کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هر چند وقت یه بار جان کری می ره ترکیه دو سه تا داد میکشه سر سفارتی ها می چسبن به کارشون . کاش یه بار هم گذرش به ارمنستان می افتاد دو سه تا داد هم سر اینا می کشید. کسی شماره تلفن داماد ایرانی جان کری را نداره؟
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: bayat_r ، AFSHIN-PIC ، 30NAP30 ، arian307 ، pouya.web ، zohre02 ، Tomas ، AsemanAbee ، soruosh ، Signal
(2013-04-08 ساعت 22:17)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 19:21)sce نوشته:  کاربر عزیز.....shiva 3435232
من نمیدونم هدف شما از گذاشتن این پست چیه و تاریخ عضویت شما هم جدیده.....
من نمیدونم مدیر یعنی کی......عقده ای یعنی چی.....و اصلا تبلیغات به من چه ؟من به نفس کار توجه می کنم و امیدوارم اونایی که شما مدیر خطابشون می کنی همچنان با موفقیت به کارشون ادامه بدن.من این پستو الان گذاشتم تا دین خودموحداقل تا الان به این سایت ادا کنم.
ضمنا اون چت رومی هم که شما معرفی کردین زیاد نیاز به معرفی نداره.به قول معروف.....یک بار امتحان کنن دوستان عزیز خودشون به کیفیت کار کاملا پی می برن.
ایشون یکی از کاربرهای با سابقه و رتبه دار فروم هستند که 4 تا تخلف انجام دادن:
1- درست کردن اکانت های متعدد.
2- ارسال یک پست در چند تاپیک.
3- تهمت به مدیران.
4- تبلیغات بدون اجازه از ادمین.
ما می دونیم اکانت اصلیش چی هست؟ ساکن چه شهری هست؟ از کدوم شرکت سرویس اینترنت گرفته اند؟ آدرس، ایمیل، تلفن و فاکس شرکت رو هم داریم. اگر همینطور به رفتارش ادامه بده آیدی اصلیشو بن می کنیم و در مراحل پیشرفته تر شکایت قانونی رو هم مد نظر داریم. به قول معروف همه گزینه ها روی میز هستBig Grin. راستش باید زودتر از اینها کارشو یکسره می کردیم ولی از رتبه هایی که گرفته حیفمون اومد. از شما ممنونم که از ما حمایت می کنین ولی طرف ارزش اون همه زحمتی که به انگشتات دادی بابت تایپ این متن رو نداره. او را رها کنید تا ببینیم کدام گزینه را انتخاب خواهد کرد.
(2013-04-08 ساعت 19:27)sce نوشته:  سلام خدمت دوستان و مدیر تاپیک........
اگه این تاپیک اسمش کلیرنس برندگان 2013 هست....این دوستان با کیس های خانوادگی و دوران انتظار بالا تو منتظر سرا یه کم آدمو نا امید می کنن.
هر چی از پست قبلیت خوش خوشانمان شد این یکی به دلمان ننشست. بعضی از کیس های خانوادگی و ازدواجی مدت خیلی زیادی منتظر بوده اند و با حضور در جمع ما روحیه می گیرند. حالا که از دست ما کاری برای دوستانمون بر نمیاد حداقل نمک به زخمشون نپاشیم. همه ی کاربرها مجازند در تمام تاپیک ها فعالیت کنن و پست داشته باشند البته در قالب مقررات سایت.

یه چیزی بگم حال و هواتون عوض شه یه کم:
آقا کیس ما در CEAC در 4 آپریل آپدیت شد، امروز هم دوبار این اتفاق افتاد: یک بار ظهر فقط خودم آپدیت شدم و یک بار هم یک ساعت پیش که خانمم و دخترام همه با هم. این آپدیت ها بدون ایمیل و تلفن بوده. حالا نوبت چیه عزیزان من؟ بله نوبت شعار امروزمونه: همه با هم با صدای بلند خطاب به KCC، DHS، DOS و سفارت ها:
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
.
.
.

مرسی عمو سعید از بابت ارسالتون و اظهار نظرتون.در مورد ارسال بعدی خدا شاهده که منظوری نسبت به این دوستان نداشتم.من خودم همسرم الان 6 ساله که منتظره نتیجه پروندشه.بازم اگه لحن نوشتنم طوری بود که باعث ناراحتی شد معذرت می خوام.
ضمنا.............ایشالا.............به زودی هوراتو خودم بکشم.
شب خوش.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، nina22 ، rouzbehdarvishi ، lilistar ، zohre02 ، babak_1363 ، Tomas ، soruosh
(2013-04-08 ساعت 22:30)hushmandco نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 22:15)hushmandco نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 19:22)mhb161 نوشته:  سلام دوستان
من امروز آنکارا مصاحبه داشتم و برگه صورتی گرفتم
پاسپورتم 9 ماه دیگه اعتبارش تموم میشه اما زمانی که ویزا صادر میشه پاسپورتم باید حداقل 8 ماه اعتبار داشته باشه
به نظر شما الان پاسپورتم رو تعویض کنم باتوجه به اینکه شماره پاسپورت عوض میشه مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان راهنمایی کنن لطفا

دوست من اصلا نگران نباش من دقیقا همین شرایط رو داشتم. با این فرق که پاسپورت من 10 ماه اعتبارش مونده بود. همونجا از افسر مصاحبه کننده پرسیدم گفت رفتی ایران درخواست پاسپورت جدید بده ولی کتبا به ما اعلام کن و وقتی هم که پاسپورت جدیدت اومد اسکن صفحه مشخصاتش رو برامون ایمیل کن.
من هم همین کار رو کردم.
البته پاسپورت قدیمی رو افسر گذرنامه پانچ میکنه ولی باید حفظش کنی تا ورودت به آمریکا. چون ممکنه نیاز بشه.
ممنون از پاسخ کاملت دوست عزیز، الان با خیال راحت پاسپورت جدید میگیرم
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، mnajafinobar ، abloom_ma ، zohre02 ، Tomas ، parvin2013
یکی از دوستان ما که 3 ماه پیش ارمنستان مصاحبه داشتند بیش از 80 روز منتظر کلیر شدن بودند که از سفارت تماس تلفنی گرفته شد که چرا جواب ایمیل ما رو نمیدید و منتظر ارسال مدرک تحصیلی یکی از اعضا بودند و الکی پروسه کلیرشون طول کشیده بود اینو گفتم که مرتب ایمیلتونو چک کنید و فقط به سایت کذایی اکتفا نکنید
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-04-08 ساعت 20:03)ali5980 نوشته:  سلام به همگی‌

من امروز ایمیل زدم در مورد کیس خودم به سفارت که بیشتر از دو ماه که کلیرنس من هنوز نیومد و این جواب رو گرفتم.

این نشون میده که اونها هیچ کنترلی بر روی این پروسه ندارند و در نهایت department of state نتیجه رو به سفارت اعلام می‌کنه و آنها هم روی وبسایت میزنند.
While administrative processes for most of the cases are received within 4-6 weeks, it may take longer for some cases and cannot be expedited. As several federal agencies are involved in this process, unfortunately we do not have any control or authority to expedite this process. We have sent two reminders to the Department of State, but did not receive a result yet. When we receive the clearance we will post the case number at the following internet address: http://ankara.usembassy.gov/security_cle...tatus.html. We trust that you will understand that this waiting period is necessary as we strive to make every effort to ensure the safety and security of the United States for all including foreign visitors.

منم وقتی ایمیل زدم همین آدرس وب سایت رو به من دادن ولی این آدرسه اصلا کار نمی کنه، کسی تا حالا تونسته از این آدرس چیزی گیر بیاره؟

(2013-04-08 ساعت 23:17)ali2013-13 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 23:14)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 23:03)ali2013-13 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 22:54)nina22 نوشته:  
(2013-04-08 ساعت 22:49)کاوه شیز نوشته:  فکر کنم فقط واسه non-immigrant ها اضافه شده باشه، شاید من اشتباه میکنم
براي non-immigrantكه خيلي وقته location داره ولي منم گزينه اي كه عمو سعيدجان گفتن رو پيدا نكردم.
بله راست میگید ولی همون nonimmigrant کنارش یه فلش داره رو به پایین رو باز کنید نوشته که immigrant من فکر میکنم که همین طوری باشه .

سایه خانم من یه سوال دارم شما وقتی می خواستین کلییر بشین چند روز اپدیت شدین ؟
دو هفته قبلش همش آپدیت میشدیم . 25 و 26 مارچ هم آپدیت شدیم که 26 شماره اعلام شد .
14 رووووووووووووووووز خدا بده برکت ما تازه 3 روزه داریم اپدیت میشیم . امیدی هست ؟

ماشاالله شما چقدر آپدیت میشین، من الان از 27 مارچ تا حالا پروندم یه تکونم نخورده. این یعنی اینکه ما تو این سریم نیستیم نه؟ بیخود دلمونو صابون نزنیم
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: iman83 ، zohre02 ، babak_1363 ، گل نهال ، bayat_r ، Tomas
دوست من iman83 هم امروز 9 آپریل آپدیت شد.
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: رضا امیر ، iman83 ، zohre02 ، Saeedv13 ، Tomas ، nina22 ، parvin2013
بچه ها این لینک ها اطلاعات خوبی در مورد پروسه FBI Check / Security Check / Background Check داره . اگرچه من مطمئنم دوستان کاملا به این پروسه آشنائی کامل دارن و اطلاعاتشون آپدیت هستش - صرفا جهت یادآوری بود Smile

http://www.uscis.gov/files/pressrelease/..._42506.pdf
http://www.legallanguage.com/legal-artic...ame-check/
http://www.legallanguage.com/legal-artic...nd-checks/
سلام بر دوستان عزیز
ما بعد از حدود 80 روز هیچ آپدید نشدیم و دو بار هم که شدیم فقط برای مکاتبات بوده که آخرین بار 5 mar بوده تا امروز20 فروردین 36 روز از آپدیت شده. فکر میکنید این طبیعه ؟؟؟ باید منتظر بود یا اینکه یک نامه دیگه بدیم؟
آخرین بار هم 5 mar جواب دادند در مراحل اداری !!!!
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

ضمن تشکر از دوست خوبم mnajafinobar ،بله امروز برای اولین بار آپدیت شدم بدون ایمیل و تلفن.امیدوارم ابوظبی این هفته یه تکونی به خودش بده.
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
دوستان ابوظبی
من 8 روز از مصاحبه ام میگذره متاسفانه سایت http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx
هنوز مشخصات منو نمی شناسه با فرمت ****2013as هم وارد میکنم این پیغامو میده
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
**2013AS57
مصاحبه ابوظبی هفته اول اوریل
تعداد کیس 4 نفر
نتیجه برگه آبی
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Tomas ، ikamaly
(2013-04-09 ساعت 08:37)homayoon13 نوشته:  سلام بر دوستان عزیز
ما بعد از حدود 80 روز هیچ آپدید نشدیم و دو بار هم که شدیم فقط برای مکاتبات بوده که آخرین بار 5 mar بوده تا امروز20 فروردین 36 روز از آپدیت شده. فکر میکنید این طبیعه ؟؟؟ باید منتظر بود یا اینکه یک نامه دیگه بدیم؟
دوست خوبم این سایت ما رو تا 70 یا 80 روز شاید هم بیشتر نمی شناخت بعد هم که با ایمیل زدن هامون شناخت و فقط با جواب ایمیلها اپدیت می شدیم
تازه الان 2 هفته است که هر از گاهی خودش به میل خودش آپدیت میشهBig Grin

(سخنی از یک پیشکسوت Big GrinCool )
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-04-09 ساعت 01:29)30NAP30 نوشته:  .....
در متن نامه اشاره شده بود که به دلیل سوء استفاده سود جویان در جعل مدارک فوق الاشاره ارائه گواهینامه دیپلم و پیش دانشگاهی بدون تائیدیه تحصیلی فاقد اعتباربوده و موسسات و مراکز دانشگاهی و سازمانهای اجرائی دولتی و غیر دولتی موظف هستند نسبت به اخذ تائیدیه تحصیلی در راستای صحت و سقم مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی اقدام کنند. و در مواردی که شخصی اصل مدارک خود را مفقود کرده و یا به هر دلیل دیگری قابلیت ارائه آنها را ندارد ، صدور تائیدیه تحصیلی که در آن مشخصات شخص با مشخصات شناسنامه ای مطابقت دارد معادل همان مدرک می باشد !!! حالا بزن دست قشنگ رو Smile

ببخشین که براتون داستان نوشتم . من سفرنامه ننوشتم اما در عوض این مطالب رو نوشتم تا شاید تونسته باشم دین خودم رو به مهاجرسرا ادا کرده باشم.

بهترین ها رو براتون آرزو دارم.

راستی فراموش کردم بگم ، از دوستانی که در این خصوص مشکل نقص مدرک دارن ، اگه تمایل داشتن ایمیلشون رو برام بفرستن تا نامه وزارتخونه رو براشون ارسال کنم.
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، babak_1363 ، iman63ir ، Tomas ، lilistar ، AsemanAbee ، parvin2013 ، ikamaly
(2013-04-09 ساعت 08:37)homayoon13 نوشته:  سلام بر دوستان عزیز

سلام دوست عزیز
ما و اکثر دوستانی که هفته های آخر ژانویه مصاحبه داشتند هم تقریبا وضعیت شما رو داریم. من از 30 ژانویه دیگه آپدیت نشدم و 10 روز پیش ایمیل زدم که جواب داد تو مرحله اداری هستی...و یک آپدیت فرمالیته هم تو CEAC کرد. ظاهرا فقط باید صبور بود.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: babak_1363 ، رضا امیر ، homayoon13 ، Tomas ، nina22 ، گل نهال ، zohre02 ، آناهيتا ، noura ، lot2013 ، ikamaly
سلام به همه دوستان.پدر ومادر من دیروز مصاحبه داشتن وکلیرنس خوردن.مصاحبه در ابوظبی بوده است.یک شماره پرونده وآدرس سایت ابوظبی رو بهشون دادن و گفتن یک ماه ونیم دیگه .از دوستانی که اطلاع کافی دارن می خواستم بپرسم که حالا ما باید چیکار کنیم.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
سلام دوستان بعد از گذشت 146 روز 3و 4 و 5 آپریل آپدیت شدم ولی دیروز و امروز آپدیت نشدم یعنی امروز کلییر نمی شوم؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان