کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام مایک نفرمان کلیر شده یک نفر هنوز کلیر نشده با سفارت تماس گرفتیم گفتند منتظر باشید در سایت هم آپدیت نشده ایم
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، s.s.h ، babak_1363 ، ikamaly ، گل نهال ، parvin2013 ، saeeds61 ، habibi ، hamedhamed ، Saeedv13
سلام
امروز مجددا آپدیت شدم
11 آپریل
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-04-11 ساعت 22:19)daad نوشته:  دوستان عزیز امروز یه کیس که کلیر شده شبیه کیس ما بود و یه رقم برای ما بیشتر داره ینی ما نیستیم دیگه؟ میشه زود جواب بدین Sad
یعنی چی 1 رقم بیشتر داره؟5 رقمیه؟33344 برفرض؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ikamaly ، parvin2013 ، fereydoooon ، zohre02
ممکنه شب هم کیس ها رو آپدیت کنن؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ikamaly ، parvin2013
(2013-04-11 ساعت 16:31)mehdiii نوشته:  سلام دوستان
از بچه هاي ارمنستان چند نفر 9 سوالي گرفتند? چند روز بعد از مصاحبه براشون ايميل كردن?
عمو سعيد شما چند روز بعد از مصاحبه ايميل گرفتيد?
يعني فردا كلير ميكنن? Smile يعني ميشه كه بشه?

مهدی جان منم ارمنستان بودم و ۹ سوالی گرفتم عصر روز مصاحبه برام سوالارو فرستادن Wink
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: s.s.h ، گل نهال ، Soap McTavish ، rezagh ، babak_1363 ، fereydoooon ، mehdiii
(2013-04-11 ساعت 19:04)hushmandco نوشته:  
(2013-04-11 ساعت 18:46)ikamaly نوشته:  از سروران گرامی
raham & habibi & pr.kia & رجبعلی & صادقی عزیز ممنونم بابت اهدای رتبه!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

منم خواستم رتبه بدم بهت ولی سیستم به دلیل بی اهمیت بودن و بی مقدار بودن و ناچیز بودن حقیر در این پایگاه، اجازه رتبه دهی رو نداد بهم. علی ایحال من رو حرف خودم هستم. رفتی اونجا تز اقتصادی دادی و متحول شدی ما رو هم فراموش نکن. آبدارچی، چماقدار، بادزن، بادی گارد خلاصه هر پستی باشه ما هستیم.

ممنونم دوست عزیز
چرا آبدارچی، چماقدار، بادزن،بادیگارد ....؟!
شما میتوانید به عنوان منیجر یا مدیر امور تبلیغات اینجانب مشغول شوید!!!!Cool
این پست رو تا رسیدن شمابه خاک متبرکه ا.م.ر.ی.ک.ا خالی نگه میدارم!!!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
سلام دوستان. می خواستم بدانم کسانی که یکنفر شان کلیر شده و یکنفر نشده و فرصت آنها برای انقضای مدیکال کمتراز یک ماه است چکاری باید انجام دهند
ceac No :1900- آنکارا 2-نفر- کلیر یک نفر 12 مارچ بعد از 90روز.نفر دوم 26 اپریل بعد از 134 روز - گرفتن ویزا 3 may- مقصد LA
تشکر کنندگان: s.s.h
سلام بر ياران و دوستان، بالاخره مصاحبه ما هم تموم شد و با يك برگه صورتي برگشتيم ايران و طبق فرموده آفيسر محترم حدود ٢ ماه طول ميكشه تا تو سايت اعلام كنن تا براي دريافت ويزا بريم آنكارا و ايشون گفت اين فقط براي طي كاراي اداريه Shy
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: ASALI ، s.s.h ، lot2013 ، armin1 ، KOUROSHAVIN ، saeeds61 ، babak_1363 ، AFSHIN-PIC ، mrr777 ، habibi ، payam62 ، Saeedv13 ، pooyash ، shatsi ، lilistar
ببخشید مدارک هام 9 ماه پیش به دستشون رسید و شوهرم سربازی رفته. ممکنه توی این مدت fbi چکمون کرده باشه و 3 هفته دیگه که مصاحبه داریم یک ضرب ویزا بگیریم . درضمن کارت پایان خدمت ترجمه اش رو اونجا ازتون گرفتن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: ASALI ، armin1 ، sce
(2013-04-12 ساعت 02:18)honey rahmati نوشته:  ببخشید مدارک هام 9 ماه پیش به دستشون رسید و شوهرم سربازی رفته. ممکنه توی این مدت fbi چکمون کرده باشه و 3 هفته دیگه که مصاحبه داریم یک ضرب ویزا بگیریم . درضمن کارت پایان خدمت ترجمه اش رو اونجا ازتون گرفتن

با سلام، بنظر من برگ صورتي با سفيد فرقي نداره و فقط رنگش رو شادتر كردن تا ما افسرده نشيم و تفاوتش حداگثر دو ماه تاخير در دريافت ويزا هست، من كه تا كنون نشنيدم كسي خدمت سربازي رفته باشه و يكضرب ويزا رو گرفته باشه ولي اميدوارم شما سنت شكني كنيد و معمولاً fbi chek بعد از مصاحبه است كه اصل پايان خدمت رو رويت ميكنن ضمناً قاعدتاً شما ٩ ماه قبل بايد فرمها رو فرستاده باشيد و ترجمه و كپي مدارك را دو هفته قبل از مصاحبه ( اگر آنكارا مصاحبه داريد) موفق و پيروز باشيد.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-04-12 ساعت 01:13)تی تی موسوی نوشته:  سلام دوستان. می خواستم بدانم کسانی که یکنفر شان کلیر شده و یکنفر نشده و فرصت آنها برای انقضای مدیکال کمتراز یک ماه است چکاری باید انجام دهند

سلام ما هم مثل شما هستیم ولی جز صبر مگه میشه کاری کرد؟
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: s.s.h ، ikamaly ، fereydoooon ، تی تی موسوی
(2013-04-12 ساعت 01:39)lonelyman نوشته:  سلام بر ياران و دوستان، بالاخره مصاحبه ما هم تموم شد و با يك برگه صورتي برگشتيم ايران و طبق فرموده آفيسر محترم حدود ٢ ماه طول ميكشه تا تو سايت اعلام كنن تا براي دريافت ويزا بريم آنكارا و ايشون گفت اين فقط براي طي كاراي اداريه Shy

به حرف های آفیسر اعتماد نکن Tongue
( سخنی ارزشمند از یک زخم خورده Cool )
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-04-12 ساعت 08:44)princesess نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 01:39)lonelyman نوشته:  سلام بر ياران و دوستان، بالاخره مصاحبه ما هم تموم شد و با يك برگه صورتي برگشتيم ايران و طبق فرموده آفيسر محترم حدود ٢ ماه طول ميكشه تا تو سايت اعلام كنن تا براي دريافت ويزا بريم آنكارا و ايشون گفت اين فقط براي طي كاراي اداريه Shy

به حرف های آفیسر اعتماد نکن Tongue
( سخنی ارزشمند از یک زخم خورده Cool )

princesess عزیز ،
بی زحمت آدرس آموزشگاهتو بزار اینجا، بچه ها می خوان مراجعه کنن Big Grin
ولی حقیقتاً آفرین بر شما با این صبر، واقعاً قابل ستایشه ... من یکی که از پست های شما دوست عزیز انرژی می گیرمRolleyes
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، princesess ، raham ، fereydoooon ، ikamaly ، bmojtaba ، sce ، parisaaa
(2013-04-12 ساعت 05:57)MARYAM2 نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 01:13)تی تی موسوی نوشته:  سلام دوستان. می خواستم بدانم کسانی که یکنفر شان کلیر شده و یکنفر نشده و فرصت آنها برای انقضای مدیکال کمتراز یک ماه است چکاری باید انجام دهند

سلام ما هم مثل شما هستیم ولی جز صبر مگه میشه کاری کرد؟

من 3 بار این متن رو پست کردم نشد. آخرش یه کلمه رو جابجا کردم مشکل حل شد فکر منم.
قائدتا نفر دوم هم باید به زودی کلیر بشه ولی استثنا هم داره. یکی از بچه ها خودش 20 روزه کلیر شد و همسرش 90 روزه. ینی اختلاف میتونه زیاد باشه. ممکنه هم نباشه. و اما راه حل... البته دکتر اونگان با مبحث شیرین پول بیشتر از هر چیز دیگه ای آشنایی دارن و ممکنه بدون نوبت هم مدیکالتون رو انجام بدن ولی شما با فرض اینکه مدیکالتون منقضی میشه یه نوبت از دکتر اونگان با تاریخ یک هفته قبل انقضای مدیکالتون بگیرین. که اگر مجبور شدین در روزهای آخر مجددا واسه مدیکال مراجعه کنین لااقل نوبت داشته باشین. یه ایمیل هم به خود اونگان بزنین و مطلب رو بهش بگین. معمولا این ایمیلها رو سکرترش جواب میده و راهنمایی میکنه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ikamaly ، تی تی موسوی
(2013-04-12 ساعت 02:18)honey rahmati نوشته:  ببخشید مدارک هام 9 ماه پیش به دستشون رسید و شوهرم سربازی رفته. ممکنه توی این مدت fbi چکمون کرده باشه و 3 هفته دیگه که مصاحبه داریم یک ضرب ویزا بگیریم . درضمن کارت پایان خدمت ترجمه اش رو اونجا ازتون گرفتن

همه چیز ممکنه ولی خیلی امیدوار نباشید.
بله ترجمه پایان خدمت رو می گیرن.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: ASALI ، lonelyman ، hamedhamed ، fereydoooon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان