کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-09 ساعت 19:23)sce نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 19:16)atishbiarrr نوشته:  كلير شدم ........هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا .........
بيشتر از اين روم نميشه كشش بدم اين هورا رو وقتى اين همه از دوستاى خوبم خيلى بيشتر از اين حرفها ست كه منتظر هستند........
اما مي دونم كه همين روزاست كه خبراى خوب همه ى شما رو غافلگيرمى كنه...........دست به سينه ميشينم فعلن تا همگى دور هم واسه كلير شدن خوشحالى كنيم ..........

دوست عزیز من رسما به شما تبریک میگم و آرزوی بهترین هارو واست دارم.

بسیار مبارکه.همیشه شاد باشید

(2013-04-09 ساعت 19:31)Saeedv13 نوشته:  بازم دمشون گرم. از باشگاه صد روزه ها کسی نبوده؟ به همه کلیر شده ها تبریک میگم. مخصوصاً به atishbiarrr که اگه اشتباه نکنم روز مصاحبه همراه بودیم.
سیسمون اینقدر آپدیت شد که مُردم از هیجان امروز. نامردا فکر نمیکنن که بعضی ها ممکنه قلبشون با باتری کار کنهTongue. وقتی نمی خواین طرف رو کلیر کنین خوب یه سیسش چکار دارینBig Grin؟ والا با این سایتشونBig Grin.
میریم تا هفته بعد که باز لحظات هیجان انگیزی رو در خدمت دوستان باشیمRolleyes. عزت زیاد.

چرا تا هفته دیگه شاید فردا هم یه تعدادی رو اعلام کنن
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
تشکر کنندگان: sh_aytak ، atishbiarrr ، itsmasoud ، parvin2013 ، Tomas ، 30NAP30 ، zohre02
آقا این که نمیشه .
باید قوانین نانوشته ی مهاجرسرا رو هم رعایت کردBig Grin.
هوووووووووورررررررررررررررررررااااااا هایی که میکشید به رنگ قرمز باشه تا بیشتر حال بدهWink.
به همه ی عزیزان کلیر شده تبریک میگم.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
سلام دوستان
چرا صفحه مربوط به کلیرنس 5 آوریل رو نشون میده
شما از کدوم سایت نگاه میکنید؟
لطفا لینکش رو بزارید.
ممنون
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: parvin2013 ، Tomas ، sara_82 ، zohre02 ، Gerdoo
دوستان عزیز سلام به تمام کلیر شد گان عزیز تبریک می گم ......من هم به نوبه خودم آرزو می کنم همه زودتر از این تاپیک اخراج بشیم و برای سرگرمی فقط بیاییم اینجا........امیدوارم سری بعد دوستان بالای صد روز همه کلیر بشن ......
فکر می کنم از 13 فوریه ایها فقط من موندم......
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
(2013-04-09 ساعت 22:01)milad_aae نوشته:  سلام دوستان
لطفا لینکش رو بزارید.
ممنون

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
تشکر کنندگان: milad_aae ، Soap McTavish ، r_ent ، Tomas ، sara_82
(2013-04-09 ساعت 22:01)milad_aae نوشته:  سلام دوستان
لطفا لینکش رو بزارید.
ممنون

سلام
دوست عزيزمون افشين لينك زبان تركي سايت رو گذاشته
اينجا ظاهرا زودتر از قسمت انگليسي آپديت شده
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: milad_aae ، Soap McTavish ، r_ent ، Tomas ، zohre02
ANKARA.TURKEY

آپدیت 2013-Apr-09

Visa Status File

[عکس: 136552967328531_1Summary-&-Chart-Apr-9-2013.jpg]
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-04-09 ساعت 22:27)lot2013 نوشته:  ANKARA.TURKEY

آپدیت 2013-Apr-09

Visa Status File

[عکس: 136552967328531_1Summary-&-Chart-Apr-9-2013.jpg]

با عرض تشکر وخسته نباشید به شما دوست عزیز ایا برای کلیرنس ابوظبی هم این امار ونمودار روداریم.ممنون می شم راهنمایی کنیدSmile
تشکر کنندگان: lilac ، armin1 ، lot2013 ، parvin2013 ، Tomas ، zohre02 ، babak_1363 ، mnajafinobar
یعنی واقعا نمیدونم چه دلیلی برای آپدیت نشدن سایت میشه آورد!!!
یعنی سفارت همیشه داره این کار رو انجام میده؟
تشکر کنندگان: sayeh_m ، rouzbehdarvishi ، armin1 ، گل نهال ، parvin2013 ، Tomas ، zohre02 ، babak_1363
تبریک می گم از ناف آنکارا به کلیرهای جدید Tongue

منو یادتون نره Sad
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
(2013-04-09 ساعت 23:02)alirezadiba نوشته:  یعنی واقعا نمیدونم چه دلیلی برای آپدیت نشدن سایت میشه آورد!!!

نگران نباشید، من یه برنامه نوشتم که هم سایت ترکی و هم سایت انگلیسی آنکارا + ایروان رو برای آپدیت صفحه کلیرنس مرتب چک می کنه و اگر کیس جدیدی باشه خبر می ده، پس به هرحال هرکدوم آپدیت بشند می فهمیم.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-04-09 ساعت 23:19)afs نوشته:  
(2013-04-09 ساعت 23:02)alirezadiba نوشته:  یعنی واقعا نمیدونم چه دلیلی برای آپدیت نشدن سایت میشه آورد!!!

نگران نباشید، من یه برنامه نوشتم که هم سایت ترکی و هم سایت انگلیسی آنکارا + ایروان رو برای آپدیت صفحه کلیرنس مرتب چک می کنه و اگر کیس جدیدی باشه خبر می ده، پس به هرحال هرکدوم آپدیت بشند می فهمیم.

با این حساب همیشه باید چشممان به دنبال پست های شما باشه Big Grin اینجوری زودتر خبردار میشیم ...
هر چند که همه می دونم در طول روز 100 بار سایت رو رفرش می کنندWink
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: alirezadiba ، sayeh_m ، mino2013 ، armin1 ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، گل نهال ، mrbonbon ، parvin2013 ، Tomas ، zohre02 ، babak_1363 ، rezagh ، Hedieh20
(2013-04-09 ساعت 23:19)afs نوشته:  

افشین جان کاش لطف کنی توی برنامه ای که نوشتی یه تغییری بدی... از اونجایی که همه ی بچه های لاتاری شماره کیسشون با ۲۰۱۳ شروع میشه و من فکر کنم برنامه ای که زحمت کشیدی این رنج از کیس نامبر ها رو متوجه میشه.. برای ما که کیسمون متفاوته و کتگوری ویزامون k1 هست و با ۲۰۱۲ شروع میشه رو متوجه نمیشه ... و واسه ویزاهای خانوادگی و کلا باقی کتگوری ها به جز لاتاری ها.... ممنون از زحمت هایی که تا الان کشیدی و من بابت همه چیز ازت ممنونم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، parvin2013 ، Tomas ، zohre02 ، babak_1363
دوستان فقط تنها نکته ای که هستش این هست که در سایت (ترکی) این جمله درج نشده!
The list is updated only when additional responses are received. There will be NO UPDATES on the list if no responses are received
و اگر بخوایم 50% امیدوارانه به آپدیت نشدن سایت در قسمت انگلیسی نگاه کنیم ، میتونیم امیدوار باشیم فردا یا حداکثر پس فردا در آپدیت سایت اصلی کیس های دیگه ای هم باز به لیست اضافه بشن! ( انرژی مثبت + )
[/quote]
princess خانم
گفتم یکی از دلایل میتونه این باشه
شما اگه کلیر شدنه مامان سایه رو دقت کنی میبینیم که تقریبا 60 روز بعد از اینکه کیسشون تو سایت ceacشناخته شد کلیر شدن
و همین طور کیس خودتون ایشالا این هفته کلیر میشی تا نظریه منم درست در بیاد
[/quote]

این جمله آخری خیلی به دلم نشست ..خدا از زبونتون بشنوه Big Grin
راستش دیگه داشتم به خودم دلداری می دادم که دیگه اگه تا آخر این هفته کلیر نشم خیلی غصه نخورم و رسما و شرعا و کتبا استعفای خود را از لیست قبول شدگان در لاتاری گرین کارت 2013 امریکا به سفارت نا مسلمون آمریکا در آنکارا اعلام کنم و به زندگی شیرین و دلچسب قبلی خود باز گردم Cool
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان