کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-10 ساعت 16:25)iman83 نوشته:  هورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهورررررررااااااااااااا هورررراااااااااااااااااا،حس عجیب غریبی دارم ،مرسی از همه دوستان که به من کمک کردن. به امید کلیر شدن همه دوستان گلم مخصوصا داداش گلم mnajafinobar .امروز بعد از 48 روز کلیر شدم.دیروز برای اولین بار آپدیت شدم وامروز ظهر توی سایت ابوظبی کلیر شدم.
[/size][size=medium]

ایمان جان تبریک میگم. همونطوری که گفتی با هم هورا شدیم.Wink
حالا توی جدول ابوظبی نوبت sana هست. امیدوارم بزودی کلیر بشه!!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: Sanna ، s.s.h ، shimoda ، bmojtaba ، Hedieh20 ، b_argi ، رجبعلی ، Saeedv13 ، ali2316 ، lot2013 ، ASALI ، گل نهال ، zohre02 ، kasrafo ، 30NAP30 ، iman83 ، lilac ، Soap McTavish ، parisaaa ، habibi ، amir82 ، AFSHIN-PIC ، Tomas
دوستان ابوظبي كه كلير شدين مبارك باشه و يه عالمه هوووووووووررررررااااااا ...
انشاءالله به زودي زودي هوراي ساير دوستان مون رو بكشيم ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: s.s.h ، ikamaly ، lot2013 ، parsush ، ASALI ، گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، kasrafo ، 30NAP30 ، Saeedv13 ، iman63ir ، Signal ، Szsanazsz ، lilac ، Soap McTavish ، habibi ، amir82 ، AFSHIN-PIC ، Tomas ، lonelyman
(2013-04-10 ساعت 16:52)princesess نوشته:  دوستان عزیز ابوظبی اییییییییییییییییییییی

ههووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررااااا به خاطر شماها
تبریک می گم به همتون
و خوش بحالتونRolleyes

مرسی دوست عزیز!
امیدوارم شما و همه دوستان هم دوره ای تون وکل بالای 100 روزه ها هرچه زودتر کلیر بشن.انشاا..
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
تشکر کنندگان: s.s.h ، Sanna ، lot2013 ، mlo ، ASALI ، ali2316 ، گل نهال ، b_argi ، princesess ، zohre02 ، Saeedv13 ، 30NAP30 ، Soap McTavish ، habibi ، amir82 ، AFSHIN-PIC ، Tomas ، raham
هوراااااااااا آی کمالی جان Smile خیلی مبارکتون باشه ، امیدوارم تا آخرش همینطوری براتون خیر و موفقیت آمیز باشه.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: ASALI ، ikamaly ، ali2316 ، گل نهال ، s.s.h ، zohre02 ، Saeedv13 ، 30NAP30 ، Signal ، lilac ، Soap McTavish ، AFSHIN-PIC ، Tomas
سلام دوستان ؛
صداي من را از ايروان مي شنويد !
با عرض معذرت من از صفحه ي ٤٢٧ كه بودم پريدم توي اين صفحه ، اگر نكته و خبري رو از دست دادم معذرت من رو بپذيريد ...
خانوم فريبا سوال كرده بودند در مورد شماره ي تلفني كه سفارت در ايروان مي گيره ، درب ورودي سفارت يه پوشه ي در دار به هر شخص داده مي شود كه مدارك خواسته شده ، پاسپورت و برگه ي آبي(صورتي) داخل آن گذاشته مي شود ، سپس يك برگه ي يادداشت داده مي شود و از افراد خواسته مي شود كه نام و شماره ي تماس( موبايل) خود را بنويسند ، سپس كارمند مربوطه كاغذ را داخل پوشه گذاشته و درب آن را مي بندد و در صندوق بزرگي كه مخصوص اين كار در نظر گرفته شده است انداخته مي شود ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، shimoda ، raam12000 ، b_argi ، s.s.h ، parvin2013 ، Saeedv13 ، 30NAP30 ، sayeh_m ، iman63ir ، Signal ، mrr777 ، Szsanazsz ، fariba_a ، habibi ، AFSHIN-PIC ، AsemanAbee ، Tomas
(2013-04-10 ساعت 17:16)parsush نوشته:  هوراااااااااا آی کمالی جان Smile خیلی مبارکتون باشه ، امیدوارم تا آخرش همینطوری براتون خیر و موفقیت آمیز باشه.

مرسی نازنینم!!
دقیقا خاطرم نیست، فکر کنم شما مشهدی هستین. آره؟
دمت گرم همشهری خوب من.
ازطرف یه مشهدی که 11ساله به تهران مهاجرت کرده و حالا از تهران به سرزمین فرصت های طلایی!!!!Big GrinBig GrinBig Grin
سفرنامه1
سفرنامه2
تشکر کنندگان: ali2316 ، s.s.h ، raam12000 ، b_argi ، zohre02 ، kasrafo ، گل نهال ، itsmasoud ، Saeedv13 ، 30NAP30 ، iman83 ، bayat_r ، lilac ، habibi ، Tomas
(2013-04-10 ساعت 17:39)kasrafo نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 16:25)iman83 نوشته:  هورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهورررررررااااااااااااا هورررراااااااااااااااااا،حس عجیب غریبی دارم ،مرسی از همه دوستان که به من کمک کردن. به امید کلیر شدن همه دوستان گلم مخصوصا داداش گلم mnajafinobar .امروز بعد از 48 روز کلیر شدم.دیروز برای اولین بار آپدیت شدم وامروز ظهر توی سایت ابوظبی کلیر شدم.
ایمان عزیز، مبا ا ا ا ا آ ا ا ا ا ا ا ا رکه مبارک Big Grin
هورررررررررررررررررررا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا ا واسه ایمان هووووووووووووووووررررررررررررا واسه خانم کمالی. . . . هووووووووررررررررررا واسه همه تونBig Grin
مرسی کسری جان.ممنون از لطف شما و همه دوستان عزیر و تبریک به سرکار خانم کمالی و خانوادشون.نمی تونم واقعا حسمم رو تو این لحظه بیان کنم.راستی دوستانی که عسلویه هستند امشب بوف عسلویه در خدمتشون هستممممم.
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
نگار پست قبلی‌ من چپ نشده.

از بچهای که رفتن ویزا شون رو از سفارت تو آنکارا گرفتن خواستم بپرسم میدونن چه ساعتهای می‌شه پاسپورت رو تحویل سفارت داد

ممنون
١٣XX :کیس نامبر
تشکر کنندگان: habibi ، babak_1363 ، ikamaly ، Tomas ، zohre02
افشین جون! کوجایی دادا ؟! بیا که آجیت کلیر شدس!!Big Grin
امیر مهاجر کاکو ! کجایی؟! نکنه باز شیراز بارونیه و شما رفتین زیربارون قدم بزنین؟!Big Grin
بیا مدیر سیاه عزیز ! منو از توی جدول منتظرسرا سبزم کن و خطخطی کن!
سفرنامه1
سفرنامه2
یه عالمه تبریک به خانوم کمالی و ایمان عزیز امیدوارم هر چه زودتر ویزاهای خوشگلتونو تو پاساتون ببینید
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
سلام
ما امروز تو اون سایت کذایی آپدیت شدیم امیدوارم فردا کلیر بشیم به امید این که فردا آنکارا همرو کلییر کنن
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، pooyash ، s.s.h ، Saeedv13 ، nina22 ، homayoon13 ، ASALI ، nooshshahnar ، shatsi ، ikamaly ، babak_1363 ، KOUROSHAVIN ، AFSHIN-PIC ، iman83 ، Tomas ، zohre02
(2013-04-10 ساعت 18:06)ali5980 نوشته:  نگار پست قبلی‌ من چپ نشده.

از بچهای که رفتن ویزا شون رو از سفارت تو آنکارا گرفتن خواستم بپرسم میدونن چه ساعتهای می‌شه پاسپورت رو تحویل سفارت داد

ممنون

ای دوستم علی
بدان و آگاه باش همانگونه که توی برگه صورتی و سایت سفارت و پایین صفحه اعلام نتایج کلیرها و خیلی جاهای دیگه ......گفته ساعت 10:30 الی 12
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: ASALI ، ikamaly ، babak_1363 ، گل نهال ، Tomas ، zohre02 ، ali2316
(2013-04-10 ساعت 16:18)ikamaly نوشته:  همون طوری که قبلا گفتم و همتون میدونید من نمیتونم مثل اساتید جلوی خوشحالیم رو بگیرم !!Sad
الان 45 دقیقه هست که خودم رو نگه داشتم!!
دیگه نمیتونم!
پس اگه جمع شدید یا کم شدید دیگه کاری ندارم، چون دارم میترکم!!

ما کلیر شدیم.
حالا هورررررررررررررااااااااااااااااااااااا[/size]

تبریک میگم بهت دوست عزیز.
هرچند من از بوشهر این دو روز رو حس و حال خوبی نیستم.........ولی از صمیم قلبم واسه زندگی پیش روت در هرجای دنیا آرزوی بهترینارو دارم.مبارک باشه مهاجر مصمم.ما رو هم از یاد نبر.هفته اول می ابوظبی........

دوست عزیز.
واقعا بهت تبریک میگم.بدو به بقیه کارات برس که الان وقت طلاست.
مباااااااااااااااااااااااااارکت باشه.

به امید کلیر شدن alaleh_al که از قدیمی های ابوظبیه.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، shaso ، s.s.h ، Saeedv13 ، lilac ، Soap McTavish ، homayoon13 ، ASALI ، nooshshahnar ، habibi ، ikamaly ، babak_1363 ، AFSHIN-PIC ، iman83 ، Tomas ، zohre02 ، ali2316
دوستان لطفا راهنماییم کنید:پیگیری رسیدن پاسپورتها از سفارت به پی تی تی از طریق سایت csc چطوریه؟
رفرنس id رو کجا بزنم که ببینم مرسوله کجاست؟
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
تشکر کنندگان: ikamaly ، Tomas ، zohre02
مامان سايه و افشين جان و همه پيش كسوتها
يه سوال مهم برام پيش اومده
من جز ليست كلير شده ها هستم كه ديروز افشين عزيز خبرشو بهمون داد و تو قسمت به زبان تركي سايت بود
چون حساس بودم كه چرا ليست انگليسي آپديت نشده امروز با همون شماره تلفني كه براي چك كردن وضعيت پروسه كليرنس بچه ها بهش زنگ ميزنن، تماس گرفتم
اما اپراتور بعد از پرسيدن اسم و كيس نامبرم گفت پروسه شما هنوز تموم نشده
گفتم اما تو سايت سفارت گفتن كلير شدم كه گفت باهاشون تمس بگير و چيزي كه من در سيستم ميبينم عدم اتمام پروسه اداريه
سوال من اينه: آيا ممكنه اپراتور همون سايت كذايي رو چك كنه و تا وقتي وضعيت ويزا به Issued نرسيده باشه وضعيت پروسه اداري رو ناتمام اعلام كنه؟
خيلي ممنون ميشم جواب بدين: امروز بليط براي 2 شنبه هفته بعد خريدم
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: s.s.h ، sayeh_m ، ikamaly ، babak_1363 ، mnajafinobar ، AFSHIN-PIC ، lilac ، گل نهال ، Tomas ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان