتحان کنن دوستان عزیز خودشون به کیفیت کار کاملا پی می برن.
ایشون یکی از کاربرهای با سابقه و رتبه دار فروم هستند که 4 تا تخلف انجام دادن:
1- درست کردن اکانت های متعدد.
2- ارسال یک پست در چند تاپیک.
3- تهمت به مدیران.
4- تبلیغات بدون اجازه از ادمین.
ما می دونیم اکانت اصلیش چی هست؟ ساکن چه شهری هست؟ از کدوم شرکت سرویس اینترنت گرفته اند؟ آدرس، ایمیل، تلفن و فاکس شرکت رو هم داریم. اگر همینطور به رفتارش ادامه بده آیدی اصلیشو بن می کنیم و در مراحل پیشرفته تر شکایت قانونی رو هم مد نظر داریم. به قول معروف همه گزینه ها روی میز هستBig Grin. راستش باید زودتر از اینها کارشو یکسره می کردیم ولی از رتبه هایی که گرفته حیفمون اومد. از شما ممنونم که از ما حمایت می کنین ولی طرف ارزش اون همه زحمتی که به انگشتات دادی بابت تایپ این متن رو نداره. او را رها کنید تا ببینیم کدام گزینه را انتخاب خواهد کرد.
(2013-04-08 ساعت 19:27)sce نوشته:  سلام خدمت دوستان و مدیر تاپیک........
اگه این تاپیک اسمش کلیرنس برندگان 2013 هست....این دوستان با کیس های خانوادگی و دوران انتظار بالا تو منتظر سرا یه کم آدمو نا امید می کنن.
هر چی از پست قبلیت خوش خوشانمان شد این یکی به دلمان ننشست. بعضی از کیس های خانوادگی و ازدواجی مدت خیلی زیادی منتظر بوده اند و با حضور در جمع ما روحیه می گیرند. حالا که از دست ما کاری برای دوستانمون بر نمیاد حداقل نمک به زخمشون نپاشیم. همه ی کاربرها مجازند در تمام تاپیک ها فعالیت کنن و پست داشته باشند البته در قالب مقررات سایت.

یه چیزی بگم حال و هواتون عوض شه یه کم:
آقا کیس ما در CEAC در 4 آپریل آپدیت شد، امروز هم دوبار این اتفاق افتاد: یک بار ظهر فقط خودم آپدیت شدم و یک بار هم یک ساعت پیش که خانمم و دخترام همه با هم. این آپدیت ها بدون ایمیل و تلفن بوده. حالا نوبت چیه عزیزان من؟ بله نوبت شعار امروزمونه: همه با هم با صدای بلند خطاب به KCC، DHS، DOS و سفارت ها:
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
.
.
.
(2013-04-08 ساعت 22:15)hushmandco نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 19:22)mhb161 نوشته:  سلام دوستان
من امروز آنکارا مصاحبه داشتم و برگه صورتی گرفتم
پاسپورتم 9 ماه دیگه اعتبارش تموم میشه اما زمانی که ویزا صادر میشه پاسپورتم باید حداقل 8 ماه اعتبار داشته باشه
به نظر شما الان پاسپورتم رو تعویض کنم باتوجه به اینکه شماره پاسپورت عوض میشه مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان راهنمایی کنن لطفا

دوست من اصلا نگران نباش من دقیقا همین شرایط رو داشتم. با این فرق که پاسپورت من 10 ماه اعتبارش مونده بود. همونجا از افسر مصاحبه کننده پرسیدم گفت رفتی ایران درخواست پاسپورت جدید بده ولی کتبا به ما اعلام کن و وقتی هم که پاسپورت جدیدت اومد اسکن صفحه مشخصاتش رو برامون ایمیل کن.
من هم همین کار رو کردم.
البته پاسپورت قدیمی رو افسر گذرنامه پانچ میکنه ولی باید حفظش کنی تا ورودت به آمریکا. چون ممکنه نیاز بشه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mhb161 ، گل نهال ، zohre02 ، babak_1363
فکر کنم فقط واسه non-immigrant ها اضافه شده باشه، شاید من اشتباه میکنم
(2013-04-08 ساعت 22:39)Saeedv13 نوشته:  سایت CEAC گزینه تعیین کشور رو هم اضافه کرده. بچه های ایروان چک کنن ببینن کیس هاشونو می شناسه یا نه؟
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، s.s.h ، گل نهال ، zohre02 ، babak_1363 ، ایلیا8118
(2013-04-08 ساعت 22:49)کاوه شیز نوشته:  فکر کنم فقط واسه non-immigrant ها اضافه شده باشه، شاید من اشتباه میکنم
(2013-04-08 ساعت 22:39)Saeedv13 نوشته:  سایت CEAC گزینه تعیین کشور رو هم اضافه کرده. بچه های ایروان چک کنن ببینن کیس هاشونو می شناسه یا نه؟
براي non-immigrantكه خيلي وقته location داره ولي منم گزينه اي كه عمو سعيدجان گفتن رو پيدا نكردم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، zohre02 ، babak_1363

نمی شناسه عمو جان
همون بهتر که بی خبر باشیم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، گل نهال ، آناهيتا ، iman63ir ، zohre02 ، babak_1363
عمو سعید
معلومه که سایت کذایی رو یه مدت طولانی باز گذاشته بودی Wink گزینه تعیین کشور وقتی میاد که سایت رو برای مدت طولانی باز گذاشته باشی واگرنه در حالت عادی نیست . عمو سعید آپدیت ها نشون میده که انشاله فردا خبرهای خوبی هست Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-08 ساعت 22:54)nina22 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 22:49)کاوه شیز نوشته:  فکر کنم فقط واسه non-immigrant ها اضافه شده باشه، شاید من اشتباه میکنم
براي non-immigrantكه خيلي وقته location داره ولي منم گزينه اي كه عمو سعيدجان گفتن رو پيدا نكردم.
بله راست میگید ولی همون nonimmigrant کنارش یه فلش داره رو به پایین رو باز کنید نوشته که immigrant من فکر میکنم که همین طوری باشه .

سایه خانم من یه سوال دارم شما وقتی می خواستین کلییر بشین چند روز اپدیت شدین ؟
تشکر کنندگان: sayeh_m ، AFSHIN-PIC ، nina22 ، babak_1363 ، zohre02 ، Tomas ، soruosh
(2013-04-08 ساعت 22:54)sayeh_m نوشته:  عمو سعید
معلومه که سایت کذایی رو یه مدت طولانی باز گذاشته بودی Wink گزینه تعیین کشور وقتی میاد که سایت رو برای مدت طولانی باز گذاشته باشی واگرنه در حالت عادی نیست . عمو سعید آپدیت ها نشون میده که انشاله فردا خبرهای خوبی هست Rolleyes
جالبه که 21 روز هیچ خبری از پرونده ما نمی گرفتن ولی امروز هر کی بود صبح و بعد از ظهر پرونده ما از دستش نمیوفتادBig Grin. پرونده ما هم که سنگین. حتماً یه ذره می خونده خسته می شده مثل منشی های اونگان چاییشو بر می داشته می رفته تو محوطه سفارت یک سیگار دود می کرده باز بر می گشته دنباله ی کار رو می گرفته. خدا کنه فردا تعداد زیادی از بچه ها رو کلیر کنن. مخصوصاً بالای 100 روزه ها رو. بدیش اینه که در محضر این دوستان و سایر اساتید فن و پیشکسوت ها ما رومون نمیشه آرزوی کلیر شدن کنیم. منو که میشناسین چه آدم کمرویی هستمTongue.
(2013-04-08 ساعت 23:10)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 22:54)sayeh_m نوشته:  عمو سعید
جالبه که 21 روز هیچ خبری از پرونده ما نمی گرفتن ولی امروز هر کی بود صبح و بعد از ظهر پرونده ما از دستش نمیوفتادBig Grin. پرونده ما هم که سنگین. حتماً یه ذره می خونده خسته می شده مثل منشی های اونگان چاییشو بر می داشته می رفته تو محوطه سفارت یک سیگار دود می کرده باز بر می گشته دنباله ی کار رو می گرفته. خدا کنه فردا تعداد زیادی از بچه ها رو کلیر کنن. مخصوصاً بالای 100 روزه ها رو. بدیش اینه که در محضر این دوستان و سایر اساتید فن و پیشکسوت ها ما رومون نمیشه آرزوی کلیر شدن کنیم. منو که میشناسین چه آدم کمرویی هستمTongue.
سعید شاید تو پرونده ات از این حرفای بامزه نوشتی هی دارن دست به دست میکنن و میخندن Smile خدایی چی نوشتی؟....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-04-08 ساعت 23:03)ali2013-13 نوشته:  
بله راست میگید ولی همون nonimmigrant کنارش یه فلش داره رو به پایین رو باز کنید نوشته که immigrant من فکر میکنم که همین طوری باشه .

دو هفته قبلش همش آپدیت میشدیم . 25 و 26 مارچ هم آپدیت شدیم که 26 شماره اعلام شد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-08 ساعت 23:14)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 23:03)ali2013-13 نوشته:  

دو هفته قبلش همش آپدیت میشدیم . 25 و 26 مارچ هم آپدیت شدیم که 26 شماره اعلام شد .
14 رووووووووووووووووز خدا بده برکت ما تازه 3 روزه داریم اپدیت میشیم . امیدی هست ؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، AFSHIN-PIC ، گل نهال ، nina22 ، saeeds61 ، zohre02 ، babak_1363 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان