کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-09 ساعت 23:02)alirezadiba نوشته:  یعنی واقعا نمیدونم چه دلیلی برای آپدیت نشدن سایت میشه آورد!!!
یعنی سفارت همیشه داره این کار رو انجام میده؟
عليرضا جان

اين مسئله كه اول سايت تركي اپديت بشه و بعد انگليسي خيلي اتفاق ميفته .
امسال ، البته منظورم از اكتبر ٢٠١٢ هستش ، اين اولين بار بود ولي براي بچه هاي ٢٠١٢ زياد پيش اومده بود و اونها معمولاً هر دو سايت رو چك ميكردن Wink البته خدا رو شكر امسال با بودن افشين و امير عزيز ، نگران نباشيد . باورتون نميشه كه من اصلاً خودمو درگير ريفرش كردن سايت نميكردم ، يعني اينقدر فكر و خيال داشتم كه ديگه به ريفرش نميرسيد Wink
روز بالايي ها هم بايد به كارهاتون برسيد چون يهو مثل ما مجبور ميشين تو يه مدت كوتاه صد تا كار انجام بدين ، پس حداقل يه كارهايي مثل چك اپ پزشكي و دندان پزشكي و ترجمه و بين المللي كردن گواهينامه و اينها رو مرتب كنيد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-09 ساعت 23:36)alirezadiba نوشته:  دوستان فقط تنها نکته ای که هستش این هست که در سایت (ترکی) این جمله درج نشده!
The list is updated only when additional responses are received. There will be NO UPDATES on the list if no responses are received
و اگر بخوایم 50% امیدوارانه به آپدیت نشدن سایت در قسمت انگلیسی نگاه کنیم ، میتونیم امیدوار باشیم فردا یا حداکثر پس فردا در آپدیت سایت اصلی کیس های دیگه ای هم باز به لیست اضافه بشن! ( انرژی مثبت + )

منم جهت مقایسه 2 تا سایت با هم متوجه شدم یک سری کیس ها اصلا توی سایت ترکیه نیست ..البته فقط یه 7 یا 8 تا کیس رو زدم حد اقل 3 تاش رو توی سایت ترکی نمی شناخت
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-04-09 ساعت 23:19)afs نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 23:02)alirezadiba نوشته:  یعنی واقعا نمیدونم چه دلیلی برای آپدیت نشدن سایت میشه آورد!!!
یعنی سفارت همیشه داره این کار رو انجام میده؟

نگران نباشید، من یه برنامه نوشتم که هم سایت ترکی و هم سایت انگلیسی آنکارا + ایروان رو برای آپدیت صفحه کلیرنس مرتب چک می کنه و اگر کیس جدیدی باشه خبر می ده، پس به هرحال هرکدوم آپدیت بشند می فهمیم.

بابا تو خیلی عشقی به خدا ! به قول ما مازندرانیا دکِّل برنامه نوشتی؟ ! دمت گرم افشین خان!
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، afs ، parvin2013 ، nooshshahnar ، Soap McTavish ، 30NAP30 ، zohre02 ، babak_1363
(2013-04-09 ساعت 22:59)soheila_61 نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 22:27)lot2013 نوشته:  ANKARA.TURKEY

آپدیت 2013-Apr-09

Visa Status File

لینک به پست نمودار

با عرض تشکر وخسته نباشید به شما دوست عزیز ایا برای کلیرنس ابوظبی هم این امار ونمودار روداریم.ممنون می شم راهنمایی کنیدSmile

سلام دوست عزیز
نتیجه قبولی برای کیس های ابوظبی باید تک تک و بطور دائم در فیلد مربوطه در سایت ابوطبی وارد شود و دیده شود.
ضمن اینکه با بالا رفتن حجم کارنت شده ها عملا وارد کردن شماره کیس ها از شماره 1 تا 7850 در سایت Ceac هم خود داستان دیگری است (همانند کاری که به مرور برای آنکارا انجام شد) که با توجه به این حجم عملا غیر ممکن یا بسیار سخت خواهد بود.
متاسفم برای ابوظبی امکان ندارد، از لطف و توجه شما هم بسیار سپاسگزارم و امیدوارم شما و سایر دوستان هرچه زودتر کلیر شوید.

موفق باشید
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
منهم از جانب خودم به تمام دوستان کلیرشده تبریک میگم وازشون درخواست میکنم که دست راستشان راهم برسرما منتظرسراییها بگذارند?
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، LALILO ، s.s.h ، parvin2013 ، Soap McTavish ، zohre02 ، 30NAP30 ، babak_1363 ، habibi
با درود به همه منتظرسراییها....
از صمیم قلب به تمام کلیر شده ها تبریک میگم....راستش ما دیگه پا به 21 روز گذاشتیم ....حساب کردنش هم راحته چون دقیقاً 3 ساعت قبل سال تحویل مصاحبه داشتیم (یعنی 30 اسفند) و خوب هر روزی هم از کلیرنس میگذره دقیقاً گذران عمر رو احساس میکنیم ، اما همینکه امید هست و فرصت زندگی خودش عالیه .... پس بیایین دستای همدیگه رو بگیریم و از این روزها لذت ببریم.....دوستی (bayat_r) نوشت :
خودش می بردت هرجا دلش خواست ..........
به هر جا برد، بدون ساحل همون جاست .....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
سلام به همه دوستان
من امروز رفتم مصاحبه . مصاحبه خیلی خوب بود و همه چیز به خوبی پیش رفت . آخر مصاحبه گفت که همه چیز به نظر خوب میرسه فقط ما نیاز داریم کلیرنس بیشتر بشه . پاسپورت و به همراه تمام مدارک به آدرستان پست می کنیم . الان که اومدم دیدم که یه ایمیل فرستاده که به خاطر کار شما نیاز داریم اطلاعات بیشتری به ما بدید . شامل اطلاعات کار قبلی . مقالات و ..... الان من پاسپورتم را سفارت گرفته و تمام مدارک فارسی هم دست اون ها است نمی دونم تا کی باید منتظر باشم . و این فرم ده سوالی ار هم بفرستم کی جواب می دهند . در ظمن اینجا هیچ برگه سفید و صورتی نداد . فقط شفاهی گفت که مشکلی نیست .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد Big Grinetroit
A journey of thousand miles begins with a single step
(2013-04-08 ساعت 21:56)Arash ma نوشته:  دوستان عزيزى كه تشريف بردين آنكارا براى دريافت ويزا ممنون ميشم اگر سؤال منو پاسخ دهيد آيا بعد إز اين كه پاسپورت ها را به سفارت داديد براى ويزا ،دوباره شماره كيس در ceac آپديت ميشود يا نه؟ممنون ميشم از دوستان اگر اطلاعاتى بدهند.

بله فردای ارائه پاس آپدیت می شود
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: ikamaly ، lilistar ، parvin2013 ، zohre02 ، babak_1363 ، rezagh
(2013-04-10 ساعت 07:48)b_argi نوشته:  خدمت بزرگوارارن سایت خصوصا مامان سایه عزیز سلام و صبح بخیر.
دوستان عزیز، شخصا ادم صبوری هستم و لی نمیدونم چرا این دفعه اصلا صبرو تحمل ندارم. دخترم امسال باید کنکور بده ولی بابت این قضیه کلیرنس و ... چند روزیه دست از درس خوندن کشیده و به هم ریخته.. به هرحال با آرزوی کلیر شدن هرچه سریع تر همه بچه های منتظر، ماهم جز پذیرفتن این وضعیت و دادن انرژی مثبت به بقیه کاری نداریم.
راستی شماره کیس های ارمنستان کی تو سلیت CEAC قابل استفاده ست؟
موفق و شادکام باشید.
متاسفانه تو اين شرايط درس خوندن واقعا سخته .....
ارمنستان تو سايت CEAC اعلام نميكنه ....فقط بايد منتظر كلير شدن باشيد
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Tomas ، parvin2013 ، b_argi ، itsmasoud ، zohre02 ، ikamaly ، mrr777 ، babak_1363 ، Hedieh20
ای منتظر کلیر شدن ها قدر انتظار را زیر سقف خونتون رو بدانید
کمک

حوصله که سر می ره که هیچ و تاره اتفاقات عجیب غریب هم می افته:

تو آنکارا هستم و هنوز پاس با ویزا رو تحویل نگرفتم و منتظرم ایمیل از سفارت بیاد.
تو سایت ceac البته فردای روزی که پاس ها رو ارائه کردیم ،آپدیت شدیم ولی نکته جالبش اینه که برنده اصلی هنوز AP ولی همراه رو زده Ready for interview !!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه نهههههههههههههههه؟؟؟؟

چند نفری که با من پاس ها رو تحویل داده بودن در سایت ceac زده Issued ولی مال من و یه آقای دیگه رو طبق توضیح بالا زده

لطفآ مطلعین و کسایی که تجربه این موضوع رو دارن راهنمایی کنن در این غربتSad
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: itsmasoud ، zohre02 ، ikamaly ، mrr777 ، babak_1363 ، گل نهال ، rezagh ، amir82
LALILO عزيز

بايد صبر كنيد . اين كه حوصله ادم سر ميره كاملاً درسته ولي باز هم خوبه كه به وسيله ايميل خبر ميشين ، اگر مثل ما مجبور بودين از ٨ صبح تا ٥ بعد از ظهر از لابي تكون نخورين ، چي ميگفتين !
هر وقت احساس بي حوصله گي كردين ، به زمان انتظارتون فكر كنيد ، و اينكه الان خيلي ها دوست دارن جاي شما باشن ( كه ايشاله همينطور هم ميشه و به زودي اين لحظات رو تجربه ميكنن )
در مورد ايشو نشدن هم هيچ راهي جز صبر ندارين ، اون ready هم ممكنه معني خاصي نداشته باشه ، اصلاً شايد از اول كليرنس نخورده و فقط نفر اول اينطور بوده .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-10 ساعت 09:25)hutsa83 نوشته:  كسي ميتونه نمونه فرم 9 سئوالي يا به عبارتي 10 سئوالي را برامون بذاره. يا راهنمايي كنه در مورد نحوه پاسخدهي. يادمه قبلا يه جا نمونشو ديدم اما حالا هرچي مي گردم نمي تونم پيداش كنم.
اینجا
(2013-04-10 ساعت 09:21)sayeh_m نوشته:  LALILO عزيز

بايد صبر كنيد . اين كه حوصله ادم سر ميره كاملاً درسته ولي باز هم خوبه كه به وسيله ايميل خبر ميشين ، اگر مثل ما مجبور بودين از ٨ صبح تا ٥ بعد از ظهر از لابي تكون نخورين ، چي ميگفتين !
هر وقت احساس بي حوصله گي كردين ، به زمان انتظارتون فكر كنيد ، و اينكه الان خيلي ها دوست دارن جاي شما باشن ( كه ايشاله همينطور هم ميشه و به زودي اين لحظات رو تجربه ميكنن )
در مورد ايشو نشدن هم هيچ راهي جز صبر ندارين ، اون ready هم ممكنه معني خاصي نداشته باشه ، اصلاً شايد از اول كليرنس نخورده و فقط نفر اول اينطور بوده .

نه نه چون آخرین بارها قبل از کلیر با هم آپدیت می شدیم
این قاطی کردن ها رو قبلآ ها از دوستان مهاجرسرایی می خواندم که مخصوصآ موقع صدور ویزا براشون اتفاق می افتاد اما چون پیگیری نکردم نفهمیدم چه اتفاق براشون افتاد کسی یادشه؟
تشکر کنندگان: ikamaly ، b_argi ، zohre02 ، گل نهال ، babak_1363 ، parvin2013
(2013-04-10 ساعت 10:10)b_argi نوشته:  عزیزان...کلیرنس ایروان معمولا چند وقت یک باربروز میشه؟
با ایمیل چطوری میشه پیگیری کرد؟
سلام
کلیرنس ایروان معمولا" هفته ای یکباره . وارد سایت ارمنستان که میشین در قسمت کنتاکت آس , از ایمیل 400 کاراکتری خودشون استفاده کنید . توی امضای من اطلاعات کلیرنس هست . Smile
سلام به همه بزرگواران.....قبل از هر چیز واقعه دردناک و تاسف انگیز زلزله استان بوشهر را به همه تسلیت میگم......امروز صبح که به مهاجر سرا سر زدم دیدم چه جو با نشاطی داره....یه تعدادی کلیر شدند و دارند کیفش را میبرند....خیلی خیلی حیلی خیلی خوشحال شدم برای این عزیزان....به همه کلیر شده تبریک میگم و به منتظران صبر و شکیبائی.....دیدم بعضی از دوستان از اینکه کلیر نشدند ناراحت هستند و به قولی دیگه بریدند....سروران عزیز چاره ای جز صبر نیست ....و فکر میکنم ما باید همیشه توی این تاپیک به همدیگه روحیه بدیم و امیدوار باشیم تا دیگران خدائی نکرده به هم نریزند و نا امید نشوند...به امید خبرهای خوب برای همه
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان