کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان.
امکان داره اعتبار ویزای کسی تا بعد از سپتامبر باشه ؟
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ikamaly
به نظر من دوستان ابوظبی یه کم کم لطفن.اگه بعد از مصاحبه مشخصات خودشونو به منتظر سرا اعلام کنن،بهتر میشه در مورد ابوظبی نظر داد.
الان تازه می فهمم چرا ابوظبی سوت و کورتره.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: iman83 ، shayangh ، nooshshahnar ، afshin-b ، گل نهال ، ikamaly
(2013-04-10 ساعت 21:29)mohammad fazli نوشته:  ببخشید من دیر فهمیدم
خانم کمالی و ایمان جان کلیر شدنت مبارک باشه. امیدوارم الباقی دوستان هم (به همراه بنده) کلیر بشیم و شیرینی این اتفاق را با هم بچشیم
lمرسی محمد جان لطف کردی داداش بابت رتبه هم ممنونم.ما منتظر شیرینی شما هستیم

(2013-04-10 ساعت 16:46)ikamaly نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 16:25)iman83 نوشته:  هورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهورررررررااااااااااااا هورررراااااااااااااااااا،حس عجیب غریبی دارم ،مرسی از همه دوستان که به من کمک کردن. به امید کلیر شدن همه دوستان گلم مخصوصا داداش گلم mnajafinobar .امروز بعد از 48 روز کلیر شدم.دیروز برای اولین بار آپدیت شدم وامروز ظهر توی سایت ابوظبی کلیر شدم.
[/size][size=medium]

ایمان جان تبریک میگم. همونطوری که گفتی با هم هورا شدیم.Wink
حالا توی جدول ابوظبی نوبت sana هست. امیدوارم بزودی کلیر بشه!!!!
بله بسلامتی.منم به شما و خانوادتون تبریک می گم حالا کی بره ویزا رو بگیره؟شما به نتیجه ای رسیدی؟
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: feyzgostar ، babaye yaas ، babak_1363 ، afshin-b ، ikamaly ، Sanna ، Soap McTavish
سلام
دوستان آنکارایی چمدوناتونو ببندید هم از این تاپیک هم از ایران باید خداحافظی کنید
هفته آینده خبرای خوبی برامون میاد مخصوصا برای بالای 90روز
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
(2013-04-11 ساعت 14:30)sce نوشته:  سلام دوستان.

بله ...فقط زمان صدور ويزاست كه مهلت داره ....ويزاهايى كه قبل از آخرين روز سپتامبر صادر بشن حداكثر اعتبار خودشون (٦ماه-بسته به تاريخ اعتبار مديكال)رو دارن.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: babak_1363 ، afshin-b ، AFSHIN-PIC ، گل نهال ، ikamaly ، sce ، iman63ir
سلام دوستان
از بچه هاي ارمنستان چند نفر 9 سوالي گرفتند? چند روز بعد از مصاحبه براشون ايميل كردن?
عمو سعيد شما چند روز بعد از مصاحبه ايميل گرفتيد?
يعني فردا كلير ميكنن? Smile يعني ميشه كه بشه?
دوستان جریان این فرم refusal sheet OF-194 چیه؟ که نوشته موقع دادن پاسپورت واسه ویزا باید پر بشه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ikamaly
دوستان از بس به سفارت ایمیل زدم این جوابو دادن.اینا نمی دوندن که ما خسته شدیم.SadSadSad
Please kindly don’t write us emails concerning the case status. You need to be patient.
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: lot2013 ، raam12000 ، sayeh_m ، s.s.h ، ikamaly ، mosi77 ، گل نهال ، mrr777 ، noura ، mrbonbon ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، raham ، lilistar
مامان سايه سلام
امروز از مصاحبه كه اومدم خواستم به گلابيا خبر بدم ولي در گلابي اباد كسي نبود! !!!! حتي اون هويج هم نبود Sad
به افشين قول داده بودم اول به اون خبر بدم ولي نبود. چرا اينطوري ميكنيد? بهش خبر بده لطفا.
ممنون
تشکر کنندگان: sayeh_m ، ikamaly ، گل نهال ، ASALI ، afs ، sadeghi897 ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، hamedhamed ، lilistar
(2013-04-11 ساعت 14:30)sce نوشته:  سلام دوستان.

دوست عزيزم
هر موقع ويزاي شما صادر بشه با در نظر گرفتن محدوديت مديكال (مثلا براي آنكارا شش ماه) ويزاي شما شش ماه اعتبار خواهد داشت
حالا تصور كنيد كسي كه كلير شده و مثلا سفارت اعلام كرده كه تا 20 جولاي ميتونه بره ويزاشو پيكاپ كنه
اين شخص اگر مثلا 1 جولاي بره براي پيكاپ ويزاش به مدت شش ماه (يعني تا اول ژانويه 2014) اعتبار خواهد داشت
پس در واقع سه تا آيتم تعيين كننده مدت اعتبار ويزاي شما خواهد بود:
1- ددلاين اعتبار مديكال (كه براي سفارتهاي مختلف فرق ميكنه)
2-ددلايني كه سفارت تعيين كرده براي صدور ويزاي شما
3-شش ماهي كه از تاريخ صدور ويزا فرصت داريد وارد خاك بلاد كفر بشيد.
به قول دوستان آيندمون: (In a nutshell): اينكه ويزاتون بعد سپتامبر هم اعتبار داشته باشه ممكنه اما با رعايت شروط بالا
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: ikamaly ، mosi77 ، گل نهال ، sadeghi897 ، Soap McTavish ، shatsi
(2013-04-11 ساعت 11:06)babak_1363 نوشته:  چشم iKamaly عزیزSmile

آفرین پسر خوب! چه سرعت عملی!!!!!
نمیدونم چرا امضام عوض نمیشه!!!!!
بعد از ویرایش پیام داد تغییرات. ثبت شد، ولی بازم عوض نشده!!!!!Sad
دو بار سعی کردم، نشد!!!!!Sad
نکنه کلیر نشدم!!!!!Big GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: گل نهال ، homayoon13 ، iman83 ، nooshshahnar ، Soap McTavish
(2013-04-11 ساعت 17:17)sayeh_m نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 17:13)mehdiii نوشته:  مامان سايه سلام
امروز از مصاحبه كه اومدم خواستم به گلابيا خبر بدم ولي در گلابي اباد كسي نبود! !!!! حتي اون هويج هم نبود Sad
به افشين قول داده بودم اول به اون خبر بدم ولي نبود. چرا اينطوري ميكنيد? بهش خبر بده لطفا.
ممنون
( پست موقت )
سلاممممممممممم مهدي جان
قطع شده ! من چند تا پيغام گذاشتم ولي نرسيده Sad همه چيم قطع شده دوباره Sad
خوبي ؟!؟!؟! همه چي اوكي بود ؟؟؟ الان ٩ سوالي گرفتي ؟؟؟
9 سوالي شدم. خيلي سوال پرسيد بخصوص در مورد سربازي و كار فعلي.
حالا برسم بهت زنگ ميزنم و توضيحات تكميلي چون برخي اتفاقات افتاد.
(2013-04-11 ساعت 16:43)hushmandco نوشته:  دوستان جریان این فرم refusal sheet OF-194 چیه؟ که نوشته موقع دادن پاسپورت واسه ویزا باید پر بشه.

For Iranian Applicants, when you see your case number on our web page, please appear in person with your passport, refusal sheet (OF-194) and the missing items, if any, at the U.S. Embassy Ankara Consular Gate any Monday through Thursday between 10:30am and 12:00
منظور همون برگه صورتى يا آبى هستش كه زمان مصاحبه مامور مصاحبه به شما تحويل داده و اينجا هم توضيح دادن كه شما بايد زمانى كه كلير شديد اين برگه رو به همراه پاسپورت به سفارت تحويل بديد. اگر در اين برگه مدرك خاصى هم نوشته شده اون رو هم بايد تحويل بديد. بنابراين فرمى براى پر كردن وجود نداره.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
Smile 
(2013-04-11 ساعت 15:19)babaye yaas نوشته:  سلام
دوستان آنکارایی چمدوناتونو ببندید هم از این تاپیک هم از ایران باید خداحافظی کنید
هفته آینده خبرای خوبی برامون میاد مخصوصا برای بالای 90روز

ببخشید ، عذر میخوام ، شرمنده ام ، پوزش میطلبم ، به خدا هیچ منظوری ندارم ،از همه اعضاء و مدیران محترم ، خصوصا" مامان سایه محترم که بابت کلیر شدنشون تبریک گفتم اما ولی گویا ایشون ندیدن ، چون من ، هم به انگلیسی نوشتم ، هم به اختصار ( m.s ) چون عجله داشم و حواسم نبود که باید فارسی را پاس بداریم ، و خصوصا" دوست عزیزی که این پست رو گذاشته ، یه وقت خدایی نکرده بهتون بر نخوره ، اما قصه این هفتهء دیگه ها ، تمومی نداره ؟؟؟ هر هفته یک دوست گرامی ، البته برای امید دادن به ما میگن . . . من میــــــــــــدونــــــــــــــم هفته دیگه ، دیگه تمومه ، سه شنبه دیگه ردیفه ، تا دوساعت دیگه آنکارا یک کمپرسی اسم خالی میکنه تو سایت ، من میدونم ، من دیدم ، من . . . Big Grin گور پدر درک ، هر وقت دوست دارن اعلام کنن ، هرچند خیلی نامردیه ، خیلی بی انصافیه ، خیلی دور و زد حقوق بشریه که یک سازمان بین المللی یک وعده ائی به یه مشت مردم امیدوار به زندگی بهتر بده و بدون هیچ علتی اونها رو روی انگشت نگه داره ، آما آما آما آقا جون ، مملکت خودشونه ؛ دلشون بخواد میبرنمون ، دلشونم نخواد . . . پس بی خیال شیم دیگه ، راستش این دلداریها داره تبدیل میشه به جور سوهان روح ، برای من که اینجوری شده بقیه رو نمیدونم .Sad
باز هم از همه معذرت میخوام ، اما
بهتر نیست فقط از واقعیات حرف زد نه از آرزوها البته آرزو ها قشنگترین خواسته های آدمیست ، آما وای به روزی که بگندد نمک!!!SmileWinkCoolBig GrinTongueRolleyesShySad
دوستان عزیز سلام منم الان وارد 8 امین روز کلیرنس شدم تا حالا 3 بار آپدیت شده آخریش 10 آپریله (دوبارش مربوط به روز بعد از مصاحبه و دو روز بعد از مصاحبه است)
دوستان دیگه که هفته اول اپریل مصاحبه داشتن به همین رواله؟
ممنون
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، Soap McTavish ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان