کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-09 ساعت 19:18)mhz_ir نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 19:11)masood182002 نوشته:  ای بابا رسما با این کلیرنس زندگیمونو داغون کردن.کی میدونه اگه کلیر شم چطور میتونم تاریخ انقضای کلیرنس رو بیشتر کنم؟از دوستان اگه کسی میدونه چطور میشه این کارو کرد بهم خبر بده.

مسعود جان آنکارا که با تمدید مدیکال میشه.

تاریخ انقضا کلیرنس رو میگم.وقتی کیس کلیر میشه و جلو کیسش میزنن.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: parvin2013 ، sce ، zohre02
یه سوال........
چرا ابوظبی 100 روزه نداره ؟که امیدوارم هیچ وقت نداشته باشه..........
کارشون درسته یا کسی بوده و ما نمی دونیم.خلاصه منتظر سرا واسه ابوظبی ظاهران امیدوارکننده تره......
این طور نیست ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: parvin2013 ، گل نهال ، Soap McTavish ، mrr777 ، 30NAP30 ، ikamaly ، ایلیا8118 ، lilac ، iman83 ، zohre02 ، Hedieh20
تبریک و هورا برای تمامی کلیر شدگان و به امید کلیر شدن بقیه منتظران عزیز.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
ساعت سایت یه ساعت عقب نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ikamaly ، parvin2013 ، ایلیا8118 ، گل نهال ، zohre02 ، khmp
سلام

آقا من هر چی‌ میزنم هنوز آپدیت نشده می‌شه لینک اسامی رو بدین

خیلی‌ ممنون
١٣XX :کیس نامبر
تشکر کنندگان: parvin2013 ، zohre02
كلير شده ها @ تبريك ميگم Smile
همگي @ به اپديت هاي كيستون توي سايت كذايي توجه كنيد مخصوصا ً ماه بالايي ها . خيلي مهمه كه دارن روي كيس كار ميكنن ، البته ميدونم وقتي از ٩٠ روز ميگذره چقدر سخت ميشه ولي مطمئن باشين بالاخره به خوبي تموم ميشهRolleyes
عموسعيد @ من ديروز گفتم چرا اون گزينه انتخاب كشور مياد هيشكي بهم توجه نكرد Wink وقتي شماره تون رو توي سايت كذايي چك ميكنيد ، اگر صفحه براي يه مدت طولاني باز بمونه و نبندين و بعدش بخواين شماره تون رو دوباره چك كنيد به طور اتوماتيك گزينه انتخاب كشور مياد Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
آقا افشين
ميذاشتي صفحه انگليسي آپديت شه بعد مارو مينداختي بيرون از منتظرسرا
من هنوز منتظرم، مگه ميشه تا وقتي دوستاي بامرامم از ليست درنيومدن من از انتظار بيام بيرون
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
(2013-04-09 ساعت 18:38)Saeedv13 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 18:35)گل نهال نوشته:  حالا هيچكدوم از اين شماره ها شما نيستين عمو؟؟؟
نه پدر جان. من که نیستم. فضلی کجاست؟

نه عمو منم نیستم SadSad
شیطونه میگه برم ...................
حیف که نمیشه حرفای بد زد.
ما همچنان امیدوارم از صبح تا شب در سایت سیس سرک میکشیم
به امید رهایی Big GrinBig GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
بچه ها "شورشو در آوردین" به ترکی چی میشه؟ ! میخوام یه نامه زبان اصلی بینیویسم به "آنکارا" بگم "اینکارا" چیچیه؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
هورااااا بچه‌ها من کلیر شدم. امیدوارم همه شما هرچه زودتر کلیر بشین
١٣XX :کیس نامبر
(2013-04-09 ساعت 20:23)ali5980 نوشته:  هورااااا بچه‌ها من کلیر شدم. امیدوارم همه شما هرچه زودتر کلیر بشین

آقا تبریک......
نفر اولما........
رتبه یادت نره خوش تیپ.
به سلامتیش..............هوراااااااااااااااااااااااااااا.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: iman63ir ، 30NAP30 ، s.s.h ، shaso ، rouzbehdarvishi ، homayoon13 ، r_ent ، iman83 ، armin1 ، parvin2013 ، zohre02 ، ali5980 ، mnajafinobar ، atishbiarrr
(2013-04-09 ساعت 19:23)sce نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 19:16)atishbiarrr نوشته:  كلير شدم ........هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا .........
بيشتر از اين روم نميشه كشش بدم اين هورا رو وقتى اين همه از دوستاى خوبم خيلى بيشتر از اين حرفها ست كه منتظر هستند........
اما مي دونم كه همين روزاست كه خبراى خوب همه ى شما رو غافلگيرمى كنه...........دست به سينه ميشينم فعلن تا همگى دور هم واسه كلير شدن خوشحالى كنيم ..........

دوست عزیز من رسما به شما تبریک میگم و آرزوی بهترین هارو واست دارم.

من هم رسما از شما تشكر ميكنم رفيق Smile و اميدوارم كه هميشه شاد ،سلامت و موفق باشيد.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: s.s.h ، 30NAP30 ، parvin2013 ، iman63ir ، sce ، lot2013 ، shaso ، lilistar ، homayoon13 ، Soap McTavish ، zohre02 ، ali5980 ، mnajafinobar
(2013-04-09 ساعت 19:31)Saeedv13 نوشته:  بازم دمشون گرم. از باشگاه صد روزه ها کسی نبوده؟ به همه کلیر شده ها تبریک میگم. مخصوصاً به atishbiarrr که اگه اشتباه نکنم روز مصاحبه همراه بودیم.
سیسمون اینقدر آپدیت شد که مُردم از هیجان امروز. نامردا فکر نمیکنن که بعضی ها ممکنه قلبشون با باتری کار کنهTongue. وقتی نمی خواین طرف رو کلیر کنین خوب یه سیسش چکار دارینBig Grin؟ والا با این سایتشونBig Grin.
میریم تا هفته بعد که باز لحظات هیجان انگیزی رو در خدمت دوستان باشیمRolleyes. عزت زیاد.

بله عمو سعيد عزيز ، روز مصاحبه با هم بوديم ،اون دوستاى ديگمون هم مثل من و شما اين چند روز آپديت شده بودن و خيلى اميدوار بودم كه همه با هم كلير شيم و با هم بريم و دوباره بريم سراغ مانگو و اين حرفهاBig Grin ايشالا كه همين فردا پس فردا شما و باقى رفقاى منتظرم هم كلير ميشيد و كلى داد و هوار مي كنيم اينجا ....
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
سلام دوستان عزیزم
از صمیم قلب به دوستان کلیر شده تبریک میگم. به امید کلیر شدن بقیه عزیزان
دوستان اگه آمار صفحه ترکی سفارت قابل قبول باشه ما هم هوووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا................
من و همسرم 20 فوریه مصاحبه داشتیم که برگه صورتی رنگ گرفتیم و افسر مصاحبه کننده بهمون گفت شما شرایط دریافت روادید رو دارین فقط باید منتظر باشین تا کار های اداریش تموم بشه و گفت بعد از 6 هفته از طریق تارنما پیگیری کنید. که امروز خبرشو افشین جان زحمتشو کشیده بود. نا گفته نماند 2 هفته پس از مصاحبه از من رزمه خواسته بودن. امیدوارم دوستانی که منتظر دریافت روادید هستن سریعتر ترخیص بشن.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان