کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-04-11 ساعت 17:29)mehdididam نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 15:19)babaye yaas نوشته:  سلام
دوستان آنکارایی چمدوناتونو ببندید هم از این تاپیک هم از ایران باید خداحافظی کنید
هفته آینده خبرای خوبی برامون میاد مخصوصا برای بالای 90روز

ببخشید ، عذر میخوام ، شرمنده ام ، پوزش میطلبم ، به خدا هیچ منظوری ندارم ،از همه اعضاء و مدیران محترم ، خصوصا" مامان سایه محترم که بابت کلیر شدنشون تبریک گفتم اما ولی گویا ایشون ندیدن ، چون من هم به انگلیسی نوشتم هم به اختصار ( m.s ) چون عجله داشم و حواسم نبود که باید فارسی را پاس بداریم
سلام
من تبريك شما رو ديدم و متوجه شدم Shy براي اينكه تاپيك خيلي شلوغ نشه توي يك پست از همه دوستان تشكر كردم Shyباز هم ممنونم .
در مورد چيزي كه نوشتين هم ، حق دارين ، منم حقيقتاً اينجا سعي ميكردم كه خويشتن داري كنم تا شماها رو دچار استرس نكنم ولي واقعاً حال و روز خوبي نداشتم . در ضمن فكر ميكنم كه انرژي مثبت خوبه ولي بايد واقع بين هم بود ، براي همين در پشت صحنه مغز امير مهاجر و مهدي و افشين و عمو سعيد و مهتاب و مهرك رو ميخوردم Big Grin و اونها هم انصافاً منو تحمل ميكردن Shyچاره اي نيست ولي همونطوري كه براي ما اتفاق افتاد و بعد از ٤ ماه كلير شديم ، براي شماها هم اتفاق ميفته . مسئله ناراحت كننده تر اين بود كه اون ريز نمرات كذايي و ليست مشاغل رو برامون پس فرستادن و فقط در حد يك نگاه كردن اين همه وقت و انرژي ما رو گرفتن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-04-11 ساعت 17:27)mehdiii نوشته:  [quote='sayeh_m' pid='306027' dateline='1365684478']
[quote='mehdiii' pid='306026' dateline='1365684238']
مامان سايه سلام
امروز از مصاحبه كه اومدم خواستم به گلابيا خبر بدم ولي در گلابي اباد كسي نبود! !!!! حتي اون هويج هم نبود Sad
به افشين قول داده بودم اول به اون خبر بدم ولي نبود. چرا اينطوري ميكنيد? بهش خبر بده لطفا.
ممنون
سلام به پسر خوب مهاجرسرا
موفق باشی گلابی Big Grin خوبی ؟ اصلا نگران نباش همه ما باهاتیم Wink مصاحبه رو که بدی دیگه میفتی تو سرازیری !!!

از این به بعد فقط مثبت باش ... موفق باشی
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
(2013-04-11 ساعت 14:22)soheila_61 نوشته:  Smile
(2013-04-11 ساعت 06:10)ikamaly نوشته:  
(2013-04-10 ساعت 22:46)milad_aae نوشته:  با سلام خدمت دوستان
آپدیت شدن سایت کلیرنس مدت زمان خاصی داره؟؟ مثلا هر 5 روز یا 10 و یا...

ممنون از پاسختون
دوست خوبم این سوال شما پاسخ های گوناگونی داره. چون سفارتها با هم فرق میکنه، کیسها مختلفه،وهرکس با توجه به تجربه خودش یا اطرافیانش جواب میده.
تجربه من از پرونده شخصی خودم: 14اسفند مصاحبه داشتیم (سفارت ابوظبی،کیس 4نفره ،بدون شغل دولتی،سربازی امریه ارتش) از روز مصاحبه تا دیروز که کلیر شدیم، کیس خودم و دوتا بچه هام یک بار هم آبدیت نشد! فقط سه روز بعد از مصاحبه یک بار همسرم آبدیت شد و بار دومی که همسرم آبدیت شد، یک روز قبل از کلیر شدن بود.
دیروز هم که همگی آبدیت شدیم، توی سایت ابوظبی اعلام کرد که کلیر شدیم.
من خیلی نگران بودم که چرا من وبچه ها اصلا آبدیت نشدیم، ولی حتما نیازی نبوده.
پس خودت رو با هیچ کیسی نمیتونی مقایسه کنی، هر کیسی شرایط خودش رو داره!

دوست عزیز تبریک میگم .من هم مصاحبم 4 اپریل ابوظبی بود دقیقا چه سایتی رو برای کلیرنس چک میکردید.ممنون در ضمن من از 4تا دیروز10اپریل مرتب اپدیت شدم(برنده اصلی)ولی همسرم و دخترم تا 7اپریل اپدیت شدند این یعنی چی ؟؟ ممنون می شم راهنمایی کنیدSmileوقتی کلیر میشید چی مینویسن
دوست گلم، جمله آخرم رو نگرفتی!!
هرکیسی با کیس دیگه متفاوته خودت رو در گیر اینها نکن!
ولی هر بار، به پرونده تون نگاهی کنن حتی اگه هیچ کاری روش انجام ندن، اون تاریخ یه بار عوض میشه. عوض شدن تاریخش مهم نیست فقط خیالت راحت میشه که پرونده تون پشت شوفاژ نیفتاده!!Big Grin
وقتی وارد سایتی که خود آفیسر داد شدم، دیدم نوشته یکشنبه یا سه شنبه ساعت1:30 میتونید مراجعه کنید برای گرفتن ویزا!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: heidari1248 ، nooshshahnar ، sadeghi897 ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، soheila_61
(2013-04-11 ساعت 17:50)bardia mousapour نوشته:  من وخانومم طی چهار روز در تا ریخهای 8و9و11 آوریل با هم وبه طور همزماندر ceacآپدیت شدیم این در حالیست که من در 4و5 آوریل هم فقط خودم آپدیت شده بودم.کسی میدونه جریان چیه وآیا باید به زودی منتظر خبر خوش باشم؟

سلام شما کی مصاحبتون بود؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: sadeghi897
(2013-04-11 ساعت 18:46)ikamaly نوشته:  از سروران گرامی
raham & habibi & pr.kia & رجبعلی & صادقی عزیز ممنونم بابت اهدای رتبه!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

منم خواستم رتبه بدم بهت ولی سیستم به دلیل بی اهمیت بودن و بی مقدار بودن و ناچیز بودن حقیر در این پایگاه، اجازه رتبه دهی رو نداد بهم. علی ایحال من رو حرف خودم هستم. رفتی اونجا تز اقتصادی دادی و متحول شدی ما رو هم فراموش نکن. آبدارچی، چماقدار، بادزن، بادی گارد خلاصه هر پستی باشه ما هستیم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: bardia mousapour ، گل نهال ، Soap McTavish ، homayoon13 ، payam62 ، babak_1363
(2013-04-11 ساعت 19:10)bardia mousapour نوشته:  درود بر شما من مصاحبم 14 فوریه بود.

دوست عزيز به اميد هرچه سريعتر كلير شدنتون
لطفاًً امضاتونو كامل كنيد و مشخصاتتونو به اميرمهاجر واسه عضويت در منتظرسرا و جدول ٢٠١٣ پيام خصوصي دهيد، ممنون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
درود به دوستان
ما هم ابوظبی کلیرنس خوزدیم
برنامه بعدی چیه؟
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: homayoon13 ، sce ، babak_1363 ، iman83 ، lot2013 ، KOUROSHAVIN ، linuxer ، lilistar
(2013-04-11 ساعت 19:40)MEHDIREZAEI نوشته:  درود به دوستان
برنامه بعدی چیه؟

دادن پيام خصوصي به امير مهاجر و عضويت در منتظرسراSmile
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، babak_1363 ، آناهيتا ، پدی ، lot2013 ، bmojtaba ، ikamaly ، lilac
(2013-04-11 ساعت 19:42)گل نهال نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 19:40)MEHDIREZAEI نوشته:  درود به دوستان
برنامه بعدی چیه؟

دادن پيام خصوصي به امير مهاجر و عضويت در مهاجرسراSmile

من که توی مهاجر سرا عضو هستم
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان:
(2013-04-11 ساعت 17:51)homayoon13 نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 17:29)mehdididam نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 15:19)babaye yaas نوشته:  سلام
دوستان آنکارایی چمدوناتونو ببندید هم از این تاپیک هم از ایران باید خداحافظی کنید
هفته آینده خبرای خوبی برامون میاد مخصوصا برای بالای 90روز

ببخشید ، عذر میخوام ، شرمنده ام ، بهتر نیست فقط از واقعیات حرف زد نه از آرزوها البته آرزو ها قشنگترین خواسته های آدمیست ، آما وای به روزی که بگندد نمک!!!SmileWinkCoolBig GrinTongueRolleyesShySad

وصف العشق نصف العشق.
یادمان باشد انسان با امید زنده است.
چشم یادم میماند ، ببخشید به کلی یادم رفته رفته بود !!
اما باز هم تکرار میکنم : وای به روزی که بگندد نمک ، نمیتونم واضح تر بگم خودت بگیر دیگه داداش
(2013-04-11 ساعت 16:31)mehdiii نوشته:  ...عمو سعيد شما چند روز بعد از مصاحبه ايميل گرفتيد?
يعني فردا كلير ميكنن? Smile يعني ميشه كه بشه?
مهدی
یک هفته بعد از مصاحبه که دیدیم ازشون خبری نشد ایمیلی برای یادآوری زدیم. روز بعدش فرستادند. روال سفارت ارمنستان رو نمی دونم چه جوریه و امیدوارم دوستانی که از اونجا 9 سئوالی گرفتن جواب بدن.
(2013-04-11 ساعت 16:31)mehdiii نوشته:  سلام دوستان
از بچه هاي ارمنستان چند نفر 9 سوالي گرفتند? چند روز بعد از مصاحبه براشون ايميل كردن?
عمو سعيد شما چند روز بعد از مصاحبه ايميل گرفتيد?

دوستان فرم ٩ سوالي چيه؟ به چه كسايي ميدن؟ گرفتنش خوبه يا بد؟
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: sce
(2013-04-11 ساعت 21:11)Leila12020 نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 16:31)mehdiii نوشته:  سلام دوستان
از بچه هاي ارمنستان چند نفر 9 سوالي گرفتند? چند روز بعد از مصاحبه براشون ايميل كردن?
عمو سعيد شما چند روز بعد از مصاحبه ايميل گرفتيد?

دوستان فرم ٩ سوالي چيه؟ به چه كسايي ميدن؟ گرفتنش خوبه يا بد؟

دور از جون نصیب گرگ بیابون نشه !Tongue
یه فرمیه با 9 تا سوال در مورد شغلت، زمینه های تحقیقاتی که اینجا انجام میدی، زمینه هایی که قراره تو آمریکا دنبال کنی، کتابها مقالات و نشریاتی که داشتی تا الان . غیره. واسه جواب دادنش باید خودتو یه آدم خیلی خیلی معمولی فرض کنی که میخوای خودتو بازم خیلی خیلی معمولی جلوه بدی.
از تعارفات و تعریفات کم کنی و حرفت یک کلمه باشه که میخوام بیام اونجا واسه زندگی و کار.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: babak_1363 ، rouzbehdarvishi ، deineath ، alirezass ، sce ، AFSHIN-PIC ، lilac ، ikamaly ، گل نهال ، Leila12020 ، Saeedv13 ، mehdiii
من معترضم و می خوام تحصن کنم.... این چه وضعشه آخه ؟ نه یکی به من بگه این چه وضعشه؟!!
آقا این امیر مهاجر کجاست؟ بابا امیر جان نمیگی ما دلمون برات تنگ میشه آخه برادر...
بیا به یه سری بزن ، تنها جایی که من میبینمت اونم تو پست های گل نهال عزیز هست که دوستان کلیرنسی رو رفرنس میده به شما! اما آقا ما اینجا دلمون تنگ میشه برات ، یه گوشه ی چشمی هم داشته باش به ما...
هنوز تصمیمو نگرفتم که تحصن کنم امیر جان ... پاشو بیا Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: sce ، bmojtaba ، ikamaly ، گل نهال ، Saeedv13
دوستان عزیز امروز یه کیس که کلیر شده شبیه کیس ما بود و یه رقم برای ما بیشتر داره ینی ما نیستیم دیگه؟ میشه زود جواب بدین Sad
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Soap McTavish ، babak_1363 ، sce ، ikamaly ، گل نهال ، rezagh ، fereydoooon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان