کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-10 ساعت 13:44)shimoda نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 13:36)sweety.alireza نوشته:  دوستان گرامی با درود ، هیچ دقت کردین که سفارت ارمنستان هر چی شماره روند هست اعلام میکنه .. برای من خیلی تعجب اوره
مثل 3131 و 3130و2926 و 2629 و خیلیی های دیگه ..

وای
یعنی من باید بشینم تا سپتامبر؟!Tongue

نه جانم اگه در توانت هست برو کیس نامبرت رو عوض کن!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: babak_1363 ، kasrafo ، shimoda ، zohre02 ، iman63ir ، Soap McTavish
ما فرم 9 سوالیمونو فرستادیم 2 ساعت بعد هم جواب دادند و سایت هم آپدیت شدایشالا زودتر کلیر بشیم ما
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، babak_1363 ، s.s.h ، kasrafo ، b_argi ، mnajafinobar ، Saeedv13 ، گل نهال ، zohre02 ، iman63ir ، nina22 ، Soap McTavish
سلام با مطالعه این چند صفحه اخیر احساس کردم شاید خواندن چند سطر از بزرگان آرامش بخش باشد:
عشق دردیست که فقط سه دارو دارد: گرسنگی ، انتظار ، انتحار (کراتس)
زندگی به تناسب شهامت آدمی گسترش یا فروکش می‌یابد. (آنین نین)
اگر فکر می کنید آموزگارتان سخت گیر است، بسیار در اشتباه هستید. پس از استخدام شدن متوجه خواهید شد که رئیس شما خیلی سخت گیرتر از آموزگارتان است؛ چون امنیت شغلی آموزگارتان را ندارد."بیل گیتس "
رهبر ترکیبی از استراتژی و صفتهای اخلاقی است. اگر قرار است یکی از آنها را نداشته باشید بهتر است بدون استراتژی باشید.((نورمن شوارتزکوف))
مشکلات ما را متوقف نمی کنند، بلکه به ما آموزش می دهند.((برایان تریسی))
دریای بی تلاطم، هیچگاه دریانورد ورزیده تربیت نمی کند.((مثل آفریقایی))
وقتی خدا می خواهد کسی را تربیت کند او را به مدرسه های پر زرق و برق نمی فرستد، بلکه او را در مدرسه احتیاج تعلیم می دهد.((جان ماکسول))
به آرزوهای خویش ایمان بیاورید و آنگونه نسبت به آنها باندیشید که گویی بزودی رخ می دهند ."ارد بزرگ "
هنگامی که اراده می کنید به آرزو و یا هدفی برسید، هرگز اجازه ندهید هیچ کس یا هیچ چیزی شما را بازدارد."اریک تیلر "
هر آرزو و هدفی که داشته باشید، ممکن است از راههایی که فراتر از مرز انگاره ی شما است به حقیقت تبدیل شوند."دایانا رابینسون "
وقتی که انسان با تمام وجود چیزی را آرزو می کند، به روح جهان نزدیکتر است و روح جهان، نیرویی همواره مثبت است."پائولو کوئیلو"
***2013AS5 /تعداد4/آنکارا/30می پایان انتظار/مقصد:تگزاس/چیزی رو که دوست داری بدست بیار و الا مجبوری چیزی رو که بدست آوردی دوست داشته باشی
Smile 
(2013-04-10 ساعت 13:36)sweety.alireza نوشته:  دوستان گرامی با درود ، هیچ دقت کردین که سفارت ارمنستان هر چی شماره روند هست اعلام میکنه .. برای من خیلی تعجب اوره
مثل 3131 و 3130و2926 و 2629 و خیلیی های دیگه ..

من الان یک ساعته دارم میگردم بین چهار رقم کیس نامبرم تا یه ارتباطی پیدا کنم و ایمیل بزنم به ارمنستان و رند بودن شمارم رو یادآوری کنم ولی بی حاصله دوستان هیچ طریقی رند نمیشه Tongue
با با ول کنید این حساسیتهای بیجارو Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، zohre02 ، iman63ir ، parisaaa ، raham
(2013-04-09 ساعت 15:41)onlyonline نوشته:  سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا وقتی جواب لیست 9 سوالی رو می فرستید ، اونها تو جوابش میل می فرستن که جواب ها رو دریافت کردن؟
و اینکه احتمالا چند روز بعد ممکنه یه خبر هایی بشه؟

برای ما هم 2 ساعت بعد جواب دادند و سایت هم اپدیت شد
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: ikamaly ، b_argi ، Saeedv13 ، babak_1363 ، ali2316 ، zohre02 ، AFSHIN-PIC
آهااااااااااای به گوش....
همگی به گوش.......
آهای اهالی شهر ......
خبر دارم، خبرررررررررر!!!
بیاین میدان شهر......
بیاین میدان شهر.........
خبر دارم،خبرررررررر!!!
پس چرا نمی یان؟!
زود بیاین دیگه وقت نداریم! !
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
تشکر کنندگان: shimoda ، b_argi ، Sanna ، گل نهال ، babak_1363 ، abloom_ma ، bmojtaba ، 30NAP30 ، ali2316 ، zohre02 ، kasrafo ، amir82 ، bayat_r ، AFSHIN-PIC ، raham
(2013-04-10 ساعت 15:49)ikamaly نوشته:  آهااااااااااای به گوش....
همگی به گوش.......
آهای اهالی شهر ......
بیاین میدان شهر......
بیاین میدان شهر.........
خبر دارم،خبرررررررر!!!
پس چرا نمی یان؟!
نكنه كلير شدي؟ SmileSmileSmileSmile
هورا بكشيمممممممم؟ Big Grin
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: s.s.h ، ikamaly ، babak_1363 ، bmojtaba ، b_argi ، ali2316 ، zohre02
(2013-04-10 ساعت 15:49)ikamaly نوشته:  آهااااااااااای به گوش....
همگی به گوش.......
آهای اهالی شهر ......
بیاین میدان شهر......
بیاین میدان شهر.........
خبر دارم،خبرررررررر!!!
پس چرا نمی یان؟!

ایمیلی از ابوظبی گرفتی؟؟؟؟!!!
کلیر شدی حتما..نه؟؟؟؟؟؟
وای چه خبر خوبی... زود بیا هورای قرمز بزن اینجا و به بقیه ابوظبی ایها هم بگو ایمیلشنو چک کننSmile
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: ikamaly ، babak_1363 ، ali2316 ، zohre02
(2013-04-10 ساعت 15:38)maryam.005 نوشته:  با سلام خدمت دوستان

ما هم 140 روز است که در انتظاریم و این سایت کذایی را چک میکنیم

امیدوارم امشب کلیر بشیم++++++++++++++++++++++++++++++++++Rolleyes
دوست عزیز امیدوارم بزودی کلیر بشید ....شما جزء پیشکسوت ها هستید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: ikamaly ، گل نهال ، Sanna ، lot2013 ، bmojtaba ، ali2316 ، zohre02 ، habibi
همون طوری که قبلا گفتم و همتون میدونید من نمیتونم مثل اساتید جلوی خوشحالیم رو بگیرم !!Sad
الان 45 دقیقه هست که خودم رو نگه داشتم!!
دیگه نمیتونم!
پس اگه جمع شدید یا کم شدید دیگه کاری ندارم، چون دارم میترکم!!

ما کلیر شدیم.
حالا
هورررررررررررررااااااااااااااااااااااا
سفرنامه1
سفرنامه2
(2013-04-10 ساعت 16:18)ikamaly نوشته:  همون طوری که قبلا گفتم و همتون میدونید من نمیتونم مثل اساتید جلوی خوشحالیم رو بگیرم !!Sad
دیگه نمیتونم!

ما کلیر شدیم.
حالا هورررررررررررررااااااااااااااااااااااا[/size]
دوست عزیز از صمیم قلب به شما و خانواده محترم شما تبریک میگم.....به افتخار این دوستمون همگی هوررررررررررررررررررررررررررررررررا....هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: mnajafinobar ، babak_1363 ، babaye yaas ، ikamaly ، s.s.h ، lot2013 ، b_argi ، Saeedv13 ، ali2316 ، zohre02 ، nina22 ، habibi ، AFSHIN-PIC ، mahmoodfuny
(2013-04-10 ساعت 16:18)ikamaly نوشته:  همون طوری که قبلا گفتم و همتون میدونید من نمیتونم مثل اساتید جلوی خوشحالیم رو بگیرم !!Sad
دیگه نمیتونم!

ما کلیر شدیم.
حالا هورررررررررررررااااااااااااااااااااااا[/size]

مبارک مبارک کلیرنس مبارک .......... مبارک مبارک کلیرنس مبارک
دیدی دیدین دیدی دیدین دییدیدی دیدی دیدین Big GrinCool
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ikamaly ، iman83 ، lot2013 ، bmojtaba ، b_argi ، ali2316 ، zohre02 ، kasrafo ، nina22 ، habibi
هورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهورررررررااااااااااااا هورررراااااااااااااااااا،حس عجیب غریبی دارم ،مرسی از همه دوستان که به من کمک کردن. به امید کلیر شدن همه دوستان گلم مخصوصا داداش گلم mnajafinobar .امروز بعد از 48 روز کلیر شدم.دیروز برای اولین بار آپدیت شدم وامروز ظهر توی سایت ابوظبی کلیر شدم.
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
(2013-04-10 ساعت 16:25)iman83 نوشته:  هورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهورررررررااااااااااااا هورررراااااااااااااااااا،حس عجیب غریبی دارم ،مرسی از همه دوستان که به من کمک کردن. به امید کلیر شدن همه دوستان گلم مخصوصا داداش گلم mnajafinobar .امروز بعد از 48 روز کلیر شدم.دیروز برای اولین بار آپدیت شدم وامروز ظهر توی سایت ابوظبی کلیر شدم.
دوست عزیز به شما هم تبریک میگم.......انگار سفارت تو ابوظبی خوب زود به زود کلیر میکنه...دستش درد نکنه که دوستان ما را خوشحال میکنه
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، lot2013 ، bmojtaba ، Saeedv13 ، 30NAP30 ، ASALI ، ikamaly ، ali2316 ، zohre02 ، iman83 ، sayeh_m ، mrr777 ، habibi ، AFSHIN-PIC ، b_argi
اميرمهاجر كجايي؟؟؟ بدو بدو ٢ نفر ديگه رو از منتظرسرا اخراج كن.. ikamaly و iman83 عزيز مباركه
خانوم كمالي نكنه كلير بشي و كم پيدا!! بايد مثل قبل فعال باشي و به ماانرژي بدي
اينروزا دارم كم كم مريد ابوظبي ميشما، ايميل ميزنه بهتر از F5 زدن ماست.. تازه زودترم كلير ميكنه. والا به غرعان
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان