کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
[quote='ikamaly' pid='305663' dateline='1365626037']
[quote='emad iran' pid='305632' dateline='1365625016']
سلام به همه دوستان
ما هم دیروز مصاحبه
مصاحبه ما هم 2 دقیقه نشد ولی بهمون فرم 9 سوالی دادند ممکنه بعدا برای شما هم ایمیل کنند به هر حال امیدوارم زودتر کلیر بشید
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: itsmasoud ، ikamaly ، Tomas ، raham ، zohre02 ، babak_1363 ، amir82 ، AFSHIN-PIC ، lilistar ، pooyash ، sh_aytak
(2013-04-11 ساعت 03:41)SK89 نوشته:  [quote='ikamaly' pid='305663' dateline='1365626037']
[quote='emad iran' pid='305632' dateline='1365625016']
سلام به همه دوستان
ما هم دیروز مصاحبه
مصاحبه ما هم 2 دقیقه نشد ولی بهمون فرم 9 سوالی دادند ممکنه بعدا برای شما هم ایمیل کنند به هر حال امیدوارم زودتر کلیر بشید

من هم امیدوارم!
جهت جای گیری درجدول منتظرسرا، ارسال پیام به امیر مهاجر!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: Tomas ، zohre02 ، babak_1363 ، گل نهال
(2013-04-10 ساعت 22:46)milad_aae نوشته:  با سلام خدمت دوستان
آپدیت شدن سایت کلیرنس مدت زمان خاصی داره؟؟ مثلا هر 5 روز یا 10 و یا...

ممنون از پاسختون
دوست خوبم این سوال شما پاسخ های گوناگونی داره. چون سفارتها با هم فرق میکنه، کیسها مختلفه،وهرکس با توجه به تجربه خودش یا اطرافیانش جواب میده.
تجربه من از پرونده شخصی خودم: 14اسفند مصاحبه داشتیم (سفارت ابوظبی،کیس 4نفره ،بدون شغل دولتی،سربازی امریه ارتش) از روز مصاحبه تا دیروز که کلیر شدیم، کیس خودم و دوتا بچه هام یک بار هم آبدیت نشد! فقط سه روز بعد از مصاحبه یک بار همسرم آبدیت شد و بار دومی که همسرم آبدیت شد، یک روز قبل از کلیر شدن بود.
دیروز هم که همگی آبدیت شدیم، توی سایت ابوظبی اعلام کرد که کلیر شدیم.
من خیلی نگران بودم که چرا من وبچه ها اصلا آبدیت نشدیم، ولی حتما نیازی نبوده.
پس خودت رو با هیچ کیسی نمیتونی مقایسه کنی، هر کیسی شرایط خودش رو داره!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
تشکر کنندگان: iman83 ، Tomas ، zohre02 ، babak_1363 ، گل نهال ، Saeedv13 ، AFSHIN-PIC ، AsemanAbee ، Ehsan1358
در راستای فرایند کلیر شدن اینجانب:
از دوستان عزیزم
babak-1363 & abloom-ma & mnajafinobar & sanna & princesess & ali2316 & parsush & b-argi & kasrafo & ASALI &LALILO & iman83 & moji20 & khmp & sce &lilac & shayangh & محمد فضلی وگل نهال عزیزم
ممنونم بابت تبریکاتی که ابراز داشتند! Big GrinBig Grin

از سروران گرامی
babak-1363 & reza6966 & sanna & ASALI & lilac & nooshshahnar & روزبه درویشی & محمد فضلی عزیز
بسیار سپاسگزارم بابت اهدای رتبه به این حقیر!Big GrinBig Grin

واز وستان بسیار خوبم

که بسیار به بنده لطف داشتن و حتی یه کلمه 6 حرفی (مبارکه) هم ما رو قابل ندو نستن و بنده رو بسیار شرمنده (متعجب) کردند، بسیار سپاسگزارم!!!Sad
سفرنامه1
سفرنامه2
سلام صبح همگی بخیر...................سه شنبه آنکارا....چهارشنبه ابوظبی.....دیگه خدائیش نوبتی هم باشه نوبت منتظران ایروان هست که امروز یا فردا تعداد زیادی ازشون کلیر بشن و از اینجا کوچ کنند و جا را به تازه واردها بدهند.....برای تحقق این امر دعا کنید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-04-11 ساعت 01:03)ikamaly نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 00:46)emad iran نوشته:  سلام به همه دوستان
ما هم دیروز مصاحبه داشتیم در ایروان شب قبلش تا صبح یک لحظه خوابم نبرد تمام طول شب رو با فکر مصاحبه صبح کردیم !
وقتی رسیدیم سفارت چندان شلوغ نبود بلافاصله که وارد سالن مصاحبه شدیم قبل نشستن رفتیم برای دریافت فیش پرداخت 990 دلار ناقابل رو پرداخت کردیم شروع به تحویل مدارک کردیم کیس برنده خانم من بود مدارک ایشون را گرفت از من که کلی مدرک تحصیلی و پروانه بهره برداری جواز کسب مدارک عضویت در نظام مهندسی هیچی نخواست ! (حیف اون همه هزینه ترجمه) فقط بزور مدارک تمکن مالی مربوط به خودم رو تونستم تحویل بدم
کمتر از نیم ساعت هم نوبت ما شد قبل ما یک زوج جوان با یک دختر بچه حدود 3 سال رفتن که کمتر از 3 دقیقه ویزای یک ضرب را ترکوندن و بیرون اومدن ما بودیم و یک زوج دیگه ما که رفتیم فقط از خانمم پرسید شما معلم هستید و آمریکا به همون آدرسی که توی فرم نوشتید میرید و بعد از من پرسید و اسپانسر شما چه نسبتی با شما داره تمام ! بعد گفت پرونده شما کامل فقط یک مراحل اداری دارد و یک برگه آبی انتظار سرا و بس!
حالا برای من سوال اینه که افسر مصاحبه گر ما تو کمتر از 2 دقیقه چطوری مطالعه کرد و گفت پرونده شما کامله؟
یعنی مدارک تحصیلی و کاری من نیاز نیست با نوشته های فرم 230 مطابقت داشته باشه ؟
دوست عزیز به این تاپیک خوش اومدی، امیدوارم خیلی نمونی.
شما تاپیک سفرنامه روبا کلیرنس ادغام کردی!!
ازشما چه پنهون چند ساعت پیش من هم از خوشحالی تاپیک کلیرنس رو با غیر مهاجرتی قاطی پاتی کردم !
شانس آوردم عموسعید گوشم رو نبرید!!
مشخصاتت رو برای امیر مهاجر عزیز بفرست تا توی جدول منتظرسرا جات بده!!CoolBig Grin

آقای عماد گل

بررسی مدارک و وضعیت شما تقریبآ از زمان ارسال فرم های 230 و 122 شروع می شود.وظیفه افسر تطبیق اشخاص حاضر با کیس ارسالی (حداقل چهره ای) ، زیر پاکشی اطلاعات مورد نیاز پرونده (بصورت کاملآ حرفه ای در حداقل زمان ممکن و بصورت غیر مستقیم برای راستین آزمایی موارد ارسالی شما - با تمرکز بر روی شغل ، تحصیلات ،محل کار- و نهایتآ تکمیل پرونده است. در این راستا یکی از موارد تکمیل پرونده اظهار نظر مثلآ اف بی آی است که اگر تا آن موقع آمده باشد تمام اگر نه می رویم کلیرنس تا جواب بیاید به همین سادگی
من چون کیبرد فارسی ندارم فعلآ سخته بیش از این را بعد برگشت به ایران خدمتتان خواهم بود
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: homayoon13 ، zohre02 ، abloom_ma ، s.s.h ، babak_1363 ، ikamaly ، khmp ، AFSHIN-PIC ، ali2316
کلیرنس محل گذر است . بنا براین خدایا ما را به سلامت و خیلی سریع گذر بده که به مرحله بعدی بریم. تا آخر کار چند مرحله ساده اما وقت گیر دیگه هست که همه با صبوری خیلی زود رد میشویم. بنا بر این برای رفتن به ارم با مطالعه تاپیکهای مهاجر سرا خود را بیمه کنید و کوله بار پر باری بردارید. به امید سریع گذشتن از این تاپیک پر استرس . یادگیری زبان فراموش نشود.
موفق باشید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا

تشکر کنندگان: zohre02 ، abloom_ma ، far-dv2013 ، parisaaa ، babak_1363 ، daad ، ikamaly ، habibi ، Ehsan1358 ، Gerdoo ، ali2316
(2013-04-10 ساعت 21:38)Arash ma نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 20:58)moji20 نوشته:  دوستان لطفا راهنماییم کنید:پیگیری رسیدن پاسپورتها از سفارت به پی تی تی از طریق سایت csc چطوریه؟
رفرنس id رو کجا بزنم که ببینم مرسوله کجاست؟

دوستان اين سؤال منم هست و واقعئ گيج شدم لطفأ راهنمايي كنيد متشكرمWink

سلام دوستای خوبم
ما هم با تعداد زیادی از کلیر شده ها(اعم از کیس های لاتاری ، ازدواجی ،نامزدی ، دانشجویی ، توریستی ،خوانوادگی و ....) در آنکارا هستیم (هتل اتاپ) چقدر هم یکضربی داریم جاتون خالی و همه فعلآ منتظر ایمیل سفارت هستیم در خصوص تحویل مدارک به Ptt که لابد بعدش توی csc یک آپشن برای پیگیری این موضوع برامون باز می شود. البته اینجا می گن هر وقت ایمیل از سفارت آمد عصر یا فردا صبحش مدارک تو Ptt قابل تحویله.
فعلآ مرکز فرماندهی اتاپ هستش و دوستان از سایر نقاط اینجا دور هم می آیند اگر آنکارا هستین در خدمت باشیم
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: mlo ، babak_1363 ، abloom_ma ، shayangh ، Saeedv13 ، habibi ، sayeh_m ، AFSHIN-PIC ، alirezadiba ، homayoon13 ، ikamaly ، lonelyman ، ali2316
بچه ها فرم 9 سوالی برای تک تک افراد پر میشه یا برای فرد برنده ؟ توی سفارت باید پر کرد یا بعد ایمیل میکنند . این طور که فهمیدم بعضی وقت ها ایمیل میشه بعضی توی سفارت پر میشه . سفارتم ابوظبی است
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: daad ، habibi ، ikamaly
(2013-04-11 ساعت 07:06)ikamaly نوشته:  در راستای فرایند کلیر شدن اینجانب:
از دوستان عزیزم
babak-1363 & abloom-ma & mnajafinobar & sanna & princesess & ali2316 & parsush & b-argi & kasrafo & ASALI &LALILO & iman83 & moji20 & khmp & sce &lilac & shayangh & محمد فضلی وگل نهال عزیزم

از سروران گرامی
babak-1363 & reza6966 & sanna & ASALI & lilac & nooshshahnar & روزبه درویشی & محمد فضلی عزیز

واز دوستان بسیار خوبم
مهندس بیات & صادقی & امیر مهاجر عزیز
که بسیار به بنده لطف داشتن و حتی یه کلمه 6 حرفی (مبارکه) هم ما رو قابل ندو نستن و بنده رو بسیار شرمنده (متعجب) کردند، بسیار سپاسگزارم!!!!SadSad

iKamaly عزیز،
انجام وظیفه بود Smile فقط می خواستم ازت که اون شکلک ناراحت تو امضاتون که جلوی کلیرنس هست رو بردارین و یکی از اون خنده هایی که دندون ها کاملاً معلومه رو بذارینBig Grin
اما راجع به دوستانی که شما رو برای تبریک از قلم انداختن ، خصوصاً این امیر آقای گل مهاجر که خیلی بهشون ارادت دارم، حتماً یقین بدون که این دوستان از کلیر شدن شما و سایر دوستان قلباً خوشحال هستند و اگه بعضاً به دلایل تصدی پست های مدیریتی یه وقتی یه چیزایی از زیر دستشون در میره اما همیشه به یاد ههمون هستند.. همیشه...
اینبار من از طرف تمامی دوستانی که به دلایلی نتونستن به شما تبریک بگن، یک تبریک جانانه میگم و امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشیدSmile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: daad ، s.s.h ، ikamaly ، AFSHIN-PIC ، Ehsan1358
(2013-04-11 ساعت 01:03)ikamaly نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 00:46)emad iran نوشته:  سلام به همه دوستان
ما هم دیروز مصاحبه داشتیم در ایروان شب قبلش تا صبح یک لحظه خوابم نبرد تمام طول شب رو با فکر مصاحبه صبح کردیم !
وقتی رسیدیم سفارت چندان شلوغ نبود بلافاصله که وارد سالن مصاحبه شدیم قبل نشستن رفتیم برای دریافت فیش پرداخت 990 دلار ناقابل رو پرداخت کردیم شروع به تحویل مدارک کردیم کیس برنده خانم من بود مدارک ایشون را گرفت از من که کلی مدرک تحصیلی و پروانه بهره برداری جواز کسب مدارک عضویت در نظام مهندسی هیچی نخواست ! (حیف اون همه هزینه ترجمه) فقط بزور مدارک تمکن مالی مربوط به خودم رو تونستم تحویل بدم
کمتر از نیم ساعت هم نوبت ما شد قبل ما یک زوج جوان با یک دختر بچه حدود 3 سال رفتن که کمتر از 3 دقیقه ویزای یک ضرب را ترکوندن و بیرون اومدن ما بودیم و یک زوج دیگه ما که رفتیم فقط از خانمم پرسید شما معلم هستید و آمریکا به همون آدرسی که توی فرم نوشتید میرید و بعد از من پرسید و اسپانسر شما چه نسبتی با شما داره تمام ! بعد گفت پرونده شما کامل فقط یک مراحل اداری دارد و یک برگه آبی انتظار سرا و بس!
حالا برای من سوال اینه که افسر مصاحبه گر ما تو کمتر از 2 دقیقه چطوری مطالعه کرد و گفت پرونده شما کامله؟
یعنی مدارک تحصیلی و کاری من نیاز نیست با نوشته های فرم 230 مطابقت داشته باشه ؟
دوست عزیز به این تاپیک خوش اومدی، امیدوارم خیلی نمونی.
شما تاپیک سفرنامه روبا کلیرنس ادغام کردی!!
ازشما چه پنهون چند ساعت پیش من هم از خوشحالی تاپیک کلیرنس رو با غیر مهاجرتی قاطی پاتی کردم !
شانس آوردم عموسعید گوشم رو نبرید!!
مشخصاتت رو برای امیر مهاجر عزیز بفرست تا توی جدول منتظرسرا جات بده!!CoolBig Grin

دوست عزیز وضعیت ما هم مشایه شما بود ولی در آنکارا .....برنده اصلی خانم بود فقط مدارک تحصیلی و کاری ایشون رو دوباره خواست ....از مدارک شوهر فقط کارت پایان خدمت رو خواست حتی مدارک کاری شوهر رو که قبلا فرستاده بودیم تحت عنوان مدارک اضافی تو یک پاکت به ما پس داد. 4 نفر بودیم و کل مصاحبه مان 5 دقیقه هم نشد ....نگران نباشید.....فقط با انرژی مثبت منتظر باشید....

از دوستان عزیزم

از سروران گرامی

واز دوستان بسیار خوبم
که بسیار به بنده لطف داشتن و حتی یه کلمه 6 حرفی (مبارکه) هم ما رو قابل ندو نستن و بنده رو بسیار شرمنده (متعجب) کردند، بسیار سپاسگزارم!!!!SadSad

دوست عزیز از کلیر شدن شما و ایمان عزیز همه خوشحال هستند شکی در این نیست .......خود من به یک متن کلی اکتفا کردم هدف این بود که مزاحم وقتتان که هم اکنون با ارزش تر از طلا است نشوم .....قطعا دوستان دیگر نیز این ملاحظات را کرده اند.....شک نکنید.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: babak_1363 ، گل نهال ، mnajafinobar ، ikamaly ، Ehsan1358 ، emad iran
(2013-04-11 ساعت 10:05)babak_1363 نوشته:  
از دوستان عزیزم
ممنونم بابت تبریکاتی که ابراز داشتند! Big Grin

از سروران گرامی
بسیار سپاسگزارم بابت اهدای رتبه به این حقیر!Big Grin

واز دوستان بسیار خوبم

iKamaly عزیز،
انجام وظیفه بود Smile فقط می خواستم ازت که اون شکلک ناراحت تو امضاتون که جلوی کلیرنس هست رو بردارین و یکی از اون خنده هایی که دندون ها کاملاً معلومه رو بذارینBig Grin
اما راجع به دوستانی که شما رو برای تبریک از قلم انداختن ، خصوصاً این امیر آقای گل مهاجر که خیلی بهشون ارادت دارم، حتماً یقین بدون که این دوستان از کلیر شدن شما و سایر دوستان قلباً خوشحال هستند و اگه بعضاً به دلایل تصدی پست های مدیریتی یه وقتی یه چیزایی از زیر دستشون در میره اما همیشه به یاد ههمون هستند.. همیشه...
اینبار من از طرف تمامی دوستانی که به دلایلی نتونستن به شما تبریک بگن، یک تبریک جانانه میگم و امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشیدSmile
ممنونم دوست عزیز! از لطف مکررشما سپاسگزارم.
در مورد دوستان عزیزمون هم میدونم که حتما همینطور هست!Cool
درمورد امضا مرسی که یادآوری کردین!Big Grin
ای کاش شما هم مقصد رو در امضاتون جا میدادین.Wink
سفرنامه1
سفرنامه2
تشکر کنندگان: گل نهال ، Ehsan1358
سلام
دوست عزیز یک خواهش داشتم
امکانش هست زمانی که سفارت تشریف می بری درمورد طولانی شدن زمان کلیر بچه ها سوال کنی، آفیسر گفته 4 تا 6 هفته الان نزدیک 4 ماهه که هیچ خبری نیست
چرا سفارت آنکارا تو هر بار آپدیت فقط 2 -3 تا اسم اعلام میکنه؟
اگر بشه کلی ازشون سوال کنی خیلی خوبه
مرسی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
جا هست? Cool

جا هست بله به تازگی دوستان جاشون و عوض کردن ایشالا فرداشب یا امشبم یه عده دیگه برن . ببخشید یکم اینجا شلوغه اما خوش اومدین
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان