کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-09 ساعت 11:43)بهاره.ح نوشته:  سلام به همه دوستان.پدر ومادر من دیروز مصاحبه داشتن وکلیرنس خوردن.مصاحبه در ابوظبی بوده است.یک شماره پرونده وآدرس سایت ابوظبی رو بهشون دادن و گفتن یک ماه ونیم دیگه .از دوستانی که اطلاع کافی دارن می خواستم بپرسم که حالا ما باید چیکار کنیم.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

سلام و درود . به این آدرس مراجعه فرمایید :http://www.abudhabiivo.net/
و شماره پرونده را وارد کنید . وضعیت پرونده شون را در همین لینک که مربوط به سایت سفارت در ابوظبی هست رو چک بفرمایید . ضمنا در لینک زیر هم میتونین همین کار رو انجام بدهید .
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
به امید کلیرنس همگی . شاداب و شکیبا باشید .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: abloom_ma ، babak_1363 ، 30NAP30 ، iman63ir ، iman83 ، mehdididam ، ikamaly
(2013-04-09 ساعت 11:44)fatemeh honari نوشته:  سلام دوستان بعد از گذشت 146 روز 3و 4 و 5 آپریل آپدیت شدم ولی دیروز و امروز آپدیت نشدم یعنی امروز کلییر نمی شوم؟

با سلام
واقعیتش هیچ کسی نمیتونه این قضیه رو اعلام بکنه ولی اینو بدونید بعد از ۱۴۰ روز ، ۳ روز آپدیت شدن واقعا نشانه ی خوبی هستش. به امید خدا امروز خبر های خوبی میشنویم
تشکر کنندگان: saeeds61 ، گل نهال ، babak_1363 ، zohre02 ، nina22 ، Saeedv13 ، afshin-b ، sayeh_m ، soruosh ، raham ، mehdididam ، ikamaly
(2013-04-09 ساعت 11:58)ایلیا8118 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 11:43)بهاره.ح نوشته:  سلام به همه دوستان.پدر ومادر من دیروز مصاحبه داشتن وکلیرنس خوردن.مصاحبه در ابوظبی بوده است.یک شماره پرونده وآدرس سایت ابوظبی رو بهشون دادن و گفتن یک ماه ونیم دیگه .از دوستانی که اطلاع کافی دارن می خواستم بپرسم که حالا ما باید چیکار کنیم.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

و شماره پرونده را وارد کنید . وضعیت پرونده شون را در همین لینک که مربوط به سایت سفارت در ابوظبی هست رو چک بفرمایید . ضمنا در لینک زیر هم میتونین همین کار رو انجام بدهید .
ضمن خیر مقدم به این دو بزرگوار و با اعتقاد بر اینکه وجودشان مایه خیر و برکت این تاپیک بشه و همه زود کلیر بشوند... به پدر و مادر محترم بفرمائید به امید خدا بزودی کلیر میشوند اما صبر و بردباری را فراموش نکنند....موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، zohre02 ، 30NAP30 ، iman63ir ، lot2013 ، ikamaly
(2013-04-09 ساعت 12:19)abloom_ma نوشته:  

البته به پدر و مادر محترم بفرمائید به امید خدا بزودی کلیر میشوند اما صبر و بردباری را فراموش نکنند....موفق باشید

باتشکر از لطف شما می خواستم بپرسم این مرحله کلیرنس معمولا چقدر طول می کشه؟
تشکر کنندگان:
امروز كيس من آپديت شد . سومين آپديت تو ٤،٥ روز اخير .با توجه به آپديت تعداد زيادى از دوستان تو اين چند روزه انگارى يه خبرايى تو راهه در حد تركوندن اين تايپيك .....اميدوارم كلى كيس اعلام شه مخصوصا كيس هاى دوستانى كه خيلى وقته منتظرن ...........كلى انرژى مثبت دارم براى امروز كه قراره كلى آدم اينجا خوشحالى كنيم دور هم ...ايناهاااا. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
(2013-04-09 ساعت 12:27)بهاره.ح نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 12:19)abloom_ma نوشته:  

البته به پدر و مادر محترم بفرمائید به امید خدا بزودی کلیر میشوند اما صبر و بردباری را فراموش نکنند....موفق باشید

باتشکر از لطف شما می خواستم بپرسم این مرحله کلیرنس معمولا چقدر طول می کشه؟

با تشکر از لطف شما می خواستم بپرسم این مرحله کلیرنس معمولا چقدر طول می کشه؟

سلام با تشکر از شما دوست عزیز می خواستم بپرسم این مرحله کلیرنس معمولا چقدر طول می کشه؟
دوست عزیز اصلا مشخص نیست انتظار از 25 روز هست تا 160 روز فعلا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، iman63ir ، bayat_r ، nina22 ، ایلیا8118 ، babak_1363 ، zohre02
(2013-04-09 ساعت 11:44)fatemeh honari نوشته:  سلام دوستان بعد از گذشت 146 روز 3و 4 و 5 آپریل آپدیت شدم ولی دیروز و امروز آپدیت نشدم یعنی امروز کلییر نمی شوم؟
من هم دقیقاً همون روزا آپدیت شدم و دیروز و امروز هم تغییری نکرده.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
هِی وایِ من. دروغ نگم خبری در راه استRolleyes. امروزم کیس ما آپدیت شد. البته فقط برای خودم. از دیروز این سومین باره که دارن کیس مارو زیر و رو می کنن. امیدوارم که به قول رضا از پرونده ام برای انبساط خاطر، به عنوان مجله فکاهی و رفع خستگی بعد از چند ساعت کار استفاده نکرده باشنBig Grin.
(2013-04-09 ساعت 13:29)Saeedv13 نوشته:  هِی وایِ من. دروغ نگم خبری در راه استRolleyes. امروزم کیس ما آپدیت شد. البته فقط برای خودم. از دیروز این سومین باره که دارن کیس مارو زیر و رو می کنن. امیدوارم که به قول رضا از پرونده ام برای انبساط خاطر، به عنوان مجله فکاهی و رفع خستگی بعد از چند ساعت کار استفاده نکرده باشنBig Grin.

ای کاش تو ایروان هم همینطوری پرونده ها رو بررسی کنند سعیدجان. ما که نمی دونیم اونجا چه خبره، فقط اینکه هر هقته یک کیس رو زحمت می کشن و اعلام می کنن نشونه خوبی نیست اصلا.Sad
من دارم دپرس می شم عمیق.Sad
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، 30NAP30 ، habibi ، گل نهال ، s.s.h ، babak_1363 ، Saeedv13 ، sadeghi897 ، zohre02 ، nooshshahnar ، arian307
خدايااااااااااااااااااااااااااااااا
همه ما را كلير بفرما .....
آمين ........
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-04-09 ساعت 13:56)mohammad fazli نوشته:  خدايااااااااااااااااااااااااااااااا
همه ما را كلير بفرما .....
آمين ........
امين

چرا اپديت نميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس: ***2013AS3 *مصاحبه 28 فوريه * آنکارا * برگه صورتی
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، 30NAP30 ، b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، alirezass
(2013-04-09 ساعت 13:53)mrr777 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 13:29)Saeedv13 نوشته:  هِی وایِ من. دروغ نگم خبری در راه استRolleyes. امروزم کیس ما آپدیت شد. البته فقط برای خودم. از دیروز این سومین باره که دارن کیس مارو زیر و رو می کنن. امیدوارم که به قول رضا از پرونده ام برای انبساط خاطر، به عنوان مجله فکاهی و رفع خستگی بعد از چند ساعت کار استفاده نکرده باشنBig Grin.

ای کاش تو ایروان هم همینطوری پرونده ها رو بررسی کنند سعیدجان. ما که نمی دونیم اونجا چه خبره، فقط اینکه هر هقته یک کیس رو زحمت می کشن و اعلام می کنن نشونه خوبی نیست اصلا.Sad

كاش ميشد بفهميم اين آپديت شدن يعني جي.؟؟؟ من خودم از 2 تا 5 آپريل هر روز آپديت شدم ولي هنوز خبري نيست !!! ديگه بسه SadSad بابا كليرمون كنيد بريم رد كارمون Cool آنكارا ميام ....... آخه آدم باش ..... بفهم .... از ريش سفيد عمو سعيد خجالت بكش ..... (البته ريش سفيد آواتارش Big Grin )
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، babak_1363 ، Saeedv13 ، sadeghi897 ، 30NAP30 ، soruosh ، zohre02 ، mrr777 ، nooshshahnar ، iman83 ، iman63ir
(2013-04-09 ساعت 13:53)mrr777 نوشته:  

دوست عزيز،نگراني به خود راه نديد بالاخره كلير ميشويد فقط با انرژي مثبت فكر كنيد......SmileSmileSmile
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: r_ent ، گل نهال ، b_argi ، s.s.h ، afshin-b ، raam12000 ، babak_1363 ، Signal ، zohre02 ، mrr777 ، nooshshahnar
سلام به همه دوستان قدیم و جدید
از دوستان قدیمی خواهش می کنم هرچه زودتر کلیر بشن تا جا برای دوستان جدید باز بشه
من امروز 90 روزه شدم و هیچ ایمیل یا تلفنی هم نزدم و 80 روزه که آپدیت هم نشدم
فقط منتظرم که از من و خانوادم دعوت بشه برای رفتن و امیدوارم فراموش نکنن فرش قرمز را برای همه دوستانی که اینجا هستن پهن کنن
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
با سلام خدمت همه دوستان
با اینکه ما کلیر شدیم و همسرم منتظر پاسپورت هاست تو آنکارا.من از صبح صد بار این سایت و چک کردم که ببینم دوستان بالای 100 روز ایشالا امروز کلیر میشن؟تا چه ساعتی چک کنیم؟
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان